HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XXVIII - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XXVIII Vagyis offol a világ Értékeld a témát: -----

#1931 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 24. 17:47

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. Jan. 24., Wednesday - 17:23

Én is lemondanám a chellot, ha lenne más opció... Merthogy vonalas telóm nincs, és nem is lesz. :smoker:
Vki, ötlet? :think:

Hegedű? :Đ
Hó az ide se kell. :reklamacio:
5200 szvsz nem olyan sok. Meg egyébkéntis pesten a legjobb a helyzet. Cserélj tápot. :p

#1932 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 18:01

Idézet: Omega - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 17:46

...

Externet árak T-Com területen:

havidíj          belépési díj
Otthoni PrePaid Alfa (1Mbit/s) 3 575 Ft  0 Ft 
Otthoni PrePaid Bravo (4Mbit/s) 5 100 Ft  0 Ft 
Otthoni PrePaid Charlie (8Mbit/s) 6 325 Ft  0 Ft 
Otthoni Alfa (1Mbit/s)             3 975 Ft  0 Ft 
Otthoni Bravo (4Mbit/s)             5 450 Ft  0 Ft 
Otthoni Charlie (8Mbit/s)         6 660 Ft  0 Ft 

(nettó árak)
Tauroid @ Twisting Nether ( Wheelchair Corporation )

#1933 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 18:02

Idézet: !!Áky!! - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 16:35

Elvileg már van(vagy a nagyon közeli jövőben) nem kell telefon előfizetés az ADSL-hez. Érdeklődj utána!

Jaja,tavaszra igérik,énis arra várok.
Stabilitás miatt lenne jó,meg ugye 3an használjuk esténként. :rolleyes:

#1934 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 18:09

Idézet: Omega - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 17:46

Értem...  A 4 nap tényleg sok, olvasd el az ÜFSZ-ot. :) *

T-Online ADSL jelenlegi emeléssel már telefonnal együtt jobban jársz - illetve ez függ a bekötési akciótól is. 4990,- Ft most az 512kbit/96kbit, ezt emelik 1Mbit/128kbit-re. 7990,- Ft lesz a mostani 1Mbit-es kapcsolat, ebből 4Mbit/256kbit lesz. A többi lehetőség helyfüggő, nézz körbe, mert innen megmondani lehetetlenség, mi érné meg jobban.

*A stabil kapcsolat nyilván fontos, hogy ne menjen el a NET órákra, főleg napokra, de ha lehet akkor inkább semennyire. :) Ha állandó jellegű a problémád, akkor egy szép ráérős levelet írjál dátumokkal, időintervallumokkal együtt, és írd le azt is hogy dobod az előfizetést a hűség lejártakor, meg lebeszélsz minden ismerőst. Ha meg az üzletszabályzatban az a 4 nap kisebb érték, akkor egyértelműen felmondhatod a szerződést minden kötelezettség nélkül. Én 72 órára emlékszem, de lehet hogy rosszul.

Ha ADSL-t kötettek be, akkor kell egy telóvonal is, aminek szintén van havidíja. Régebben volt vonalas telóm is, de mivel alig beszéltem rajta (kb. 100 ft értékben per hó, a havi előfizu meg több mint 3 rongy volt), ezért lemondtam, itt jött képbe a chello. Akkor még csak a 2 éves hűségnyilatkozattal 10 rongy per hó-s ajánlatuk volt, már nem emléxem mekkora sebességgel, később ebből lett a Chello classic csomag aminek most 3 mbps a sebessége. Mivel én ezt nem használtam ki (nem igazán töltögetek le, fórumozni, szörfölni, mélt letölteni meg elég az 512 is), és kicsit fájt a havi 10 rongy a netre, ezért váltottam szeptben vissza a Chello light csomagra, egy éves hűségbizbasszal havi 5200ért 512/128.
Valóban körül kéne néznem, mik az opciók, de őszintén szólva tök nem értek hozzá, meg lusta vok, meg minden :D

Chelloval mikor voltak ezek a gondok, hogy elment a net, akkor a régi modemmel (Motorola, amilyen neked is volt) mindig megoldódott a gond, ha kihúztam a tápkábelét é/vagy az USB kábelét, majd egy idő után visszadugtam. Csak eluntam, hogy ezt havi 1-2x eljátssza és meg dugogatok ( :D), úgyhogy szóltam nekik, hogy modemcsere plíz. Kicserélték vmi Scientific Atlanta márkájúra, most az van. Eddig ezzel 2x volt, hogy nem volt net napokig (meg párszor az, hogy pár órára nem volt), hívtam az ügyfeleseket, miután már minden madzagkihuzogatósdit-visszadugogatósdit kipróbáltam, meg megnéztem, h látja-e a gép a hálókártyát (látja, de mégis USB-n van a modem, mert csak akkor van net, fene érti ezt). Szóval ügyfeles csóka elmondása alapján a szerverük látja a modemem, én mégis azt látom a gépen, h nem ad IP címet a szerver... Az ügyfeles csókával fél órán át játszottuk megint a madzag ki-be dolgot (rém erotikus volt :D), majd eccercsak lett net . Fél nap múlva újra semmi (este kikapcsoltam a gépet, volt net, reggel be, nincs net. Anyád.). Megint teló, hozzanak új modemet plíz. Kijönnek. Másik modemet rákötik, ugyanúgy nincs net. Hoznak egy laptopot, rákötik az én modememem át a notit, azon van net. Közlik, h az én gépem szar, installjak újra winfost (aham, köszi, előtte két nappal volt installva :omg:). Végignézett minden szirszart a gépen a szerelőcsóka, ő sem tudott rájönni, h mi lehet a baja a gépemnek... Szal elment a csóka, pár óra múlva magától lett net, pedig közben rá se néztem a gépre, nem hogy hozzányúltam volna... No mindegy. Viszont winfos azóta sem volt újrainstallva, és van net, igaz, azóta 2x volt, h rövid időre (pár órára) elment a net.
Lufinyullal játszottunk ilyen gondoknál telefonos távsegítségesdit, de neki sem volt ötlete h mifene lehet ez, miután minden létező dolgot végigzongoráztunk iksz óra leforgása alatt, ami csak eszébe jutott...

De az tény, hogy ha találok jobb ajánlatot (ha majd eccer körülnézek a piacon), meg ha továbbra is ezt játssza a netem, hogy hol van, hol nincs, akkor szerződés óver lesz :smoker:
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#1935 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 18:10

Externet a legjobb szolgáltató jelenleg, és ha így fojtatják, a többi labdába sem tud rúgni majd :)
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#1936 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 18:14

Tuti meló, szeretettel  ;)

Idézet

Olajipari cég oroszul beszélő művezetőt keres
Hirdetés típusa: Kínál

Régió: Külföld

Beosztás:  alkalmazott
Iskolai végzettség szintje:  szakmunkás végzettség
Iskolai végzettség megnevezése:  minimum szakmunkásképző végzettség
Orosz:  közép
Munkatapasztalat:  1-3 év
Ország megnevezése:  Kazahsztán

Hirdetés szövege

Kazahsztáni (Tengiz) olajipari cég oroszul társalgási szinten beszélő művezetőt keres. Feladata kazah művezetők betanítása lenne csőszerelés, állványozás, hegesztés terén. Hosszú távú munkaviszony, jó fizetés. Szakmai önéletrajzát küldje a *****@senimdi.com e-mail címre.

Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#1937 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 18:15

Idézet: Papa - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 18:14

Tuti meló, szeretettel  ;)

Még ma jelentkezem, mire behívnak elbeszélgetésre, megtanulok csőszerelni meg oroszul :D
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#1938 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 18:15

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 18:10

Externet a legjobb szolgáltató jelenleg, és ha így fojtatják, a többi labdába sem tud rúgni majd :)

Porhintés az egész... :down:  csak pár nagy cég uralja a piacot.
Mindenki más csak viszonteladó.

Szerkesztette: Papa 2007. 01. 24. 18:16 -kor

#1939 Felhasználó inaktív   Devyd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 18:16

Hy!
itt is esik a hóóó,már vártam!! :cool2:
Alaplap:Asrock Dual Sata2,CPU:AMD A64 3200+ E4 + Zalman 7000CU,HDD:Maxtor 160Gb 8mb cacheMemória:Hynix 512DDR400,Video:Galaxy 7300GT 256mb DDR3 ZALMANOptikai :LG 4167B TFT:Acer 1703

#1940 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 18:18

Idézet: !!Áky!! - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 18:01

Externet árak T-Com területen:

havidíj          belépési díj
Otthoni PrePaid Alfa (1Mbit/s)    3 575 Ft      0 Ft 
Otthoni PrePaid Bravo (4Mbit/s)    5 100 Ft      0 Ft 
Otthoni PrePaid Charlie (8Mbit/s)    6 325 Ft      0 Ft 
Otthoni Alfa (1Mbit/s)                3 975 Ft      0 Ft 
Otthoni Bravo (4Mbit/s)                5 450 Ft      0 Ft 
Otthoni Charlie (8Mbit/s)            6 660 Ft      0 Ft 

(nettó árak)

Mit kezdjek vele? :D Írhatsz 16Mbites amerikai árat is, ugyanúgy nem tudok mit kezdeni vele... :)

#1941 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 18:20

Idézet: Omega - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 18:18

Írhatsz 16Mbites amerikai árat is, ugyanúgy nem tudok mit kezdeni vele... :)

Ott már az alapcsomag is ott kezdődik, ne viccelj :]

#1942 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 18:24

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 18:09

Ha ADSL-t kötettek be, akkor kell egy telóvonal is, aminek szintén van havidíja. Régebben volt vonalas telóm is, de mivel alig beszéltem rajta (kb. 100 ft értékben per hó, a havi előfizu meg több mint 3 rongy volt), ezért lemondtam, itt jött képbe a chello. Akkor még csak a 2 éves hűségnyilatkozattal 10 rongy per hó-s ajánlatuk volt, már nem emléxem mekkora sebességgel, később ebből lett a Chello classic csomag aminek most 3 mbps a sebessége. Mivel én ezt nem használtam ki (nem igazán töltögetek le, fórumozni, szörfölni, mélt letölteni meg elég az 512 is), és kicsit fájt a havi 10 rongy a netre, ezért váltottam szeptben vissza a Chello light csomagra, egy éves hűségbizbasszal havi 5200ért 512/128.
Valóban körül kéne néznem, mik az opciók, de őszintén szólva tök nem értek hozzá, meg lusta vok, meg minden :D

Tudom, beszélgettünk róla anno. Chello Classicod volt, 1Mbittel indult, én is azzal kezdtem 2004 nyarán. :)
Marhára nem érte meg visszaváltanod. A Chello Classic 3Mbit-es árát levitték bruttü 8900,- Ft-ra... ehhez képest az 512kbit-es Light marhára  nem éri meg, az 5GByte-os adatforgalmi korlátjával (bár 3-4 felett én sem használtam el soha, hasonlóan NET-ezek mint Te, talán több techdemot, drivert, meg shareware-t töltök le, az 5GB néha szűkös lehetne :think: :) ).

Idézet

>>szívás<<

Hát ez tényleg érdekes... lehet mégis a gépeddel van gond pedig... nemtom, sajnálom.
Nekem persze mindegy, tőlem kereshetsz más szolgáltatót. :)

#1943 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 18:26

Idézet: Devyd - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 18:16

Hy!

Én is, mondjuk karácsonyra... most kurvára ne essen, mert szívom a faszt reggel, amire ki tudok járni az udvarból innen a fenti garázsból! :reklamacio:
A lentibe nem tudok bemenni, mert alacsony a kocsim, tavasszal át kell szabni az egész feljárót... ahhoz tuti garantált fagymentes idő kell.

#1944 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 18:32

Munkatarsnak ma van a szulinapja, megunnepeltuk egy kis uveges vodkaval es narancs uditovel. :reszeg:  :Đ
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#1945 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 18:32

Idézet: Omega - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 18:18

Mit kezdjek vele? :D Írhatsz 16Mbites amerikai árat is, ugyanúgy nem tudok mit kezdeni vele... :)

Onlány-nak, írtam, csak azért a Te idézeted van, mert említetted az árakat :)

#1946 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 18:33

Idézet: Devyd - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 18:16

Hy!

Ha cseresznyézni mennél, tudod, sapka sál :D ;)

#1947 Felhasználó inaktív   Plebi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 18:40

Sziasztok!

Ma nekifeküdtem pihenés képpen a gépnek. Kíváncsi voltam mit tudok kihozni belőle, mivel ma vettem át a Lufinál vett passzív hűtésemet :D

Az eredmény magáért beszél!  :cool:  :rolleyes:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Asrock 970 extreme 4; AMD FX-8120; Kingston 2X4GB DDRIII 1333; Gigbyte HD7950 3GB; 1TB Seagate Barracuda 7200.14 +320GB Samsung SATA II (THX Ramorg); Asus DRW1814BLT; Dell U2311H; Thermaltake Xaser III v1000d Blue.

"milliárd élet árán az ember kiharcolta a védettségét, a jogot a túléléshez, e bolygó számtalan teremtménye között"

#1948 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 18:45

Ez az időjárás nagyon  kééész. Itt dörög és villámlik. Jön az eső, hó nem hiszem hogy lesz, mert 5-6 fok simán van.

#1949 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 18:47

Idézet: Omega - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 18:24

Tudom, beszélgettünk róla anno. Chello Classicod volt, 1Mbittel indult, én is azzal kezdtem 2004 nyarán. :)
Marhára nem érte meg visszaváltanod. A Chello Classic 3Mbit-es árát levitték bruttü 8900,- Ft-ra... ehhez képest az 512kbit-es Light marhára  nem éri meg, az 5GByte-os adatforgalmi korlátjával (bár 3-4 felett én sem használtam el soha, hasonlóan NET-ezek mint Te, talán több techdemot, drivert, meg shareware-t töltök le, az 5GB néha szűkös lehetne :think: :) ).

Hát ez tényleg érdekes... lehet mégis a gépeddel van gond pedig... nemtom, sajnálom.
Nekem persze mindegy, tőlem kereshetsz más szolgáltatót. :)

8900 akkor, ha két éves hűségbigyót írok alá, azt meg nem akartam :rolleyes: 1 éves írtam alá, azzal 9900 lett volna, 10rongy meg nekem sok csak netre, amit alig használok (havi 2-3 GB-t nem haladta meg sztem soha a havi adatforgalmam). Kétségtelen, hogy ez a 512 kicsit lassú, néha tépem is a hajam tőle, de ha akarok, bmikor feljebb válthatok, az nem jár plusz kiadással, csak annak a havidíja meg 7 vagy 8 rongy, annyit szintén nem akarok netre kiadni :(
Ha lenne vmi olyan lehetőség, ami 1 mbps-es kapcsolatot adna max. 5 rongyért, abba belevágnék. Persze úgy, hogy ne kelljen hozzá vonalas teló, vagy ha igen, akkor a vonalasra ne kelljen vmi csomagot váltani, mert telózni úgysem fogok rajta, és ha a havi díja mongyuk annak 2-3 ezer ft, akkor máris ott vagyok, ahol a part szakad: 1 mbps-es kapcsi 7-8 ezerért :rolleyes:

Lehet, h a gépemben van a hiba valóban, de én nem igazán értek hozzá, szal ezt megoldani nem tom. Lufinyulat interjúvoltam meg erről, ő szintén nem tudott okosat mondani, hogy mi lehet a gond a géppel (akár SW, akár HW szinten) - jobban mondva, amik eszébe jutottak, azokat mind ki is zártuk. Mindenesetre lesz a közeljövőben winfos reinstall, aztán meglátjuk, hátha tényleg az a baj, ahogy a csellós szerelősrác mondta. :smoker:

#1950 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 18:48

Idézet: !!Áky!! - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 18:33

Ha cseresznyézni mennél, tudod, sapka sál :D ;)

Télleg, kéne is az avataromra sapka, sál :D

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.