Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. ápr. 9., hétfő - 0:42
kép
próbálok konstruktív lenni. gyűjts össze pár képet és a legjobbat tedd be. de nem ide, hanem a mobilos fényképezős topikba. próbálj komponálni. a sok árnyék és a korlát nem jó a képen. az ég beégett, túl világos. a felénk sétáló leányzó nem árul el semmit. meg kellett volna várni, hogy ideérjen vagy hogy kilépjen a képből. szóval a nézőnek nem mond semmit a kép.
egyébként nem mozdult be, hanem simán életlen. a bemozdulás lassú záridőnél keletkezik, amikor a kezed mozgása vagy a tárgy (téma) mozgása okoz elmosódást. ez is lehet egyébként tudatosan használni. a képre inkább a borzalmas rajzolat, a magas zajszint és a kromatikus aberráció a jellemző. de ez csak a technikai oldala. a kompozíció teljesen más. de sajnos a mobiloktól sokkal jobbat nem lehet várni.
itt egy kép, amit én hamisítottam. próbáltam mobilosnak látszó képet alkotni, de kiszúrták a hozzáértők sajnos
Siemens SX1 kép, Vár és Palota
Lánchíd és minden más fekete
egy teljesen beégett Hősök tere
én itt meg is álltam a mobilos fényképezéssel (a csúcson kell abbahagyni, mondhatnánk
remélem, hogy nem sértődsz meg a hozzászólástól, én próbálok segíteni a dologban
üdv!

Súgó
A téma zárva.