HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások VIII - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások VIII Értékeld a témát: -----

#2421 Felhasználó inaktív   boss-STEPHEN 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 06. 18:31

remelem dompi eloszlatja ezt gyorsan..
Asus Maximus Formula - Intel Core 2 Quad Q6600 G0 3,6GHz @ 1,32V - BFG 8800GTS 512 - 2x1GB Crucial Ballistix Tracer 1200MHz @ 2,18V -  Corsair 750W - SilverStone TJ-09 - Samsung 22" LCD - SB X-Fi Elite Pro - 1,5TB WD

#2422 Felhasználó inaktív   stark100 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 19:01

Legutóbb is csak egy xar poénnal ugrott be, igaz az a p2p -el volt kapcsolatban.  :D

#2423 Felhasználó inaktív   Simon Templar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 19:04

Idézet: boss-STEPHEN - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 17:28

szerk.: foleg hogy sunyiban, mindenfele irasbeli  figyelmeztetes nelkul csinaljak..

Én is úgy hallottam, hogy mindennemű korlátozás ami nem szerepel az ÁSZF-ben törvénytelen. Jelenleg nincs mit ugrálni hiszen tesztidőszak van, hivatkozhatnak arra, hogy időlegesen van így (amit egyébként én is nagyon remélek), de ha a március hónapot is így kezdjük meg akkor szerintem van helye a reklamációnak.

Mondom ezt úgy, hogy egyébként egy este alatt (amikor is nem él a korlát) átlagember számára horribilis mennyiséget lehet letölteni az új sebességekkel (akár 6-8 DVD lemeznyi adatot), de a dolog nem erről szól.

#2424 Felhasználó inaktív   mikimaki 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 06. 19:09

Idézet: boss-STEPHEN - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 18:28

ha ez igy van 1 elofizetot elveszitettek, de szerintem nem csak 1-et.. ;)

szerk.: foleg hogy sunyiban, mindenfele irasbeli  figyelmeztetes nelkul csinaljak.. kepzeld el azt aki 2évig alairt amikor megtudta h 20M lesz.. biztos hogy perre mennek a helyeben :) (amig nincs leirva az ászf-ben, hogy a p2p korlatozva lesz napkozben, es en ugy fizettem elo ra, hogy nem szerepelt benne, addig sztem jogtalan (az elofizeto karara) modositani azt. nem ?

Biztos hogy többet.Engem legalábbis.Haver is jött volna t-online-tól chellóhoz,de szerintem így marad ha igaznak bizonyul a lassítás.
Utorrentben a Protocol Encryption kikapcsolásával ugyanolyan lassan jön külföldről is az adat mint egy magyar oldalról.Ha bekapcsolom nekilódul teljes sebességre.
Ez ha ugyvesszük akkor korlátozás.Nemde?
Full korrektek. :down:

#2425 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 19:10

Hírtelen nagyon elszállt nálam minden úgy fél órára :D

Modem restart, gondoltam végre rendbejön a sávszélprobléma aztán rájöttem, hogy itt valami sumákság van :)

Fel még mindig ami a csövön kifér, de p2p letöltésben függetlenül hány 100 seeder van, katasztrófális..

szerk.: rendszer restart.. úgy néz ki helyrejött minden, de ez csak holnap derül ki teljesen, hogy marad is a letöltési sebesség vagy sem :)

Szerkesztette: Hippo 2007. 02. 06. 19:27 -kor

Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#2426 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 19:48

Idézet: tikva - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 17:06

:think:
Van már egy dolgozónetes totyix eltársok... :reklamacio:

https://forum.hwsw.h...howtopic=122709

Kéretik ott folytatni... :Đ

Ha gondolod létrehozok a számodra is topicot. Te meg ott folytathatod.
Egyébként itt van mondjuk hat témakör, ebből, szinte mindenki tudja öt teljesen hmm "ekölcstelen" mégis Ti akarjátok meghatározni a a témaköröket. ez nevetséges.
Ha már nem csináltok mást, mint kihasználjátok a kiskapukat, lehetőségeket, akkor legalább maradjatok csendben, és ne akarjátok a fórum mondandóját meghatározni. qrvára unalmas, hogy hány száz Gigát, milyen módszerekkel töltök le, legalább is számomra.
Egy darabig nem jártam ide, de megint itt az idő.
Igenis minden kiskaput zárjon be a UPC, ne lehessen csalni, a modem Mac és a hálókártya egy egység. A P2P és a hasonló orba szájba töltéseket meg kell szürni, csökkenteni kell a sebességét.
Aki normális netet akar használni az megtehesse. Élvezze maximálisan a hivatalos lehetőségeket.
Ez a linux iso már unalmas, találjatok ki valami más értelmes dolgot.  :D  :D  :D  :D

#2427 Felhasználó inaktív   boss-STEPHEN 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 19:55

igen, p2p napkozben a FIZETETT 17k-ert ne legyen korlatozva midnenfele aszf modositas/bejelentes nelkul, hameg korlatozva is lesz, akkoris nagyon merem remelni h a 20megabol nem csinalnak 512-es p2p savot napkozben, mert valljuk be, ez elviselhetetlen.. pont az ellen sozl amit mondtak, a minel gyorsabban adathoz valo hozzaferes ellen van ez. ki az a ****, aki ejszaka akar 2perc alatt digitalis tartalmat leszedni maganak? ez igy nagyon nem oke, valaki allast foglalhatna (nsd, v. egy hivatalos bejelentes..)
Asus Maximus Formula - Intel Core 2 Quad Q6600 G0 3,6GHz @ 1,32V - BFG 8800GTS 512 - 2x1GB Crucial Ballistix Tracer 1200MHz @ 2,18V -  Corsair 750W - SilverStone TJ-09 - Samsung 22" LCD - SB X-Fi Elite Pro - 1,5TB WD

#2428 Felhasználó inaktív   zergelo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 20:03

Eleg necces lenne, ha tenyleg P2P korlat lenne  :(
De kerdem en, ki az a hulye aki browse-ra kottet maganak 10Megat? Nyilvan mindenki tolt, ugyhogy eleg naiv (es egyben ugyfelveszto) kezdemenyezes lenne.

Szoval inkabb el tudom kepzelni hogy backbone upgrade van, es ezert most a normal forgalom valami backup kinken megy....

Inkabb elkepzelheto ez, minthogy a nagy bejelentes utan csesztessek a nepet.

Bar az is lehet hogy NSD csinalja ezt, csakis a HWSW forumtagoknak, viszonzasul a sok rinyalasert  :D
"...egy meggymag meg meg egy meggymag..."

#2429 Felhasználó inaktív   boss-STEPHEN 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 20:04

mostmar egyertelmu h p2p korlat van most, 50K feltoltres mellett siekrult elernem 400K letoltrest, ha korlatlan a feltoltes egeszen 100-ig megy le a down.. ezt igy nem hiszem h szabadna, ez nagyon felhaborit engem, nemtom ti hogy vagytok vele..

#2430 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 20:06

Idézet: chhoward - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 19:48

Egyébként itt van mondjuk hat témakör, ebből, szinte mindenki tudja öt teljesen hmm "ekölcstelen" mégis Ti akarjátok meghatározni a a témaköröket. ez nevetséges.
Ha már nem csináltok mást, mint kihasználjátok a kiskapukat, lehetőségeket, akkor legalább maradjatok csendben, és ne akarjátok a fórum mondandóját meghatározni. qrvára unalmas, hogy hány száz Gigát, milyen módszerekkel töltök le, legalább is számomra.
Igenis minden kiskaput zárjon be a UPC, ne lehessen csalni, a modem Mac és a hálókártya egy egység. A P2P és a hasonló orba szájba töltéseket meg kell szürni, csökkenteni kell a sebességét.
Aki normális netet akar használni az megtehesse. Élvezze maximálisan a hivatalos lehetőségeket.
Ez a linux iso már unalmas, találjatok ki valami más értelmes dolgot.  :D  :D  :D  :D

Ha beteg vagy kezeltesd magad.

p2p szolgáltatásokat miért is kellene korlátozni? Te sem tudod igaz? Jah.. úgygondolod, hogy csak illegális dolgokat lehet velük tölteni?
Mielőtt idegbajoskodsz a fórumon inkább olvasd át amit írsz egy post gomb megnyomása előtt.

Szerkesztette: Hippo 2007. 02. 06. 20:08 -kor

#2431 Felhasználó inaktív   zergelo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 20:06

Idézet: tikva - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 18:06

:think:
Van már egy dolgozónetes totyix eltársok... :reklamacio:

https://forum.hwsw.h...howtopic=122709

Kéretik ott folytatni... :Đ

Ha nyitok neked egy Tikva topikot, akkor onnantol majd csak ott postolsz?

Asszem a dolgozonetes kerdes igenis UPCba tartozik, es bar olvastam hogy neked 100 elofizetesed van, es mar a kozepkorban is UPC elofizeto voltal, de attol meg lehetnek emberek akiknek nem tetszik hogy 10 Mega helyett 5 ot kapnak, es marc1 helyett apr1-tol...

#2432 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 20:11

Idézet: boss-STEPHEN - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 20:04

mostmar egyertelmu h p2p korlat van most, 50K feltoltres mellett siekrult elernem 400K letoltrest, ha korlatlan a feltoltes egeszen 100-ig megy le a down.. ezt igy nem hiszem h szabadna, ez nagyon felhaborit engem, nemtom ti hogy vagytok vele..

Korlátlan feltöltés esetén a letöltés ack packetjai beállnak a feltöltés adatfolyama mögé már a gépeden, így saját magadat lassítod le, szal ezen ne háborodj fel.

#2433 Felhasználó inaktív   boss-STEPHEN 

• Tag
  • PipaPipa

Idézet: zergelo - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 20:03

Eleg necces lenne, ha tenyleg P2P korlat lenne  :(
De kerdem en, ki az a hulye aki browse-ra kottet maganak 10Megat? Nyilvan mindenki tolt, ugyhogy eleg naiv (es egyben ugyfelveszto) kezdemenyezes lenne.

Szoval inkabb el tudom kepzelni hogy backbone upgrade van, es ezert most a normal forgalom valami backup kinken megy....

Inkabb elkepzelheto ez, minthogy a nagy bejelentes utan csesztessek a nepet.

Bar az is lehet hogy NSD csinalja ezt, csakis a HWSW forumtagoknak, viszonzasul a sok rinyalasert  :D

http / ftp forgalom vegig full, p2p akarhany torrent van bent, akarhogy jatszol, egy bizonyos hatar fole nem tud menni.. h csak bovites miatt nyomjak le ebben a honapban a p2p, az nem para, nem toltok le mindent, de azert van plussom, hogy amit leszedek, az ittlegyen a leheto leggyorsabban.. remelem nsd hamar jelez, ha ez csak egy bovites miatt kerult most korlatozasra, ha meg ez a jovoben is igy lesz akkor remelem adatokat kapunk, hogy melyik idoszakban mennyi lesz.. ja es amig nem jar le a szerzodes, nyilvanvalo, hogy nem lephet eletbe ez, hiszem nem erre fizetett elo senki, aki mondjuk 1,5 éve tette azt...

#2434 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

:respect:
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#2435 Felhasználó inaktív   boss-STEPHEN 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 20:14

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 20:11

Korlátlan feltöltés esetén a letöltés ack packetjai beállnak a feltöltés adatfolyama mögé már a gépeden, így saját magadat lassítod le, szal ezen ne háborodj fel.

erdekes, kb fél éve mindig megvolt az hogy full feltoltes eseten is egy 650-700 kozott jott le a cucc :) most meg 150?:D nem hiszem, hogy ezt eltudod velem hitetni, bar nagyra becsulom azt hogy itt segitessz mindenkinek, meg infokkal sozlgalsz nekunk, de ezt elhitetni, hogy 650-700K stabilrol, most hirtelen 150-re megy le, es hogy nappal hetek ota ha a 200K-t elerem, akkor mar tapsolok, ezt azert tulzas lenne :)

errol a p2p korlatrol mondhatnal valamit, szerintem sokakat izgat.. mitol van? meddig tart? ha hosszabb idore, akkor aszfben ezt hogy oldjatok meg? ha hosszabb idore szol, akkor pontos sebessegi ertekeket mikor kapunk? igy hirtelen ennyi erdekelne.. :)

#2436 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 20:19

Azért nálam sosem volt így, hogy full feltöltés mellett szinte full sávszél :)

Lényegesen lecsökkenti a letöltési sebességet a full upload.

szerk.: Megnéztem.. letöltés 320Kb/s.. upload elengedve: letöltés már csak ~115Kb/s :D

Szerkesztette: Hippo 2007. 02. 06. 20:22 -kor

#2437 Felhasználó inaktív   zergelo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 20:19

Idézet: boss-STEPHEN - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 21:11

http / ftp forgalom vegig full, p2p akarhany torrent van bent, akarhogy jatszol, egy bizonyos hatar fole nem tud menni.. h csak bovites miatt nyomjak le ebben a honapban a p2p, az nem para, nem toltok le mindent, de azert van plussom, hogy amit leszedek, az ittlegyen a leheto leggyorsabban.. remelem nsd hamar jelez, ha ez csak egy bovites miatt kerult most korlatozasra, ha meg ez a jovoben is igy lesz akkor remelem adatokat kapunk, hogy melyik idoszakban mennyi lesz.. ja es amig nem jar le a szerzodes, nyilvanvalo, hogy nem lephet eletbe ez, hiszem nem erre fizetett elo senki, aki mondjuk 1,5 éve tette azt...

Ha be vagy regelve az Online Muzsikusok klubjaba akkor checkold le...
Lass csodat szaladnak a letoltesek, pedig P2P.

Szoval talan a kintre meno routerekkel csinalhatnak valamit, de NSD nem mondja meg....

Masreszrol siman lehet hogy paranoid skizofreniasok vagyunk  :eek:

#2438 Felhasználó inaktív   -=nfs=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 20:26

jó 5let, szerintem nem fogunk hiányolni :D

:taps:  :fuck:

#2439 Felhasználó inaktív   -=nfs=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 20:28

Idézet: zergelo - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 20:06

Ha nyitok neked egy Tikva topikot, akkor onnantol majd csak ott postolsz?

Asszem a dolgozonetes kerdes igenis UPCba tartozik, es bar olvastam hogy neked 100 elofizetesed van, es mar a kozepkorban is UPC elofizeto voltal, de attol meg lehetnek emberek akiknek nem tetszik hogy 10 Mega helyett 5 ot kapnak, es marc1 helyett apr1-tol...

persze, de ha van neki külön topic, miért nem lehet azt használni?

#2440 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 20:31

Szerintem (remélem) paranoia a p2p korlátozás. Nem hiszem, hogy az upc meg meri igazándiból csinálni, főleg bejelentés nélkül. Itt sokan úgy írják, mintha a torrent egyenlő lenne a warezzal. Pár másodperc alatt lehetne több tucat legális torrentoldalt keresni.

Másik: ha egy szolgáltató nagy sávszélt ígér, akkor azt csak akkor tegye, ha képes is szolgáltatni. Nehogy azt mondja valaki, hogy a nagy sávszél a net böngészéséhez kell. Az eddig is bőven sok volt. Ha pedig sokat ígérnek, és szerintük be is tudják tartani, ráadásul fizetek is érte akkor hagy döntsem el, hogy hogyan szeretném kihasználni. Ne a szolgáltató avatkozzon be a netezési szokásaimba. Ilyen esetben hűség alatt is azonnal szerződésbontás lenne azt hiszem sok embernél.

Közben míg írtam, sok új hozzászólás lett. Csak annyi, hogy sok helyről nekem is lassan jött, de van ahonnan akár 330-al is dönget akár nappal is a dolog. Lehet hogy hülyeség, de nem lehet oka az ADSL sávemelés? Nagy letöltési sebesség kicsi uppal? Mivel már gyorsan tudnak letölteni, elveszi kevesebb ember a feltöltési sebességeket, mert felfelé az ADSL viszont karcsú. Persze lehet hogy rossz az érvelésem.

Szerkesztette: mexel 2007. 02. 06. 20:39 -kor

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.