HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások VIII - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások VIII Értékeld a témát: -----

#301 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 01. 29. 16:41

Idézet: Kr3w - Dátum: 2007. jan. 29., hétfő - 16:35

Vagy regel új accot, az egy olyan UPC-s, aki tudja mi lesz, beköhögi és csókolom... Soha ki nem találják ki volt. :omg:

Nézd, teljesen felesleges basztatni, amint itt lesz az ideje, úgyis linkeli az ÁSZF-et. Én sem nagyon mesélhetek ilyen belső infókat a cégeimről, mert csak, jobb a békesség.
Make love not Wor.

#302 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 29. 16:50

Jahnonak teljesen igaza van. Hagyjátok ezekkel NSD-t békén, lényegesen többet ér az a segítsége, amit már jó pár embernek nyújtott, mikor technikai gubanc volt valakinél. :omg:  Amíg lesz változás, addig türelem, ha az fogytán, akkor Valeriána, vagy hasonlók.  ;)
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#303 Felhasználó inaktív   ebertek 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 17:15

OFF: Ne bántsátok minden Dömper legdömperebikjét! :respect:  :respect:

ON: mikor lesz DOCSIS 3 itten nekünk? ;) Meg DTV, meg HDTV?  :Đ
ebi :) | flickr | My Webpage

#304 Felhasználó inaktív   Kr3w 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 17:20

Idézet: Pangea65 - Dátum: 2007. jan. 29., hétfő - 17:50

Jahnonak teljesen igaza van. Hagyjátok ezekkel NSD-t békén, lényegesen többet ér az a segítsége, amit már jó pár embernek nyújtott, mikor technikai gubanc volt valakinél.   :omg:  Amíg lesz változás, addig türelem, ha az fogytán, akkor Valeriána, vagy hasonlók.  ;)

Félreértés ne essék: nem NSD basztatom, csak egy hozzászólásra reagáltam. Nem fognak rémálmok gyötörni az információ hiányától :D

#305 Felhasználó inaktív   ebertek 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 17:21

Na azt írta a HWSW, hogy túlterhelt a szerver, erre dupla post lett belőle  :reklamacio:
Ti meg offolás helyett inkább nézzetek snookert a Eurosport-on  :p

Szerkesztette: ebertek 2007. 01. 29. 17:23 -kor

ebi :) | flickr | My Webpage

#306 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 17:22

Idézet: ebertek - Dátum: 2007. jan. 29., hétfő - 17:15

OFF: Ne bántsátok minden Dömper legdömperebikjét! :respect:  :respect:

ON: mikor lesz DOCSIS 3 itten nekünk? ;) Meg DTV, meg HDTV?  :Đ

DOCSIS3 hoz cserelni kell az eszkozoket is, szoval kb jo sokara.

DTV sztem 5 even belul, HDTV meg gondolom kb azzal egy idoben.

#307 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 17:26

Istenem, de tipikusan magyarok vagytok. "Úgyse jönnének rá ki szivárogtatta ki az infót"  :omg: Ti még nem hallottatok arról, hogy valaki szolidáris a munkaadójához? NSD-ről mindenki tudja kicsoda, még én is, pedig nem vagyok UPC-s. Hát valóban nem bukna le. Másrészt szerintetek a mai világban mennyi ideig tart kideríteni, hogy egy cégtől ki büffög a fórumra? Ja és én se árulom el mi lesz, pedig engem tényleg nem lehetne beazonosítani (melóhelyről ritkán jövök fel, akkor is csak olvasok, valamint az itteni nickem tök más mint máshol). De nem is ez a lényeg. Komolyan, meg se érdemlitek, hogy legyen változás. :(
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#308 Felhasználó inaktív   Qabsz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 17:35

Idézet: moq - Dátum: 2007. jan. 29., hétfő - 18:26

Istenem, de tipikusan magyarok vagytok. "Úgyse jönnének rá ki szivárogtatta ki az infót"  :omg: Ti még nem hallottatok arról, hogy valaki szolidáris a munkaadójához? NSD-ről mindenki tudja kicsoda, még én is, pedig nem vagyok UPC-s. Hát valóban nem bukna le. Másrészt szerintetek a mai világban mennyi ideig tart kideríteni, hogy egy cégtől ki büffög a fórumra? Ja és én se árulom el mi lesz, pedig engem tényleg nem lehetne beazonosítani (melóhelyről ritkán jövök fel, akkor is csak olvasok, valamint az itteni nickem tök más mint máshol). De nem is ez a lényeg. Komolyan, meg se érdemlitek, hogy legyen változás.   :(

Nem kell általánosítani.
Az igazság igaza elvész az emberi igazság téves eszményének torzszüleményében.

#309 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 17:36

Idézet: moq - Dátum: 2007. jan. 29., hétfő - 17:26

Istenem, de tipikusan magyarok vagytok. "Úgyse jönnének rá ki szivárogtatta ki az infót"  :omg: Ti még nem hallottatok arról, hogy valaki szolidáris a munkaadójához? NSD-ről mindenki tudja kicsoda, még én is, pedig nem vagyok UPC-s. Hát valóban nem bukna le. Másrészt szerintetek a mai világban mennyi ideig tart kideríteni, hogy egy cégtől ki büffög a fórumra? Ja és én se árulom el mi lesz, pedig engem tényleg nem lehetne beazonosítani (melóhelyről ritkán jövök fel, akkor is csak olvasok, valamint az itteni nickem tök más mint máshol). De nem is ez a lényeg. Komolyan, meg se érdemlitek, hogy legyen változás.   :(

:D Köcce.Ezt oan jó wót tőlled látni  :Đ  :rolleyes:
-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#310 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 17:42

Idézet: moq - Dátum: 2007. jan. 29., hétfő - 18:26

Istenem, de tipikusan magyarok vagytok. "Úgyse jönnének rá ki szivárogtatta ki az infót"  :omg: Ti még nem hallottatok arról, hogy valaki szolidáris a munkaadójához? NSD-ről mindenki tudja kicsoda, még én is, pedig nem vagyok UPC-s. Hát valóban nem bukna le. Másrészt szerintetek a mai világban mennyi ideig tart kideríteni, hogy egy cégtől ki büffög a fórumra? Ja és én se árulom el mi lesz, pedig engem tényleg nem lehetne beazonosítani (melóhelyről ritkán jövök fel, akkor is csak olvasok, valamint az itteni nickem tök más mint máshol). De nem is ez a lényeg. Komolyan, meg se érdemlitek, hogy legyen változás. :(

Követ tessék! Köveet! :)

Ugye ti is hallottátok, hogy azt mondta: Jehova!
Izgalmasnak ígérkezik a mai program. Ha ez csak így marad, nekem már jó. Legyen korlátlan, és maradok :)

#311 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 17:48

Idézet: Qabsz - Dátum: 2007. jan. 29., hétfő - 17:35

Nem kell általánosítani.

Nem is kell, hogy magára vegye, kinek nem inge :) Attól, hogy T/2. személy, még nem általánosítás (legalábbis nálam;))
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#312 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 17:50

Hogymi? Mit hallok? Változás lesz? Milyen? Mikor? Nem lesz korlát? Mennyi lesz a BKV jegy? Gázolaj is occsób lesz? UPC megveszi a T-comot? Vagy a Vodafone az UPC-t? Az jó lenne. A vodafone számlázási rendszere korláttal :) Végre nem lehetne mindig sok a telefonszámla. Már alig várom. Vagy már kérdezte itt vki hogy mi változik? Akkor bocs. Nem akartam összeszemetelni az IPTV-s barkochba topicot.  :Đ

#313 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 17:52

Idézet: VINIKOR - Dátum: 2007. jan. 29., hétfő - 15:22

Internet + telefon előfizetésből 2 hónapot előre szoktam befizetni. Valami APEH tilalom miatt ezentúl nem lehet előre fizetni, csak azt amit kiszámláztak. Megoldható, hogy két hónapról kapjak csekket? Elfelejtettem megkérdezni.

Lesd le a csekkről a bankszámlaszmot, a számláról meg az ügyfélazonosítót, és sima banki átutalással küldd be (netbank), a folyószámlán szerintem továbbra is fogják tudni vezetni a túlfizetésedet, és kész.

#314 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 18:27

Hát ők tényleg nem  :D
És mi? :cool:  :D  :D  :D

#315 Felhasználó inaktív   pacee22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 18:55

én már csak csöndben várok, lesz ami lesz

#316 Felhasználó inaktív   Lager 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 29. 19:10

2/5/10/20  :respect:

#317 Felhasználó inaktív   Lazsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 29. 19:13

Hogyisvanez???

Kép

Ez jó? Havi 16k?  :mad:

Tudom, mit garantálnak.....  :down:
Keeping the funk alive

#318 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 19:28

Akkor most mi van?
Elszabadultak a DVD_ISO letöltők.?
Szeretnék normális internet kapcsolatot x/le/y fel ahogy valamikor leírták.
:confused: 

#319 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 19:39

Hát igen, az ember jellemzően nem szarik oda, ahonnan a kaját kapja :)

#320 Felhasználó inaktív   b0rZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 19:41

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2007. jan. 29., hétfő - 19:39

Hát igen, az ember jellemzően nem szarik oda, ahonnan a kaját kapja :)

Istenem, barcsak a politikusokra is igaz lenne ez a mondat!
-= ZenészHUB :: the one and only =-

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.