Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2007. jan. 29., hétfő - 20:44
Jobb, ha te is meg mindenki más szokni kezdi az 'up-to' kifejezés jelentését - azaz a csomag által maximálisan elérhető sebességet, ami xDSL technológia esetén a távolság, EuroDOCSIS esetén az 1 down/upstream portra jutó aktuális terheltség függvénye.
Az egyre magasabb névleges sebességeknél egyre jobban előjön az up-to jelleg, amire egy idő után (gyk a bővíthetőség maximumát elérve) csak a hálózat komoly szegmentálása ad megoldást. Ez van, ez ilyen.
oké, oké
igazad van, csak okt. óta van csellóm, előtte dsl volt, és hozzászkotam a maximális speedhez, ezért kissé nehezményezem néha, de végülis tökmindegy, különösebben nem érdekel
apropó, letölthető mennyiség, hmm... , na ezt valahogy még az életbe nem sikerült elérnem, nemtom sokaknak hogy sikerül, pedig lenne honnan, meg lenne mit, csak nincs értelme
no persze megbékélnék egy 'kis' speeduppal, meg némi limit növeléssel, csak a lelkem megnyugtatása végett...
egyébként tapasztalatom, illetve viszonyítási alapom van dsl, és chello között, de ami az egyiknek hibája, az a másiknak előnye, szal valahol azért kiegyenlítik egymást, lényeg a lényeg, nem bántam meg, hogy váltottam...
chello rulez