HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások VIII - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások VIII Értékeld a témát: -----

#2181 Felhasználó inaktív   addictive 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:19

Idézet: Uthenger - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 14:16

de attól függetlenül hogy adsl vs chello vitát akarsz kiváltani, nincs olyan aki uezt nyutja fup nélkül -ping, stabilitás, blabla- :)

Nem, ezt úgy tűnik, te szeretnéd... ;) Nem ez a célom. Én a választás lehetőségéről beszélgettem volna... Amúgy ADSL-en létezik. Chellon miért ne létezhetne?  :)  peace

#2182 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:28

Idézet: addictive - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 13:19

Nem, ezt úgy tűnik, te szeretnéd... ;) Nem ez a célom. Én a választás lehetőségéről beszélgettem volna... Amúgy ADSL-en létezik. Chellon miért ne létezhetne?  :)  peace

Nagyon sok helyen most is lehet váltani.
Ha nem vagyok elégedett 1 szolgáltatással, számomra kevés amit nyújtanak v. nem elég stabil akkor váltok.

Most mi történt?
Eddig azt mondták hogy városon belül annyit kocsikázol amennyit akarsz, de városon kivül csak 30km-et mehetsz.
Most azt mondják hogy összesen mehetsz 250km-et városon belül és kivül, utána 25el mehetsz hónap végéig, de ha nem tudod kordában tartani az igényeidet akkor jön a dádá és elveszem alólad a kocsit...

Namost aki naponta 5ször bejárja az egész várost annak ez rosszul jön, aki meg utazgatott amerre kedve tartotta az csomagtól függően x-szer annyit utazhat
Light - 50x
Standard - 17x
Classic - 8,5x
Plus - 4x

Az hogy eddig 2 órát kellett utazással töltened ha bejártál a munkába, most pedig lecsökkent 3-4edére és így több időd marad másra az természetes, hiszen az jár...de hát ha valaki egész nap utazni akar akkor a kocsija elég hamar felmondja az unalmasat és sokáig lesz szerelőnél :)

#2183 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:30

Idézet: addictive - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 14:19

Azért nem, mert ugyanúgy az eszközöket terhelné, és nem hiszem, hogy nagyon át lehet irányítani a kócot oda, ahol van az új szolgáltató. Biztos ha a te utpd-ből szeretne megvenni a két oldalsó szomszédod egy szakaszt, hogy utána lanon cserélgessék a filmeket (ezzel szétterhelve a hálózatodat), te se nagyon mennél bele.

#2184 Felhasználó inaktív   addictive 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:32

Idézet: Uthenger - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 14:28

Ha nem vagyok elégedett 1 szolgáltatással, számomra kevés amit nyújtanak v. nem elég stabil akkor váltok.

Most mi történt?
Eddig azt mondták hogy városon belül annyit kocsikázol amennyit akarsz, de városon kivül csak 30km-et mehetsz.
Most azt mondják hogy összesen mehetsz 250km-et városon belül és kivül, utána 25el mehetsz hónap végéig, de ha nem tudod kordában tartani az igényeidet akkor jön a dádá és elveszem alólad a kocsit...

Namost aki naponta 5ször bejárja az egész várost annak ez rosszul jön, aki meg utazgatott amerre kedve tartotta az csomagtól függően x-szer annyit utazhat
Light - 50x
Standard - 17x
Classic - 8,5x
Plus - 4x

Az hogy eddig 2 órát kellett utazással töltened ha bejártál a munkába, most pedig lecsökkent 3-4edére és így több időd marad másra az természetes, hiszen az jár...de hát ha valaki egész nap utazni akar akkor a kocsija elég hamar felmondja az unalmasat és sokáig lesz szerelőnél :)

Én értem, hogy hogy van ez  adatforgalmazásnál is, meg kocsikázásnál is... :D A váltást meg úgy értettem, hogy antennakábelen lenne több szolgáltató aki közül választhatsz, nem pedig chello nem jön be, ezért átmegyek wirelessre, vagy műholdra...

(szerk: helyesírás)

Szerkesztette: addictive 2007. 02. 04. 13:33 -kor

#2185 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:33

Idézet: Uthenger - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 13:28

Most mi történt?

Light - 50x
Standard - 17x
Classic - 8,5x
Plus - 4x

Nekem érdekesnek tünik,hogy mi plus-t használók nyafizunk legkevéssé. :Đ
-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#2186 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:33

Idézet: Uthenger - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 14:28

Most mi történt?

Light - 50x
Standard - 17x
Classic - 8,5x
Plus - 4x

Szerintem meg elég sok helyen van bezninkút, de a nagyobb fogyasztású autókba lehet többet is tankolni :)

#2187 Felhasználó inaktív   addictive 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:38

Idézet: PaLa - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 14:33

Szerintem meg elég sok helyen van bezninkút, de a nagyobb fogyasztású autókba lehet többet is tankolni :)

Igen! :D Vagy mehecc gázzal is :D

#2188 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:40

és mennyi lenne akkor a "relális FUP" ?
amit 32 nap alatt lehet elérni folyamatos max le és feltöltéssel? :)

#2189 Felhasználó inaktív   addictive 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:43

Idézet: Uthenger - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 14:40

és mennyi lenne akkor a "relális FUP" ?
amit 32 nap alatt lehet elérni folyamatos max le és feltöltéssel? :)

Mondjuk ha nincs? :) Mint ahogy a FUPos és a FUPmentes szolgáltatás közül történő egyszerű választási lehetőséget próbáltam boncolgatni, nem pedig arra próbáltam választ találni, hogy UPC-éknél mennyi lenne egy jó FUP-mennyiségi korlát. ;) De sok user gondolom örülne, ha így lenne, ahogy te felvetetted... :)

Szerkesztette: addictive 2007. 02. 04. 13:44 -kor

#2190 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:46

Idézet: addictive - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 13:00

Hát, 1-2 fórulakót elnézve, elég sokaknak "szálka" még az új FUP is, mely amúgy sokkal "FUP-abb"  mint az eddigi korlát. :D

Szerinted ez az 1-2 fórumlakó hány százaléka a Chello előfizetőknek?
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#2191 Felhasználó inaktív   addictive 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:49

Idézet: moq - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 14:46

Szerinted ez az 1-2 fórumlakó hány százaléka a Chello előfizetőknek?

Valóban elenyésző. Mondjuk a fórumon még mindig ezért volt itt a legtöbb sírás-rívás (meg dolgozónet, vagy mi miatt :D) ehhez képest pl. a most kiemelkedően jó ping-eket sokkal kevesebben féltették. :)

Szerkesztette: addictive 2007. 02. 04. 13:50 -kor

#2192 Felhasználó inaktív   adam.k 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:53

Idézet: Hippo - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 9:58

Igen, mindenki tisztában van azzal, hogy bővítenek, lassú a net, de akkor nem csak a p2p szolgáltatások lennének lassúak. Webes felület megy tökéletesen nálam ha letöltök, ha videót nézek vagy rádiózok..

Peer to peer.  Ember, tudod mi az?  Ki mondta, hogy _Nalad_ bovitenek?  Lehet eppen annal, akitol huzol.

#2193 Felhasználó inaktív   Simon Templar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:56

Idézet: adam.k - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 12:53

Peer to peer.  Ember, tudod mi az?  Ki mondta, hogy _Nalad_ bovitenek?  Lehet eppen annal, akitol huzol.

Aha. Ügyes válasz. Tehát az összes embernél akitől töltök bővítenek. Mind a 300-nál. Pont egy olyan nincs köztük ahol ne volna bővítés. :lama:

#2194 Felhasználó inaktív   Simon Templar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 13:58

Idézet: Uthenger - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 11:59

akkor azt választanám amelyik stabilabb...
minek letölteni havonta 55 dvd-t?

Most egyelőre ott tartunk, hogy havonta ha 20 DVD-t le tudok szedni ezzel a p2p sebességgel akkor király vagyok. Szóval nem a korlát a szűk keresztmetszet.

#2195 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 14:00

Idézet: Simon Templar - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 13:58

Most egyelőre ott tartunk, hogy havonta ha 20 DVD-t le tudok szedni ezzel a p2p sebességgel akkor király vagyok. Szóval nem a korlát a szűk keresztmetszet.

És ki a faszom néz meg havonta 20 dvd-t?  :omg: Időmilliomosok...
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#2196 Felhasználó inaktív   adam.k 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 14:03

Idézet: Simon Templar - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 13:56

Aha. Ügyes válasz. Tehát az összes embernél akitől töltök bővítenek. Mind a 300-nál. Pont egy olyan nincs köztük ahol ne volna bővítés.

Eletbol vett pelda: leomlik a WTC.  Utana lassan toltesz szinte a 2/3 vilagrol.  Azert irom, mert a bovites nem ugy nez ki, hogy a Csalogany utca 33/B, hetedik emelet 14 lakasban bovitenek.  Hanem (megcsak nem is folrajzi) teruletenkent.  Ha halozati szempontbol egy regiobol huzol, ami foldrajzilag lehet ossze-vissza akkor tunhet ugy, hogy a GKC (Gonosz Kapitalista Ceg) priorizalta/korlatozta a forgalmat.

Meg mindig sokkal eletszerubb, mint a szanalmas osszeeskuves-elmelet nyavogas, ami megy.

#2197 Felhasználó inaktív   Simon Templar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 14:10

Idézet: moq - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 13:00

Szűklátókörűség rulez. Én havonta több, mint 100 órát mozizok. De ez egy dolog. Főleg sorozatokat nézek. Egy rész a felbontás függvényében 350Mb-4.3Gb. És ez 45 perc. Szóval hagyjuk ezt a 20 DVD dolgot. Egyébként nagyon szívesen vitatkozom erről is, csak itt offtopik.

#2198 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 14:11

Idézet: moq - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 15:00

20 film simán elpörög, ha van családja az embernek. És ha nem divx-es a lejátszó, akkor csak a dvd-t tudja megnézni. Nem feltétlenül csak egy embernek tölt le az ember egy otthoni nettel filmet... izé... linuxisot :)

#2199 Felhasználó inaktív   Simon Templar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 14:11

Idézet: adam.k - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 13:03

Meg mindig sokkal eletszerubb, mint a szanalmas osszeeskuves-elmelet nyavogas, ami megy.

És 3 utcával odébb az ADSL-es imserősnél nem számít, hogy leomlott a WTC, mert ugyanazt a torrent file-t csutkával húzza. Itt nincs összeesküvés elmélet.

#2200 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 14:14

Idézet: Simon Templar - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 15:11

És 3 utcával odébb az ADSL-es imserősnél nem számít, hogy leomlott a WTC, mert ugyanazt a torrent file-t csutkával húzza. Itt nincs összeesküvés elmélet.

De ha a chello hálózatot babrálják (karbantartják) a ti kerületetekben, városotokban, mittomén, akkor nálad is lehet kaki.

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.