HWSW Informatikai Kerekasztal: ADSL sávszélességemelés 2007 III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ADSL sávszélességemelés 2007 III. Értékeld a témát: -----

#1841 Felhasználó inaktív   Newfronter 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 16. 07:05

Úgy érzem hogy a T-Com sokat fogja a hálózatát fejleszteni, mert most elég leterheltek lettek a vonalak...

#1842 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 07:30

Mi lett azokkal, akiknek 3-ról 2Mb-re csökkentettek?
Merthogy engem is elért az akciójuk, tegnap éjféltől szabványos 2Mb-es netem van a 3 helyett.
A modem státuszlapján a 2-es értékei vannak linksebességnek.
Modem reset sem segített.

Én meg itt várom a 8-at....

Lehet hogy azért csinálják, hogy majd jobban örüljek, ha 8 lesz.  ;)

Szerkesztette: toyotakacsa01 2007. 02. 16. 07:31 -kor

#1843 Felhasználó inaktív   Mátra 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 08:18

Idézet: jozsef85 - Dátum: 2007. febr. 15., csütörtök - 22:56

nekem meg reggel 8096-os linksebesség mellett 845-850kB/sec a max
úgyhogy ettől nehéz lesz gyorsabban tölteni bárkinek is :D

Nekem is 8096-os linksebesség van, és pár oldallal visszább belinkeltem az én eredményeimet, nálam fixen 874,7 KB/s -el jön olyan helyről ami bírja, ez ugyebár 6998 kb/s ami a linksebesség 86,43%-a. Tehát az elméleti 87%-hoz igen közeli, na ennél mutassatok töbet ! 

Eredményim újra

Szerkesztette: Mátra 2007. 02. 16. 08:19 -kor

#1844 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 08:33

Idézet: luckystar - Dátum: 2007. febr. 15., csütörtök - 18:55

...
Holnap jön  elvileg a T-com-tól valaki és hoz egy másik modemet, mivel ez is az ő tulajdonuk.
(2004 júniusi ADSL létesítés Dialcom modemmel)
...

Mióta megvan az ADSL szopunk vele (pár éve).

Nekem már háromszor cserélték ki a modemet, mindháromszor u.olyan fos Dialcomot kaptam helyette. Nálunk - mint kiderült - egyébként sem a modem a probléma, hanem az, hogy optikai kábelt húztak be az utcába, és valami átalakítókártyával tudják csak nyomatni az ADSL-t, aminek van egy sávszélesség kapacitása. Na azt már többszörösen túllépték az előfizetőkkel, de másik kártyát smafu berakniuk ("belsős" infó, persze nekem ha kijönnek a szerelők nyomatják a bullshitet). :(

Persze - eddig sem volt elég bajom :D - mostanában elkezdett vacakolni a modem is, három-négynaponta resetelni kell, mert irgalmatlanul belassul, netezni is alig lehet rajta.
De úgy vagyok vele, hogy már leszarom, meguntam a huzavonát a T-online-al, márciustól irány a Chello (újra, mikor behozták az adatforgalmi korlátot akkor búcsúztam el tőlük, addig az volt).

#1845 Felhasználó inaktív   blpub 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 09:25

Idézet: Etele - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 8:33

Nekem már háromszor cserélték ki a modemet, mindháromszor u.olyan fos Dialcomot kaptam helyette. Nálunk - mint kiderült - egyébként sem a modem a probléma...

Enyhe anomália....  :D  (Nekem 4Mbitre tökéletes az a f.os)

Szóval kb. 5 napig járattam folyamatosan gépet, routert, modemet, és letöltöttem, hogy legyen egy viszonylag reprezentatív eredméynem a vonalról.
Azt hiszem, továbbra is penge vonalam van (a CRC hibákra gondolok, mivel alig van 120 óra alatt pár...)   :respect:

Kép  Kép

Üdv!

Szerkesztette: McLaca 2007. 02. 16. 09:26 -kor

"Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd!"

#1846 Felhasználó inaktív   truth 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 10:15

Idézet: McLaca - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 10:25

Enyhe anomália....  :D  (Nekem 4Mbitre tökéletes az a f.os)

Szóval kb. 5 napig járattam folyamatosan gépet, routert, modemet, és letöltöttem, hogy legyen egy viszonylag reprezentatív eredméynem a vonalról.
Azt hiszem, továbbra is penge vonalam van (a CRC hibákra gondolok, mivel alig van 120 óra alatt pár...)   :respect:

Kép  Kép

Üdv!

Ez már animália amit itt egyesek művelnek  :omg:

#1847 Felhasználó inaktív   tommiking 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 10:22

Idézet: truth - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 10:15

Ez már animália amit itt egyesek művelnek  :omg:

próbáld ki 8ra...utána lehet véleményt mondani..én kipróbáltam..a vonalam tökéletes..

Szerkesztette: tommiking 2007. 02. 16. 10:26 -kor

#1848 Felhasználó inaktív   truth 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 10:43

Idézet: tommiking - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 11:22

próbáld ki 8ra...utána lehet véleményt mondani..én kipróbáltam..a vonalam tökéletes..

Nem értelek

#1849 Felhasználó inaktív   tommiking 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 10:50

Idézet: truth - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 10:43

Nem értelek

alacsony csillapításon alacsony tp jó de... a többit kitalálod remélem

#1850 Felhasználó inaktív   tommiking 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 10:58

ahogy elnézem lassan már mindenkinek emelt netje van..

#1851 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:00

Na a logika tetofoka...

Lovoi kozpontra (Sopron melletti telepules) csatlakozva ismeros 1 utcaval arrebb 512es nyete reggelre 1 mega lett... Utannunk kottetett tobb mint fel evvel... Mi 2 megas vonalunk epp eleri most mar csak a 2 megat az upom olyan 160-170 koruli a 192hoz kepest... Na kosz! Barha jo.... o 512re megkapja fullon ez 1 mega stabilan fixen en meg lassan mar nem hogy nem leszek up to 8 hanem meg up to 2 se... Kiraly! Kosz t-com!

#1852 Felhasználó inaktív   truth 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:02

Idézet: tommiking - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 11:50

alacsony csillapításon alacsony tp jó de... a többit kitalálod remélem

Amit nem értek, hogy mért én kaptam a választ :)

#1853 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:03

Idézet: tommiking - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 10:58

ahogy elnézem lassan már mindenkinek emelt netje van..

Ahogy en elnezem lassan a fel orszag marha jol jart a masik fele meg meg azt se kapja meg amit addig kapott... Nem hogy tobbet... Arrol nem is beszelve, hogy kicsit idegesito a helyzet mar... pl 2megas netnel mar meg a 192o sincs sehol... a kb 1 honapot fizetett elofizeto megkapta mar up to aki mar tejelt egy vagon penzt meg semmi... Sot az addigi szolgaltatast sem kapja, nem hogy tobbet... Hat igen jo magyar megoldas...

#1854 Felhasználó inaktív   truth 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:06

Idézet: Piton - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 12:00

Na a logika tetofoka...

Lovoi kozpontra (Sopron melletti telepules) csatlakozva ismeros 1 utcaval arrebb 512es nyete reggelre 1 mega lett... Utannunk kottetett tobb mint fel evvel... Mi 2 megas vonalunk epp eleri most mar csak a 2 megat az upom olyan 160-170 koruli a 192hoz kepest... Na kosz! Barha jo.... o 512re megkapja fullon ez 1 mega stabilan fixen en meg lassan mar nem hogy nem leszek up to 8 hanem meg up to 2 se... Kiraly! Kosz t-com!

Ha up to 8 ra fizetne elő, akkor valószínű ugyanannyira lassu lenne nala is mint nalad. Miért meglepő az hogy nála birja a vonal az 1Mbps -t, nálad meg csak a 2 -őt?

#1855 Felhasználó inaktív   truth 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:07

Idézet: Piton - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 12:03

Ahogy en elnezem lassan a fel orszag marha jol jart a masik fele meg meg azt se kapja meg amit addig kapott... Nem hogy tobbet... Arrol nem is beszelve, hogy kicsit idegesito a helyzet mar... pl 2megas netnel mar meg a 192o sincs sehol... a kb 1 honapot fizetett elofizeto megkapta mar up to aki mar tejelt egy vagon penzt meg semmi... Sot az addigi szolgaltatast sem kapja, nem hogy tobbet... Hat igen jo magyar megoldas...

Ennek semmi köze ahhoz, hogy ki mióta előfizető. Mikor fogjátok fel?

#1856 Felhasználó inaktív   tommiking 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:09

Idézet: Piton - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 11:03

meg tudod mutatni a modem adatokat, hátha észreveszünk valamit.és ha van modem log azt is..amúgy Szhelyen most javítottak valamit ezért mindenkinek gyorsult ..

#1857 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:10

Idézet: truth - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 11:06

Ha up to 8 ra fizetne elő, akkor valószínű ugyanannyira lassu lenne nala is mint nalad. Miért meglepő az hogy nála birja a vonal az 1Mbps -t, nálad meg csak a 2 -őt?

nem az a fura... a gondom csak annyi, hogy lassan mar a 2megas netem sem tudom hasznalni mert lassan mar 2megas sem lesz ez a gond...
rohadtul nem erdekel, ha nem lesz6megam nem erdekel egyaltalan csak azert ugyan mar legalabb az a nyamvadt 192es up legyen meg, ne essen meg vissza az is 128ra vagy 150re ennyi... ez meg azert talan nem meglepo, mert lehet azert valasztottam annak idejen ezt a csomagot, mert erre van igenyem. vagy te nem igeny alapjan valasztottal csomagot? gondolom, ha neked nem eleg a 128 akkor valasztasz nagyobbat, mert ha eleg vmi akkor nem veszel nagyobbat, hanem azt ami kell es mivel nekem ez volt a megfelelo ezt vettem, de nehogy mar meg azt se kapjam... azet az kicsit mar durva epp ugy, mint az, hogy sokan a 3megas netjuk helyett 2 kapnak.. azert kicsit vicces, nem gondolod? akik a kis csomagot kapjak tobbet kapnak akik nagyobbat meg kevesebbet mint eddig? hat tenyleg kurva jo megoldas...

#1858 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:12

Idézet: truth - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 11:07

Ennek semmi köze ahhoz, hogy ki mióta előfizető. Mikor fogjátok fel?

te csak a postok felet olvasod? nem az a lenyeg, hanem az, hogy a rohadt upload esik vissza arrol... holott ugye eddig sem volt vmi bokezuseg az a 192es kis valami, na most, ha ez meg jobban vissza esik akkor aztan hude marha jol esz mar mondjuk egy 2 megas netnel

#1859 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:12

Idézet: Etele - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 8:33

De úgy vagyok vele, hogy már leszarom, meguntam a huzavonát a T-online-al, márciustól irány a Chello (újra, mikor behozták az adatforgalmi korlátot akkor búcsúztam el tőlük, addig az volt).

Chello most is korlátos. 3 havonta nem lépheted túl a 250 gigát.

#1860 Felhasználó inaktív   tommiking 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:13

Idézet: Piton - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 11:12

te csak a postok felet olvasod? nem az a lenyeg, hanem az, hogy a rohadt upload esik vissza arrol... holott ugye eddig sem volt vmi bokezuseg az a 192es kis valami, na most, ha ez meg jobban vissza esik akkor aztan hude marha jol esz mar mondjuk egy 2 megas netnel

kértem tőled valamit:)

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.