HWSW Informatikai Kerekasztal: ADSL sávszélességemelés 2007 III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ADSL sávszélességemelés 2007 III. Értékeld a témát: -----

#1861 Felhasználó inaktív   truth 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:13

Idézet: Piton - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 12:10

nem az a fura... a gondom csak annyi, hogy lassan mar a 2megas netem sem tudom hasznalni mert lassan mar 2megas sem lesz ez a gond...
rohadtul nem erdekel, ha nem lesz6megam nem erdekel egyaltalan csak azert ugyan mar legalabb az a nyamvadt 192es up legyen meg, ne essen meg vissza az is 128ra vagy 150re ennyi... ez meg azert talan nem meglepo, mert lehet azert valasztottam annak idejen ezt a csomagot, mert erre van igenyem. vagy te nem igeny alapjan valasztottal csomagot? gondolom, ha neked nem eleg a 128 akkor valasztasz nagyobbat, mert ha eleg vmi akkor nem veszel nagyobbat, hanem azt ami kell es mivel nekem ez volt a megfelelo ezt vettem, de nehogy mar meg azt se kapjam... azet az kicsit mar durva epp ugy, mint az, hogy sokan a 3megas netjuk helyett 2 kapnak.. azert kicsit vicces, nem gondolod? akik a kis csomagot kapjak tobbet kapnak akik nagyobbat meg kevesebbet mint eddig? hat tenyleg kurva jo megoldas...

Többször le lett írva, hogy a másoknál megemelt sávszélesség (ami sokszor nagyobb tp-vel azaz modem adási jelszinttel jár) növeli az áthallást az egymás mellett futó vonalak között (azaz a te vonalad és a szomszédodé meg az egy utcával arrébb lakóé és így tovább).

#1862 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:14

Idézet: tommiking - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 11:09

meg tudod mutatni a modem adatokat, hátha észreveszünk valamit.és ha van modem log azt is..amúgy Szhelyen most javítottak valamit ezért mindenkinek gyorsult ..

en is szivesen megneznem a modem log, csak az a gond, hogy draga kis askey semmit nem eszik meg nekem sem mint sokan masoknak sem... egyesz egysezeruen a loginig eljutok, ott egyik verziojat sem eszik meg az user/pass oknak ami neten felleelheto volt akar hol is...

szhely tudom, h valamit jatszottak, mert jelentosen javoltak a dolgok tobb helyen es... het kozepen (szerdan) baratnom 1 megasa is emelkedett mint kb 1-2 oldallal elobbre irtam is...

#1863 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:15

Idézet: truth - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 11:13

Többször le lett írva, hogy a másoknál megemelt sávszélesség (ami sokszor nagyobb tp-vel azaz modem adási jelszinttel jár) növeli az áthallást az egymás mellett futó vonalak között (azaz a te vonalad és a szomszédodé meg az egy utcával arrébb lakóé és így tovább).

azt hittem vmi ujat irsz... lenyege annyi volt annak amit irtam, h kicsit szemetseg... ennyi... de midn1...

#1864 Felhasználó inaktív   tommiking 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:18

Idézet: Piton - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 11:14

en is szivesen megneznem a modem log, csak az a gond, hogy draga kis askey semmit nem eszik meg nekem sem mint sokan masoknak sem... egyesz egysezeruen a loginig eljutok, ott egyik verziojat sem eszik meg az user/pass oknak ami neten felleelheto volt akar hol is...

szhely tudom, h valamit jatszottak, mert jelentosen javoltak a dolgok tobb helyen es... het kozepen (szerdan) baratnom 1 megasa is emelkedett mint kb 1-2 oldallal elobbre irtam is...

barátnőd 1megása réges rég 4M volt csak volt egy kis problémájuk itt..azóta javítás volt..

#1865 Felhasználó inaktív   tommiking 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:19

Idézet: truth - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 11:13

tudod hogy ezt lehet a legkönnyebben javítani? lásd a 4M-t bíró vonalam laza 8M-t visz..

#1866 Felhasználó inaktív   tommiking 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:19

Idézet: Piton - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 11:15

azt hittem vmi ujat irsz... lenyege annyi volt annak amit irtam, h kicsit szemetseg... ennyi... de midn1...

nincs más modemed? D-link vagy valami ilyesmi?:s

#1867 Felhasználó inaktív   truth 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:21

Idézet: Piton - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 12:15

Jó értelek hogy megsértve érzed magad. De ennél többet nem tehetsz, csak hogy bosszankodsz. A garantált sávszélesség megvan.
Türelem már közel van a vége, akkor nálad is emelnek (ha eddig nem emeltek), ekkor pedig kisebb csomagra való kérelmedet benyújthatod, mondván hogy neked nincs nagyobbra szükséged.

#1868 Felhasználó inaktív   truth 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:23

Idézet: tommiking - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 12:19

tudod hogy ezt lehet a legkönnyebben javítani? lásd a 4M-t bíró vonalam laza 8M-t visz..

Nem, nem tudom :)

#1869 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Idézet: tommiking - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 11:19

nincs más modemed? D-link vagy valami ilyesmi?:s

Sajnos kornyezetemben mindenkinek gyonyoru kis askey van... tudod miert is ne alapon...
Vmi otlet esetleg, h mit lehetne varazsolni? :)

#1870 Felhasználó inaktív   tommiking 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Idézet: truth - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 11:21

Jó értelek hogy megsértve érzed magad. De ennél többet nem tehetsz, csak hogy bosszankodsz. A garantált sávszélesség megvan.
Türelem már közel van a vége, akkor nálad is emelnek (ha eddig nem emeltek), ekkor pedig kisebb csomagra való kérelmedet benyújthatod, mondván hogy neked nincs nagyobbra szükséged.

mielőtt elkönyvelnénk hogy ennyit bír messze vagy stb pr szöveget meg kellene nézni mit mutat a modem a vonalról..és néha hmm a tícom sincs a helyzet magaslatán..

#1871 Felhasználó inaktív   tommiking 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:24

Idézet: Piton - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 11:23

Sajnos kornyezetemben mindenkinek gyonyoru kis askey van... tudod miert is ne alapon...
Vmi otlet esetleg, h mit lehetne varazsolni? :)

nálam is van egy Askey nekem beengedett az admin/admin cuccal..köpésem sem  lehet a győriek mit állítottak be..
http://www.ihd.hu/co...skey/askey.html

Szerkesztette: tommiking 2007. 02. 16. 11:27 -kor

#1872 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:26

Idézet: truth - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 11:21

Igen megvettem 2 megasat anno mert ez kellett most migraljak vissza h 1 megat kapjak, mert ugye amugy sem kapnek tobbet... hat kurva jo megoldas... es akkor mondjuk megyek majd hozzad intezni a dolgaimat, jo?
havi 120giga forgalom biztos befer meg hozzad, ami nalunk otthon atporog havonta... es ennek azert temposan kellene megnni, nem akkor amikor majd ater (nem warez dolgok mielott esetleg meg ezt is feladod...)
amennyiben ez megvalosithato es fiezted az utikoltsegem is, oke vissza maszok 1 megaa mert az tok eleg lesz nekem.... hja de az idomet is fizesd akkor pls, mert ugye mig eljutok hozzad es toled kuldom el az is idobe telik, es abbol valahogy rohadt keves van mostansag amugy is, meg ugye a hatarido kesesek, szoval oks migralok a vesztesegem meg fiezted te

#1873 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:28

Idézet: tommiking - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 11:24

nálam is van egy Askey nekem beengedett az admin/admin cuccal..köpésem sem  lehet a győriek mit állítottak be..
http://www.ihd.hu/co...skey/askey.html

foglamam nincs mi ez a seria, de hok helyrol hallotam, nem csak gyor es sopron kornyekerol, pestrol, pecsrol szegedrol is hallottam ilyeneket mar, sot! szombathelyen is hallottam mar ilyent... szoval ez vmi elegge bepiszkalt seria, lehet, h a tobbi is ilyen lett volna, ha nincs eppen hainy, mikor befut a szallitmany a kozponti eloszohoz? : de a vegen csak egy-2 szallitmanynal volt mi hack a kedves kis szolgaltato reszerol?

uopsz lemaradt... szal ez volt az elso oldal ami alapjan probaltam kicsalni belole vmi infot, de nagyon nem jott ossze sajnos...

Szerkesztette: Piton 2007. 02. 16. 11:29 -kor

#1874 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:30

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 11:12

Chello most is korlátos. 3 havonta nem lépheted túl a 250 gigát.

Hogymi?
3 hónapra van 250gb, vagymi? :D

A 250 gigáról term. tudtam, FUP. De azt hittem, hogy egy hónapra vonatkozik.

#1875 Felhasználó inaktív   tommiking 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:31

Idézet: Piton - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 11:28

foglamam nincs mi ez a seria, de hok helyrol hallotam, nem csak gyor es sopron kornyekerol, pestrol, pecsrol szegedrol is hallottam ilyeneket mar, sot! szombathelyen is hallottam mar ilyent... szoval ez vmi elegge bepiszkalt seria, lehet, h a tobbi is ilyen lett volna, ha nincs eppen hainy, mikor befut a szallitmany a kozponti eloszohoz? : de a vegen csak egy-2 szallitmanynal volt mi hack a kedves kis szolgaltato reszerol?

uopsz lemaradt... szal ez volt az elso oldal ami alapjan probaltam kicsalni belole vmi infot, de nagyon nem jott ossze sajnos...

eressz rá egy bruteforce progit az majd feltöri..

#1876 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:32

Idézet: Etele - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 11:30

Hogymi?
3 hónapra van 250gb, vagymi? :D

A 250 gigáról term. tudtam, FUP. De azt hittem, hogy egy hónapra vonatkozik.

Hat ilyen szerzodest meg nem kotnek, mivel ugye a 250 giga nekem kb 2 honapig talan eleg, mikro nem nezek mondjuk netrol film stb... de atlag havinal is mondjuk 2 honapra lenne eleg talan...

#1877 Felhasználó inaktív   truth 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:44

Idézet: Piton - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 12:26

Igen megvettem 2 megasat anno mert ez kellett most migraljak vissza h 1 megat kapjak, mert ugye amugy sem kapnek tobbet... hat kurva jo megoldas... es akkor mondjuk megyek majd hozzad intezni a dolgaimat, jo?
havi 120giga forgalom biztos befer meg hozzad, ami nalunk otthon atporog havonta... es ennek azert temposan kellene megnni, nem akkor amikor majd ater (nem warez dolgok mielott esetleg meg ezt is feladod...)
amennyiben ez megvalosithato es fiezted az utikoltsegem is, oke vissza maszok 1 megaa mert az tok eleg lesz nekem.... hja de az idomet is fizesd akkor pls, mert ugye mig eljutok hozzad es toled kuldom el az is idobe telik, es abbol valahogy rohadt keves van mostansag amugy is, meg ugye a hatarido kesesek, szoval oks migralok a vesztesegem meg fiezted te

Két hozzászólással ezelött azt dörgölted az orrom alá, hogy neked erre van szükséged azért erre fizettél elő. Döntsd el mit akarsz.

Migrálj vissza 1megásra hogy upto 4 et kapj kevesebb pénzért, én ezt mondtam.

Vagy majd tommiking elmondja hogy kell varázsütésre megjavítani.

Szerkesztette: truth 2007. 02. 16. 11:45 -kor

#1878 Felhasználó inaktív   tommiking 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:50

Idézet: truth - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 11:44

Két hozzászólással ezelött azt dörgölted az orrom alá, hogy neked erre van szükséged azért erre fizettél elő. Döntsd el mit akarsz.

Migrálj vissza 1megásra hogy upto 4 et kapj kevesebb pénzért, én ezt mondtam.

Vagy majd tommiking elmondja hogy kell varázsütésre megjavítani.

tommiking szerintem már akkor neten ült mikor te még csak az autódat húztad a homokozóban:D
1/31/2007  7:59 PM GMT  3171 kb/s  352 kb/s  48 ms  Budapest  < 50 mi
2/16/2007  6:26 AM GMT  6542 kb/s  420 kb/s  49 ms  Budapest  < 50 mi
miután a tícom hajlandó volt meghallgatni szerintem hol a hiba,és láss csodátz a hiba valóban ott volt javítás után 2x-s sebi lett..minő véletlen

#1879 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:52

Rajtam kívül van olyan akinél még nem növeltek?
Egyébként azt nem lehet megnézni valahol hogy hol kezdték el/fejezték már be az átállítást?

#1880 Felhasználó inaktív   truth 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:52

Idézet: tommiking - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 12:50

tommiking szerintem már akkor neten ült mikor te még csak az autódat húztad a homokozóban:D
1/31/2007      7:59 PM GMT      3171 kb/s      352 kb/s      48 ms      Budapest      < 50 mi
2/16/2007      6:26 AM GMT      6542 kb/s      420 kb/s      49 ms      Budapest      < 50 mi
miután a tícom hajlandó volt meghallgatni szerintem hol a hiba,és láss csodátz a hiba valóban ott volt javítás után 2x-s sebi lett..minő véletlen

De ne vedd már sértésnek :D nem hiszem el.
Felvázoltam, hogy szerintem milyen lehetőségek vannak. Mivel többet nem tudok hozzátenni a témához, így vagy lejebb migrál vagy hozzád fordul segítségért.

Így ok? Mindenki megértette? Remélem :)

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.