Idézet: Piton - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 12:10
rohadtul nem erdekel, ha nem lesz6megam nem erdekel egyaltalan csak azert ugyan mar legalabb az a nyamvadt 192es up legyen meg, ne essen meg vissza az is 128ra vagy 150re ennyi... ez meg azert talan nem meglepo, mert lehet azert valasztottam annak idejen ezt a csomagot, mert erre van igenyem. vagy te nem igeny alapjan valasztottal csomagot? gondolom, ha neked nem eleg a 128 akkor valasztasz nagyobbat, mert ha eleg vmi akkor nem veszel nagyobbat, hanem azt ami kell es mivel nekem ez volt a megfelelo ezt vettem, de nehogy mar meg azt se kapjam... azet az kicsit mar durva epp ugy, mint az, hogy sokan a 3megas netjuk helyett 2 kapnak.. azert kicsit vicces, nem gondolod? akik a kis csomagot kapjak tobbet kapnak akik nagyobbat meg kevesebbet mint eddig? hat tenyleg kurva jo megoldas...
Többször le lett írva, hogy a másoknál megemelt sávszélesség (ami sokszor nagyobb tp-vel azaz modem adási jelszinttel jár) növeli az áthallást az egymás mellett futó vonalak között (azaz a te vonalad és a szomszédodé meg az egy utcával arrébb lakóé és így tovább).

Súgó
A téma zárva.