HWSW Informatikai Kerekasztal: ADSL sávszélességemelés 2007 III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ADSL sávszélességemelés 2007 III. Értékeld a témát: -----

#2261 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 27. 18:39

Idézet: tommiking - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 18:10

piton azt hiszem Item00 hozzászólásainál megtalálod a telefonszámot,de ott okosan ők győriek,és normálisak.tényleg azok..

En itt is normalis akartam lenni, csak mikor nekem esett a dolgokkal azert en is felhuztam magam...

#2262 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 18:43

Na meg a vegen lesz valami...

Kép

Lehet tenyleg lesz valami, es nem en voltam a hulye, hanem ok szurtak el vmit, de nagyon???
Remelem azert a vegen tenyleg feljebb maszik es beall a dolog vmi ertelmes erteken...

Szerkesztette: Piton 2007. 02. 27. 19:24 -kor

#2263 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 18:47

Kezd up to lenni vegre... Lehet elobb kellett volna ossze vesznem veluk?

Csatolt fájl:

#2264 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 18:57

Nálam még mindíg nem növeltek. :(

#2265 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 19:03

Idézet: mzso - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 19:57

Nálam még mindíg nem növeltek. :(

Lehet hogy tényleg te leszel az utolsó.

Amikor már feladtam a reményt, nekem is megemelték. (700-800K down, 49-50up,  linksebesség 8096 kb / 512 kb (FastPath))

#2266 Felhasználó inaktív   Danika123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 19:04

mi a f@sz? újralövöm lehet a modemet mert hátha csináltak nekem is valamit az 5,5 megámból :D
mondjuk ami igaz az igaz, kevesebb a crc hibám :p
na most 6496 helyett 6208ra syncelt be... szval erre nincs változás. én megváltást csak a központi karbantartástól várok, mert az a városban kerek 5 éve nem volt...

Szerkesztette: Danika123 2007. 02. 27. 19:11 -kor

<Gigabyte G31-S2L><E5200@3666mhz><2*2gb@889><HD4770><X-fi Xtreme gamer>

#2267 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 19:10

Idézet: toyotakacsa01 - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 19:03

Lehet hogy tényleg te leszel az utolsó.

Amikor már feladtam a reményt, nekem is megemelték. (700-800K down, 49-50up,  linksebesség 8096 kb / 512 kb (FastPath))

Ja. Jellemző. Gondolhattam volna az elején is. Szerintem úgy is az lesz hogy nem növelnek esetleg csak azután miután betelefonáltam. Mikor már eredetileg bekötötték az adsl-t akkor is a sávszélem az eggyel kisebb csomagnak felet meg. Kétszer kellett telefonálni mire megcsinálták normálisra.

#2268 Felhasználó inaktív   tommiking 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 19:17

Idézet: Piton - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 18:47

Kezd up to lenni vegre... Lehet elobb kellett volna ossze vesznem veluk?

na ez már alakul de egy D-link-l ez jobb lenne sajna az Askey ennyit tud, nálam is ennyit tudott..

#2269 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 19:46

Idézet: tommiking - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 19:17

na ez már alakul de egy D-link-l ez jobb lenne sajna az Askey ennyit tud, nálam is ennyit tudott..

Valoszinu most mar elgondolkozom majd rajt, de egyenlore lassuk mi lesz tenyleg igy ezzel... Mert ugye azert kivancsi vagyok mi sul ki belole :)

#2270 Felhasználó inaktív   tommiking 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 20:01

Idézet: Piton - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 19:46

Valoszinu most mar elgondolkozom majd rajt, de egyenlore lassuk mi lesz tenyleg igy ezzel... Mert ugye azert kivancsi vagyok mi sul ki belole :)

az Askey ennyit bír sajna a Dlink kihozná a maxot..és stabilabb lenne(jobb ping stb..) de te tudod azért az up tuti maxon menne...

#2271 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 20:40

Idézet: tommiking - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 20:01

az Askey ennyit bír sajna a Dlink kihozná a maxot..és stabilabb lenne(jobb ping stb..) de te tudod azért az up tuti maxon menne...

Te Szhelyen melyik helyet ajanlod amuy D-Link modem beszerzesere? :)

#2272 Felhasználó inaktív   luckystar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 21:51

Idézet: Piton - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 20:40

Te Szhelyen melyik helyet ajanlod amuy D-Link modem beszerzesere? :)

D-Link DSL-380T ADSL modem - Lord Dreamland (Bruttó 9.000 Ft + szállítás 1.200-1.400Ft)

Szerkesztette: luckystar 2007. 02. 27. 21:51 -kor

#2273 Felhasználó inaktív   kigyi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 27. 23:55

Hát bizony az utolsó helyre én is pályázhatok úgynéz ki mivel nekem sem emeltek még holnap van 28.-a és még semmi hogy a fene vinné el.
És teljesen mindegy mit csinálok az ügyfélszolg csak annyit közöl, hogy 28. ig mindenképpen emelnek és addig nem csinálnak semmit ez ügyben úgyhogy csütörtökön zaklathatom őket legközelebb :(

#2274 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 07:29

Idézet: kigyi - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 0:55

Hát bizony az utolsó helyre én is pályázhatok úgynéz ki mivel nekem sem emeltek még holnap van 28.-a és még semmi hogy a fene vinné el.

Lakóhelyemen 2 ismerősömnek még szintén nem emeltek. lehet hogy nekem se lett volna, ha nem reklamálok hogy miért raktak vissza 3-ról 2Mb-re.
Ha lesz sok időm elmesélem hogy történt a dolog.

#2275 Felhasználó inaktív   blpub 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 08:18

Idézet: jozsef85 - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 12:21

szerintem én is megpróbálom interleave módra tetetni magam, majd utánaérdeklődök kinek kell szólni ezügyben mert van 1 sejtésem hogy nekem este azért esik ennyit a DS marginom mert fastpath módban vagyok. :eek:

Össze tudná valaki foglalni röviden és velősen, hogy mi a különbség a fastpath és az interleave között?

Üdv!
"Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd!"

#2276 Felhasználó inaktív   blpub 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 08:18

Idézet: Danika123 - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 17:04

neki ha szar is belső ember lévén gyorsan el lesz intézve... neki nem kell ügyfélszolgot hívnia :reklamacio:

Nagy ökörséget mondtál, de nem baj...
Ugyan, mikor volt az ügyfélszolisnak kiemelt protekciója? Egyáltalán, a T-com még nem szervezte ki a telefonos ügyifogyit?

Üdv!
"Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd!"

#2277 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 08:42

Nem tudom érdekel e valakit de, leírom hogyan lett a 3-ból 2, majd nagy nehezen 8 Mb-em.

Miután már 10 napja 2 megabitem volt a kifizetett 3 helyett, hiába is jeleztem a gondom kétszer is az externetnek, gondoltam próbáljunk mégegyszer szerencsét a T-commal.(egyszer már velük is próbálkoztam - sikertelenül)

T-com, első telefonálás:
Hapsi veszi fel a telefont, mondom a gondom. Nem tud segíteni, de kapcsol valakit. Erre kapcsol egy nőt... Természetesen semmit nem tud, és azt se tudja ki tudna segíteni.

T-com, második telefon:
Hátha nem ugyanaz az ember veszi fel megint a telefont, teszek még egy próbát. Hapsi felvesz, mondom a gondom. Kéri a telefonszámom. Annyit tudott kideríteni hogy tavaly szeptembertől 3mb-em van, és most is annak kell lennie. (Régebbi felvetésem miszerint lehet hogy az Externet vetette lejjeb a vonalam, hogy kisebb nagykerárat fizessen, tévesnek bizonyult). Többet nem tudott segíteni az emberünk, de ajánlotta, hogy talán a t-com hibabejentőnél.

T-com, harmadik telefon, hibabejelentő:
Néni veszi fel, de szerencsére az értelmesebbik fajtából. Elmondja, hogy hibát csak akkor fogadnak el, ha a szolgáltatóm jelzi feléjük, és ha az Externet jelezte feléjük, akkor utánna is néznek. Mondom erre, hogy azt viszont sajnos nem tudom ellenőrizni, hogy ők jelezték e a gondom a t-comnak. Erre kéri a telefonszámom, és kis idő mulva közli, hogy az externet nem jelzett hibát feléjük. Azzal búcsúztunk, hogy akkor ezt beszéljem meg az externettel.

Externet:
Kissé morcosan elmondom, hogy 1 hete hiába kértem határozottan, hogy jelezzék a hibámat a T-comnak, ezt nem tették meg. Kért egy tesztszerveres mérési azonosítót. Kapott.

Ennyi volt az aznapi telefonálgatás.
Későb aztán gondolkodtam, hogy is volt ez a "externet nem jelezta a hibát felénk" dolog.
Amikor 1 hét elteltével első telefonálásom után érdeklődtem az externetnél, hogy miért lassú még mindig a netem, akkor rákérdeztem, hogy egyáltalán jelezték e a hibát a t-comnak, valami kitérő választ kaptam, nem mondták hogy igen.

Másnap aztán jött a T-comos szerelő bácsi. Sajnos nem voltam otthon, de a családtagok elmesélése alapján annyi történt, hogy átraktak egy másik kártyára, és felpöcköltek 8Mb-re.
Először értetlenkedett ugyan, hogy mi is a gondom, hiszen megy a net 2Mb-el, és a garantált minimum megvan, de szerencsére nem hagyta annyiban, és dolgoztak egy kicsit.

Amikor hazaértem, akkor egy 1,5M/440kbites vonal fogadott.

Még egy nagy szerencsém volt, az otthon tartózkodó családtagok elmesélése alapján a szerelő bácsi kérdezett "valami 3 betűs dolgott", hogy nincs e abba bedugva a vezeték. De volt. Kihúztam a szünetmentesből a vonalat, bele közvetlenül a modembe, és láss csodát, megvan a 8Mbit.

uff

#2278 Felhasználó inaktív   truth 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 10:12

Idézet: toyotakacsa01 - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 9:42

Nem tudom érdekel e valakit de, leírom hogyan lett a 3-ból 2, majd nagy nehezen 8 Mb-em.

Miután már 10 napja 2 megabitem volt a kifizetett 3 helyett, hiába is jeleztem a gondom kétszer is az externetnek, gondoltam próbáljunk mégegyszer szerencsét a T-commal.(egyszer már velük is próbálkoztam - sikertelenül)

T-com, első telefonálás:
Hapsi veszi fel a telefont, mondom a gondom. Nem tud segíteni, de kapcsol valakit. Erre kapcsol egy nőt... Természetesen semmit nem tud, és azt se tudja ki tudna segíteni.

T-com, második telefon:
Hátha nem ugyanaz az ember veszi fel megint a telefont, teszek még egy próbát. Hapsi felvesz, mondom a gondom. Kéri a telefonszámom. Annyit tudott kideríteni hogy tavaly szeptembertől 3mb-em van, és most is annak kell lennie. (Régebbi felvetésem miszerint lehet hogy az Externet vetette lejjeb a vonalam, hogy kisebb nagykerárat fizessen, tévesnek bizonyult). Többet nem tudott segíteni az emberünk, de ajánlotta, hogy talán a t-com hibabejentőnél.

T-com, harmadik telefon, hibabejelentő:
Néni veszi fel, de szerencsére az értelmesebbik fajtából. Elmondja, hogy hibát csak akkor fogadnak el, ha a szolgáltatóm jelzi feléjük, és ha az Externet jelezte feléjük, akkor utánna is néznek. Mondom erre, hogy azt viszont sajnos nem tudom ellenőrizni, hogy ők jelezték e a gondom a t-comnak. Erre kéri a telefonszámom, és kis idő mulva közli, hogy az externet nem jelzett hibát feléjük. Azzal búcsúztunk, hogy akkor ezt beszéljem meg az externettel.

Externet:
Kissé morcosan elmondom, hogy 1 hete hiába kértem határozottan, hogy jelezzék a hibámat a T-comnak, ezt nem tették meg. Kért egy tesztszerveres mérési azonosítót. Kapott.

Ennyi volt az aznapi telefonálgatás.
Későb aztán gondolkodtam, hogy is volt ez a "externet nem jelezta a hibát felénk" dolog.
Amikor 1 hét elteltével első telefonálásom után érdeklődtem az externetnél, hogy miért lassú még mindig a netem, akkor rákérdeztem, hogy egyáltalán jelezték e a hibát a t-comnak, valami kitérő választ kaptam, nem mondták hogy igen.

Másnap aztán jött a T-comos szerelő bácsi. Sajnos nem voltam otthon, de a családtagok elmesélése alapján annyi történt, hogy átraktak egy másik kártyára, és felpöcköltek 8Mb-re.
Először értetlenkedett ugyan, hogy mi is a gondom, hiszen megy a net 2Mb-el, és a garantált minimum megvan, de szerencsére nem hagyta annyiban, és dolgoztak egy kicsit.

Amikor hazaértem, akkor egy 1,5M/440kbites vonal fogadott.

Még egy nagy szerencsém volt, az otthon tartózkodó családtagok elmesélése alapján a szerelő bácsi kérdezett "valami 3 betűs dolgott", hogy nincs e abba bedugva a vezeték. De volt. Kihúztam a szünetmentesből a vonalat, bele közvetlenül a modembe, és láss csodát, megvan a 8Mbit.

uff

Rövidebben is leírhattad volna hogy ne dugjuk szünetmentesbe a telefonkábelt :D

#2279 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 11:07

Van még Enternet-es akinél nem növeltek?

#2280 Felhasználó inaktív   Danika123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 11:11

Idézet: truth - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 9:12

Rövidebben is leírhattad volna hogy ne dugjuk szünetmentesbe a telefonkábelt :D

A telefonkábelt mióta lehet beledugni a szünetmentes tápba?  :Đ
<Gigabyte G31-S2L><E5200@3666mhz><2*2gb@889><HD4770><X-fi Xtreme gamer>

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +