Idézet: IGNOTUS - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 14:26
Hellósztok
Arról is érdemes lenne beszélgetni és utána felgyujtani a szolgáltatókat ,hogy hiába a hatalmas sávszélességnövelés,bazira nem fog működni mindenhol,főleg aki jó messze van a bázistól.
Nekem tvnetes adsl2+ netem van papíron akár 12-18 megabites sebességgel ,de kb odáig jutottunk hogy a 10-megabitnél ledobál meg befagy a hardware a tcomnál és szopás az egész, ezért az a megoldás, hogy és itt a lényeg amit a netoldalon hatalmas kiírásoknál, hogy nesze most csak 1 forint az 1milliókimondhatatlan megabájt sávszélesség ,hogy ha nem megy akkor lekorlátozzuk arra amin stabilan megy, na ez nálam kb 6megabitig stabil, pedig kb fél kilóméterre vagyok a bázistól.Ennyit a nagy sza*rakás fejlesztésükről.Majd esetleg a XXII századba elérjük hogy mindenkinél stabilan menjen a 18megabites net. Ja és amíg gagyi 4000 forintos modemeket osztogatnak még az adls2+ os eléréshez is amik túlmelegszenek meg ic hibásak addig ne is csodálkozzunk ,éljen MAGYARORSZÁG a szemétlerakat.És ezekután próbálj reklamálni hogy pedig a szerződéseden már 10 megabit felett vagy, de nem megy annyival és csináljanak akkor valamit hogy menjen ,mégha fizetsz sem tudnak ,mert csak szemfényvesztés az egész és kiváltság és szerencse ha eléred azt amit beigértek és amit a reklámokban tukmálnak és hogy ezt garantálják.HÁT GARANTÁLJÁK, ne csak bohóckodjanak.
A választási lehetősége mindenkinek megvan. Elő lehet venni az 56k-s modemet, az stabilan tudott 52k-t vagy kevesebbet.
"Magyarországot" többek között mi is alkotjuk. A magyar ember sokmindent nagyon tud, de talán sírni tud/szokott a legjobban! Néhány évvel ezelőtt még modemen nyomtuk. Azóta nagyon sokat fejlődött az internet Mo-n. Persze mindig panaszkodtunk, hogy milyen rossz nekünk. Miért kell mindig elégedetlenkedni? Pontosabban vágyni/törekedni kell a jóra, és a jobbra, de nem lehet ezt egy kicsit szolídabban?
Szóval óvatosabban a sárdobálással.
Egyik kedves barátom mondta valakinek, aki hasonlóan elégetlenkedett, hogy "Neked se lehet egy jóízűt szarni!".
Vulgárisan hangzik, de valami iróniába burkolt igazság van benne.
Azért halkan megkérdezem, hogy mire nem elég a 6Mbit/s?
Én szinte észre sem vettem, hogy 3-ról 10 megára emelték a sávszélt, pedig lehet, hogy többet ülök az internet előtt, mint Te.

Az tény, hogy ritkán töltök le nagy file-okat, inkább csak a 'normális' internetezés megy, de az nagyon. (havi 25GB, csak net, meg árlisták, driverek, frissítések, levelek, skype, winvnc, stb.!!! Rádió, meg egyéb streaming média pedig nem.)