Idézet: val - Dátum: 2003. okt. 13., hétfő - 21:14
Sziasztok!
Most szedtem le a Virtual PC for windows progit és már fut alatta egy win98 + 1 dos. Eddig csak annyit vetem észre, hogy kicsit lassú. Ami viszont nagyon bejön, hogy lehet netet osztani, így a virtuális win98-am alatt is megy a net...
Nekem is volt egy kalandom a MS VPC-vel.
Asus LD5 AMD Athlon 64 3,2Ghz Notebook, WinXPProSP2 +64 bit ASUS Patch, 512MB, 80GB HDD és az MSVPC már az OPrendszer telepítése közben, vagy már bootolás után megállította a gépet. >>Power OFF, mármint a notebookon!
Több hónapra letettem róla. Valamit reszelhettek az MS-nél, mert megjelent a MSVPC Sp1-e és felraktam, azóta ragyogóan fut. Az Sp1 nem írta, hogy 64-bit rendszerrel kacsolatban bugot reszeltek volna, csak feature-okat, én meg sajna közvetlen az SP1 előtt nem teszteltnem a hibát, így nyitott kérdés marad, hogy a WinXP időközben felkerült millió javítása, vagy a MSVPC SP1-e oldotta meg a problémát.
Viszont most jelenthetem, hogy a W2000, W98OSR2(gondolom OSR1 és W9x mind), WXP, W2003 és természetesen a W3.1WG gőzölnek rajta. Nekem sem gyors, de egy-két tesztelési célra megfelel. Tényleges munkára nem igazán jó. Nem egy terminálszerver virtuális gépe, de szerintem nem is ez a cél.