Idézet: ikriszta - Dátum: 2007. jan. 27., szombat - 12:36
Miért nehéz megtanulni, hogy addig nem nyitunk új topikot amíg nem jelenik meg egy hg/mod, mert most két topik van párhuzamosan nyitva és minkettőbe írnak.

Onlány ha annyira
akartál új topikot nyitni a többiek biztosan átruházták volna rád.

Nem, az nem elég, hogy jelezzük, hogy zárják be a régit mert nyitva az új, hiszen ki tudja mikor jár erre egy hg/mod?
Nem egyszer kértek minket, hogy nincs önkéntes topiknyitás, ez volt a feltétele annak, hogy mi nyissuk meg a topikokat és ne egy hg/mod.

Nézd, legalább egy órája jeleztem a modok felé, két módon is, hogy zárni kéne. Hogy azóta egy mod sem járt a fórumon, azt kétlem.
A régi topikban kértem, h oda már ne írjanak. Egy vki írt csak, nem hinném, hogy szándékosan tette volna, csak hogy direkt keresztbe tegyen. Szóval szó nincs arról, hogy párhuzamosan irogatnánk mindkét topikba.
Mellesleg tudtommal a kérés úgy szól, hogy zárás előtt az új topikot nyitó egyén linkelje be az új topikot. Ha a zárás megtörténtét meg kell várni, szted hogy tudom belinkelni az új topikot? Ez kicsit ellentmondásos, nem? Sajnálom, hogy voltam olyan jóhiszemű, és azt hittem, hogy ha az új topik belinkelése megtörténik, akkor majd jön egy mod és zár, és minderre nem kell, csak pár percet várni.
Másrészt, te alig jársz ebbe a topikba, úgyhogy ha megkérhetlek, az önjelölt moderátorkodást ne itt gyakorold. Ha meg mégis szeretnél rendet tartani, kérj egy moderátori címet magadnak, akkor a zárás is megoldódna.