HWSW Informatikai Kerekasztal: TVNET ADSL II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TVNET ADSL II. Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   yoysy 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 01. 12:23

Idézet: rodimus - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 22:47

Lassan már írhatnánk egy listát, mit lehetne az új tvnet oldalacskára
yoysy remélem továbbítja a felső vezetésnek  :up:

Intézem...

#142 Felhasználó inaktív   sorsator 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 01. 12:23

Idézet: Flashget - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 11:57

én mezei 56k-s modemmel kezdtem 7 éve a netezést...

Leheletnyi OFF:

Sej, a regi szep dial-upos idok. Amikor valaki 1 db mp3-ba tomoritette egy EP dalait, es Napsterrol szedve - nem leven resume - azon izgultam, nehogy leallitsa az illeto, vagy megszakadjon a net, mert hat huszonvalahany MB ;)

Hova lett az izgalom a mai eletbol???!! :D

ON

#143 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 12:24

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 12:11

Szerintem inkább annak kell(ene) örülni, hogy yoysytól elsőkézből kapjuk az információt, mielőtt azt hivatalosan közölnék. Ha esetleg mégsem 100%-ig úgy történik minden, akkor meg ne hordjátok/hordjuk le a sárga földig.

én nem hordtam le a sárga földig szerintem..

amúgy most kaptam mélben az értesítést a vasárnapi leállásról..tanulnak a tvnetnél is a saját hibájukból a mail szerver leállására gondolok, hogy azt nem előzte meg semmi körmail..

#144 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 12:27

Idézet: Flashget - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 12:24

én nem hordtam le a sárga földig szerintem..

amúgy most kaptam mélben az értesítést a vasárnapi leállásról..tanulnak a tvnetnél is a saját hibájukból a mail szerver leállására gondolok, hogy azt nem előzte meg semmi körmail..

Ne haragudj, nem rád gondoltam. Én kaptam levelet 26-án, hogy szünetel a mail szolgáltatás. Lehet, hogy csak hozzád ért el későn.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#145 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 12:28

Idézet: z67 - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 7:40

Kedves Péter!

Kérlek, engedd meg, hogy megkérdezzem, miért okoz problémát az ha leírjuk a sávszélesség (nem) emeléssel kapcsolatos tapasztalatainkat, ha a fals hírek állandó szállítása nem számít annak.

Kevered a szezont a fazonnal. Egyrészt én azt írtam, hogy flame, veszekedés ne legyen, másrészt meg többször is szóvá tettük, hogy teljesen felesleges naponta kétszer benyögni, hogy "nálam még semmi", mert nincs értelme az ilyen elmés benyögéseknek. Ki szállított fals híreket? Érdekes, én is TVNET-es vagyok, de eszembe nem jutna egy fórumos bejegyzés alapján itt pörögni, hogy miért nem lett meg az emelés szerdán - amikor a TVNET hivatalos közleménye messze nem említett konkrét napot az emelésre.

Idézet

Ezzel az erővel én is idebökhetném - biztos lenne bár naív lélek (mint mi a csodavárok), aki komolyan venné - hogy én meg azt hallottam a folyosón, hogy egyáltalán nem is emel a TVnet, csak még néhány hűségnyilatkozatot be akar gyűjteni a hónap végéig.

Miért, te is a TVNET-nél dolgozol? Fel kellene már fogni, hogy SENKI nem ígérte meg hivatalosan, hogy meglesz az emelés szerdán. Nem tudom miért kell yoysit  ezzel cseszegetni.

Idézet

Konkluzió, legalábbis számomra: aki nem jólértesült, ne tetszelegjen abban a szerepben, hiszen a valódi türelmetlenséget azzal szítja. Szerintem senki nem kinlódna itt, ha nincs 2 hetente bedobva, hogy na most szerdán nagyon figyeljetek! Tessék azt mondani, hogy február 28 (de ne azt, hogy 45 nap alatt - valamikor), maximum kellemes csalódás ér egyeseket.

Szerintem nem tetszelgett senki semmilyen szerepben, legfeljebb segíteni szeretett volna.

Idézet

Baráti üdvözlettel (és persze egy kis seggnyalással, hiszen itt Te vagy a góré)

Erre végképp semmi szükség. Szóval még egyszer szólok: ne legyen flame. Ellenkező esetben a fórumszabályzatnak megfelelően figyelmeztetéseket fogok osztogatni.

#146 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 12:29

Idézet: sorsator - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 12:23

Leheletnyi OFF:

Sej, a regi szep dial-upos idok. Amikor valaki 1 db mp3-ba tomoritette egy EP dalait, es Napsterrol szedve - nem leven resume - azon izgultam, nehogy leallitsa az illeto, vagy megszakadjon a net, mert hat huszonvalahany MB ;)

Hova lett az izgalom a mai eletbol???!! :D

ON

olyanba nem is merek belebonyolódni, hogy egy 175MB-os klipp mennyi idő alatt ért le pl. a freestartos+4K-s matávos teló dologgal délután 6 órától :)
de 7 éve a néhai matávnet 8K-s betárcsázós, dial-uppos csodájával kezdtem..

ehhez képest én is vigyorgok azon beírásokon, hogy de már mikor emelik meg a 1,2,4 giga stb netemet.. :p bezzeg ha dial-uppoztak volna türelmesebbek lennének  :D

#147 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 12:32

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 12:27

Ne haragudj, nem rád gondoltam. Én kaptam levelet 26-án, hogy szünetel a mail szolgáltatás. Lehet, hogy csak hozzád ért el későn.

én is kaptam pénteken..de az volt a fő gond, hogy miért nem szerdán küldték erről az értesítést...mert itt nem csak otthoni netezőkről van ám szó hanem cégekről is.
már ugye törvény írja elő az elektronikus bevallást is..tegnap is a könyvelő ismerősöm jó párat küldött amire levélben érkezik a nyugtázása...ilyenekre gondolok elsősorban.

#148 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 12:38

Idézet: Flashget - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 12:32

én is kaptam pénteken..de az volt a fő gond, hogy miért nem szerdán küldték erről az értesítést...mert itt nem csak otthoni netezőkről van ám szó hanem cégekről is.
már ugye törvény írja elő az elektronikus bevallást is..tegnap is a könyvelő ismerősöm jó párat küldött amire levélben érkezik a nyugtázása...ilyenekre gondolok elsősorban.

Erről a leállásről csak akkor értesültem, mikor itt olvastam a fórumon, ami tegnap előtt volt. De a céges téma valóban nagyobb horderejű dolog. Talán ezután jobban működik majd az ügyfelek értesítése.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#149 Felhasználó inaktív   yoysy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 12:38

Idézet: Flashget - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 13:32

Meg is kapta a leb*szást az illetékes cégen belül, amiért nem mentek ki az értesítések idejében, jó pár nappal előbb... Szóval amit elmondotok az teljesen igaz, de ezt látja a cégvezető is és osztja a vezetőit kellőképpen...

#150 Felhasználó inaktív   r00t' 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 12:47

Idézet: yoysy - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 12:38

Meg is kapta a leb*szást az illetékes cégen belül, amiért nem mentek ki az értesítések idejében, jó pár nappal előbb... Szóval amit elmondotok az teljesen igaz, de ezt látja a cégvezető is és osztja a vezetőit kellőképpen...

Hat en meg levelet se kaptam leallasrol... nahde legalabb itt olvastam rola es igy volt idom beizzitani webserverunkon smtpt..
Mindenkinek hinnie kell valamiben, en azt hiszem iszok meg egyet.

#151 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 13:44

Idézet: yoysy - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 12:38

ezért is írtam, hogy tanultok a hibákból ti is..és már ma megjött a mél a vasárnapi leállásról.

#152 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 14:08

Érdekesen változtak az árak. Eddig a TvNet volt a legolcsóbb Tíkomos ADSL-t viszontértékesítő, pl. az up to 8-as csomagot szolgáltató váltással 7600-ért adták. Most meg 13 ezres ár szerepel a csomagnál.

Tícom viszontértékesített ADSL árak:
http://www.tvnet.hu/index2.php?id=tartalom...s=adsl2&fajta=0

ADSL3G árak:
http://www.tvnet.hu/index2.php?id=tartalom...s=adsl1&fajta=0

Arra is kíváncsi leszek hogy írták itt egyesek hogy 6.5Mbps-ért 10900-at fizetnek, pedig eddig is 17 ezres ár volt e csomag mellett és most 25-re változott. Vajon akinek ilyen kedvezményes havidíja van azt meddig fogja hagyi TvNet? Vagy ha lejár az 1 év átsorolják az új díjkategóriába?

#153 Felhasználó inaktív   DjPremier 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 14:16

Néztem én is most 8990Ft-ot fizetek a leendö 8M-es netért.Ami már 13 brutto ha lejár a hüség és nem emelik maradok,ha átraknak megyek.
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.6 Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual Channel,Asus EN8800GT 1GB,Belinea 17'',HP Deskjet 3550 printer,Leadtek WinFast TV2000 XP RM,Samsung 640GB,Ház:Thermaltake M9 series.Táp:Thermaltake Power Station 520W.LG GH22NS40 DVD RW & LG DVD RW.

#154 Felhasználó inaktív   Bogabi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 14:58

Hali,

Please, valaki világosítson már fel, mert épp most böngészem a TVNet weboldalát, de nem sok jót olvasok... Márciusban fog lejárni az 1 éves hűségnyilatkozatom, amit még tavaj kötöttem 2 Mbps-os netre. Ha lejár a hűség, akkor átdobnak 13 ezres fizuba? Most 10390-et fizetek havonta. Nemrég (pár hete) láttam olyat a weboldalon, hogy lejáró hűségnyilatkozattal rendelkezők hosszabbíthanak újabb 1 évre valami 7-8 ezerért havonta, ja és ez természetesen a 2 megás előfizura vonatkozott (még emelés előtti érték)... Akkor most ennek lőttek?

Na mindjárt felhívom a 1258-at... de ha esetleg itt valaki képben van, ne tartsa vissza. Köszi!
Üdv!
BG.

#155 Felhasználó inaktív   MákosGuba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 14:59

Idézet: shabba - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 13:08

Érdekesen változtak az árak. Eddig a TvNet volt a legolcsóbb Tíkomos ADSL-t viszontértékesítő, pl. az up to 8-as csomagot szolgáltató váltással 7600-ért adták. Most meg 13 ezres ár szerepel a csomagnál.

Tícom viszontértékesített ADSL árak:
http://www.tvnet.hu/index2.php?id=tartalom...s=adsl2&fajta=0

ADSL3G árak:
http://www.tvnet.hu/index2.php?id=tartalom...s=adsl1&fajta=0

Arra is kíváncsi leszek hogy írták itt egyesek hogy 6.5Mbps-ért 10900-at fizetnek, pedig eddig is 17 ezres ár volt e csomag mellett és most 25-re változott. Vajon akinek ilyen kedvezményes havidíja van azt meddig fogja hagyi TvNet? Vagy ha lejár az 1 év átsorolják az új díjkategóriába?

Sőt volt, aki ~7k-ért kapott 6.5-öt. Egyszerűen nem volt korrekt az előző akciójuk. Ha nem jövök át még májusban, akkor most nekem is bagóért lenne 18mbitem.

Erre most megint átvariálják a csomagokat és a 12mbites 2500-al drágább mint tegnap.

Én még megvárom mit lép a Datanet, aztán visszamigrálok T-comra.

#156 Felhasználó inaktív   Bogabi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 15:22

Na felhívtam a TVNet-et, de nem sokra mentem vele... az ügyfélszolgálaton nem tudták 1értelműen megmondani, hogy most akkor nekem mennyit is kell majd fizetnem a jelenlegi 2 megás (emelés után max. 8 megás) elérésemért, ha lejárt a hűségnyilatkozat... Mondtak 13 ezret és volt egy "bátortalan" 7900-as ár is, ha újra bevállalok 1 évet, de a honlapon ez nincs fent, és az ehhez szükséges nyomtatványokat sem lehet letölteni, meg azt mondta az ügyfeles, hogy "most nincs előtte az árlista"...  :think:  Komolyan mondom, (most nem a TVNet-re értem, hanem általában) hogy mán a tököm kivan az ügyfélszolgálatokkal. Egy értelmes mondatot csak nagy ritkán lehet tőlük kicsikarni. Ha nem az ügyfélszolgálat, akkor ki a kompetens a fenti témában?

Majd otthonról írok emailt nekik, hátha azt könnyebben megértik.

Szerkesztette: Bogabi 2007. 02. 01. 15:23 -kor

Üdv!
BG.

#157 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 15:25

Bogabi:

Ha megnézed a weboldal az up to 8-as csomagnál 13 ezer van írva.

Fölötte pedig az áll, kikre vonatkozik ez a csomag:

- Új előfizetés esetén
- Szolgáltató váltás esetén
- Lejárt TVnet hűségnyilatkozat esetén

Szerintem elég egyértelmű a megfogalmazás.

#158 Felhasználó inaktív   sydoka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 15:28

nekem már lejárt a hűségem, de 9500-at fizetek. mikor kötöttem úgy volt, hogy végig ez az ár marad 1 év után is. na nemáhogy felemeljenek 13k-ra, abba a percbe lépek is innen. de nemhiszem..
vicces így ez a sávszélemelés, hogy vele emelkedett az ár is.

#159 Felhasználó inaktív   Bogabi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 15:38

Idézet: shabba - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 14:25

Bogabi:

- Új előfizetés esetén

Hát ez elég szomorú. Attól tartok, ha marad ez az ár, akkor kénytelen leszek búcsút venni a TVNet-től. Mindezek ellenére akkor sem értem, miért volt a honlapjukon pár hete fent az újabb 1 éves hűségre vonatkozó akciójuk, akkor ugyanez 7600-ba került volna. Plánen nem értem, ha a weblapjukon 13 ezer van, akkor miért említett az ügyfélkapcsolatos (igaz, elég bátortalanul) szintén 7600-at  :think:

De ha tényleg ez marad (13 ezer), akkor szakítás lesz.

Nem ismerem az egyes szolgáltatók között meglévő szerződéseket, de a T-Com, mint alapszolgáltató az emelést mintha ingyen csinálná (legalábbis ezt olvasni minden felé). Akkor meg nem valami fair dolog cirka 3 ezerrel megdobni a csomag árát.

Szerkesztette: Bogabi 2007. 02. 01. 15:40 -kor

Üdv!
BG.

#160 Felhasználó inaktív   yoysy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 15:45

Idézet: shabba - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 16:25

Bogabi:

- Új előfizetés esetén

Nem-nem-nem!

Nem emelünk havidíjat senkinek sem, akkor se, ha lejárt a hűségnyilatkozat! Ezek az árak az új megrendelőkre vonatkoznak, vagy aki ezen szeretné majd meghosszabbítani... Nyilván ez csak annak fogja megérni, aki most többet fizet.

Nem kell tartani automatikus áremeléstől se hűségidő alatt, se után!

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.