Sziasztok!
Segítség kellene! Adott egy program, amiben a nyomtatványok, listák Cristall Report-al készülnek, a program hálózatról dolgozuik. Két különböző munkaállomáson van 1-1 Epson FX 1170-es nyomtató. A gépeken Windows XP van telepítve. A nyomtatásnak egyedi méretűnek kell lennie, ezért mind a két gépnél létrehoztam oldaltükröt, és ugyanolyan néven mentettem el. Az egyik munkaállomáson tökéletes a nyomtatá, a másik munkaállomáson viszont az odal szélessége csak a fele lett, és a többit teljesen lehagyta. Ezen a gépen megpróbáltam egy új oldaltükröt létrehozni - pontosan ugyanolyan szélességgel és hosszúsággal , és a reportot erre állítottam be. Most az oldal szélessége jó lett, viszont az oldal hossza lett kb. kétszerese, mint kellene. A nyomtatók beállításai, teljesen egyformák. Megpróbáltunk egy harmadik epsont csatlakoztatni a géphez, a helyzet ugyanez. Letöröltük, és újratelepítettük a nyomtatót, akkor meg sokkal kisebb betűkkel az egész nyomtatványt kinyomtatta, csak kicsiben.
Ha megosztottam a nyomtatókat, és egy másik munkaállomásról nyomtatok rájuk, ugyanez a helyzet. Mit próbáljak még ki?
Előre is köszönöm a segítségeteket: Ewa
Oldal 1 / 1
Segítség kéne! Epson FX 1170-es nyomtató, XP
Elküldve: 2007. 02. 04. 15:46
Üdv. mindenkinek.
Lenne egy problémám. Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de elég nagy ez a fórum és elsőre ez a topic tűnt megfelelőnek.
Szóval a kérdésem. Memóriát akarok bővíteni a gépemen és nem tudom, hogy DDR1-es vagy DDR2-es van e benne. A Windows-ban ezt meg lehet nézni? Vagy mi türténik akkor, ha mondjuk ddr1 van a gépembe, és kettest teszünk bele. Okozhat ez problémát? Vagy a kettő működik együtt is?
Köszi előre is.
Nagylacos
Lenne egy problémám. Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de elég nagy ez a fórum és elsőre ez a topic tűnt megfelelőnek.

Szóval a kérdésem. Memóriát akarok bővíteni a gépemen és nem tudom, hogy DDR1-es vagy DDR2-es van e benne. A Windows-ban ezt meg lehet nézni? Vagy mi türténik akkor, ha mondjuk ddr1 van a gépembe, és kettest teszünk bele. Okozhat ez problémát? Vagy a kettő működik együtt is?
Köszi előre is.
Nagylacos
Elküldve: 2007. 02. 07. 10:36
Hát ...
Nyomtató problémás topicba memóriás kérdés nem tűnik a legmegfelelőbbnek.
A vindóz nem fogja megmondani, de az alaplapod kézikönyve, vagy a BIOS sokkal árulkodóbb lehet.
Nem tudod összecserélni őket, mert nem megy bele a foglalatba.
Esetleg keress egy Everest-et (kiemelt topic), az sokmindent elárul, még olyat is, amit eddig nem is sejtettél.
Nyomtató problémás topicba memóriás kérdés nem tűnik a legmegfelelőbbnek.
A vindóz nem fogja megmondani, de az alaplapod kézikönyve, vagy a BIOS sokkal árulkodóbb lehet.
Nem tudod összecserélni őket, mert nem megy bele a foglalatba.
Esetleg keress egy Everest-et (kiemelt topic), az sokmindent elárul, még olyat is, amit eddig nem is sejtettél.
Az analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves?
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1