HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC dolgozónet / közalmazotti net - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC dolgozónet / közalmazotti net Jogos csomagcsere? Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 03. 20:22

Idézet: boobby - Dátum: 2007. márc. 3., szombat - 19:56

De attol még meg tudjak mondani, hogy milyen csomagot kapnak..., Reklamálj az Állam Bácsinál...

:D :)

Hát én sem nagyon értem, hogy miért jöttél ebbe a topicba. Minden közalkalmazotti kedvezményes pontosan tudja, hogy melyik csomagba került, ehhez nem kell megkérdezni senkit, ott van a számlán. Még véletlenül sem a sávszélességet reklamáljuk, hanem a UPC bánásmódját. Hogy állam bácsinál miért kellene reklamálni, azt valószínűleg csak Te érted.
Papesz

#82 Felhasználó inaktív   Alien8 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 03. 22:36

Nemhiába Magyarok azok Magyarok bármin össze tudnak kapni.
Nem is tudom miért nem csodálkozom ezen.
(Fellülről gerjesztett dühgenerátor) ;)

Akit esetleg még érdekel: A fórum elolvasása után megpróbáltam utánnajárni (neten) ennek a vérforraló témának.

Itten tessék olvasni: http://www.hardwareo...s&cid=8&y=12485

Remélem más még nem linkelte be. Ugyanitt van még egy UPC link azt is nézzétek meg én nem olvastam végig.

Véleményem ha nem is számít: nem örülök a letöltési korlát eltörlésének, én maximum a sebességnövekedés szorzóját használtam volna a korláthoz is.
Nem kell a torkomnak esni meg lehülyézni ez is csak egy vélemény a sok közül.

Ha pedig most nem káromkodtál és nem anyáztál csak liluló fejjel és ropogó fogakkal végig tudtad ezt olvasni akkor már .................

Félelmetes milyenek vagyunk és nagyon szomorú!!!!!
  :nag:  :mad2: :box2:  :oops:  :help:  :fuck2:  :sandor:

Szerkesztette: Alien8 2007. 03. 03. 22:38 -kor

#83 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 00:10

Idézet: boobby - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 21:48

Kedves mindenki!

A dolgozonet : Médium/Extrémmel kapcsolatban keressetek meg a cégeitekek, mert ők döntöttek el, hogy a dolgozoiknak milyen legyen a csomagja a módulások után. Vannak cégek akik az Extremre, vannak cégek akik a médiumra köztöttek szerződést. TEHÁT: NE A SZOLGÁLTATÓNÁL VERJÉTEK A BALHÉT HANEM A CÉGETEKNÉL AHOL DOLGOZTOK!!! Ők intezték...

:offtopic:  :reklamacio:  :mad:  :reklamacio:  :offtopic:

Közalkalmazotti net... okos.. és stílussal is vissza kéne venni.
Amúgy sorolom miért váltottam felfelé:
Drágább a dolgozó net 1 évvel mint medium 2 évvel. Semmi extrát nem adnak kivéve a Smart izé ami OSX felhasználó lévén marhára nem érint. Valszeg a telefon alapdíja is emelkedni fog a kisebb csomag miatt, tehát ez így szánalmas lehúzás nem, semmi más.

#84 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 13:39

Idézet: Xero - Dátum: 2007. márc. 4., vasárnap - 0:10

Valszeg a telefon alapdíja is emelkedni fog a kisebb csomag miatt, tehát ez így szánalmas lehúzás nem, semmi más.

A telefonalapdíj nem fog emelkedni, leglaábbis az április 1-től érvényes ászf szerint a Dolgozónet Medium-hoz Extreme szerinti telefondíjkedvezmény lesz.

#85 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 16:06

Cikk a homáron, plusz a hivatalos válasz. Az állam NEM fizeti a különbözetet, csak egyes cégek.

#86 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 20:39

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 16:06

Az állam NEM fizeti a különbözetet, csak egyes cégek.

OK, nem fizeti.

Tudsz valami okot mondani, hogy akkor eddig miért biztosított a UPC kedvezményt a közalkalmazottaknak? Én sem hiszem el, hogy csak a két szép szemükért.

Azt értem, hogy jelenleg miért biztosít: azért, mert gyakorlatilag nincs kedvezmény.
Papesz

#87 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 09:17

Idézet: Papesz - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 20:39

Tudsz valami okot mondani, hogy akkor eddig miért biztosított a UPC kedvezményt a közalkalmazottaknak? Én sem hiszem el, hogy csak a két szép szemükért.

Nyilván volt(/van) állami szándék a "vonalak villanyosítására" (SZJA netes kedvezmény), amitől a UPC jelentős ügyfélszám bővülést várt. Jogos a feltételezés, hogy ha az állam az egyik kezével valamit kedvezményesít, akkor azt legalább a saját háza táján nyomni fogja. Hát, úgy látszik, nem tette (azaz, az "állami" alkalmazottaknál nem terjedt eléggé munkáltatói juttatásként adott net).

#88 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 09:33

Idézet: Papesz - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 20:39

OK, nem fizeti.

Azt értem, hogy jelenleg miért biztosít: azért, mert gyakorlatilag nincs kedvezmény.

Nem, ezek a kormányzati megállapodások, lobbyzások, magasabban vannak annál, mint amíg én ellátok - nem is ezen a területen dolgozom. Biztos volt valami oka, hogy adtuk a kedvezményt, de költségtérítés nem volt állami részről.

#89 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 10:48

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 9:33

Biztos volt valami oka, hogy adtuk a kedvezményt, de költségtérítés nem volt állami részről.

Ez így azért mindjárt másként hangzik, mint a "csak úgy".  ;)  Azt eddig is tudtam, hogy az állam zsebbe nem adott pénzt. De valamit biztosan kapott a UPC, vagy elengedtek neki. Gondolom, most már lejárt/elévült/kifizetődött -szabadon választott-, és teljesen megszüntetni nem akarja, inkább olyan nem megérősre csinálja.
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#90 Felhasználó inaktív   zsoltl 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 07. 18:09

Engem ebben az egészben mindössze egy dolog zavar. A levél amiben közölték, hogy médiumba kerülök tartalmaz egy félmondatot ami valahogy így szól : az eddigi kedvezmények megtartása mellett......
Engem az érdekelne, hogy hol is van az az eddigi kedvezmény ?
És: nem az 5 mega zavar mert a 3 is elég volt, hanem az eljárást és leginkább  a módszert érzen gerinctelennek

Zs

#91 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 18:21

Ne zavarjon semmi.
Valamikor valakik aláírtak egy papírt. Ezért a UPC adta a kedvezményt, mondjuk kapásból mindenkinek, aki a BM, vagy az OM dolgozója volt. Semmi mást nem kért csak egy munkáltatóit. Kész. Mivel olvashatunk arról, hogy a multik különböző kedvezményei vissza ellenőrizhetetlenek, soroljátok ide ezt is. Mert tuti nem úgy működött a dolog, hogy ez a minisztérium = ennyi fő.
Tudomásul kell venni változott a helyzet, nincs BM, nincs OM, nincs kedvezmény. ja és nincs egy kormány amely ezt a dolgot támogatná. A kapott multis kedvezményről viszont semmit sem tudunk.
Nekem elég volt , most is elég, az elvek meg sehová sem vezetnek ebben a szituációban. Van véleményem a két félről, de nem tűri a nyomdafestéket.  :reklamacio:

#92 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 19:32

Idézet: zsoltl - Dátum: 2007. márc. 7., szerda - 18:09

Engem az érdekelne, hogy hol is van az az eddigi kedvezmény ?

Egyéb kedvezmény:
Telefondíj csomagkedvezmény: dolgozónetnél az Extreme szerinti sorokat kell figyelni.

#93 Felhasználó inaktív   1soproni 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 20. 11:47

Idézet: llamada - Dátum: 2007. márc. 7., szerda - 19:32

Egyéb kedvezmény:
Telefondíj csomagkedvezmény: dolgozónetnél az Extreme szerinti sorokat kell figyelni.

Engem az ügyfélszolgálaton beszéltek le a UPC-s telefonról...
Smartguard-ot sem igényelek, köszönöm.
Én sem érzem, hogy a kedvezmények változatlanok maradtak volna...  :reklamacio:
Összesen két dologra van szükség az életben WD-40 és szigetelőszalag. Ha nem mozdul pedig kellene: WD-40. Ha mozog pedig nem kellene: szigetelőszalag.

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó