HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (109 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X VI. Értékeld a témát: -----

#1121 Felhasználó inaktív   vlxe 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 10. 21:21

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne hozzátok,hogy esetleg tudnátok-e olyan programot ajánlani amivel a külső hangkártya csatornáit el tudom osztani Mac alatt ?? (Olyan kéne mint win alatt az ASIO4All nevű program) vagy valami megoldás van?

köszönöm segítségeteket elöre is :respect:
CPU:Intel® Core2 Duo T7300,CHIPSET:Intel® PM965 Express,GPU:NVIDIA® GeForce Go 8600M-GT 256MB,2GB RAM 667MHZ,160GB S-ATA,

#1122 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 15. 19:27

Na, Macbook Air? :)

#1123 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 19:46

Nice, nekem bejon. Az amerikai aran kellene is...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1124 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 20:50

Ezek a barmok ismét feltalálták a spanyolviaszt...  :)

Szélesebb mint az SZ680-as Vaio-m, kicsit keskenyebb, vékonyabb, könnyebb.
1 hangszóró, nincs optikai meghajtó,  1 USB port (baxhatod ha usb-ethernet adapterrel netezel kábelen),  NO ETHERNET, No Firewire, No fingerprint reader, no tpm chip, no expresscard, no pcmcia, 1.8" ultralassú hdd vagy überdrága SSD (3100USD ezért egy vicc)  és még sorolhatnám...

37 wattos akku? 5 óra üzemidő? 7 watt körüli fogyasztást nem lehet kihozni 13"-os notinál (ráadásul a procija sem lehet ULV, mert ilyen frekin még nem gyártanak ULV-s procit (tudtommal)) még akkor sem ha LED-es  a kijelzője. Vaio TX és TZ modellek mennek ULV procival és kisebb LED-es kijelzővel 7-10w körül.

Nekem 62 wh-s akkum van a Vaio-ban, az valóban tud 5 órát wlanozva full fényerőn (ekkor lekapcsolgatja a felesleges eszközöket (dvd író, ethernet, fw, USB portok stb...))...

Kíváncsian várom az első komolyabb teszteket!

#1125 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 20:53

az a 20$ os ipod touch upg egy vicc

meg a masik hogy a macbook airhez is lehet KULON venni a taviranyitot, ennyi penzbol nemtom miert pont ezt kellet pl kihagyni, no nem mintha olyan nagy dolog lenne, de akkoris :)
macbook air 2014

#1126 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 20:58

Idézet: evone - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 20:53

az a 20$ os ipod touch upg egy vicc

meg a masik hogy a macbook airhez is lehet KULON venni a taviranyitot, ennyi penzbol nemtom miert pont ezt kellet pl kihagyni, no nem mintha olyan nagy dolog lenne, de akkoris :)

Csináltak egy csak wlannal használható netezős mobil gépet. Másra nem igen jó (nem tudom az USB-ethernet adapter milyen sebességre lesz képes, nekem néha a gigabit is lassú).

Netkávézóban virítani akaró geek majmoknak való...
Azok úgyis megveszik ennyiért...

#1127 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 21:09

Idézet: FőDudu - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 20:58

Csináltak egy csak wlannal használható netezős mobil gépet. Másra nem igen jó (nem tudom az USB-ethernet adapter milyen sebességre lesz képes, nekem néha a gigabit is lassú).

Netkávézóban virítani akaró geek majmoknak való...
Azok úgyis megveszik ennyiért...

en varnek vele 1 evet, nem lenne kedvem hogy odajojjon mindenki hogy jajdejojajdejomiez
macbook air 2014

#1128 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 21:14

Viszont a Time Capsule jó dolog. Egy jobb külső winyó és n-es wifi ára együtt kb ennyi. Aszem ha menni fog digilannal akkor veszek egy 500-asat.
A másik a multi touch trackpad. Valszeg softwares megoldás és remélem be tudom applikálni majd az MBP-mbe. :)

Amúgy sok defektje van a kis gépnek, de egy iMac vagy MacPro mellé kiváló második gépnek és gyönyörű.

#1129 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 21:25

Idézet: Xero - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 21:14

Viszont a Time Capsule jó dolog. Egy jobb külső winyó és n-es wifi ára együtt kb ennyi. Aszem ha menni fog digilannal akkor veszek egy 500-asat.
A másik a multi touch trackpad. Valszeg softwares megoldás és remélem be tudom applikálni majd az MBP-mbe. :)

Amúgy sok defektje van a kis gépnek, de egy iMac vagy MacPro mellé kiváló második gépnek és gyönyörű.

tuti szoftveres, par nap mulva megjelennek majd a howtok :)

az apple tv lassan kezd ertelmesse valni, hatha meg elindul az itms itthon is

Szerkesztette: evone 2008. 01. 15. 21:28 -kor

macbook air 2014

#1130 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 21:46

Idézet: evone - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 22:25

tuti szoftveres, par nap mulva megjelennek majd a howtok :)

az apple tv lassan kezd ertelmesse valni, hatha meg elindul az itms itthon is

Nah azok a howtok lesznek nekem valók. Kb az lesz sztem mint anno a 2 ujjas scroll.

Háát Apple TV-t annyira nem nyálaztam át de itms nélkül engem annyira nem mozgat a dolog.

#1131 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 22:28

Idézet: FőDudu - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 20:50

Ezek a barmok ismét feltalálták a spanyolviaszt...  :)

Jellemzoen szoktak, de azert ilyen vekony gepet nem tudsz mutatni megegyet...

Idézet

1 hangszóró, nincs optikai meghajtó,  1 USB port (baxhatod ha usb-ethernet adapterrel netezel kábelen),  NO ETHERNET, No Firewire, No fingerprint reader, no tpm chip, no expresscard, no pcmcia, 1.8" ultralassú hdd vagy überdrága SSD (3100USD ezért egy vicc)  és még sorolhatnám...

Ezeket mind letojom, 2 giga mellett a lassu HDD sem gond. 1 USB portnal most sem hasznalok tobbet, Ethernetet abszolute nem, tobbit sem, egyedul pcmcia vagy expresscard kellene, mert igy HSDPA is kilove, vagy marad az USB-s 7,2-es modem... :D

Idézet

37 wattos akku? 5 óra üzemidő? 7 watt körüli fogyasztást nem lehet kihozni 13"-os notinál (ráadásul a procija sem lehet ULV, mert ilyen frekin még nem gyártanak ULV-s procit (tudtommal)) még akkor sem ha LED-es  a kijelzője. Vaio TX és TZ modellek mennek ULV procival és kisebb LED-es kijelzővel 7-10w körül.

Siman lemehetnek LED-es kijelzovel, agyonintegralt lappal tipikus 6 W-ra -- annyit a FS Q2010 is tud, pedig tobb cucc van benne sokkal es csak 1"-lal kisebb kijelzo -- vagy akar meg az ala is. Nem elkepzelhetetlen az 5 ora, meg akkor sem, ha nem ULV. Persze nem max fenyeron.

Idézet

Kíváncsian várom az első komolyabb teszteket!

Csakugy mint en. A beepitett, csak szervizben cserelheto aksi kicsit problemasnak tunik...

#1132 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 22:50

Nekem a Macbook Air vízió szimpatikus. Napi használatban valódi hátránynak két dolgot látok. Egyik az 1db USB (bluetooth egér OK, de mondjuk egy pendrive és ezzel ki is fújt...), másik a lassú 1.8-as vinyó. Hiába a 2Gb memória, annak a feltöltéséig valahogy el kell jutni, ami nem lesz nagy élmény. Ethernet és beépített OD hiánya ebben a szegmensben szerintem nem érdekes. Már csak a kidolgozás minőségére és stabilitására vagyok kíváncsi...

#1133 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 22:53

nemjo ez az air.. szerintem nem lesz akkora sikere mint amennyit varnak, de biztos nincs/nem (lesz) igazam
macbook air 2014

#1134 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 22:55

Ki az, aki nem hibernalja vagy altatja, hanem minden egyes inditaskor nullarol betolti az operacios rendszeret noteszgepen??? :D Kb 1,5-2-havonta szoktam egy normalis ujrainditast csinalni, azt is csak azert, mert valami program, frissites keri...
En inkabb arra leszek kivancsi, belefutnak-e ugyanabba a hibaba, mint a Toshiba az R500-zal: a kepernyo nyeklik-nyaklik, mert bar vekony, nem eleg merev...

#1135 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 23:01

Uraim! :) USB hubról még nem hallottunk? Az öreg Powerbookom egy portról simán megbirkózik a következő felállással: egy egér, két pendrive meg egy BT dongle. :) Ha ez az új cucc elfeküdne ennyitől, hát... az elég szomorú lenne.

#1136 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 23:15

USB hub jó ötlet, de szerintem nem illik az Air vízióba, azaz hogy vékony, kecses, könnyű legyen a megjelenés.

#1137 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 23:20

Szerintem két-három hónapon belül megjelenik az iHub Air, ami kecses, könnyű és vékony, és mindössze százhuszonkilenc dollár negyvenkilenc cent. :D

#1138 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 23:21

Idézet: debaj - Dátum: 2008. jan. 16., szerda - 0:01

Uraim! :) USB hubról még nem hallottunk? Az öreg Powerbookom egy portról simán megbirkózik a következő felállással: egy egér, két pendrive meg egy BT dongle. :) Ha ez az új cucc elfeküdne ennyitől, hát... az elég szomorú lenne.

Na ezek itt együtt rádugva majdnem megfelezik az akkuidőt...  :Đ
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#1139 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 23:28

Megfeleznék négy külön porton is :)

#1140 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 16. 00:06

Es masik notesznel is. :D