Idézet: Xero - Dátum: 2009. márc. 26., csütörtök - 1:30
Ha érdekel van 2 konfigom összeállítva listán, amin elvileg hibátlanul fut a dolog. Ha kell megosztom a tudást.
szerk: Egy kis saját story máról. Cimborám igazi számítástechnikai anti tálentum. Van neki egy MacBookja amit leginkább a szokásos feladatokra használ, plusz windowson dolgozik gépészként. Szal. Kapott ez a gép már hideget meleget, de most úgy jött hozzám, hogy szinte se kép se hang. Én kis naiv mondom megoldom. Életem első mac-je volt ez amiről még az adatokat sem tudtam rendesen lementeni. Windows indul OSX első karikában login előtt "kékhalálba" fullad. Kapott a pofájára egy Disk Warrior full javítást, mivel DU csak disk repairt engedett. Ezek után csakis kernel panikkal indult az osx. Na mondom ok Archive and install. Na persze nem látta a partíciót. Megint DW ugyan az mint az elején, így fel is mountolta, de kb 100-250 mega után szépen leállt a másolás. Ezután nekifutottam Data Rescue II-vel. Ez is szépen megtalált mindent egy scan után fel is mountolta majd megint leállt 200 mega körül. Ezután megnézegettem mi lesz, ha manuálisan mondjuk egy mappából egyenként kapom le a képeket DR-val. Na ez ment neki, viszont 50 gigát 1-2 megánként menteni cumi. Szal most az lett a vége, hogy közöltem vele a képeket szedje össze mégegyszer és kap 1 erase and installt. Most elvileg semmi baja minden patent. Egyszerűen vicc. Windows utánérzésem volt. Teljesen rapszodikusan mountolt és hasonlók, logokban semmi singel userben el sem indult ahogy verbose-ban sem. Na ennyit mára, függöny.
Ühüm, kb. a 20%-át értettem annak amit írtál. Kb annyit, hogy mindenféle programokat használtál, és nehéz volt de nagyon .

Súgó
A téma zárva.