"Powermac g3, powerbook g4, ibook g3/g4, macbook cd (utóbbi 5 macem). Nah ezeken simán meg lehet fogni a gépet egy flashes oldallal"
PowerMac G5 1.8, 2.3, iMac G5 1.6, Mini G4 1.25, iMac Core Duo 2 GHz, Macbook 2 GHz, Mac Pro 2 GHz az eddig használt saját géppark.. A mini és a két kicsi G5-ös kivételével egyiknek sem volt gondja a flash-es oldalakkal.
Én nem azt állítottam, hogy minden Mac-en jól működő dolog ez, hanem azt, hogy mai Mac-ek ugyanúgy megmutatják, akár kevesebb CPU terheléssel mint Windows alatt.. Ne haragudj, de a kutyát nem érdekli, hogy a G4-es iBook-on, vagy PowerBook-on akad, vagy sem a flash, hisz azt se nézi senki, hogy egy PIII-as noteszen XP alatt mit csinál...
"csak tudod nem az a cél, hogy azért legyen kétmagos procim, hogy weben tudjak böngészni, meg hogy a flashes oldalak megegyék az akksiidőm"
Ezért szúrtam be a tegnapi képernyőmentést.. Igazolva, hogy piszokul nem fognak meg semmit, még együtt sem (felül a menübár-on láthatod a CPU használatot)..
Bezzeg PC-n 80% felett zabál ugyanaz a pár oldal együtt..
"Safarit meg használd szépen a pluginjaival, ahogy kell, tízmillió légy nem tévedhet

"
Itt nem egészen arról szólt a történet, hogy ki mit használ (igazából én PC-n Operát, Mac-en meg OmniWeb-et), hanem Te váltig állítottad, hogy Safarihoz nem léteznek pluginok, ezt megcáfolom, még a fejlesztői oldalt is belinkelem, erre elkezdesz duzzogni..