Peldaul alapbol Safariban sem lehet hasznalni a tabot (szerk opt-tab-bal lehet, erre most jottem ra tok veletlenul), csak ha kulon engedelyezed a preferencesben.
Persze a tobbi bongeszoben megint mashogy mukodik vagy nem mukodik.
De ez - mondjuk, hogy - elhanyagolhato.
Az egyes dialogusablakokban nem lehet tabot hasznalni (peldaul Save dialogusablakok, SysPref), sok helyen meg a D (Don't save) vagy peldaul az Escape sem mukodik. Olyat is tapasztaltam mar, hogy egy gyakori dialogusablakban egyszer mukodott, maskor viszont nem.
Egy rakas olyan parancs van, amit csak toolbarokrol lehet elerni, de a menubarrol nem.
Sok 3rd party program fittyet hany a billentyuzetes navigaciora (tudom, ez nem az OS X hibaja).
Errol irtam egy jo hosszu listat, majd osszefesulom, ha lesz idom.
Mondhatjuk, hogy ez szarragas, de szerintem a szamitogepes grafikus felhasznaloi fulelet iratlan szabalyai kozt szerepelnek a fent emlitett problemak megoldasai.
Meg egyebkent is, az en munkamat elegge megakasztja (kiesek a ritmusbol

), ha jarnak a billentyuzeten az ujjaim, a karom viszont nyugalmi allapotban van, aztan jon egy rohadt ablak, amit nem tudok eltuntetni semmilyen billentyukombinacioval sem, csak egerrel.
Persze lehet, hogy tevedek, es ez tok jelentektelen dolog, vagy urambocsa nem vettem eszre, hogy ctrl-opt-cmd-tab-ot kell nyomni tab helyett, es en vagyok bena.