Idézet: Brianm74 - Dátum: 2007. szept. 8., szombat - 19:59
Előfordulhat, hogy megtérültek, de ebben nem vagyok teljesen biztos. Nincs kizárva. Ugyanakkor az Apple nem arról híres, ha megtérülnek ezek a költségek nem fogja továbbra is pofátlan magas áron árulni a cuccait. Erre egymillió példa van.
hogy mivolt régebben az egy dolog. kishíján beis csődöltek emiatt '98-ban, azóta megtanulták hogy a piac nagy úr.
Szerintem pofátlanság ilyen tudási telefont ennyiért árulni. Az egy dolog, hogy vannak emberek akik képesek ennyi pénzt adni érte, de mások gyengeségének kihasználása tahóság.
az LG Prada ugyanennyire pofátlanul drága. a 8Gigás IPhone 1 árban volt a prada-val. a Prada kezelői felülete nem olyan kifinomult ráadásul ugyanazért az árért 512megás microSD-vel jött csak. a 4Gigás iPhone meg $200-zal volt olcsóbb a Prada-nál.
Az iPodokkal ugyanaz a helyzet mint az iPhone-al. A technika mai fejlettségének szintjén nevetséges a tudásuk. Ezidáig apró képernyők, rádió külön pénzért. Egy dolog, hogy le tudta törni a zenekiadók szarvát, de ezt már úgy tette, hogy piacvezető volt egy olyan piacon ahol évekig gyakorlatilag egyedül volt mert a többiek frankón elaludtak.
nézd a terméket és a szolgáltatásait az USA-ban. egy teljes infrastruktúra van hozzá, zeneboltokkal, podcastinngal. a kedvenc sorozatod iPodos verziója elérhető, sőt kimondottan a készülék kedvéért adnak ki sorozatokat webizodes. Ez egy jó termék, kvázi ipari szabvány, pont úgy már mint a DVD. semelyik másik gyártó nem volt hajlandó ilyet kiépíteni. Ha belegondolok csak, az M$ meglépte azt az öngyilkosságot, hogy a zenebolt platformja nem kompatibilis a zune lejátszójukkal. és jól látod amikor eljött apillanat akkor nem FM rádiót, currency converter meg ilyen gizmók belehekkelésének irányába mozdultak el, hanem infrastruktúra irányába.
De pont ezért is írtam, hogy az iTunes nélkül az iPod érdektelen termék.
Szerkesztette: SFIJ 2007. 09. 09. 13:32 -kor