Szerintem gyakorlatilag ez az iPodra már nem igaz manapság. Nem nagyon van olyan lejátszó, ami ilyen sok tárhellyel és ilyen sok akkuidővel rendelkezne, ráadásul ilyen optimális méretben, ilyen áron. A hardver is erősebb benne, losslesst is lejátszik, mondjuk hogy videólejátszásra is alkalmas, opciósan fotókat is lehet rá menteni, ha nagyon akarod, rádiót is tud, stb. Nyilvánvalóan ez sem tökéletes, de az átkozott népszerűségének köszönhetően mégis ez a kütyü fejlődik a legdinamikusabban, ez az első, amit 160-as vinyóval adnak, amire sokan mondják, hogy felesleges, de nem hinném, hogy nem fog fogyni.
Én azért bízom valamelyik alternatív gyártóban, hogy kihoz egy jó lejátszót, ami nem trendi ugyan, de mégis jobb, mint ezek az ipodok - ebben a kategóriában. Egyébként azt tartom érdekesnek, hogy még mindig nem nagyon találni olyan lejátszót, mint például az MD Walkman, csak 60/80/120/stb beépített vinyóval. Nekem egy jó felvevő hiányzik a piacról, ami egyben DAP is. Csak hát a DAP-ok helyett most mindenki PMP-ket gyárt. Az Edirol meg szerintem le van maradva.
Szerkesztette: ion 2007. 09. 10. 18:51 -kor