HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (109 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X VI. Értékeld a témát: -----

#861 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 10. 14:20

Azt szerintem nem tagadja senki, hogy a legtobben azert vesznek ipodot, mert trendi... kevesebben azert, mert tenyleg kielegiti az igenyeiket.

#862 Felhasználó inaktív   hybris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 14:41

Idézet: ion - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 14:20

Azt szerintem nem tagadja senki, hogy a legtobben azert vesznek ipodot, mert trendi... kevesebben azert, mert tenyleg kielegiti az igenyeiket.

de
I don't believe it.
Prove it to me and I still won't believe it.
-- DNA

#863 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 15:01

Idézet: evone - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 19:51

akartunk csak nem jott idoben vissza a tulaj... mostmeg mar nincs idonk semmire csak hetvegen

szombaton is nyitva :D

#864 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 15:02

:lol:
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#865 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 15:30

Idézet: Xero - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 16:01

szombaton is nyitva :D

off: most szombaton pvd, azutani hetvegeken lehetseges hogy benezunk :)
macbook air 2014

#866 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 15:56

Idézet

"Ez hulyeseg. Nagyon jol fogy az iPhone, juliusban 1.8-ot szerzett az USA piacon."

Ez sajna nem igaz..

Ezt maga az Apple ismerte el:

Első héten az Apple szerint eladtak 700.000 db iPhone-t..

Most az árcsökkentéskor Jobs azt mondta, hogy szeptember végére el akarják érni az 1 millió eladott iPhone-t..

Ez kicsit fura.. 7 nap alatt 700 ezer, utána 10 hétig meg alig fogy?

Az meg, hogy 7-800 ezer eladot telefon az USA mobilpiacának 1,8% az még viccnek is rossz..

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 12:53

Naranek az IPhone-nak nagy hibája, hogycsak 1 szolgáltatóhoz vásárolható meg - a cingularhoz. ráadásul a cingular valami hihetelen csírakocka kondíciókat kínál a 2 év hűségynyilatkozattal, heroinárban méri az SMS-st, korlátozza a wifi hazsnálaltát, stb. Szal Jobs ezt lqrta, az At&T mohóságán és pénzéhségén bukhat a dolog. de állítom, hogy 700 ezer eladott készüléken simán megtárülhatett már a k+f, kiványcsi vagyok hogy a nokia vagy az SE prémium telefonjai milyen darabszámban fogynak...

700 ezer vs 1.8%. Az 1,.8% szvsz az USA-ban a GSM rencerre értendő. van még nekik CDMA és CDMA2000 rencerük is ami verseng a GSM-mel és az usában messze nem a GSM a vezető technológia. többen felvettték, hogy lehetett az, hogy az apple nem 3GSM készülékkel jött mindjárt ki. nos ez azért van, mertmég GSM-ből sincs usákiában 100%-os lefedettség, 3GSM dolgában meg roszabb a helyzet mint magyarországon. deha megnézted a telefont szétszerelő cikkeket, láthatod hogy sztenderd modulokból építkeznek, szal simán lehet, hogy az európai verzió 3GSM lesz.

Az Apple egy szoval se mondta, hogy 700 000 fogyott. 250 000 fogyott a launchkor. Elemzok beszeltek 700 000-rol meg az apple negyedeves eredmenyei elott.

“One million iPhones in 74 days—it took almost two years to achieve this milestone with iPod,” said Steve Jobs, Apple’s CEO.
http://www.apple.com...9/10iphone.html

1.8 % pedig julius honapra vonatkozik, nem 12 honapra.

Szerkesztette: H.Andras 2007. 09. 10. 15:59 -kor

#867 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 16:16

Szep eredmeny, nem lehet szo nelkul elmenni mellette, de ettol fuggetlenul az igen idiotan kivitelezett arcsokkentes is jelzi, hogy nem ennyire szamitottak... akarhogy szeretnetek csurni-csavarni jobbra-balra. :D

Krinyo

#868 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 17:49

Idézet: ion - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 13:20

Valószínűleg kielégíti az igényeiket, mert a legtöbben mp3 formátumú zenét akarnak vele lejátszani vele, azt meg ugye tudja, csak más kérdés, hogy ezt más gyártó készüléke ugyanolyan jól tudná az ipod árának töredékéért. Ahogy egy régi barátom mondotta: van aki zenét akar hallgatni, van aki pedig felvágni akar. Gyk.: az utóbbit az ipod vásárlókra értette :)

#869 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 18:40

Szerintem gyakorlatilag ez az iPodra már nem igaz manapság. Nem nagyon van olyan lejátszó, ami ilyen sok tárhellyel és ilyen sok akkuidővel rendelkezne, ráadásul ilyen optimális méretben, ilyen áron. A hardver is erősebb benne, losslesst is lejátszik, mondjuk hogy videólejátszásra is alkalmas, opciósan fotókat is lehet rá menteni, ha nagyon akarod, rádiót is tud, stb. Nyilvánvalóan ez sem tökéletes, de az átkozott népszerűségének köszönhetően mégis ez a kütyü fejlődik a legdinamikusabban, ez az első, amit 160-as vinyóval adnak, amire sokan mondják, hogy felesleges, de nem hinném, hogy nem fog fogyni.
Én azért bízom valamelyik alternatív gyártóban, hogy kihoz egy jó lejátszót, ami nem trendi ugyan, de mégis jobb, mint ezek az ipodok - ebben a kategóriában. Egyébként azt tartom érdekesnek, hogy még mindig nem nagyon találni olyan lejátszót, mint például az MD Walkman, csak 60/80/120/stb beépített vinyóval. Nekem egy jó felvevő hiányzik a piacról, ami egyben DAP is. Csak hát a DAP-ok helyett most mindenki PMP-ket gyárt. Az Edirol meg szerintem le van maradva.

Szerkesztette: ion 2007. 09. 10. 18:51 -kor

#870 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 18:42

Idézet: HaZeX - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 18:49

Valószínűleg kielégíti az igényeiket, mert a legtöbben mp3 formátumú zenét akarnak vele lejátszani vele, azt meg ugye tudja, csak más kérdés, hogy ezt más gyártó készüléke ugyanolyan jól tudná az ipod árának töredékéért. Ahogy egy régi barátom mondotta: van aki zenét akar hallgatni, van aki pedig felvágni akar. Gyk.: az utóbbit az ipod vásárlókra értette :)

magyarorszagon tenyleg csak felvagas, de ahol van iTunes ott teljesen maskepp nez ki a dolog. masreszt meg nezd meg hogy egy kerdeses ipoddal azonos hattertar kapacitasu konkurrens gizmo mennyibe kerul...

Szerkesztette: SFIJ 2007. 09. 10. 18:44 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#871 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 18:51

A 80-as iPod Classic mennyibe fog kerulni itthon? 65e?

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#872 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 19:48

És szerintetek a nagy tárhely valóban tömegigény? Csak mert a környezetemben lévő (mondjuk család + munkatársak) "casual" mp3 lejátszó tulajdonosok jellemzően 512Mb/1Gb készülékekkel rendelkeznek és egyik sem panaszkodik arra, hogy nem tud elég zenét magával hordozni...

#873 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 19:56

Elnézést kérek, igazad van. Mindig elfeledkezem erről. A nagy tárhely nem tömegigény, én csak a high-end mp3 lejátszók szegmensére gondoltam.

#874 Felhasználó inaktív   hybris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 10. 19:57

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 16:16

Szep eredmeny, nem lehet szo nelkul elmenni mellette, de ettol fuggetlenul az igen idiotan kivitelezett arcsokkentes is jelzi, hogy nem ennyire szamitottak... akarhogy szeretnetek csurni-csavarni jobbra-balra. :D

Krinyo

A csűrés-csavarás most a másik oldal feladata, ezt ne feledd. Amikor kijött a zune, meg az ms (vagy mondjuk előtte a sony) előrukkolt a saját zeneboltjával, itt minden attól volt hangos, hogy az apple vonulhat is ki a piacról, mert a konkurencia ezzel gyakorlatilag le is nyomta. Aztán nem így lett, de jött az iphone és szépen ki lett fejtve, hogy ez túl nagy fa lesz az apple iAxejához és bizony a konkurencia már többet tud, túl lesz árazva, nem fog működni úgy, ahogy a demókon, linux fut majd rajta, de amúgy is az openmoko, motorola vagy tetszőleges nokia csodatelefon keresztbe lenyeli, árban, meg tudásban and so on.
Az apple második aranykorát éli éppen, ha tetszik, ha nem, bármihez nyúlnak bejön nekik. This is iWorld :)
I don't believe it.
Prove it to me and I still won't believe it.
-- DNA

#875 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 11. 01:09

Idézet: HaZeX - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 20:48

És szerintetek a nagy tárhely valóban tömegigény? Csak mert a környezetemben lévő (mondjuk család + munkatársak) "casual" mp3 lejátszó tulajdonosok jellemzően 512Mb/1Gb készülékekkel rendelkeznek és egyik sem panaszkodik arra, hogy nem tud elég zenét magával hordozni...

mézd ottvan a w800i-mben a gigás memorystick - és megvallom énis örülnék 20-40 de akárcsak 8gigának is. rohadtul unalmas állandóan flac->mp3 meg áttöltögetés, babra munka az 1Gigányi manna legyártása alkalmanként jó fél óra... az ipod tud átflashelés után ráadásul direktbe flacot, míg az mp3 lejáccók elég ritkán...

#876 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 11. 08:15

Es az atflasheles is tomegigeny... :D
Az uj arral a 8 gigas iPhone mar nem rossz ajanlat, kar, hogy azt a kozel 1 millio juzert csunyan atbasztak. :D Ja, mennyit kell most akkor visszaadni? 1 millioszor 100 dollar? Az eleg sok penz, nem csoda, hogy a reszvenyesek nem orulnek. :D

Krinyo

#877 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 11. 09:01

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. szept. 11., kedd - 9:15

Ja, mennyit kell most akkor visszaadni? 1 millioszor 100 dollar? Az eleg sok penz, nem csoda, hogy a reszvenyesek nem orulnek.

Kérem, nem lehetne újraszámolni? :)

#878 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 11. 11:00

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. szept. 11., kedd - 7:15

Az uj arral a 8 gigas iPhone mar nem rossz ajanlat, kar, hogy azt a kozel 1 millio juzert csunyan atbasztak. :D Ja, mennyit kell most akkor visszaadni? 1 millioszor 100 dollar? Az eleg sok penz, nem csoda, hogy a reszvenyesek nem orulnek. :D

Krinyo

Nem ertem miert erzik atkurva magukat a korai vasarlok. En is 600 ert vettem, mert akartam, es azonnal akartam. Egy percig nem sajnalom, hogy most megvehetnem 400-ert, mert akkor meg mindig nem lenne a kezemben. Hulye amcsik mindenen rinyalnak. Ott van pl a PS3, az elejen draga volt, most joval olcsobb,ajandek jatekokkal. Ez van, igy mukszik a piac.

#879 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 11. 12:42

A piac maskeppen muxik, ezt pont neked, mint kereskedonek kellene jol tudnod. :D

#880 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 11. 13:34

Az uj arral a 8 gigas iPhone mar nem rossz ajanlat, kar, hogy azt a kozel 1 millio juzert csunyan atbasztak. :D
akkor a zintel tobbmillio vevot baszott at, amikor 30-40%-kal arazta le a core procijait..  :smoker: 

Ja, mennyit kell most akkor visszaadni? 1 millioszor 100 dollar? Az eleg sok penz, nem csoda, hogy a reszvenyesek nem orulnek. :D
Krinyo
ezek a kuponok pb olyanok mint a legitarsasagok bonuszpontjai. ha mindenki bevaltana oket, akkor a sas, lufthansa de meg a BA is masnap csodvedelmet kerhetne maga ellen :)

Téma megosztása:

• (109 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »