HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások IX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások IX. Értékeld a témát: -----

#1361 Felhasználó inaktív   A_Papa 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 27. 22:22

Sziasztok!

Debrecenben az Upload:86k/sec!!  Nagyon tetszik!  :up:

Szuper!!! :D

#1362 Felhasználó inaktív   PyRex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 27. 22:23

Kép

#1363 Felhasználó inaktív   MamaSaid 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 22:26

Kép
Mother always says, Sharing is Good

#1364 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 22:28

Idézet: Peetie - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 21:00

Ő classic dolgozónetre írt alá, én classicra. Ő kapott kedvezményt, én nem. Akkor nehogymár ugyanabba az emelt csomagba kerüljön mint én. Ezt csak azért írtam hogy innen is meg lehet fogni.

Bocsánat, de mindenki Classic-ra írt alá, mert ahhoz járt a kedvezmény. Ezek szerint lenne különbség Classic és közalkalmazotti kedvezménnyel futó Classic között? Én ezt kötve hiszem.

Viszont igazad van, innen is meg lehet fogni, csak nincs értelme. Ugyanis ha innen fogod meg, akkor az már magyar mentalitás. Na, nehogy má' BÁRKI is kevesebbet fizessen, mint én ugyanazért a csomagért! Rendőr! Fogják meg, csaló! Éskülönbenisnekemmérnem!?!
Papesz

#1365 Felhasználó inaktív   MamaSaid 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 22:34

Idézet: Papesz - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 22:28

Bocsánat, de mindenki Classic-ra írt alá, mert ahhoz járt a kedvezmény. Ezek szerint lenne különbség Classic és közalkalmazotti kedvezménnyel futó Classic között? Én ezt kötve hiszem.

Viszont igazad van, innen is meg lehet fogni, csak nincs értelme. Ugyanis ha innen fogod meg, akkor az már magyar mentalitás. Na, nehogy má' BÁRKI is kevesebbet fizessen, mint én ugyanazért a csomagért! Rendőr! Fogják meg, csaló! Éskülönbenisnekemmérnem!?!

A dögöljön meg a szomszéd tehene című viselkedésminta, egyszerű emberi butaság és nem nemzeti sajátosság.  ;)

Nem indítottam újra a modemet és mégis nőtt a sebesség, bár az up-al nem vagyok elégedett és a ping is elég magas. (lóZug, Örs közelében)

Vicces. Az ugyanarra a routerre kötött MacBookon jó a ping.  :think:

Kép

Szerkesztette: MamaSaid 2007. 02. 27. 22:47 -kor

#1366 Felhasználó inaktív   PyRex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 23:28

Nemtom ezen a dolgozóneten mit kell ennyit rinyálni. Miért nem képesek egyesek azt felfogni, hogy classic nevű csomag 1 nap múlva már nem létezik. És igen: eddig a classic meg a dolgozónet gyakorlatilag ugyanaz volt (legalábbis sebességben), most meg ketté lesz választva. És igen: mivel NEKED olyan szerződésed van, ami dolgozónetes, ezért te továbbra is a dolgozónetet fogod kapni, ami nem emelkedik annyira, mint a normál classic. Én ezt komolyan nem értem, hogy lehet 10 oldalakon keresztül értetlenkedve vitázni ezen. Az összes fórumon ez megy. De nem is ez a baj, mert véleménye mindenkinek lehet, de amikor végre másra terelődne a téma, tuti, hogy bejön az n+1-edik dolgozónetes és kezdődik elölről az egész...

Szerkesztette: PyRex 2007. 02. 27. 23:32 -kor

#1367 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 23:41

Jó, látom, csúcson vannak az indulatok. Megértem, hogy a témába vág szerintetek maximális mértékben a dolog. Mondom: Szú-szaaa

Szal vezessünk be plusz szabályokat:
- A dolgozó, közalkalmazotti, stb... netesek a UPC ügyfélszolgálatán tehetnek panaszt (1221)
- Erről itt nem beszélnek, ennek van külön topicja, akit érdekel, majd olvassa ott
- Nem szeretnék flamet olvasni az igazságérzetről egy technikai fórumban, kérlek, ne tegyétek
- Amennyiben mégis úgy érzitek, hogy flémelni szeretnétek, akkor messziről kerüljétek el a személyeskedést, mert rendkívül problémásnak tartom, hogy ennyire feszültek vagytok egy fránya net miatt
- Kérek mindenkit, hogy a speedtest.net képeket ne másoljátok be, mondván összehasonlításnak kell, ide, mert ezt megtehetitek a saját meghajtótokra, viszont modemmel rendkívül lelassítja a böngészést :)
- Technikai problémák esetében kérlek, hogy ha segítséget kérsz, akkor:
  - Írd le a problémát, amit érzékelsz
  - Add meg a modemed mac-jét
  - Írd le, hogy helyileg hol van ez a probléma
  - Esetleg ha a szomszédodnál is van ilyen probléma, akkor megjegyzésként írd le azt is
- Végszónak pedig csak annyit, hogy remélem, hogy rövidesen mindenki elégedett lesz a szolgáltatással, kívánok mindenkinek kellemes netezést

PaLa

#1368 Felhasználó inaktív   boss-STEPHEN 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 23:41

Kép
Kép

elobbi szlovak, utobbi magyar szerverre.. erdekes, a magyar szerverrol lassabban jon le, viszont jobb az ms. a feltoltes ugyanannyi. de hogy 500kbit elteres legyen a kulfoldi szerver javara..  :confused:
Asus Maximus Formula - Intel Core 2 Quad Q6600 G0 3,6GHz @ 1,32V - BFG 8800GTS 512 - 2x1GB Crucial Ballistix Tracer 1200MHz @ 2,18V -  Corsair 750W - SilverStone TJ-09 - Samsung 22" LCD - SB X-Fi Elite Pro - 1,5TB WD

#1369 Felhasználó inaktív   boss-STEPHEN 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 23:43

es az elobbi kepek chello plussal, emeles elottrol keszultek.

bocs pala, de meg akarom majd nezni az eltereseket (ms, feltoltes stabilitasa, stbstb)
Asus Maximus Formula - Intel Core 2 Quad Q6600 G0 3,6GHz @ 1,32V - BFG 8800GTS 512 - 2x1GB Crucial Ballistix Tracer 1200MHz @ 2,18V -  Corsair 750W - SilverStone TJ-09 - Samsung 22" LCD - SB X-Fi Elite Pro - 1,5TB WD

#1370 Felhasználó inaktív   PyRex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 23:47

Idézet: boss-STEPHEN - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 0:43

es az elobbi kepek chello plussal, emeles elottrol keszultek.

bocs pala, de meg akarom majd nezni az eltereseket (ms, feltoltes stabilitasa, stbstb)

szlovák nálam is gyorsabb minimum 300kbit-tel. tényleg fura :D

#1371 Felhasználó inaktív   adam.k 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 23:51

Idézet: KekszNET - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 19:29

14 kerben en meg semmi postat nem kaptam upc-tol, csak a multkor a szamlat :up:

ka@joy:~$ telnet mail.chello.hu 110
Trying 213.46.255.2...
Connected to mail.chello.hu.
Escape character is '^]'.
+OK InterMail POP3 server ready.
USER *******@chello.hu
+OK please send PASS command
PASS ***************
+OK ********@chello.hu is welcome here
LIST
+OK 0 messages
.

Ezek szerint nem emilben kuldik a boldogsagos levelet.

#1372 Felhasználó inaktív   MamaSaid 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 23:52

Idézet: PaLa - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 23:41

Szal vezessünk be plusz szabályokat:
- Kérek mindenkit, hogy a speedtest.net képeket ne másoljátok be, mondván összehasonlításnak kell, ide, mert ezt megtehetitek a saját meghajtótokra, viszont modemmel rendkívül lelassítja a böngészést

Szerintem ezt a pontot vizsgáld felül. :p
(Topic cím)

#1373 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 02. 27. 23:57

ezt a kibaszast!
a dolgozonet 5/768 lesz?!
orommel hallom... :reklamacio:

kb. mar most is annyni megy itt egerben.

szerk.: es igen, en vagyok az n+1edik rinyalo dolgozonetes. :Đ

Szerkesztette: kukac7 2007. 02. 27. 23:59 -kor

"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#1374 Felhasználó inaktív   boss-STEPHEN 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 00:09

azert megy annyin most, mert mar jonehany dolgozonetesnek meglett emelve a sav. :)

hogy ne kelljen ujra NSD-nek beirnia:

DOLGOZONET: ma ejszaka, es mar jonehany helyen par nappal ezelott meglett emelve

CLASSIC és PLUS: holnapi nap folyaman

többi: április 1.

#1375 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 01:12

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 6:37

Nem felejtettem el de a számonkérő hangnemet kikérem magamnak. Már ne is haragudj, jó hogy nem világítasz az arcomba lámpával és úgy kérdezed!

Ha ennyire sürgős, nyilván naponta bejelented a hibát az ügyfélszogálaton, ami erre való hivatalos fórum.

Természetesen bejelentem, és természzetesen le sem sz@rják. Ahogy azt az UPC-től megszoktuk.
A chat (megint csak természetesen) nem működik. Csak egy humbug az egész, nincs is mögötte ügyintéző.
A levelekre (ismét természetesen) még csak nem is válaszolnak (eltekintve az automata üzenettől).
A telefont ostoba szőkék veszik fel, akik azt sem tudják, mi az a routolás, de azért úgy csinálnak.

Természetesen a hibát nem javítja az UPC.

De miért is természetes ez?

Egyébként, eddig azt hittem, hogy te más vagy, de tévedtem. Te is csak olyan vagy, mint a többi UPC-s. Nagyképű, és lekezelő. Többé nem is zavarlak a kérdéseimmel, hiszen segíteni nem akarsz, csak kioktatni. Abból pedig elég az ügyfélszolgálat.

Szerk:
Úgy mellesleg, minek igérgetsz, ha nincs szándékodban teljesíteni? Ez is előírás az UPC-nél?

Szerkesztette: WhiteRaven 2007. 02. 28. 01:16 -kor

#1376 Felhasználó inaktív   pzstm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 01:15

Köszönjük optimista hozzászólásodat!  :Đ
Látom te is mindennel elégedett vagy mint én, és megérted hogy NSD-nek menniyt kell most dolgoznia, és legalább fele olyan normális hangnemben, nem lekezelően bánsz bármelyik másik fórumozó társaddal! :omg:

ui.: Eddig nálam hibátlanul szerepelt a UPC ügyfélszolgálata! :respect:

Szerkesztette: pzstm 2007. 02. 28. 01:17 -kor

#1377 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 01:22

Idézet: pzstm - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 1:15

Köszönjük optimista hozzászólásodat!  :Đ
Látom te is mindennel elégedett vagy mint én, és megérted hogy NSD-nek menniyt kell most dolgoznia, és legalább fele olyan normális hangnemben, nem lekezelően bánsz bármelyik másik fórumozó társaddal!   :omg:

ui.: Eddig nálam hibátlanul szerepelt a UPC ügyfélszolgálata! :respect:

Nekem szólt a válaszod?

Ha igen, akkor csak annyit, hogy ez nem optimizmus vagy pesszimizmus kérdése. Ezek tények. Az UPC magasról sz@arik az előfizetőkre, vagy a hibák javítására. Egyetlen részleg működik normálisan, a behajtás.

Nálam az ügyfélszolgálat teljesen leszerepelt. Nem javítják ki a bejelentett hibákat, viszont letagadják azokat.

Szerkesztette: WhiteRaven 2007. 02. 28. 01:36 -kor

#1378 Felhasználó inaktív   AZO 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 01:30

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 0:22

Nekem szólt a válaszod?

Ha igen, akkor csak annyit, hoy ez nem optimizmus vagy pesszimizmus kérdése. Ezek tények. Az UPC magasról sz@arik az előfizetőkre, vagy a hibák javítására. Egyetlen részleg működik normálisan, a behajtás.

Nálam az ügyfélszolgálat teljesen leszerepelt. Nem javítják ki a bejelentett hibákat, viszont letagadják azokat.

Nalad tobb reszleg is rosszul mukodik..
Egyszer nem segit NSD, es maris micsoda szemet alak.. Nezz mar magadba!
Ja, es ne nagyon probalj kioktatni, mert eleg ritkan olvasom a forumot, es akkor is csak vegigporgetem, hogy megnezzem, hogy NSD irt-e valami erdemlegeset..
If you hold back anything, I'll kill ya. If you bend the truth or I think you're bending the truth, I'll kill ya. If you forget anything I'll kill ya. In fact, you're gonna have to work very hard to stay alive, Nick. Now do you understand everything I've said? Because if you don't, I'll kill ya.

#1379 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 01:38

Idézet: AZO - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 1:30

Nalad tobb reszleg is rosszul mukodik..
Egyszer nem segit NSD, es maris micsoda szemet alak.. Nezz mar magadba!
Ja, es ne nagyon probalj kioktatni, mert eleg ritkan olvasom a forumot, es akkor is csak vegigporgetem, hogy megnezzem, hogy NSD irt-e valami erdemlegeset..

Látod, magadat cáfolod.

Válaszoltál egy olyan hsz-re, amit nem NSD írt. Sőt, még csak nem is neked írták. Minden állításod ennyire igaz?

#1380 Felhasználó inaktív   LesiaLovag 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 02:19

NetCHAT: Jópárszor zargattam őket, a maximum várakozásom kb 2 perc lehetett. Normálisan, segítőkészen válaszoltak, igaz a hó közepén a dolgozónettel kapcsolatban a válaszadás jogát átdobták másnak, jött a....

Telefonos ÜFSZ: Hát igen, csúcsidőben itt bizony kell néha súlyos perceket várni, ami általában a telefonbaéneklésben és/vagy telefonrongálásban végződik. Egyébként a délelőtti órákban jobb sanszal indul az ember. A végső és legrosszabb megoldás a...

Helyi ÜFSZ iroda: Ami viszont kriminális (legalábbis Szfváron). Száraz adatokban: min várakozási idő:40 perc   max idő:2+1/2 óra. Az ember csak hallgatja az negyvenedik "Józsi'bá"-t, hogy az unokája mit mondott melyiket "kössék bé", és közben az ember csak dúdolhatja: "Jöjj el internet ember...."

Szóval ha van valahol van javítanivaló akkor ez utóbbi az, mert lazán alázza az egyébként nem egyszerű magyar posta műintézményt.

Mindenesetre mindhárom fórumon korrektül álltak bármi kérdéshez, nekem (eddig) segítettek ha gondom volt. Errevarjá'gombot

Szerkesztette: LesiaLovag 2007. 02. 28. 02:20 -kor

" az élet egy ritka szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »