Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 1:12
Természetesen bejelentem, és természzetesen le sem sz@rják. Ahogy azt az UPC-től megszoktuk.
A chat (megint csak természetesen) nem működik. Csak egy humbug az egész, nincs is mögötte ügyintéző.
A levelekre (ismét természetesen) még csak nem is válaszolnak (eltekintve az automata üzenettől).
A telefont ostoba szőkék veszik fel, akik azt sem tudják, mi az a routolás, de azért úgy csinálnak.
Természetesen a hibát nem javítja az UPC.
De miért is természetes ez?
Egyébként, eddig azt hittem, hogy te más vagy, de tévedtem. Te is csak olyan vagy, mint a többi UPC-s. Nagyképű, és lekezelő. Többé nem is zavarlak a kérdéseimmel, hiszen segíteni nem akarsz, csak kioktatni. Abból pedig elég az ügyfélszolgálat.
Szerk:
Úgy mellesleg, minek igérgetsz, ha nincs szándékodban teljesíteni? Ez is előírás az UPC-nél?
Szerinted mégis a szőkének mi köze van a routolási problémához?
Azért van ott hogy válaszoljon alap kérdésekre, aztán ha kezd melegedni a helyzet akkor kapcsoljon olyat aki tud érdemi válasszal szolgálni.
Szerintem nagy tévedésben vagy, ha azt hiszed hogy a Help-desk-es fogja megoldani a routolási problémádat... továbbítják akinek kell, ennyit tud tenni, nem hiszem hogy bele tud nyulni hogy te merre menjél kifele...
NSD-nek pedig meg kellene inkább köszönni azt hogy segít, infokat ad, nem pedig számon kérni tőle bármit...
Írta hogy dolgoznak rajta, meg fogják oldani.
Ha bármi hiba van, bejelented, ha szerinted téged károsít a kimaradás akkor amúgyis mindig az aktuális ASZF a mértékadó, ha abban benne van hogy neked ezért jóváírás jár akkor verd az asztalt hogy írják jóvá a kieső időszakot ennyi.
Szerintem inkább te akarsz kioktatni mindenkit, így ne csodálkozz ha más is úgy áll hozzád.