HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások IX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások IX. Értékeld a témát: -----

#1381 Felhasználó inaktív   tsqw 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 28. 02:36

Idézet: LesiaLovag - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 2:19

...

Az online chattel kapcsolatban nekem sincsenek rossz emlékeim, tényleg segítőkész emberek vannak ott (legalábbis az az egy, akivel eddig chateltem kétszer). Szerintem itt is sok minden függ attól, hogy viszonyulsz az ügyfélszolgálathoz és ahogy én látom, Whiteraven-nél épp ez a baj.
"Wow! That had what I really like in a story - an ending!"

#1382 Felhasználó inaktív   spider80 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 05:52

Sopronban is megtörtént az emelés éjszaka. Dolgozónet.

letöltés: 4970kbps  feltöltés: 734 kbps

És nagyon elégedett vagyok. Így legalább nem érem el a 250gb-ot.

Akinek cfosspeed van a gépén,törölje a kalibrációs adatokat,mert addig nekem is 512 volt csak a feltöltés!
core2 duo 2.4 ghz, ATI 3870, 2gb ram, 750gb+1000gb+320gb HDD, Pioneer 111d  <span style='color:blue'>NET: upc 120mbit</span>

#1383 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 28. 07:40

Idézet: spider80 - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 5:52

Sopronban is megtörtént az emelés éjszaka. Dolgozónet.

letöltés: 4970kbps  feltöltés: 734 kbps

És nagyon elégedett vagyok. Így legalább nem érem el a 250gb-ot.

Akinek cfosspeed van a gépén,törölje a kalibrációs adatokat,mert addig nekem is 512 volt csak a feltöltés!

Akartam mondani!!! :up:
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#1384 Felhasználó inaktív   Looserke 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 07:49

XI. ker. Dolgozónet...megtörtént az emelés...

igaz a Chelloval eddig sem volt gondom...inkább a kábeltv-vel sz*pok...akit kicsit érdekel az nézzen be a UPC kábeltv topicba...gondolom akinek chello van az általában UPC kábeltv-t köt be...     ;)

Szerkesztette: Looserke 2007. 02. 28. 07:50 -kor

#1385 Felhasználó inaktív   zergelo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 08:05

XIV ker, na itt is megvolt az emeled dolgozonettel, pedig mar azt hittem kifelejtenek es kapom a 10Megat ;)

Mondjuk hasra az azert nem fogok esni, mert ez eddig kb fel megaval tobb lefele mint regen:
Kép
"...egy meggymag meg meg egy meggymag..."

#1386 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 08:35

Idézet: Papesz - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 22:28

Bocsánat, de mindenki Classic-ra írt alá, mert ahhoz járt a kedvezmény. Ezek szerint lenne különbség Classic és közalkalmazotti kedvezménnyel futó Classic között? Én ezt kötve hiszem.

Viszont igazad van, innen is meg lehet fogni, csak nincs értelme. Ugyanis ha innen fogod meg, akkor az már magyar mentalitás. Na, nehogy má' BÁRKI is kevesebbet fizessen, mint én ugyanazért a csomagért! Rendőr! Fogják meg, csaló! Éskülönbenisnekemmérnem!?!

Nézd, ők azért rinyálnak mert szerintük átverte őket a UPC, én meg azért rinyálok, mert elegem van abból hogy 10 oldalon keresztül azt kell olvasnom, hogy ők most miért kapnak csak 5 Mbitet a kedvezményes csomgjukkal. Ez nem dögöljön meg a szomszéd lova hozzáállás, hanem az hogy vegyék már észre magukat...
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#1387 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 08:40

Idézet: PaLa - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 23:41

Jó, látom, csúcson vannak az indulatok. Megértem, hogy a témába vág szerintetek maximális mértékben a dolog. Mondom: Szú-szaaa

Szal vezessünk be plusz szabályokat:
- A dolgozó, közalkalmazotti, stb... netesek a UPC ügyfélszolgálatán tehetnek panaszt (1221)
- Erről itt nem beszélnek, ennek van külön topicja, akit érdekel, majd olvassa ott
- Nem szeretnék flamet olvasni az igazságérzetről egy technikai fórumban, kérlek, ne tegyétek
- Amennyiben mégis úgy érzitek, hogy flémelni szeretnétek, akkor messziről kerüljétek el a személyeskedést, mert rendkívül problémásnak tartom, hogy ennyire feszültek vagytok egy fránya net miatt
- Kérek mindenkit, hogy a speedtest.net képeket ne másoljátok be, mondván összehasonlításnak kell, ide, mert ezt megtehetitek a saját meghajtótokra, viszont modemmel rendkívül lelassítja a böngészést :)
- Technikai problémák esetében kérlek, hogy ha segítséget kérsz, akkor:
  - Írd le a problémát, amit érzékelsz
  - Add meg a modemed mac-jét
  - Írd le, hogy helyileg hol van ez a probléma
  - Esetleg ha a szomszédodnál is van ilyen probléma, akkor megjegyzésként írd le azt is
- Végszónak pedig csak annyit, hogy remélem, hogy rövidesen mindenki elégedett lesz a szolgáltatással, kívánok mindenkinek kellemes netezést

PaLa

Szép törekvés, csak az a gond, hogy ez egy fórum, ide mindenki azt ír be amit akar. Persze a fórum szabályaihoz tartva magát. Ha mégsem így van, vannak moderátorok, akik figyelmeztetik az illetőt, törlik az ide nem illő hozzászólásokat. Magyarul nem a te dolgod meghozni a szabályokat ;)
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#1388 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 08:49

Idézet: Peetie - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 8:40

Szép törekvés, csak az a gond, hogy ez egy fórum, ide mindenki azt ír be amit akar. Persze a fórum szabályaihoz tartva magát. Ha mégsem így van, vannak moderátorok, akik figyelmeztetik az illetőt, törlik az ide nem illő hozzászólásokat. Magyarul nem a te dolgod meghozni a szabályokat ;)

Én még hozzátenném azt is, hogy ez szerintem nem technikai jellegű topic, hanem minden olyat le lehet írni, ami a UPC chello szolgáltatásával kapcsolatos.

Ilyen téma a dolgozónet is, mivel "elég erősen" (magyarán 100%-osan) kapcsolatba hozható a sávszélemeléssel/bővítéssel.
A tényleges személyeskedő offolást én sem bírom, azonban amíg valaki a chellojáról ír akármit, és nem arról, hogy milyen jó volt hétvégén a gyerekekkel meg az aszonnyal a városban sétálni, addig szerintem nem lehet leszólni senkit sem.

Ha ez nem tetszik 1-2 fórumtársnak, akkor jelentkezzen a HWSW-nél moderátornak, hátha szerencsével jár  :Đ
Vagy van még egy lehetőség: beletörődni.  :)

#1389 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 09:46

Idézet: Luc - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 20:56

A Standard/Light-osoknak szigorúan április 1-től lesz emelés, vagy ez az első emelési hullám tapasztalatai után még változhat? pl. ahol előbb végeznek a fejlesztéssel :)

Április 1-től kapják meg az új configot, kivéve az újak, akik azonnal.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#1390 Felhasználó inaktív   Liby79 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 09:54

Üdv!

Nem biztos, hogy ide kéne írnom, de itt legalább vannak emberek akik esetleg érdemben tudnak válaszolni. Az uploaddal lenne némi gondom. Van otthon egy MythTV és ugye ennek van egy streaming része (VLC) namost ha rögzített anyagot nézek, akkor 3-5 percenként megzuhan az upload és szaggat a film. Kiváncsiság végett megnéztem és ha simán töltök valamit az otthoni gépről, akkor is ez a jelenség. Chello classicom van és a stream 384 kbit/s van méretezve. Volt már valakinek hasonló tapasztalata? BTW: PVR szerver (mint pl a MythTV) üzemeltetése a végponton szervernek minősül? (Tudom hogy technikailag igen, de seggeb rúgnak-e érte?) 12-14 órás meló alatt jó dolog a felvett Pókert nézni Gyurival és Klárikával  :D

"Énekelj az ásznak Gyuri! Énekelj! Hátha előjön!"

#1391 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 10:14

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 1:12

Természetesen bejelentem, és természzetesen le sem sz@rják. Ahogy azt az UPC-től megszoktuk.
A chat (megint csak természetesen) nem működik. Csak egy humbug az egész, nincs is mögötte ügyintéző.
A levelekre (ismét természetesen) még csak nem is válaszolnak (eltekintve az automata üzenettől).
A telefont ostoba szőkék veszik fel, akik azt sem tudják, mi az a routolás, de azért úgy csinálnak.

Természetesen a hibát nem javítja az UPC.

De miért is természetes ez?

Egyébként, eddig azt hittem, hogy te más vagy, de tévedtem. Te is csak olyan vagy, mint a többi UPC-s. Nagyképű, és lekezelő. Többé nem is zavarlak a kérdéseimmel, hiszen segíteni nem akarsz, csak kioktatni. Abból pedig elég az ügyfélszolgálat.

Szerk:
Úgy mellesleg, minek igérgetsz, ha nincs szándékodban teljesíteni? Ez is előírás az UPC-nél?

Szerinted mégis a szőkének mi köze van a routolási problémához?
Azért van ott hogy válaszoljon alap kérdésekre, aztán ha kezd melegedni a helyzet akkor kapcsoljon olyat aki tud érdemi válasszal szolgálni.

Szerintem nagy tévedésben vagy, ha azt hiszed hogy a Help-desk-es fogja megoldani a routolási problémádat... továbbítják akinek kell, ennyit tud tenni, nem hiszem hogy bele tud nyulni hogy te merre menjél kifele...

NSD-nek pedig meg kellene inkább köszönni azt hogy segít, infokat ad, nem pedig számon kérni tőle bármit...

Írta hogy dolgoznak rajta, meg fogják oldani.
Ha bármi hiba van, bejelented, ha szerinted téged károsít a kimaradás akkor amúgyis mindig az aktuális ASZF a mértékadó, ha abban benne van hogy neked ezért jóváírás jár akkor verd az asztalt hogy írják jóvá a kieső időszakot ennyi.

Szerintem inkább te akarsz kioktatni mindenkit, így ne csodálkozz ha más is úgy áll hozzád.

#1392 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 10:27

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 1:12

Természetesen bejelentem, és természzetesen le sem sz@rják. Ahogy azt az UPC-től megszoktuk.
A chat (megint csak természetesen) nem működik. Csak egy humbug az egész, nincs is mögötte ügyintéző.
A levelekre (ismét természetesen) még csak nem is válaszolnak (eltekintve az automata üzenettől).
A telefont ostoba szőkék veszik fel, akik azt sem tudják, mi az a routolás, de azért úgy csinálnak.

Természetesen a hibát nem javítja az UPC.

De miért is természetes ez?

Egyébként, eddig azt hittem, hogy te más vagy, de tévedtem. Te is csak olyan vagy, mint a többi UPC-s. Nagyképű, és lekezelő. Többé nem is zavarlak a kérdéseimmel, hiszen segíteni nem akarsz, csak kioktatni. Abból pedig elég az ügyfélszolgálat.

Szerk:
Úgy mellesleg, minek igérgetsz, ha nincs szándékodban teljesíteni? Ez is előírás az UPC-nél?

Az IP hálózat üzemeltetését alapból legalább ötféle munkakörre tudom osztani, amit munkakörönként is több ember lát el. Van, amit én oldok meg, van, amivel kapcsolatban szólok annak, aki meg tudja oldani, bizonyos esetekben pedig neki is pl a társszolgáltatókkal kell kapcsolatba lépnie, hogy mit látnak a túloldalról.

Sértődéssel vagy sértegetéssel engem ugyan nem hatsz meg, a duzzogásodtól nekem nem lesz jobb vagy rosszabb. A saját hangulatod rontod el az állandó puffogással, végül pedig belefulladsz a magad keserűségébe. Szomorú.

#1393 Felhasználó inaktív   Investor2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 10:34

pénteken kötök új szerzödést extrémre akkor 24 órán belül meg kapom szerintetek az új configot az új szerződés alapján ?

#1394 Felhasználó inaktív   meghaltam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 10:36

Idézet: Investor2 - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 10:34

pénteken kötök új szerzödést extrémre akkor 24 órán belül meg kapom szerintetek az új configot az új szerződés alapján ?

marcius elseje utan mar az osszes csomagra az uj sebesseg lesz ervenyes :)

kozben elolvastam meg egyszer :) tehat modositasz nagyobb csomagra, akkor elmeletileg 24 oran belul megkapod az ujat es termeszetesen a 10/1-et :) bocs, de rosszul aludtam a macska miatt :(

Szerkesztette: meghaltam 2007. 02. 28. 10:40 -kor

#1395 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 10:39

Idézet: Investor2 - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 10:34

3 perc alatt

#1396 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 10:46

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 11:39

3 perc alatt

Mindjárt úgyis lesz vki aki beleköt, hogy nem lehetne inkább 2 perc alatt? Elég soknak tűnik a 3 perc.  :Đ

#1397 Felhasználó inaktív   KekszNET 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 10:59

575.7K/s
mar nalam is emeltek!

NSD: ilyenkor 1ebkent nem szakad meg a net (1 kicsit)? mert ircen fent maradtam vegig :D
::: <a href='http://www.keksz.net' target='_blank'>www.keksz.net</a>

#1398 Felhasználó inaktív   Investor2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 11:00

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 10:39

3 perc alatt

Köszönöm NSD a választ megnyugtatál:-)
:respect:

#1399 Felhasználó inaktív   meghaltam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 11:11

Idézet: KekszNET - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 10:59

ilyenkor 1ebkent nem szakad meg a net (1 kicsit)? mert ircen fent maradtam vegig :D

tenyleg vicces, mert irc/ftp/p2p/ssh sem szakad  :think:

#1400 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 11:20

Idézet: KekszNET - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 10:59

575.7K/s
mar nalam is emeltek!

NSD: ilyenkor 1ebkent nem szakad meg a net (1 kicsit)? mert ircen fent maradtam vegig :D

de, kb 30 sec a kimaradás (egy modemreboot-nyi idő)

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.