HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások IX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások IX. Értékeld a témát: -----

#1861 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 01. 20:35

Nalam a XIII-ban tegnap meg kulfold is szakitott 1.7 M/sec, most mar csak 150K/sec delutan ota.

#1862 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 20:44

Csak így akarják kárpótolni a Dolgozóneteseket, hogy ők most sokkal kevesebb sávszélességet vesztenek, mint az Extreme-esek és a Prof-osok :D

#1863 Felhasználó inaktív   ufonauta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 20:44

A kora délutáni 20 megabit mostanra 2.5 megabitre redukálódott.
Gondolom azért idővel beáll a dolog és este is menni fog a cuccos!  :rolleyes:

#1864 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 20:51

ma mar felvittek a sebessegeket?
oo, ha valahol valamiet (pl. szar kabel, vagy ilyesmi) nem megy a full beigert sebesseg, akkor arrol kuldenek egy mailt, vagy csak ugy veszed eszre, hogy annyival tudsz tolteni?
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#1865 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 20:55

Idézet: charlie - Dátum: 2007. márc. 1., csütörtök - 20:51

oo, ha valahol valamiet (pl. szar kabel, vagy ilyesmi) nem megy a full beigert sebesseg, akkor arrol kuldenek egy mailt, vagy csak ugy veszed eszre, hogy annyival tudsz tolteni?

Már tegnaptól új sávszél van :)
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#1866 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 20:58

Idézet: charlie - Dátum: 2007. márc. 1., csütörtök - 20:51

A modemsebességeket elkezdték felrakni, de most "versenyezni" kell a szűkös erőforrásokért. Ahogy folyamatosan egyre jobban "kitömik" vassal és dróttal, úgy fog egyre jobban közelíteni a névlegeshez az elérhető sebesség.

#1867 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 21:00

tehat akkor meg egy darabig nem derul az ki, hogyha mondjuk a vonal szarsaga miatt nem megy fullon?
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#1868 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 21:12

Idézet: charlie - Dátum: 2007. márc. 1., csütörtök - 21:00

tehat akkor meg egy darabig nem derul az ki, hogyha mondjuk a vonal szarsaga miatt nem megy fullon?

Aham, volt itt egy link nemrég az UPC oldalán levő fejlesztési ütemtervre. Aszerint a legelső helyeken is április elején fejezik be a bővítést, és ez még változhat. Szóval addig türelem kell. Kora reggel, vagy éjszaka nézd meg, ha akkor is rossz, azért valamire lehet következtetni :) Vagy a routered nem bírja, erre is volt már példa.
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#1869 Felhasználó inaktív   pzstm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 21:32

Nah leteszteltem én is! FTP, Web, torrent kicsit ingadozik még de elnézem neki (1-1,15MB/sec :Đ )
Pingek 35-50 közöttiek, speedtest képeket nem adok, de 9987/989 volt a legjobb! Edig meg vagyok elégedve! :respect:

#1870 Felhasználó inaktív   fifteen 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 01. 21:37

Nekem mostanaban minden este es hetvegen ilyen. A kellemetlen a dologban az, hogy a World of Warcraft serverek is ott vannak, igy estenkent az 1000ms feletti lag se ritka. Pont azert valtottam tavaly ADSL-rol UPC-re, mert azt mondtak, hogy chellon sokkal jobban megy a jatek. :)

Tegnap bejelentettem, ma felhivtak, hogy kijavitottak. Kerdeztem, hogy mi volt a baj, azt mondtak, hogy nem mondhatjak meg, mert ez valami belso informacio. Hazajottem, ma este ugyanaz.

Persze megertem, hogy sok eve nem piszkaltak meg ennyire a halozatukat, es most ez problemakhoz vezet, de azert jo lenne tudni, hogy mennyi idobe telik az atallas.

Azert minden nap bizakodok, de sajnos az esetek tobbsegeben csak ejfel utan zoldul ki a lagmeter. :(

Kép

#1871 Felhasználó inaktív   frikfrak 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 21:46

Az ehavi upc levélben benne van hogy 1 évig haszálhatom a upc smartguard védelmi progit van erről valakinek valami tapasztalata? (mármint a progiról) megéri váltani outpost nod párosról erre.

#1872 Felhasználó inaktív   gduck 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 21:47

Idézet: ufonauta - Dátum: 2007. márc. 1., csütörtök - 20:44

A kora délutáni 20 megabit mostanra 2.5 megabitre redukálódott.
Gondolom azért idővel beáll a dolog és este is menni fog a cuccos!  :rolleyes:

Ha megnézitek az ütemtervet láthatjátok hogy a legelső befejezési dátum április 2.-a! Én a lista vége felé vagyok, de már nálam is az emelt sávszélesség játszik ;)

Gyanítom most mindenkinél megemelték, így kibuknak  a problémás helyek és csak ott bővitik a fejállomást ahol szükség van rá.

#1873 Felhasználó inaktív   tsqw 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 21:55

Idézet: fifteen - Dátum: 2007. márc. 1., csütörtök - 21:37

Tegnap bejelentettem, ma felhivtak, hogy kijavitottak. Kerdeztem, hogy mi volt a baj, azt mondtak, hogy nem mondhatjak meg, mert ez valami belso informacio. Hazajottem, ma este ugyanaz.

LOL  :nevet:
"Wow! That had what I really like in a story - an ending!"

#1874 Felhasználó inaktív   Neck 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 22:00

Idézet: gduck - Dátum: 2007. márc. 1., csütörtök - 22:47

Ha megnézitek az ütemtervet láthatjátok hogy a legelső befejezési dátum április 2.-a! Én a lista vége felé vagyok, de már nálam is az emelt sávszélesség játszik ;)

Gyanítom most mindenkinél megemelték, így kibuknak  a problémás helyek és csak ott bővitik a fejállomást ahol szükség van rá.

Az az ütemterv nem az emelés időpontját, hanem a fejállomások meg mittomén milyen hardverek helyi fejlesztését mutatja...

Asus P5B | Sapphire Radeon X1950Pro | GenuineIntel Core 2 Duo E6420 @ 3.2 GHz (gyári cooler, FSB=400MHz) | 2x1GB DDR800 @ Dual Channel, | ChiefTec 420W ATX 2.0 24pin APFC DualFan PSU | Samsung SP2004C 200GB SATA2 8MB Cache| LG GSA-4163B | ModeCom Step107 LCD White ház | Logitech MX510

#1875 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 22:01

Idézet: frikfrak - Dátum: 2007. márc. 1., csütörtök - 21:46

Az ehavi upc levélben benne van hogy 1 évig haszálhatom a upc smartguard védelmi progit van erről valakinek valami tapasztalata? (mármint a progiról) megéri váltani outpost nod párosról erre.

A program sok mindent megfog, az f-secure terméke, de ha nincs legalább 512MB ramod, akkor nem javaslom, mert nagyon le tudja terhelni a gépet ha kevesebb ramod van.

#1876 Felhasználó inaktív   onkelz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 22:11

Mi a franctol van nekem napi 6-700 MB feltoltesem a DU Meter szerint, mikor nem is toltok fel sehova?

morrisseymusic            morrissey-solo       

#1877 Felhasználó inaktív   bboros 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 22:13

Sziasztok,

aki UPC Wifi-t hasznal, es extreme csomagot annak a 11Mbit routeret lecsereli a szolgaltato, ha keri? Mert igy nem tudom kihasznalni a 10Mbit letoltest, mivel b szabvanyu a router d-link, ami ha jol gondolom akkor max 5,5 Mbit valojaban. Amugy is iszonyat a net a napokban (remelem hamar megoldodik). Upload megvan kb. 1Mbit, de a letoltes max 2Mbit. :(

A masik kerdes hogy eleg a modemet a config feluleterol restartolni vagy ki kell huzni a konektorbol?
Oszinten szolva a modem meg sok hulyeseg a gardrob szekrényben van, iszonyat rumli van bent es "nehez" ott kigubancolni a kabeleket, ha egy mod van ra sosem nezek be. :D

udv

Tomi

#1878 Felhasználó inaktív   ufonauta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 22:14

Idézet: gduck - Dátum: 2007. márc. 1., csütörtök - 22:47

Nem panaszkodásképpen írtam, hisz tisztában vagyok a bővítés menetével.
Inkább csak megemlítettem érdekességképpen.

#1879 Felhasználó inaktív   stark100 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 22:24

Na kezdődik a szarakodás a mérővel.  :D Nekem legalábbis megint a szokásos szöveg: kérés nem teljesíthető.....

szerk: már jó, de még mindig sokkal kevesebbet mér :D

Szerkesztette: stark100 2007. 03. 01. 22:33 -kor

#1880 Felhasználó inaktív   gduck 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 22:24

Idézet: ufonauta - Dátum: 2007. márc. 1., csütörtök - 22:14

Nem panaszkodásképpen írtam, hisz tisztában vagyok a bővítés menetével.
Inkább csak megemlítettem érdekességképpen.

Nem is annak vettem :D Csak az ütemtervet nézve azt hittem több hét lesz mire megemelik. Erre itt van elseje és már él az emelt sávszélesség :D THANKS UPC!

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.