HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások IX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások IX. Értékeld a témát: -----

#381 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 11. 21:14

Idézet: --== SzaboZE ==-- - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 20:53

Egyrészt ugye bírósági precedens is van, másrészt ha jogilag tovább hasogatod az ügyet, akkor amíg nem töltötted le teljes terjedelmében a filmet, addig csak értelmetlen adathalmazt osztasz meg ;)

SzaboZE

Ezzel csak az a gond, hogy nalunk nem precedensjog van...

#382 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 21:17

Idézet: nitrousa - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 20:36

Valaki elmagyarázhatná(NSD ;) ), hogy miért jár le a jelszavam 1 éven belül már negyedszer. Utoljára decemberben kellett új jelszót kérni, de most megint nem működik. :reklamacio:

Én csak egyre tudok tippelni: decemberben 1000 Ft-ot vivaldiztam mobilról, hogy kapjak újat. Új bevételi forrás. :down:

Ez csak ott santit, hogy az 1221 helyi percdijakkal hivhato (persze mobillal ez nem jatszik), szoval valoszinuleg az upcnek ez inkabb plusz kiadas mintsem bevetel.

En inkabb arra tippelnek, hogy valaki megprobal bejutni az accoddal es valahany probalkozas utan mindig letiltja a jelszavad.

Szerkesztette: repattila 2007. 02. 11. 21:18 -kor

#383 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 21:26

Idézet: PaLa - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 20:11

Annyira nem veszik jó néven, hogy elvileg fel is mondhatnak, tehát érdemes komolyan venni, bár nekem sztem erősen nem fogja megközelíteni a 250Gb-ot a forgalmam.

Három+1 havi 250G fölötti töltike után kihúzhatják a dugójuk másik végét.
250G, az ugye 53 db DVD. Az napi 1,77 db, az átlaghónap minden napján, hétfőtől vasárnapig.
A következő "limites" vélemény előtt mesélje el a kedves felszólaló,  tenni hogy azon kivül, ha valaki HD felbontású biztonsági kamerával figyel a neten keresztül egy arra érdemes tárgyat, mivel lehet fölenni ennyit??

Szerkesztette: llamada 2007. 02. 11. 21:29 -kor

#384 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 21:28

Idézet: repattila - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 21:17

Ez csak ott santit, hogy az 1221 helyi percdijakkal hivhato (persze mobillal ez nem jatszik), szoval valoszinuleg az upcnek ez inkabb plusz kiadas mintsem bevetel.

Ha a upc annyira ráhajtana a dologra, a 1221 visszahívna a bejelentkezés után (ügyfélszám és hibakategória beütése). A mobilról kékszám azért annyira nem baráti....

#385 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 21:42

Idézet: llamada - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 22:26

Három+1 havi 250G fölötti töltike után kihúzhatják a dugójuk másik végét.
250G, az ugye 53 db DVD. Az napi 1,77 db, az átlaghónap minden napján, hétfőtől vasárnapig.
A következő "limites" vélemény előtt mesélje el a kedves felszólaló,  tenni hogy azon kivül, ha valaki HD felbontású biztonsági kamerával figyel a neten keresztül egy arra érdemes tárgyat, mivel lehet fölenni ennyit??

Nem tudom, mivel ugye tudom, hogy elvileg nincs limit, és nézegetek filmeket is, mert beteg vagyok, és itthon kell ülnöm/feküdnöm. Így sikerül torrenttel 20 gigára feltornásznom az ehavi adatforgalmam, igaz, hogy filmnézéshez nem dvd-t, csak divx-et töltök le, mert nem vagyok telhetetlen (meg nem érdekel ennyire a dolog).

Mindemellett böngészek, szal mindenem megvan, ami kell :) Ez 10 nap alatt 20 giga, szal olyan 60-80 giga, ha sokat töltök :) Ha meg erős hónap, akkor lesz 100 :) Igaz, én ha megnézek valamit letörlöm, és ált. 2-3 film mindig van a gépemen, amit nem láttam még :) Tudom, nem HD, de én így is élvezni tudom az életet. Ha meg lekorlátoznak, akkor lassabb lesz, és akkor olvasni fogok :)

Hihetetlen mennyiségű adatokkal nem foglalkozok. 250 giga az túl sok anyag nekem egy hónapra. Szal én elleszek ezzel, ha meg még emelnek is, akkor is jó lesz. Bár nem tudom, sztem elég sokan mennek majd a classicról vissza, főleg akiknek tökmindegy, hogy 10 vagy 20 perc 1 cd letöltése :)

Amúgy megértem akiknek nem elég. Nem fikázom őket, sokan azért vettek internetet, hotgy warezbirodalmat építsenek ki. Tegyék. Csak ne sírjanak, ha a szolgáltató nem annyira támogatja ezt. Ennyi.

Amúgy 250 giga, az kb. 230 divx film. Ennyit még ha akarok se tudok megnézni. (napi kb. 7-8).

#386 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 22:21

Ja hát főleg most,hogy nincsenek jó filmek. :D
-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#387 Felhasználó inaktív   meghaltam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 22:45

Idézet: rage - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 15:02

A chello oldalán szeretnék belépni az adatmódosításba. Kéri a jelszót, majd közli, hogy átirányít - s visszatesz oda, ahol ismét kéri a jelszót.

Nálatok is így működik ez?

amikor visszadob, varj turelemmel par masodpercet es beenged. nalam bevalt. ne kerdezd ilyenkor mi tortenik ( vagy mi nem tortenik )  :Đ

#388 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 22:52

Idézet: tikva - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 11:54

:D  :D  :D

Első valódi és értelmes hozzászólás.
Leborulok nagyságod előtt.
:Đ  :Đ  :Đ

amikor megkapod a szerződésbontásodat majd gondolj rám

"nagyságod"
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#389 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 22:55

Idézet: --== SzaboZE ==-- - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 20:53

Egyrészt ugye bírósági precedens is van...

Ha jól tudom, a magyar jogrend nem ismeri a precedenciát, az ügyedben döntő bírónak semmilyen (kötelező) viszonyítási alapot nem adnak a korábbi, hasonló perek. Az ítélet meghozatalában kizárólag az írott jogszabályok a mértékadóak. A precedencia pl. az angolszász jogrend alapja, ott a precedens az írott jognál előbbre való.

#390 Felhasználó inaktív   LesiaLovag 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 23:14

Idézet: debaj - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 22:55

Ha jól tudom, a magyar jogrend nem ismeri a precedenciát, az ügyedben döntő bírónak semmilyen (kötelező) viszonyítási alapot nem adnak a korábbi, hasonló perek. Az ítélet meghozatalában kizárólag az írott jogszabályok a mértékadóak. A precedencia pl. az angolszász jogrend alapja, ott a precedens az írott jognál előbbre való.

Ez pontosan így van.
" az élet egy ritka szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

#391 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 23:56

Idézet: tasp - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 22:52

amikor megkapod a szerződésbontásodat majd gondolj rám

"nagyságod"

Sose ne félj attól.
Eddig soha nem korlátoztak le pedig CSAK 60Giba vót a régi keret.

Szerkesztette: tikva 2007. 02. 12. 00:20 -kor

-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#392 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 01:30

Idézet: llamada - Dátum: 2007. febr. 9., péntek - 23:26

" semmilyen dsl alapú szolgáltatás nincs"

Hol élsz ember?
Hallottál a Minidslam-ról ?? Hytas mond valamit? Hát vedd már a fáradtságot, és nézd meg pl. polyforum-on a folyamatosan bővülő címjegyzéket... Nem akarom beidézni, de a belső XIII. kerület már elég jól le van fedve, és a Váci út mentén kifele haladva is szemmel látható az adsl terjeszkedése. .

Néhány ADSL-es cím a XIII. kerületben

Ennyire megalapozott minden más is, amit mondasz.

(most azzal fogsz jönni, hogy "De én nem azt mondtam...". Hogy megint csak klasszikustól idézzünk: "Pedig de, és ráadásul nagyon."
(->eredetileg Fábry dumája a lehellet terén kihívásokkal küzdő embertársakkal kapcsolatban, miszerint azt hiszik, hogy ők nem....)

Az, hogy az egyes szolgáltatások területfüggőek, az nem jelenti azt, hogy nem kéne vele foglalkozni, mert helyenként pl UPC nincs, akkor a UPC-t is el lehet felejteni a XIII. kerületben :) ?

Ha a 14 lehetőségből Neked mégsem jó egy sem, akkor nyilván, Neked a legjobban megfelelő a UPC chello szolgáltatása. Ha azzal is elégedetlen vagy, akkor sajnos kicsi ez a bolygó, izé, a kerület Neked :)))

Nincs Hytas, nincs dsl. Nem érted?
A polyforum egy reklámoldal, semmi köze a valósághoz.
Az egyetlen hiteles információt a t-csoport adja, azok szerint pedig nincs dsl.
A Pantelt is megkérdeztem, azt mondták, a 13 kerületben egyáltalán nem szolgáltatnak.
Az egyéb wifis és vezetékes szolgáltatók is csak a Victor Hugo utca néhány száz méteres környékén szolgáltatnak.
A 13 kerület sokkal nagyobb, mint Újlipótváros. Sőt, nem csak a Váci út létezik. A valóságban a Váci úton alig van lakóház.
Az általad linkelt címlista vége 14. kerület. Ha megnézed, észreveszed, hogy egy-egy, több mint száz házból álló, utcában mutatóban egy-két házban van csak adsl. Lehet, hogy oda még a régi rézvezeték ment, azért lehetett megvalósítani. Vagy éppen frissen épült házak, ahova már nem hytas telefont telepítenek. De a kerület lakóházainak zömében hytas van, és oda nem kötnek dsl-t. És senki nem is szolgáltat, mivel, ha a t-csoport nem csinál dsl-t nincs mit átengedni, illetve eladni más szolgáltatóknak. Ez a nagy helyzet.
Egyébként, már többször próbálkoztam. Volt eset, amikor az ügyfélszolga (figyelmetlenségből) még szerződést is kötött.Aztán jött a magyarázkodás, hogy miért nem lehet. A lényeg az, hogy a kerület zömében nem lehet. És ezen nem segít a polyforumos mellébeszélés sem.  polyfórum írhat amit akar, dsl-t csak a tikom tud adni.

Szerkesztette: WhiteRaven 2007. 02. 12. 02:04 -kor

#393 Felhasználó inaktív   meghaltam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 07:23

FeherHollo: http://www.szelessav.hu :)

#394 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 07:45

Köszi, ennek a linknek én is hasznát vettem :)

Szerkesztette: Hippo 2007. 02. 12. 07:45 -kor

Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#395 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 07:47

Idézet: tikva - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 23:56

Sose ne félj attól.
Eddig soha nem korlátoztak le pedig CSAK 60Giba vót a régi keret.

250gigáról beszélünk. és "extrém" felhasználásról. :)
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#396 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 08:46

Idézet

Nincs Hytas, nincs dsl. Nem érted?

Mintha egyszer már megbeszéltük volna.
Te nem győzködsz, és itt béke lesz....

Idézet

A polyforum egy reklámoldal, semmi köze a valósághoz.

Azért legalább egyszer megnézhetnéd, hogy miről beszélsz. Tényleg nem sokszor, csak egyszer. Egyetlenegyszer: Pohly fórum

Peace, love, happiness...

Szerkesztette: llamada 2007. 02. 12. 08:48 -kor

#397 Felhasználó inaktív   adam.k 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 09:08

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2007. febr. 12., hétfő - 1:30

És senki nem is szolgáltat, mivel, ha a t-csoport nem csinál dsl-t nincs mit átengedni, illetve eladni más szolgáltatóknak. Ez a nagy helyzet.

Rendre kihagyod a berelt vonalat a hisztizeseidbol.  A mikrohullamot is, ez utobbit mondjuk fel kell meretni, hogy megvalosithato-e, a berelt vonal budapesten barhova huzhato.

Te csak itt magyarazol, szegeny szerencsetlen megkarositott elofizeto latszatat keltve, mikozben baromira senkit nem erdekel az aszf-es szorszalhasogatasod.  Ha nem tetszik, akkor ne vedd meg.  Kottess berelt vonalat, kapsz garantalt savot.

Ja, hogy sokba kerul?  Nincs ingyen ebed.  Ha minoseget akarsz, fizesd meg, egyebkent meg be lehet fejezni a nyafogast.

Amugy epp most hallottam, szombaton nyugat Magyarorszag egy reszen leallas volt (nem chello) es a tartalek utvonalon (aminek eleg szuk a savja) kikapcsoltak az osszes lakossagi elofizetot azert, hogy az igy felszabadulo savszelesseget az uzleti elofizetok tudjak kiterhelni.  Ugyanis mindenki lesz@rja, hogy Pistikenek megszakad a letoltese, amennyit fizet abbol 72 ora mulva majd elkezdik vizsgalni, es majd szolnak, hogy megjavult.

Szoval extra minosegert, garanciakert, szolgaltatasert nyuljal a zsebedbe, ha meg nem tetszik akkor bosszankodjal magadban.

#398 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 09:26

Idézet: nitrousa - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 20:36

Én csak egyre tudok tippelni: decemberben 1000 Ft-ot vivaldiztam mobilról, hogy kapjak újat. Új bevételi forrás. :down:

Ha a 1221-et hívod, az a UPC-nek nem bevétel, hanem kiadás...

#399 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 09:35

nem egeszen csello, hanem telefon.
megoldhato, hogy egy előfizetonel kettonel tob telefon (vonal) legyen?
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#400 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 10:03

Idézet: charlie - Dátum: 2007. febr. 12., hétfő - 9:35

nem egeszen csello, hanem telefon.
megoldhato, hogy egy előfizetonel kettonel tob telefon (vonal) legyen?

Tudtommal megoldható, beraknak hozzád 1 másik modemet és az ujabb 2 telefonvonalat tud biztosítani.

Szerkesztette: Uthenger 2007. 02. 12. 10:06 -kor

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.