HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások IX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások IX. Értékeld a témát: -----

#1281 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 27. 14:01

Nyilvánosságra hozta bővítési ütemtervét a UPC
http://www.sg.hu/cikkek/50710

#1282 Felhasználó inaktív   pzstm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 14:04

Látom shabbának sem volt kedve átolvasni a sok offot :Đ , pedig 1 vagy 2 oldallal visszább ottvan!
Őszintén szólva meg is értem! :respect:
(Semmi rosszindulat nincs kommentemben, félre ne értse vki.)

Szerkesztette: pzstm 2007. 02. 27. 14:05 -kor

#1283 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 14:07

Idézet: LesiaLovag - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 14:00

Még annyi llamadának: a smartguard nincs benne a dolgozónet árában. (legalábbis nálam)

Bocs, akkor ezt elnéztem: mintha feljebb írta volna vki, hogy a medium-os Dolgozónet mellé fog járni SmartGuard, de az új  ászf-ban tényleg nem találom.

#1284 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 14:18

Idézet: Peetie - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 12:40

Ez a kapacitás bővítés ütemterve. Szerintem kb annyit tesz, hogy áprilisig mindenhol várható kisebb nagyobb zűrzavar, mert a csomagokat viszont megemelik márc 1.el.

Úgyám.

#1285 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 14:23

Idézet: karolyherceg - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 13:42

Most nézegettem, és engem is sziven ütött, hogy szinte alig növeltek nekünk sebesség  :confused:

Nagyobb sávszélt kapunk, majdnem korlát nélkül, drágább nem lesz, hol itt a hátrány? A kedvezmény mértékét megváltoztatták, joguk van hozzá.
Na hagyjuk meg a topicot az "Ennyit töltöttem ma -képekkel" és a "Miért kevés a 250Gb?" versenyre benevezetteknek.  :D
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#1286 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 14:29

Idézet: llamada - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 14:07

Bocs, akkor ezt elnéztem: mintha feljebb írta volna vki, hogy a medium-os Dolgozónet mellé fog járni SmartGuard, de az új  ászf-ban tényleg nem találom.

Igen, én is így tudom hogy az 5M-es dolgozónet mellé járni fog 1 év ingyen SmartGuard.

A dolgozónet kontra standard között a különbségek, amit azért a +300 ft-ért kapsz:

1 évet kell aláírj, nem 2 évet
1 év elteltével továbbra is 7.190 marad és akkor bontod fel a szerződést amikor jólesik, míg standard esetében ha a 2 év letelik csak utána válthatsz lefele v. bonthatsz szerződést, miközben az új ügyfeleknek lehet hogy közben már olcsóbb lesz a net is, de ugye téged köt a 2 év... valamint 2 év után automatikusan listaárat kapsz ami ugye Standard esetében is 9.500 lesz...

#1287 Felhasználó inaktív   Investor2 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 27. 14:37

Idézet: PallR - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 13:55

Igen Classic van benne de a Classic csomag megszunik es te kapsz egy annal minden szempontbol jobbat.
PallR

de könyörgöm hagy ne linkeljem be az upc oldaláról na jó belinkelem:
http://www.upc.hu/in...D=112045#upc102
"A korábbi chello standard szolgáltatási csomag megnevezése chello medium csomagra, maximális le- és feltöltési sebessége 5120/768 Kbit / sec-ra változik, továbbá megnövekszik az igénybe vehető postafiókok és aliasok száma, a webtárhely és a postafiók tárterület mérete;
A korábbi chello classic szolgáltatási csomag megnevezése chello extreme csomagra, maximális le- és feltöltési sebessége 10240/1024 Kbit / sec-ra változik; "
átnevezte a csomagot nekem ebböl az jön le hogy extrém járna

#1288 Felhasználó inaktív   Investor2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 14:38

akkor a szerzödésembe extrémre kéne a megnevezésnek változnia
ezek szerint nem?

#1289 Felhasználó inaktív   pacso 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 14:48

Bocsi az újabb dolgozónetes kérdésért...
Az ÁSZF-ben benne van valahol, hogy a DolgozóNetből MÉDIUM lesz?

#1290 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 14:49

Idézet: Investor2 - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 14:37

Csakhogy a DolgozóNet az egy kedvezmény-csomag, nem maga a Chello Classic szolgáltatási csomag. Most a kedvezményt átcsapják egy kisebb csomaghoz. De mondom, fordulj a FVF-hez, ha sérelmezve érzed a jogaidat. Itt nem tudjuk megoldani a problémádat.

#1291 Felhasználó inaktív   karolyherceg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 14:55

Én nemmondtam, hogy lassu lesz az 5/768 -as sebbesség. Sööööt.
De nekem csak annyi a bajom, hogy miért nem mondták meg elöre, hogy az, aki Dolgozonetes, az neszámítson extrém növekedésre. A bajom az, hogy 3x letöltési, és 2x feltöltési sebességet igértek, erre meg 0.5x -t kaptunk. És igenis, Chello Classic csomagot használtunk!!! Azért ez így sztem nem fer! :down:
És még aztmondják, hogy Teljesítmény a köbön ...
Csak sajna sokmindent alattomosan elhallgatnak ... gondolok itt a Dolgozonetre, meg a "megszünik a korlát" dologra ... => Átbaszás a köbön ...
Elleszek én ezzel a sebességel is, de hát uraim, már megint ott basztak át minket, ahol tudnak ... :smoker:  :confused:

#1292 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 14:57

Idézet: Investor2 - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 14:37

de könyörgöm hagy ne linkeljem be az upc oldaláról na jó belinkelem:
http://www.upc.hu/in...D=112045#upc102
"A korábbi chello standard szolgáltatási csomag megnevezése chello medium csomagra, maximális le- és feltöltési sebessége 5120/768 Kbit / sec-ra változik, továbbá megnövekszik az igénybe vehető postafiókok és aliasok száma, a webtárhely és a postafiók tárterület mérete;
A korábbi chello classic szolgáltatási csomag megnevezése chello extreme csomagra, maximális le- és feltöltési sebessége 10240/1024 Kbit / sec-ra változik; "

Rossz oldalról közelíted meg a dolgot.
Dolgozóneted van, ami eddig a Classiccal volt egyenlő, viszont hűségidő és ár szempontjából nem Claccis volt.
Most azt mondja hogy Dolgozónet = Medium a vele sebességgel, viszont hűség szempontjából továbbra is külön kategória a DN.
Tehát neked nem Classicod volt/van hanem Dolgozóneted, ami akkor éppen a Classicnak felelt meg.

#1293 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 14:59

Idézet: karolyherceg - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 14:55

Én nemmondtam, hogy lassu lesz az 5/768 -as sebbesség. Sööööt.
De nekem csak annyi a bajom, hogy miért nem mondták meg elöre, hogy az, aki Dolgozonetes, az neszámítson extrém növekedésre. A bajom az, hogy 3x letöltési, és 2x feltöltési sebességet igértek, erre meg 0.5x -t kaptunk. És igenis, Chello Classic csomagot használtunk!!! Azért ez így sztem nem fer! :down:
És még aztmondják, hogy Teljesítmény a köbön ...
Csak sajna sokmindent alattomosan elhallgatnak ... gondolok itt a Dolgozonetre, meg a "megszünik a korlát" dologra ... => Átbaszás a köbön ...
Elleszek én ezzel a sebességel is, de hát uraim, már megint ott basztak át minket, ahol tudnak ... :smoker:  :confused:

Mégis miért baxtak át te jóember?
mert megemelték 3-ról 5re és a feltöltést 0.5ről 0.8-ra?
miközben te továbbra is 7.190-et fizetsz?
hát ez tényleg kibaxás a köbön :D

#1294 Felhasználó inaktív   karolyherceg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 15:05

Idézet: Uthenger - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 14:59

Mégis miért baxtak át te jóember?
mert megemelték 3-ról 5re és a feltöltést 0.5ről 0.8-ra?
miközben te továbbra is 7.190-et fizetsz?
hát ez tényleg kibaxás a köbön :D

Nem a sebességgel van a bajom, vedd már észre ... hanem a módszereikkel. -.-

#1295 Felhasználó inaktív   Investor2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 15:06

Idézet: Uthenger - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 14:57

Rossz oldalról közelíted meg a dolgot.
Dolgozóneted van, ami eddig a Classiccal volt egyenlő, viszont hűségidő és ár szempontjából nem Claccis volt.
Most azt mondja hogy Dolgozónet = Medium a vele sebességgel, viszont hűség szempontjából továbbra is külön kategória a DN.
Tehát neked nem Classicod volt/van hanem Dolgozóneted, ami akkor éppen a Classicnak felelt meg.

jah igazad van csak classic volt a szerzödésbe de nem számít tudom ezekszerint nem classsicom volt:D

#1296 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 15:09

Idézet: karolyherceg - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 15:05

Nem a sebességgel van a bajom, vedd már észre ... hanem a módszereikkel. -.-

És jobb módszer lett volna ha azt csinálják amikor bejött a Standard hogy visszahajítják a dolgozónetet, mert árban annak megfelelő és most azt emelik?
Ahogy korábban írták lehet menni a megfelelő helyekre, vagy váltani kisebb v. nagyobb csomagra és vállalni a vele járó hűségszerződéseket.

#1297 Felhasználó inaktív   meghaltam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 15:14

nekem csak az a resze nem vilagos a dolognak, ha szinte senki nem p2p/ftp-zik, epp hogy csak par gigat forgalmaz bongeszessel/chattel/levelezessel, akkor miert fontos az hogy 5120/768 vagy 10240/1024 a sebesseg???  :think:

#1298 Felhasználó inaktív   AZO 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 15:16

Tudom, hogy volt rola szo korabban, de most nem egeszen latom. Ugye ketfele dolgozonet van? Egy olyan, amit a UPC kozalkalmazottaknak ad, es egy olyan, aminel a munkaltatod fizeti a kulonbozetet (vagy legalabbis valami szerzodest kotott UPC-vel..). Mindkettot "csak" 5 mbit-re emelik, vagy csak a kozalkalmazottaknak lesz alacsonyabb a sebesseg?

A dolgozonetesek siramaihoz annyit fuznek hozza, hogy ha belegondolunk annyira nem fair ez a dolog, mert aranyaiban emelkedett a szolgaltatas ara, azaz az eddigiekhez kepest(!!!) aranyaiban(!!!) joval tobbet fizetsz, mint a veled egyenjogu (nemdolgozonetelofizeto) embertarsaid.
If you hold back anything, I'll kill ya. If you bend the truth or I think you're bending the truth, I'll kill ya. If you forget anything I'll kill ya. In fact, you're gonna have to work very hard to stay alive, Nick. Now do you understand everything I've said? Because if you don't, I'll kill ya.

#1299 Felhasználó inaktív   AZO 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 15:17

Idézet: meghaltam - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 14:14

nekem csak az a resze nem vilagos a dolognak, ha szinte senki nem p2p/ftp-zik, epp hogy csak par gigat forgalmaz bongeszessel/chattel/levelezessel, akkor miert fontos az hogy 5120/768 vagy 10240/1024 a sebesseg???  :think:

Nem mindegy, hogy azt a "keves forgalmat" milyen gyorsan tudod lebonyolitani.
If you hold back anything, I'll kill ya. If you bend the truth or I think you're bending the truth, I'll kill ya. If you forget anything I'll kill ya. In fact, you're gonna have to work very hard to stay alive, Nick. Now do you understand everything I've said? Because if you don't, I'll kill ya.

#1300 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 15:21

Idézet: AZO - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 15:16

Tudom, hogy volt rola szo korabban, de most nem egeszen latom. Ugye ketfele dolgozonet van? Egy olyan, amit a UPC kozalkalmazottaknak ad, es egy olyan, aminel a munkaltatod fizeti a kulonbozetet (vagy legalabbis valami szerzodest kotott UPC-vel..).

Nem. Van a DolgozóNet program, és a közalkalmazotti kedvezmény.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.