Idézet: tesa - Dátum: 2007. okt. 15., hétfő - 8:07
Sziasztok
Új gépet vettem ( GigaByte GA-MA69GM-S2H, Athlon 64 X2 5000+), és elkezdtem rajta a videószerkesztést tanulgatni. Amivel próbálkozom, az most a Pinnacle Studio Plus trial verziója. Próbáltam a Let's Editet, Ulead Video Studiót, PowerDirectort, és nem tudom miért, de a számítási műveletek közben fogják magukat és leállnak, azzal a tipikus "...a program hibát észlelt és leállt..." dumával. Azt szeretném megtudni, hogy miért csinálják ezek a progik ezt? A Let's edit pl akkor csinálja, ha két klip közé egy átmenetet teszek, és azt futtani akarom, hogy lássam, Ekkor megáll néhány másodpercre, és már jön is a fenti üzenet. Amúgy 2GB memória van a gépben.
A Pinnacle (ami eddig bejön nekem), az is néha kilép magából szó nélkül, de amikor újra indítom, akkor legalább felajánlja, hogy ott folytatja, ahol abbahagyta.
Tudtok segíteni? Ugye nem a vadiúj gépnek van hibája?
Szia!
Fenti hozzászólásod kapcsán próbáltam mailt küldeni, de sajan viszajött, hogy nincsilyn cím.
Azt szeretném megkérdezni, hogy mire jutottál végül is, sikerült-e megoldást találni a problémára?
Azért bátorkodom zavarni téged ezzel a kérdéssel, mert egy ugyanilyen alaplap megvásárlását tervezem, és az előálló gép/konfig egyik célja lenne, hogy a házi készítésű miniDV felvételeinket egy kicsit kipofozzuk (tehát alap, tényleg nem profi videoszerkesztés) és nem szeretnék egy olyan gépet venni, ami erre az alapfeladatra nem alkalmas.
Üdv': _Zsolti_