HWSW Informatikai Kerekasztal: Live messenger probléma! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Live messenger probléma! Értékeld a témát: -----

#101 Felhasználó inaktív   öhöm 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 08. 15:16

Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2008. aug. 5., kedd - 21:34

Nos valaki vmi ilyesmi progit v plugint???

a Free

helló Free,

én még nem találkoztam ilyen progival, és nem is hiszem, hogy lenne, mert:
te sose kommunikálsz a partnereiddel közvetlenül (IP címüket se tudod), csak a Messenger szerverein keresztül (kivétel például a fájlátvitel). Így a szerverről kapod a partnerek állapotinfóit is, szóval ezeket a szervereket kéne megtörni, hogy ilyen infóhoz juss. És M$ bácsi azért vigyázz a szervereire (na jó, megpróbál)

de persze mindig kitalálnak okos dolgokat okos emberek  :respect:
Intel Centrino Carmel, Pentium M 735 Dothan @ 1.7, CSX 2x1G DDR, 60GB PATA + WD 1TB USB, Ati Mobility Radeon 9700 128, 15,4" WXGA, Ubuntu 11.04 (ext4) ( + Win 7 Ultimate); iPhone 2G 3.1.2 16GB + 3GS 4.3.1 32GB

#102 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 08. 23:26

Idézet: öhöm - Dátum: 2008. aug. 8., péntek - 15:16

helló Free,

én még nem találkoztam ilyen progival, és nem is hiszem, hogy lenne, mert:
te sose kommunikálsz a partnereiddel közvetlenül (IP címüket se tudod), csak a Messenger szerverein keresztül (kivétel például a fájlátvitel). Így a szerverről kapod a partnerek állapotinfóit is, szóval ezeket a szervereket kéne megtörni, hogy ilyen infóhoz juss. És M$ bácsi azért vigyázz a szervereire (na jó, megpróbál)

de persze mindig kitalálnak okos dolgokat okos emberek  :respect:

Köszi a választ, kielégítette kiváncsiságomat, azért örültem volna...na és ha már ilyen, akk azokat láthatom, akik engem letiltanak??  :confused:  mert néha ezt is jó tudni....

Nah majd még lesz itt kérdés :D :D

a Free
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#103 Felhasználó inaktív   öhöm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 09:04

Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2008. aug. 8., péntek - 23:26

Köszi a választ, kielégítette kiváncsiságomat, azért örültem volna...na és ha már ilyen, akk azokat láthatom, akik engem letiltanak??  :confused:  mert néha ezt is jó tudni....

Nah majd még lesz itt kérdés :D :D

a Free

hm, hm, ez érdekesebb kérdés. láttam már mindenféle üzeneteket/spamet, hogy lépj be ide meg oda, és akkor látni fogod, hogy ki blokkolt, de nem tettem, szerintem ezek az oldalak csak a jelszavadat akarják. Azt hiszem viszont, hogy a Messenger kiírja, ha valaki blokkol, legalábbis úgy, hogy nem fogod látni, ha a partner aktív. de ki is próbálhatod: havert megkéred, hogy blokkoljon kis időre, és megnézed, milyen üzenetet kapsz, ha írni akarsz neki.
Intel Centrino Carmel, Pentium M 735 Dothan @ 1.7, CSX 2x1G DDR, 60GB PATA + WD 1TB USB, Ati Mobility Radeon 9700 128, 15,4" WXGA, Ubuntu 11.04 (ext4) ( + Win 7 Ultimate); iPhone 2G 3.1.2 16GB + 3GS 4.3.1 32GB

#104 Felhasználó inaktív   öhöm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 09:10

Idézet: CitroM - Dátum: 2008. júl. 17., csütörtök - 7:37

Kicsit hülyén fogalmaztam:
"Hanggal nincs gond, és a bejövő képet is látom."
Vagyis beszélgetni tudunk, de az én webcamerámnál nincs semmi jelzés csak 1 fekete ablak.
A partner kameraképét természetesen látom.
Nem értem miért nem működik mert végülis felismeri csak valamiért képet nem ad. XP alatt meg jó volt tehát nem a kamera a rossz.
Srácok nincs valami ötletetek?

egy kérdés: mi történik, ha a Sajátgépben duplán rákattintasz a webcam ikonjára? nekem XP-m van, de az alatt elkezdi mutatni a webcam képét egy sima fehér ablakban. Látod-e a kamera képét, amikor Messengerben beállítod a kamerát? Ha a beállításnál nem látod, akkor arra sincs esély, hogy a partnereid lássák. Ez esetben szerintem a driver a hibás, éljen a Vista  :Đ

#105 Felhasználó inaktív   Tron65 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 08. 11. 20:42

Idézet

Azt hiszem viszont, hogy a Messenger kiírja, ha valaki blokkol, legalábbis úgy, hogy nem fogod látni, ha a partner aktív.

Van legalább egy partnerem, akinél blokkolva vagyok. Én látom, hogy ő fenn van-e az msn-en. Ő nem lát engem még a listájában se.
Az analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves?

#106 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 11. 21:47

Idézet: Tron65 - Dátum: 2008. aug. 11., hétfő - 20:42

Van legalább egy partnerem, akinél blokkolva vagyok. Én látom, hogy ő fenn van-e az msn-en. Ő nem lát engem még a listájában se.

de jó, és ezt hogy lehet elérni?? :D  :D

a Free
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#107 Felhasználó inaktív   mcsjunior 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 12. 23:10

Valaki árulja már el, hogy hogyan lehet törölni a fölös emoticonokoat. A "dob" szóra mindig valami O.B strandröplabdás sz@rság jön be, pedig ezt tutira nem én mentettem le, más meg nem fér a géphez.

#108 Felhasználó inaktív   rolandgolf 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 13. 13:44

hali!
reméle tudtok segíteni!most vettem új gépet és felraktam rá az msn-ent!és be akartam jelentkezni és nem tudok kiírj ezt a hibakódot:80072eff
remélem valaki tud segíteni hogy mit tudnák csinálni!tölteni se tudok már beszélgetős programba se tudok belépni! :mad:

#109 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 13. 21:42

Idézet: mcsjunior - Dátum: 2008. aug. 13., szerda - 0:10

Valaki árulja már el, hogy hogyan lehet törölni a fölös emoticonokoat. A "dob" szóra mindig valami O.B strandröplabdás sz@rság jön be, pedig ezt tutira nem én mentettem le, más meg nem fér a géphez.

Ahol újat hozzá lehet adni, ott törölni is lehet.

#110 Felhasználó inaktív   mcsjunior 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 14. 09:31

Idézet: Taranis - Dátum: 2008. aug. 13., szerda - 22:42

:confused: újat általában az ismerősök küldenek és jobbegér/hozzáadással mentem őket. De ezt nem én mentettem el! Szal kösz, de ezzel most így nem vagyok kisegítve.

#111 Felhasználó inaktív   öhöm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 15. 06:58

Idézet: mcsjunior - Dátum: 2008. aug. 14., csütörtök - 9:31

:confused: újat általában az ismerősök küldenek és jobbegér/hozzáadással mentem őket. De ezt nem én mentettem el! Szal kösz, de ezzel most így nem vagyok kisegítve.

balklikk a smile ikonra, "összes megjelenítése", és ott látod az összes smilet, tudod ôket törölni

#112 Felhasználó inaktív   mcsjunior 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 15. 09:52

Idézet: öhöm - Dátum: 2008. aug. 15., péntek - 7:58

balklikk a smile ikonra, "összes megjelenítése", és ott látod az összes smilet, tudod ôket törölni

:respect:

#113 Felhasználó inaktív   Chico 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 17. 09:49

Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2008. aug. 5., kedd - 6:19

Sziasztok...

nem olvastam végig ezt a 4 oldalt, lehet h volt már róla szó, olyan programot keresek, amivel láthatóvá tehetők azok az emberek akik fent vannak, de offline, esetlegm ég azok is, akik letilthattak, de ha az elsőre van megoldás, h az offline embereket lássam, azt is megköszönném... :)  :)  :up:

a Free

Itt azt írják, hogy ezzel a programmal meg lehet nézni.
Egységben az erő.

#114 Felhasználó inaktív   fazsolt 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 17:13

A kérdés egyszerű, vajon a válasz is az?

Több gépen használom az MSN-t. Be van állítva, hogy az utolsó néhány üzenetet jelenítse meg, ha egy olyan partnerrel beszélgetek, akivel már beszéltem. Namármost: mivel ha egyik gépen beszélek, akkor oda menti le a naplófájlt, a másik gépen ez nem jelenik meg logikusan. Megoldható-e az, hogy ne helyi gépre, hanem mondjuk valahova olyan helyre mentse, ahonnan mindig el tudom érni.
A Windows Live ID beállításokat nézegettem, ott nem találtam ilyen lehetőséget.

Röviden a lényeg: a beszélgetéseimet minden gépen szeretném elérni, de azt nem szeretném, hogy más is olvashassa.

A gépek nincsenek egy hálózatban, tehát valami net alapú tárolás kellene.

#115 Felhasználó inaktív   dotti_y 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 15:04

Sziasztok!
Valaki segítsen légyszi.Tegnap kíírta a gépem,hogy töltsek le valami frissítéseket ,letöltöttem,utána egyből kikapcsoltam a gépet,ma meg nem tudok belépni az msn be. mindig csak egy hibakódot ír ki: 80072eff
fontos,ha valaki tud megoldást írjon!!! köszi

#116 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 16:07

Kinél lehet a probléma (gondolom vírus), ha kaptam egy fake üzenetet. Angol nyelvű, Látta képemet myspace-n, és akar küldeni egy fájlt is.

Én vagyok vírusos, vagy a Parner gépe, akinek a nevében kaptam. Annyit megjegyzek, hogy olyankor kaptam, amikor nem volt online.

#117 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 19:32

Idézet: Primary - Dátum: 2008. okt. 14., kedd - 17:07

Kinél lehet a probléma (gondolom vírus), ha kaptam egy fake üzenetet. Angol nyelvű, Látta képemet myspace-n, és akar küldeni egy fájlt is.

Én vagyok vírusos, vagy a Parner gépe, akinek a nevében kaptam. Annyit megjegyzek, hogy olyankor kaptam, amikor nem volt online.

Az, hogy a partner nem online (vagy nem látszik annak), vélhetően mindegy, hiszen lehet írni offline embernek bármikor, és az akkor kapja meg, amikor bejelentkezik.
Vélhetően az ismerősöd belépett, a virusa elküldte az összes (online és offline) kapcsolatának ugyanazt az üzenetet és csatolmányt, megint csak vélhetően valamilyen "silent" módban, így ő azt még csak észre sem vette. Kaptam már ilyen jellegű üzeneteket, és amikor visszakérdeztem, hogy ezt egyáltalán ő küldte-e, látja-e az általa küldött üzenetet, azt válaszolta, hogy nem is látja.

Viszont offline partnertől kvázi nem tudsz fájlt fogadni, így aztán maga a virusos tartalom nem fenyegeti a gépedet, ahhoz azért fogadni kellene az állományt, és rá is kattintani, hogy futtassa.

Ennyi volna az eddigi tapasztalatom ilyen MSN-en terjedő vackok ügyében.

#118 Felhasználó inaktív   Hmaci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 15. 16:36

Nem találtam írást róla, ezért bátorkodom ideírni. Az a problémám, hogy pár napja a messenger olyan üzenetekkel bombáz, hogy létre akarok-e hozni megosztási mappát xy-al (azokkal, akikkel amúgy volt), és mondom naná, de nem lehet, hibát ír ki. Ha meg nemet mondok, akkor nem változik semmi. Mondanom sem kell, használhatatlan a megosztási mappám, én magam megnyitni nem tudom, ha pater rak be valamit, azt nem jelzi ki. Beállítási menüben is nézelődtem, kitörölte a listát, amin azoknak a neve volt, akikkel volt mappám, gondoltam újra visszarakom őket. Amíg leokztam addig ott maradtak, természetesen nem működött, újra kitörölte a listát. Ma letöröltem és újraraktam, de ugyanaz... Tud valaki valamit?
Előre is köszi a segítséget!

#119 Felhasználó inaktív   Before 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 17. 07:34

Új gépre költözök, szeretném átvinni a smiley-kat. Addig már eljutottam, hogy ezt az MSN Backup programmal lehet megoldani, leszedtem, feltettem, fasza. A probléma az, hogy a smiley-k lementéséhez be kell írni a bejelentkezési emailcímet és a Passport Unique ID-t. Namost, nekem ilyen nincs. Hiába lépek be a passportra, nézem át az összes menüpontot, miegymást, nincs ilyen azonosító sehol.
Tuningőrült vagyok: monitor 17''@18,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérről meg a többiről már nem is beszélek...

#120 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 17. 15:11

Idézet: Taranis - Dátum: 2008. aug. 13., szerda - 22:42

Azt csak hisszük.

Idézet: csozsi - Dátum: 2008. júl. 18., péntek - 0:18

Van egy bácsika, akinek az unokái mindenféle egyéni karaktert küldözgetnek a szövegben.
A egyéni hangulatjelek közé beépült egy betű, amihez nem rendelődik kép, így a fogadó oldalon a szövegben egy üres kocka látszik csak.
Kb. 15-ször kitöröltem, majd ledózeroltam a messengert, és a legújabb verziót raktam fel.
A hiba megvan továbbra is, minden újraindulás után beépül a karakter.
Help me!

A probléma még mindig fennáll.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »