Idézet: Primary - Dátum: 2008. okt. 14., kedd - 17:07
Kinél lehet a probléma (gondolom vírus), ha kaptam egy fake üzenetet. Angol nyelvű, Látta képemet myspace-n, és akar küldeni egy fájlt is.
Én vagyok vírusos, vagy a Parner gépe, akinek a nevében kaptam. Annyit megjegyzek, hogy olyankor kaptam, amikor nem volt online.
Az, hogy a partner nem online (vagy nem látszik annak), vélhetően mindegy, hiszen lehet írni offline embernek bármikor, és az akkor kapja meg, amikor bejelentkezik.
Vélhetően az ismerősöd belépett, a virusa elküldte az összes (online és offline) kapcsolatának ugyanazt az üzenetet és csatolmányt, megint csak vélhetően valamilyen "silent" módban, így ő azt még csak észre sem vette. Kaptam már ilyen jellegű üzeneteket, és amikor visszakérdeztem, hogy ezt egyáltalán ő küldte-e, látja-e az általa küldött üzenetet, azt válaszolta, hogy nem is látja.
Viszont offline partnertől kvázi nem tudsz fájlt fogadni, így aztán maga a virusos tartalom nem fenyegeti a gépedet, ahhoz azért fogadni kellene az állományt, és rá is kattintani, hogy futtassa.
Ennyi volna az eddigi tapasztalatom ilyen MSN-en terjedő vackok ügyében.