HWSW Informatikai Kerekasztal: Live messenger probléma! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Live messenger probléma! Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   mcsjunior 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 21. 23:53

Azért nem minden OK ezzel a 2009-essel. Pl file küldés/fogadáskor a UPnP-vel a routertől elkért portokat nem "engedi el".

#142 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 12. 22. 09:11

Mondjuk a fájlküldés megváltozott a 2009-esben... A képküldés például úgy működik, hogy előnézeti képeket látsz és bármikor lementheted, amíg be nem zárják a képcsoportot. Tehát kipakolhatok egy rahedli képet a képcsoportba, de ha onnan kilépek, akkor semmit nem lehet menteni. Nem lehet, hogy amíg benne vagy, addig tartja a portot?  :think:
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#143 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 22. 13:25

Vista alatt használjátok? Lehet hogy csak XP alatt gány?
Acer Aspire 5310

Mindent ki kell próbálnom az életben, kivéve a vérfertőzést és a népitáncot. - "Belenéztem az internetbe!"

#144 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 22. 13:59

Én XP alatt használom...  :rolleyes:

#145 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 22. 15:41

Hát kinézetre nagyon úgy tűnik, hogy csak Vistára van optimalizálva, de XP-vel kompatibilis. Valószínűleg a PLUS bővítmény pedig totál Vistára számít, ezért nem írja ki nekem a neveket. Baromi rondák a per jeles nevek, de ez van, már így hagyom, amíg nem optimalizálják rendesen.
Acer Aspire 5310

Mindent ki kell próbálnom az életben, kivéve a vérfertőzést és a népitáncot. - "Belenéztem az internetbe!"

#146 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 22. 15:45

Sajna az van, hogy az MS sem ad supportot, mivel nekem csak a bővítménnyel van probléma. Mindenesetre dobok egy mélt a PLUS fejlesztőinek.

Jah, fontos, hogy amikor 8.5-öt upgradeltem 2009-re, akkor nem vitt át minden beállítást rendesen, tehát Upgrade előtt érdemes menteni a mesi beállításait, ha mégis valaki vissza szeretne térni az előzőre.

Jól látom, hogy a 2009-es verzió voltaképpen 14.0? Ez esetben nagyot ugrottunk a 8.5 után :D
Acer Aspire 5310

#147 Felhasználó inaktív   mcsjunior 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 22. 20:43

Idézet: Mykee - Dátum: 2008. dec. 22., hétfő - 9:11

Mondjuk a fájlküldés megváltozott a 2009-esben... A képküldés például úgy működik, hogy előnézeti képeket látsz és bármikor lementheted, amíg be nem zárják a képcsoportot. Tehát kipakolhatok egy rahedli képet a képcsoportba, de ha onnan kilépek, akkor semmit nem lehet menteni. Nem lehet, hogy amíg benne vagy, addig tartja a portot?  :think:

Én Vista-n használom.
Ez kifejezetten file (nem kép) küldésnél van, és a ki/be lépés nem segít. A router forwardolt portjai között továbbra is ott figyelnek a nyitott portok, amíg kézzel nem törlöm őket a listáról. A router tutira jó, mert Azureus, Skype stb símán "elengedi" a portokat.

Szerk: na próbálgattam. A dolog csak akkor áll fen, ha pl kikapcsolom a gépet úgy, hogy fut a messenger. Ha rámegyek, hogy "kijelentkezés" akkor elengedi a portokat. Az 8.5nél nem volt ilyen gond.

Szerkesztette: mcsjunior 2008. 12. 22. 20:52 -kor

#148 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 12. 22. 21:03

Ez egy szar egyelőre. Trillian is bugos, de azt legalább nem engedik ki még bétának sem publikra. De ez a 2009 eddig vicc kategória véglegesnek. Múltkori ügyfélnél nem lehetett leszedni sem, egy piros X-es ablakkal kilépett a telepítő (semmi más nem volt benne), végül  MSI tisztítóval lett gyepálva, aztán kézzel eltávolítva. A kis ragaszkodó :D
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#149 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 23. 10:32

Idézet: didyman - Dátum: 2008. dec. 22., hétfő - 21:03

Ez egy szar egyelőre. Trillian is bugos, de azt legalább nem engedik ki még bétának sem publikra. De ez a 2009 eddig vicc kategória véglegesnek. Múltkori ügyfélnél nem lehetett leszedni sem, egy piros X-es ablakkal kilépett a telepítő (semmi más nem volt benne), végül  MSI tisztítóval lett gyepálva, aztán kézzel eltávolítva. A kis ragaszkodó :D

A mostaniról beszélsz, ami pár napja jött ki, vagy a korábbiról?  :rolleyes:

#150 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 23. 11:42

Kinézetre is elég ocsmány :)
Acer Aspire 5310

#151 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 23. 13:05

Nekem bejön, főleg, hogy a képeket átküldés nélkül is meg lehet nézni, igaz, kis rendezkedés kell, mire a szöveghez visszajutok...  :rolleyes: Na meg fullképernyős webcam!!!  :D

#152 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 12. 23. 13:10

Idézet: Mykee - Dátum: 2008. dec. 23., kedd - 10:32

A mostaniról beszélsz, ami pár napja jött ki, vagy a korábbiról?  :rolleyes:

Pár napjás verzió lett legyakva a héten, tegnap volt egy legfrissebb. Nekem már a telepítő sem szimpatikus, a sok, nem választható összetevővel, amit felrak, ha kell, ha nem. De ha ezen túl is jutok, a használhatósága, sebessége, sebezhetősége mind-mind számomra ésszerűtlenné teszik. Ha a 2009-en látnám azt, hogy komoly előrelépés van ilyen oldalon, akkor azt mondanám, hogy van remény, de egyelőre semmi jele. Figyelemmel követem, hiszen csomó ügyfelemnél ezt kell rendberaknom állandó jelleggel és mert naponta 10-20 fertőzött tagtól kapok üzenetet, hogy töltsem le a vírust, tehát muszáj törődni velük.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#153 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 24. 16:25

Pár éve hihetetlen ütemben fejlődtek a hardverek, megálltak picit, most megint fejlődnek. Szerencsére a MS az új dolgaival segít azon, hogy a HW gyorsulást a SW miatt ne érezzük meg :D

Mellesleg gyors gépem van vírusok és bugok nélkül, ennek ellenére az MSN 2009 látványosan tovább tököl a hálózaton a bejelentkezéssel, mint a 8.5 és visszafelé. 

8.5-nél a bejel gombra kattintva kb 4 másodperc alatt fent voltam, 2009-nél ez kb 15 mp :D
Acer Aspire 5310

#154 Felhasználó inaktív   pzstm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 24. 20:11

Windows7 Build 6956 + WLM2009 4msp alatt jelentkezik be egész pontosan... :respect:  :cool:

#155 Felhasználó inaktív   mcsjunior 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 24. 23:55

Idézet: pzstm - Dátum: 2008. dec. 24., szerda - 20:11

Windows7 Build 6956 + WLM2009 4msp alatt jelentkezik be egész pontosan... :respect:  :cool:

Nekem Vistan se sokkal több....

#156 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 25. 13:32

Nekem meg még nincs Windóz hetem. Alig várom a januárt, remélem küldik az MS a bétát cégünknek windowsos csomagban. Vistát is kiküldték 2006 elején asszem :)
Acer Aspire 5310

#157 Felhasználó inaktív   mcsjunior 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 25. 23:37

Hát b.meg, most meg 100%on járatja a procit ez a szar. Ennél a BETA is jobb volt.  :mad:  :down:

#158 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 25. 23:48

Felvetődött bennem a kérdés, hogy mennyien használhatnak a Messengerükhöz a Plus kiegészítőt.
Én a Skype és a GTalk szöveges részével is meg vagyok elégedve, tök egyszerű semmi, hülyeség. Viszont beérik kevés rendszerigénnyel.
Lassan megcsinálhatná a MS is, hogy eleve tud színes betűket, és akkor nem kell külön letöltened programot, csak azért, hogy pár ismerősöd színátmenetes betűit elolvasd.
Az lenne a jó, ha mindent ki lehetne kapcsolni rajta ami nem kell.

#159 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 27. 15:15

Hát nem tartozom a betűátmenet mániás fiatalok közé, de Plus nélkül már meztelennek érezem az MSN-t. Nyilván a Microsoft büszkesége is azt diktálja, hogy a kiegészítőkből nem vesz el még csak hasonló ötletet sem, mert az ő termékük úgy jó, ahogy Isten megteremtette :D
Acer Aspire 5310

#160 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 27. 16:08

Idézet: Primary - Dátum: 2008. dec. 25., csütörtök - 23:48

Felvetődött bennem a kérdés, hogy mennyien használhatnak a Messengerükhöz a Plus kiegészítőt.
Én a Skype és a GTalk szöveges részével is meg vagyok elégedve, tök egyszerű semmi, hülyeség. Viszont beérik kevés rendszerigénnyel.
Lassan megcsinálhatná a MS is, hogy eleve tud színes betűket, és akkor nem kell külön letöltened programot, csak azért, hogy pár ismerősöd színátmenetes betűit elolvasd.
Az lenne a jó, ha mindent ki lehetne kapcsolni rajta ami nem kell.

Add nick, aztán annyi a színes betűknek.  :Đ
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.