HWSW Informatikai Kerekasztal: Live messenger probléma! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Live messenger probléma! Értékeld a témát: -----

#201 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 23. 21:47

Idézet: csucsregop - Dátum: 2009. jan. 29., csütörtök - 17:53

Sziasztok!

Arra van ötletetek, miért nem lehet feltelepíteni a 2009es messengert windows 7 alá?

Mér, nem lehet?

Szerkesztette: Valdy 2009. 02. 23. 21:47 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#202 Felhasználó inaktív   holjam33 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 28. 20:19

Idézet: Mercury - Dátum: 2009. febr. 23., hétfő - 18:33

Sziasztok!

Nekem egy olyan gondom lenne, hogy Vista alatt használom a 2009-es Live messenger-t. Van egy Logitech webkamerám is, és ugye ez úgy megy, hogy beszélgetésnél a felső kép a partner képe, az alsó kép pedig a saját kamerám kéne, hogy legyen. (Partnereknél így van).

A gond az, hogy nálam nincs alsó kép, tehát a saját képem nem látom, ami nem nagyon vészes dolog, de azért bosszant, hogy másnál látszódik a saját és az én képem is, nálam meg csak a másiké. Igaz, ez a lényeg. :)

Szóval azért, ha valaki tud rá megoldást, azt megköszönném.

hello, próbáld a legújabb 2009-es kiadást (206-os build), nem rég frissítették az msn letöltés verziót.

#203 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 01. 20:32

azt meg lehet vhol nézni, hogy kiknek vagyok rajta a listáján?
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#204 Felhasználó inaktív   Bluesoleil 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 01. 20:46

Helló!

Légyszíves segítsetek! Most tettem fel az új messengert, és hogy lehet kikapcsolni azt, hogy mikor küldök egy képet egy szintén új messengerrel rendelkezőnek, akkor ezt a hülye nagydarab képek megosztását hozza be?? Nagyon nem tetszik!

Köszi előre is!

#205 Felhasználó inaktív   Bluesoleil 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 01. 20:49

Idézet: charlie - Dátum: 2009. márc. 1., vasárnap - 20:32

azt meg lehet vhol nézni, hogy kiknek vagyok rajta a listáján?

Meg lehet!

Eszközök -> Beállítások -> Adatvédelem -> Ismerősök listái; Megtekintés!

#206 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 01. 21:29

Idézet: Bluesoleil - Dátum: 2009. márc. 1., vasárnap - 20:49

Meg lehet!

Eszközök -> Beállítások -> Adatvédelem -> Ismerősök listái; Megtekintés!

valami olyan mód, amihez nem kell Windows?
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#207 Felhasználó inaktív   1966 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 02. 15:25

Egy gyors kérdés: mivel orvosolható az a probléma (már ha valaki találkozott vele),hogy MSN (legfrissebb) belépés után szinte azonnal kilép. Mindenféle hibaüzenet nélkül. Rendszer: XP SP3. Védelem: Kaspersky 2009. Frissített MSN,kb. egy hétig ment,most elkezdte ezt. Sem az MSN,sem az XP sem a Kaspersky nem ad semmiféle hibajelzést...csak kilép egy szó nélkül.
Kép

#208 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 02. 21:49

Idézet: 1966 - Dátum: 2009. márc. 2., hétfő - 15:25

Egy gyors kérdés: mivel orvosolható az a probléma (már ha valaki találkozott vele),hogy MSN (legfrissebb) belépés után szinte azonnal kilép. Mindenféle hibaüzenet nélkül. Rendszer: XP SP3. Védelem: Kaspersky 2009. Frissített MSN,kb. egy hétig ment,most elkezdte ezt. Sem az MSN,sem az XP sem a Kaspersky nem ad semmiféle hibajelzést...csak kilép egy szó nélkül.

Gyaníthatóan másnál megjelenik az "ön egy másik számítógépen bejelentkezett... ide kattintva visszaléphet" bla-bla-bla.
És az illető (esetleg spammer) visszalép.
Változtass jelszót.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#209 Felhasználó inaktív   1966 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 02. 23:06

Köszi,megírom az illetékesnek. :) De ha más ötlet is van azt is szívesen fogadom :)
Kép

#210 Felhasználó inaktív   1966 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 05. 10:50

Tehát: semmilyen megoldás nem vezett eredményre az XP és a 9-es Live nem akar együttműködni. Jelszóváltás nem segít,a Súgó is csak pont annyit ér. Igaz,az hibaüzenetekre apellál,de olyanokat sose kaptam. Visszatettem a 8.5.1-es Messengert,az bezzeg jól működik. :)
Kép

#211 Felhasználó inaktív   Kundvar 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 24. 21:37

Nekem is kellene valami segítség

Win XP Sp3 van fenn. Feltepítem a 2009-es WLM-t és az ismerősök listája nem jelenik meg. Visszatelepítem a 8.5-st. Azon megjelenik ismét. Kimentem az ismerősök listáját és importálom az új 2009-s WLM-be senki sem jelenik meg.

Mi a csuda lehet a gond. Valaki segítsen.  :respect:

#212 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 25. 15:13

Vajon milyen megfontolásból vették ki az új msn-ből, a be right back, out to lunch, meg in a call állapotokat? Az in a call még érthető, mert helyettesíthető simán a be right back-el, de a többit miért?

Én rendszeresen használtam őket mert rengeteg plusz információt hordoz, ha azt állítom be, hogy out to lunch minden contact tudja, hogy max fél órán belül visszajövök, vagy ha be right back van beállítva, akkor is tudják, hogy belátható időn belül visszaérek. Az away zérónullasemmi infot nem hordoz, az is lehet ,hogy 10 percre ugrottam el, de az is lehet, hogy elmentem egy tárgyalásra miskolcra és 5 óra múlva érek vissza.

Jelenleg visszaraktam a 8.5-öst messengert, de már állandóan baszogat, hogy tegyem fel az újat.

#213 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 28. 18:58

Eddig soha nem tudtam a Messenger Plus Live feltelepíteni soha, nem tudom, mi az oka???
Frissítettem 2009-re a Mesenger Live Pluszt nem tudom ide sem feltelepíteni. A Messanger live plus feltelepül, de nem aktivizálódik, mintha ott sem lenne. A C:/Programfiles-ben ott van, az Uninstall-lálás szintén ott a rendszerben (Programok telepítésében...), de egyszerűen magában a Messengerben nem aktivizálódik, mintha ott sem lenne. A telepítés végigfut, de mintha csak a vinyón lenne, nem aktív, nem mükszik. Uninstall is rendesen végigfut.

Hogyan kell feltenni?? Az install után kell e még valamit csinálni??? Írja le valaki legyenszíves, akinek működik..., a telepítést, és hogy hol látom a változást a msn főoldalon..., kell valamit csinálnom még..., esetleg. 

Köszönet :)
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#214 Felhasználó inaktív   kritti71 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 04. 11:00

Van egy nagy problémám. Egyszerüen nem mennek át az üzenetek a msn-en. Eddig ha volt ilyen kiirta, hogy nem tudta kézbesiteni az üzenetet, de most nincs semmi ilyen, csak a túloldalról reklamálnak,hogy nem látják amit irtam. Próbáltam újra telepiteni, ugyanaz :p
Vodafone-os mobilinternetem van, ami amúgy egész  jól müködik.
Mi lehet még a gond???

#215 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 05. 22:09

Hmmm, cseszeget, hogy mar van uj, rakjam fel azt. Tehat valoszinuleg hamarosan jon az, hogy rakjam fel azt, vagy a masik gomb a kilepes. Marpedig amig nem lehet kikapcsolni a cleartype-ot, addig en azt fel nem rakom... :(
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#216 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 05. 22:43

Több ismerős gépén tapasztaltam, hogy amikor lecserélték az új verzióra, attól kezdve használhatatlan, nem tud bejelentkezni.
A neten rákeresve van megoldás a leirtásra, és a régi verzió visszatelepítésére. (a megőrzött beszélgetések evesznek)
A Microsoft is tud a hibáról, a javaslatai nem érnek semmit (pedig egyébként szoktak működni).
Visszarakva a 8,5-ös verziót, hamarosan megjelenik a frissítési invitálás. Ha laikus júzer rákattint, megint beszopja.
Minőségi gépen, legális szoftverekkel is.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#217 Felhasználó inaktív   Mtbsrác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 06. 00:13

Remélem nemcsinálják meg megint azt amit a 7.x-ről a 8.x-re való frissítési módit.
Hogy addig nemindul el az msn míg felnem teszik azt a f*stalicskát.
Bár Win 7-en is a 8,5.öst használom gond egy szálse vele.

#218 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 09. 12:49

Idézet: csozsi - Dátum: 2009. ápr. 5., vasárnap - 23:43

Több ismerős gépén tapasztaltam, hogy amikor lecserélték az új verzióra, attól kezdve használhatatlan, nem tud bejelentkezni.
A neten rákeresve van megoldás a leirtásra, és a régi verzió visszatelepítésére. (a megőrzött beszélgetések evesznek)
A Microsoft is tud a hibáról, a javaslatai nem érnek semmit (pedig egyébként szoktak működni).
Visszarakva a 8,5-ös verziót, hamarosan megjelenik a frissítési invitálás. Ha laikus júzer rákattint, megint beszopja.
Minőségi gépen, legális szoftverekkel is.

Nagyobb a baj :)

Nekem még 2005 körül csinálta azt az MSN, hogy volt egy gépem otthon 5.5-ös messengerrel, és beléptem az akkori vadiúj 6.0-ással egy másik gépen, de ezek után megállt a világ :)
Ugyanis onnantól csak olyan gépen tudtam belépni, amin minimum 6.0 volt. És ezt minden verziófrissítésnél eljátszotta.  :p

Akkoriban sok ügyfelem panaszkodott erre, de már alig hallok 1-2 ilyen sztorit. Gondolom már csak az őskövület verziókra jellemző.  :think:  :cool:
Acer Aspire 5310

Mindent ki kell próbálnom az életben, kivéve a vérfertőzést és a népitáncot. - "Belenéztem az internetbe!"

#219 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 09. 13:02

Jaaah, és még valami. Nekem már a megszokás idejét követően tetszik, és bejön a 2009.

Viszont van három érdekes BUG, ami feltehetően egyre nagy BUG-ra vezethető vissza.  :rolleyes:

1. Több ismerősöm is jelezte, hogy miért rejtve kapcsolódva írok neki? Elérhető vagyok, mégis másoknál Nem érhető el-t jelez. :)

2. Ha bekapcsolom a hallgatott zene adatit WM Player alatt, és Elérhető vagyok, pár ismerősnél Nem érhető el-be vált át az állapotom...

3. Ha bizonyos partnerek bejelentkezéséhez egyéni hangokat társítok, akkor előfordult már, hogy Rejtve Kapcsolódott partnernél megszólalt a zene, mikor suttyóban bejelentkezett rejtve. :D Időszakos hiba, így nem alkalmas arra, hogy a csajodat ellenőrizd, hogy rajtve van-e... :D
Ez kb olyan, mint mikor sokan azzal árulják el magukat rejtve kapcsolódásnál, hogy a vírusos gépük küldi a vírusos linket. Na az ilyeneknek direkt nem szólok. :)

A fentiek nem panaszok, hanem természetes BUG-ok még a nálam lévő legfrissebb verziókban is, így nem kérek hibamegoldást, csupán a poénos mivoltuk miatt írtam le. :)
Acer Aspire 5310

Mindent ki kell próbálnom az életben, kivéve a vérfertőzést és a népitáncot. - "Belenéztem az internetbe!"

#220 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 04. 10. 07:06

Idézet: Hamrad - Dátum: 2009. ápr. 9., csütörtök - 13:02

Ha bizonyos partnerek bejelentkezéséhez egyéni hangokat társítok, akkor előfordult már, hogy Rejtve Kapcsolódott partnernél megszólalt a zene, mikor suttyóban bejelentkezett rejtve.

Nekem a trillian-nál ez ficsőr, rejtettet belépteti, majd ki is lépteti, innen tudom, hogy itt van :D . Nem mindenkinél csinálja egyébként, gondolom messenger verziójától függ.
2009: Eddig még csak megvoltam a Live messengerekkel, de ez a mostani betette a kaput. Hat lóval sem tudnának rávenni, hogy ezt használjam, meg már a körítéstől is a hideg ráz ki, a mindenféle idétlen és defaultúgyisfelteszem marhaságok miatt, meg ezekről a bugjairól nem is beszélve (trilliannak is van egy pár, de az még béta, talán egyszer ki is adják :D ).
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.