HWSW Informatikai Kerekasztal: Live messenger probléma! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Live messenger probléma! Értékeld a témát: -----

#221 Felhasználó inaktív   1966 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 10. 07:27

Idézet: csozsi - Dátum: 2009. ápr. 5., vasárnap - 23:43

Több ismerős gépén tapasztaltam, hogy amikor lecserélték az új verzióra, attól kezdve használhatatlan, nem tud bejelentkezni.
A neten rákeresve van megoldás a leirtásra, és a régi verzió visszatelepítésére. (a megőrzött beszélgetések evesznek)
A Microsoft is tud a hibáról, a javaslatai nem érnek semmit (pedig egyébként szoktak működni).
Visszarakva a 8,5-ös verziót, hamarosan megjelenik a frissítési invitálás. Ha laikus júzer rákattint, megint beszopja.
Minőségi gépen, legális szoftverekkel is.

Teljesen jogos,én is így jártam ismerős gépével. Egy hetet ment az új,aztán belépés után azonnal ki is dobott,mindenféle hibaüzenet nélkül. Na..gyorsan törlés,vissza a 8.5 és megy rendesen. (beszélgetések megmaradtak).
Kép

#222 Felhasználó inaktív   Noncsi124 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 12. 17:05

Sziasztok,

msn problémám a következő:
amikor belépek kb 10 mp múlva kidob. Nem tudok sehova kattintani, és belépéskor van, amikor a profilom sem látszódik, partnerek nélkül.
A 8.5-ös msn-em van, de amikor a régebbi messengert akarom elindítani, hátha azzal megy, ezt írja ki: a termék telepítési csomagja nem található..talán összefügg a kettő.
Légyszi, segítsetek!
Köszi
Kriszti

#223 Felhasználó inaktív   pocok20 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 13:00

sziasztok.nekem ojan problémám volna hogy msn-en letörlöm azt akit szeretnék és külön a beálitásokba benne van még a letiltott partnerek közt.de én onnan is ki szeretném törölni végleg.segítsetek :mad: ja és akit letiltottam az mindig vissza kerül elérhetőbe.please help :mad:  :mad:  :mad:  :mad:

#224 Felhasználó inaktív   Eli-- 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 14:19

nem rég újra raktam a windows-t, vírusírtó, meg böngésző feltelepítése után felraktam az msn-t, de hibát ír ki bizonyos 'Error code: 8001012e'-t. Utánna olvastam aztán azt írták h valamiféle registry problémám lehet (ez furcsa mivel friss windows) mi lehet a gond, ill milyen megoldást tudtok mondani ami nem fizetős progrma letöltésével megoldható előre is köszi

Amúgy Windows live messenger, Version 2009 (build 14.0.8064.206)

Próbálkoztam ujratelepítéssel (msn), meg régebbi kliens letöltésével...de egyik sem oldotta meg a problémát. hiába telepítem újra akkor sem logol be, ha régit szedek le pl msn 7.0 akkor meg aztírja h töltsem le a legújabb verziót.
Ebuddy-n viszont be tudok lépni.

#225 Felhasználó inaktív   Eli-- 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 20:22

utóbbi problémám megoldódott...a windows internet explorert kellet updatelni, meg gondolom még pár cuccot leszedett hivatalos oldalról

#226 Felhasználó inaktív   vdani 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 27. 18:17

hello! nekem a 2009-es MSN "volt" fent de azt csinálta h bejelentkezett és kb 5 másodperc mulva kijelentkezett. ez már megszoktam mer szar a net néha,de most vissza sem akart jelentkezni. porbáltam letörölni vezérlöpult-->programok telepitése törlése... igy letöröltem de így sem lett jo. ugye megprobáltam ujratelepitani de kiirta h már fent van... ekkor kaptam egy progit: Revo uninstaller-t ezzel is kitöröltem mindent. ujra megprobáltam ujratelepiteni az MSN-t megint azt irta ki h már fent van a messenger. régebbit pedig nem enged telepiteni mert h fent van az új.  :s  :s  :s
LÉCCI SEGITSETEK!!!!!

#227 Felhasználó inaktív   1966 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 27. 18:18

Zap messenger. Ez törli rendesen.
Kép

#228 Felhasználó inaktív   vdani 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 27. 18:26

Idézet: 1966 - Dátum: 2009. okt. 27., kedd - 18:18

Zap messenger. Ez törli rendesen.

köszi szépen. megprobálom már nics mit vesztenem XD

#229 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 10. 29. 19:17

Kolllégák ehhez szóljanak hozzá. Adott egy gép, fasza XP reborn perverzióval, rajta WLM2009-es verzsön. Hiba: Elszáll, rögtön ahogy bejelentkezés gombot nyomok, hibát észlel és leáll, az  üzenetküldő szolgáltatáshoz nem fér hozzá jellegű hibaüzenettel. Két óra szopással oldottam meg.
Körülmények:
-Windows Messenger-rel belépve működik prímán (csak ez kevés ugyi)
-8.0-s Live Messenger ugyanezzel a hibával elszáll
-Újratelepítéskor törölve lett minden mappa és registry bejegyzés az előzőről
-Felhasználónév, jelszó sosem volt elmentve benne
-Dátum, idő rendben
És kapaszkodjunk:
-Ugyanez a Live Messenger egy másik felhasználóval simán belép.
-Jelszó érvényes, és jó, weben be lehet lépni vele, amúgy timcsi, tehát semmi nehéz betű :D
-Szikra: Változtassunk jelszót. Innen kezdve nem hibázik és belép. Egyszer elszállt még belépés után, azóta stabil.
Okokra kérekszépen ötleteket.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#230 Felhasználó inaktív   sonykor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 01. 14:52

A Windows Live Hotmail levelező weboldalon van lehetőség más fiók felvételére. Erre gondolok:

Kép

Szeretném felvenni az indamail-os fiókomat, de nem sikerül. Így állítom be:

Kép

Melyik portot kell beállítani? 995 vagy a 110-et? Mit kell kipipálni?
Minden verziót kipróbáltam de nem tudom felvenni. Ezt a hibaüzenetet adja: Link

A windows súgóban azt olvasom, hogy nem minden szolgáltató engedi a fiók felvételét. Indamail engedi?

Köszi a választ.

#231 Felhasználó inaktív   sonykor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 03. 14:53

Sikerült megoldani a Windows Live Hotmail-ban a fiók felvételét. Így kell beállítani:

E-mailcím: ide az e-mail cím kell
POP3-felhasználónév: ide is az e-mail cím kell
Jelszó: amit a legelső levélben adtak meg. Nekem ez: 0952cb7e87e89ae5
de a Beállítások -> Személyes beállítások oldalon lehet megváltoztatni.
Levelek kiszolgálója: pop3.vipmail.hu
Port: 110

Az SSL kapcsolatot nem kell bejelölni. Ki kell venni a pipát.

#232 Felhasználó inaktív   hyde200 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 20. 21:21

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy adott 1 msn regisztrálció ami nem hotmailos és ehhez kapcvsolva 1 másik hotmailos email fiók.
-Hogyan tudnék az msn-en keresztül értesítést kapni a csatolt fiókba érkező levelekről?
-hogyan tudnám a csatolt fiókhoz tartozó levelezést egy az egyben hozzátenni az msn-en használt fiókhoz?

#233 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 21. 13:40

Idézet: hyde200 - Dátum: 2010. jan. 20., szerda - 22:21

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy adott 1 msn regisztrálció ami nem hotmailos és ehhez kapcvsolva 1 másik hotmailos email fiók.
-Hogyan tudnék az msn-en keresztül értesítést kapni a csatolt fiókba érkező levelekről?
-hogyan tudnám a csatolt fiókhoz tartozó levelezést egy az egyben hozzátenni az msn-en használt fiókhoz?

MSN-en keresztül nem tudom, én a POP Peepert használom több fiók figyelésére is, így nem szükséges keverni a dolgokat. Sem átirányítással, sem POP3-leszedéssel (amikor egyik a másikat töltögeti, vagy egyszeri alkalommal importálja, mint például a GMail).

POP Peeperről annyit érdemes tudni, hogy jóval több, mint egyszerű SysTray értesítő. A kiszolgálón található leveleknek tükörképét mutatja a számítógépen, POP3, IMAP vagy Webes kapcsolódásnál egyaránt. IDLE IMAP beállításnál a szerver azonnal visszajelez a kliensnél, hogy levél érkezett, tehát a periodikus csatlakozást sem kell ilyenkor kivárni. A levelek elolvashatók és törölhetők a segítségével, ami szintén szinkronban történik, de még írni is lehet vele, ha épp így kényelmesebb. Levél érkezését  nem csak bármilyen hanggal, hanem a monitor bekapcsolásával és/vagy a Sroll Lock LED villogtatásával is képes jelezni. Alapból hordozható, saját könyvtárában tartja a fiók stb. beállításokat (*.ini, de titkosított adatokkal), levélmásolatokat, illetve utóbbi ki is kapcsolható, vagy fejlécekre korlátozható.

Spam mappába tévedő "rendes" leveleket viszont nem jelzi, ezzel nem árt néha számolni, vagy szűrővel védekezni.

#234 Felhasználó inaktív   NickBeat 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 23:22

Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy ha csatlakozok valaki hálózatához, akkor hogy tudom ezt visszavonni? Egyszerűen nem találólok rá megoldást, google-ztam is, de leginkább csak a problémával szembesültem, a megoldáss nincs meg... hihetetlen!

Előre is köszi!  :respect:
Desktop: DELL optiplex 755... és ami kell :)
----
PC helyett - Playstation 3 a játékhoz + LG 32LC51 LCD TV

#235 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 27. 13:28

Idézet: NickBeat - Dátum: 2010. jan. 27., szerda - 0:22

Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy ha csatlakozok valaki hálózatához, akkor hogy tudom ezt visszavonni? Egyszerűen nem találólok rá megoldást, google-ztam is, de leginkább csak a problémával szembesültem, a megoldáss nincs meg... hihetetlen!

Előre is köszi!  :respect:

Nem mondom, hogy teljesen értem, de a Startmenü tetején a felhasználó ikonjára kattintva, megjelenő ablakban egyet vissza, jelszó törlése?

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  017.png (0byte)
    Letöltések:: 0

#236 Felhasználó inaktív   NickBeat 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 27. 16:16

Idézet: Signal - Dátum: 2010. jan. 27., szerda - 13:28

Nem mondom, hogy teljesen értem, de a Startmenü tetején a felhasználó ikonjára kattintva, megjelenő ablakban egyet vissza, jelszó törlése?

Nem erre gondoltam :) Van, amikor az MSN ablak aljál látod, hogy x csatlakozott y hálózatához, stb... katt rá, és felkínálja a lehetőséget, hogy én is csatlakozlak, az még ok... de de-csatlakozni már nem lehet, nem találok ilyne lehetőséget :)

Tehát a live messenger fehasználójának hálózatáról lenne szó. Remélem sikerült ezúttal jobban leírnom.

Minden esetre köszi a hozzászólást! ;)
Desktop: DELL optiplex 755... és ami kell :)
----
PC helyett - Playstation 3 a játékhoz + LG 32LC51 LCD TV

#237 Felhasználó inaktív   Arthur 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 14. 17:16

Help Me!

A probléma a következő! 

MSNLIVE 2009 amikor bárki hiv kamerával vagy én hívom, az én kamerám képe nem jelenik meg nálam csak a másik félnél!
Nálam egy X áthúzott kamera van mintha nem is lenne kamerám!

Már ujra raktam a msn t de ugyanaz.

Ötlete valakinek?

Köszi

#238 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 02. 14. 17:23

Idézet: Arthur - Dátum: 2010. febr. 14., vasárnap - 17:16

MSNLIVE 2009 amikor bárki hiv kamerával vagy én hívom, az én kamerám képe nem jelenik meg nálam csak a másik félnél!
Nálam egy X áthúzott kamera van mintha nem is lenne kamerám!

Ha a másik félnél megjelenik, akkor teljesen jó, nem? Esetleg kodekpakk lesz az, de annak meg akkor már teljesen midengy.
Make love not Wor.

#239 Felhasználó inaktív   orion844 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 22. 22:11

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Korábban már írta valaki, csak választ nem kapott rá, nálam most ugyanaz a hiba jött elő ezért felteszem én is a kérdést. A Legújabb Windows Live Messenger van fenn a gépen. És van egy olyan hiba, hogy hiába lépek be, és állítom magam láthatóra, elfoglaltra vagy bármira, a többiek végig rejtett állapotban látnak, ergo nem látják hogy fel vagyok lépve. MSNt újraraktam már, de nem segített... Van valakinek valami jó tippje?

Köszönöm előre is!

Krisztián

#240 Felhasználó inaktív   sonykor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 01. 10:35

Napokban a freemail-lal óriáslevélként sikerült átküldeni egy CD méretű fájlt. Diginettel 4-5 perc volt fel és letölteni.

Kár hogy a Live Mailban csak 10MB a csatolmány mérete. Ebben jó lenne ha fejlődne a Live Mail. Akinek lassú a netje az értelemszerüen nem venné igénybe, de akinek gyors netje van, annak hasznos szolgáltatás lenne az óriásmelléklet.

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.