Sacred 2 (Publisher: Ascaron)
Elküldve: 2007. 08. 06. 22:45
vagy lemaradt a do vagy rádumálós akar lenni és '.' helyett '?'-et írt :Đ
and on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storageOperating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2
Elküldve: 2007. 08. 08. 12:49
Sacred 2: Fallen Angel preview (PC / XBOX360): http://au.gamespot.com/pc/action/sacred2fa...tml?sid=6176303

Elküldve: 2007. 08. 08. 14:53
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. aug. 6., hétfő - 22:12
``You want to know what Sacred 2 feels like?``
Nem hianyzik az elejerol a segedige, a Do?
Nem hianyzik az elejerol a segedige, a Do?
De hianyzik. Nyelvtanilag. Ettol fuggetlenul hasznaljak, es kicsit mast is jelent, mint a nyelvtanilag "helyes" formaja:
You want to know the time?
Az idot akarod megtudni?
Do you want to know the time?
Meg akarod tudni az idot?
Mashol van a hangsuly. Itt pl. a Sacred 2-n, egyertelmu kerdes, azaz biztosan tudjak, hogy te tudni akarod. Tudod?
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2007. 08. 11. 12:47
Ha jol olvasom a gamespot cikkeben, akkor kb. 400 quest lesz a game-ben, es egy nap kb. 45 percnek fog megfelelni benne. Ebbol 30 perc lesz a nappal, es 15 perc az ejszaka.
Elküldve: 2007. 08. 16. 00:36
RPGDot has posted another two Sacred 2 dev diaries. Here's a sample:
``People say game developers work in windowless rooms, have no social contacts to speak of, and know women only from hearsay. Every single one of them bridges the 4 inch distance to the screen with 2 inch bifocals...``
:Đ
Link: http://www.rpgwatch.com/#6025
Forras: rpgwatch
``People say game developers work in windowless rooms, have no social contacts to speak of, and know women only from hearsay. Every single one of them bridges the 4 inch distance to the screen with 2 inch bifocals...``
:Đ
Link: http://www.rpgwatch.com/#6025
Forras: rpgwatch
Elküldve: 2007. 08. 20. 23:15
Sacred 2 - Fallen Angel Media #1:
Sacred 2: Fallen Angel Games Convention 2007 trailer (2:59, .wmv format, 1024x768, approx. 43.7 MB):
http://rpgvault.ign....3/813715p1.html

Sacred 2: Fallen Angel Games Convention 2007 trailer (2:59, .wmv format, 1024x768, approx. 43.7 MB):
http://rpgvault.ign....3/813715p1.html

Elküldve: 2007. 08. 21. 07:27
Hangulatos es vidam a grafikaja, azt el kell ismerni. Mar alig varom, hogy partneremmel vegighack'n'slasheljunk rajta
Es remelem nem unom el, mint a Titan Quest-et...
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2007. 08. 23. 18:46
``Vérbeli Diablo rajongók ritkán találnak a szájízüknek minden szempontból megfelelő játékot, a Sacred azonban kétségtelenül a legjobban sikerült klónok közé tartozott. Egykori teljes játékunk folytatása, a Sacred 2: Fallen Angel is bemutatkozott végre Lipcsében, méghozzá egy ütős kis videóval. Nekem legjobban az a tigrisen lovaglás tetszik...``
Link: http://www.gamestar.hu/hirek/games-convent...zintezodes.html
Forras:gso
Elküldve: 2007. 08. 26. 09:44
En a Sacred 2: Fallen Angel-t azt hiszem, hogy egy picivel jobban varom, mint a Legend: Hand of God-ot, miutan a Sacred (1)-et 6-7-szer vegignyomtam.
Elküldve: 2007. 08. 26. 09:51
Lehet, hogy a Titan Quest-et nem fogja lenyomni a tronrol, mert az kicsit nehez feladat, de ha picit jobb lesz, mint az elso resz, akkor nagy eselye van a dolognak.
Elküldve: 2007. 08. 26. 09:52
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. aug. 23., csütörtök - 18:46
``Vérbeli Diablo rajongók ritkán találnak a szájízüknek minden szempontból megfelelő játékot, a Sacred azonban kétségtelenül a legjobban sikerült klónok közé tartozott. Egykori teljes játékunk folytatása, a Sacred 2: Fallen Angel is bemutatkozott végre Lipcsében, méghozzá egy ütős kis videóval. Nekem legjobban az a tigrisen lovaglás tetszik...``
Szinten a Games Convention 2007-en jott a muvi mellett ez a par kep a GC2k7 Sacred2 standjarol:

Elküldve: 2007. 08. 27. 21:39
Sacred 2 - Fallen Angel Media #2:
http://rpgvault.ign....4/814197p1.html
``A double handful of eye-catching images from Ascaron's upcoming title featuring six diverse playable characters
August 24, 2007 - The Seraphim and her kind are the oldest inhabitants of Ancaria, chosen by the gods eons ago to serve as the world's protectors. Over time, their devotion has waned, but they remain redoubtable fighters; bearing heavy and technical armor, they are renowned for their speed, nimbleness and mastery of medium weapons. The Shadow Warrior excels at melee. Resurrected after dying in battle, he crosses between the realms of the living and dead; somewhere within, a spark of humanity still glows. In Ascaron's Sacred 2 - Fallen Angel action RPG sequel, we'll be able to play these two characters plus four others.``

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

http://rpgvault.ign....4/814197p1.html
``A double handful of eye-catching images from Ascaron's upcoming title featuring six diverse playable characters
August 24, 2007 - The Seraphim and her kind are the oldest inhabitants of Ancaria, chosen by the gods eons ago to serve as the world's protectors. Over time, their devotion has waned, but they remain redoubtable fighters; bearing heavy and technical armor, they are renowned for their speed, nimbleness and mastery of medium weapons. The Shadow Warrior excels at melee. Resurrected after dying in battle, he crosses between the realms of the living and dead; somewhere within, a spark of humanity still glows. In Ascaron's Sacred 2 - Fallen Angel action RPG sequel, we'll be able to play these two characters plus four others.``

Elküldve: 2007. 08. 27. 22:14
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. aug. 27., hétfő - 21:45
Ez vmi vicc?Vagy vmi bohóc jelmez?
Ez milyen gagyi izléstelen, LOL, whahaha, de a másik kép se semmi, ilyen boxoscigócipőbe meg hosszúszárúzokniba szaladgál
Na meg milyen feje van, mint vmi ózdi utszéli qva, akin 15 kamiónos megy át napmintnap :Đ
Már bocs....Jó, megszoktam bepétől, h isteníti a gagyikat, de ez már túlzás
Talán a legalsó kép az jó, mert jó messzíről látni a karaktereket
MSI 990FXA / FX-6300 / HD 7850 OC
Elküldve: 2007. 08. 27. 22:57
Hat ha valami ``gagyi``, akkor az nem a Sacred es a Sacred2. Aki a Sacred-re azt mondja, hogy gagyi, annak elment a jozan esze. Nem veletlenul lett az ev RPG jateka... A Sacred2 sem lesz akarmilyen, kar addig lehuzni, amig meg ki sem jott. Kulonben is, a fenti kepek kozt vannak fan artok, keverve linkeltem oket. Az ingame kepek es muvik igen is utosek, ha valaki a Sacred2-ot legagyizza, az valyon mit mond a Loki szintu jatekokra?
Elküldve: 2007. 08. 28. 00:21
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. aug. 27., hétfő - 22:57
Hat ha valami ``gagyi``, akkor az nem a Sacred es a Sacred2. Aki a Sacred-re azt mondja, hogy gagyi, annak elment a jozan esze. Nem veletlenul lett az ev RPG jateka... A Sacred2 sem lesz akarmilyen, kar addig lehuzni, amig meg ki sem jott. Kulonben is, a fenti kepek kozt vannak fan artok, keverve linkeltem oket. Az ingame kepek es muvik igen is utosek, ha valaki a Sacred2-ot legagyizza, az valyon mit mond a Loki szintu jatekokra? 
"annak elment a jozan esze"
Nem ment el.Tiszteljük már egymást.Én alátámasztottam tényekkel (qva feje van,parasztcsuka,bohóc ruha,etc gagyi cuccok, nem világmegváltó érvek, de talán objetívek vmilyen szinten).És attól, h mondjuk vkinek nem tetszik, az nem jelenti azt, h elment a józan esze.Tiesztót is több tízezren szeretik, ÉS?Ha valaki, réteg zenét szeret, és minőségit, ami nem populár vacak, és azt mondja, h tiesztó egy populár,vacak, akkor neki elment a józan esze?Csak azért mert x mennyiségű egyszerűbb emberke szereti?Ugyanmár....Mindent el lehet adni, mert rengeteg féle ember van.Ez nagyon fontos....Egyébként, én már nem nagyon fogalkozom játékokkal (mivel minőségi gamék nem jönnek ki, csak csillognakvillognak, de ötlettelen/izléstelen gagyik/egyszerűek/stb).A loki az egyenesen nevetséges.És?..év játéka?és?
Én csak erről is elmondtam a véleményem, nem kell figyelembe venni
Nincs ezzel semmi baj
Csak ne ilyen elcsépelt közhelyekkel gyere, h ha ez vkinek nem tetszik akkor az már hülye/nemjózan/tegnap előtt evett két kakaós csigát/egész életét eltudod mesélni már ebből az "adatból", ezeket nem szeretem
Szerkesztette: DoxaM 2007. 08. 28. 00:31 -kor
MSI 990FXA / FX-6300 / HD 7850 OC
Elküldve: 2007. 08. 28. 05:15
DoxaM jatszottal a Sacred-el? Ha igen akkor tudhatnad, hogy a lila glow azon a pancelom egy aura, feltetelezem az extra Fire Defense miatt. E miatt nem hiszem, hogy bohocruhanak kene titulalni. Megaztan volt bar igen jonevu RPG (Diablo teszem azt) ahol ugyszint voltak nevetseges pancelok es sportzoknik.
ui: en szeretem a Tiesto-t
Elküldve: 2007. 08. 28. 08:47
Idézet: DoxaM - Dátum: 2007. aug. 28., kedd - 0:21
"annak elment a jozan esze"
Nem ment el.Tiszteljük már egymást.Én alátámasztottam tényekkel (qva feje van,parasztcsuka,bohóc ruha,etc gagyi cuccok, nem világmegváltó érvek, de talán objetívek vmilyen szinten).És attól, h mondjuk vkinek nem tetszik, az nem jelenti azt, h elment a józan esze.Tiesztót is több tízezren szeretik, ÉS?Ha valaki, réteg zenét szeret, és minőségit, ami nem populár vacak, és azt mondja, h tiesztó egy populár,vacak, akkor neki elment a józan esze?Csak azért mert x mennyiségű egyszerűbb emberke szereti?Ugyanmár....Mindent el lehet adni, mert rengeteg féle ember van.Ez nagyon fontos....Egyébként, én már nem nagyon fogalkozom játékokkal (mivel minőségi gamék nem jönnek ki, csak csillognakvillognak, de ötlettelen/izléstelen gagyik/egyszerűek/stb).A loki az egyenesen nevetséges.És?..év játéka?és?
Gyanítom az évben a felhozatal is irtózatosan kemény volt...
nyugodtan játsz vele, ha ez téged kielégít
én is megértelek téged, ha neked tetszik.
Nincs ezzel semmi baj
Csak ne ilyen elcsépelt közhelyekkel gyere, h ha ez vkinek nem tetszik akkor az már hülye/nemjózan/tegnap előtt evett két kakaós csigát/egész életét eltudod mesélni már ebből az "adatból", ezeket nem szeretem
Nincs ezzel semmi baj
En sem megyek a Diablo topikba a Diablot fikazni, hogy csak 800x600, meg fos texturak, meg nincs save csak save&exit, meg ujrageneralodnak a mob-ok (npc-k), es a STALKER topikba se` azzal, hogy pizsamaba oltozott hapsit kell tologatni, es az inventory annyit er egy igazi hack n slash RPG-jehez kepest, mint halottnak a csok. Es mindaddig rendben van, hogy elmondod a velemenyed, amig nem szemelyeskedsz (lasd bepe szereti a gagyit, meg bepe isteniti a gagyit, stb., stb...) Es foleg nem koncept-artok alapjan kene igy lehuzni a game-et - ami teszem hozza meg a meseben sincs - , mert az lehet, hogy az volt pl. De akarhogy is nezzuk, aki jatszott a Sacred-el, es vegignez a mostani hack `n slash RPG-ken (Silverfall, TQ, stb.), meg a majd kijovokon (Legend, Avencast, stb.) az szerintem varja a Sacred2-ot. Ami neked boxosvagymiafene cipo az masnak nem valoszinu, es ilyen alapon mar a Sacred-ben is fikazhattad volna a Seraphim cipojet, meg a Legend es az Avencastot is lehetne ilyen erovel ugyanezert fikazni. Szal` en nem erzem jogosnak. A bohocruhat sem, majd nezzuk meg a gamet 2008-ban, es ha jatszottunk vele, utana huzzuk mar le, addig ne!
Elküldve: 2007. 08. 28. 08:52
Idézet: Cellular - Dátum: 2007. aug. 28., kedd - 5:15
DoxaM jatszottal a Sacred-el? Ha igen akkor tudhatnad, hogy a lila glow azon a pancelom egy aura, feltetelezem az extra Fire Defense miatt. E miatt nem hiszem, hogy bohocruhanak kene titulalni. Megaztan volt bar igen jonevu RPG (Diablo teszem azt) ahol ugyszint voltak nevetseges pancelok es sportzoknik.
Na ez meg a masik. En 7-szer vegignyomtam a Sacred-et mas-mas karakterekkel is, tudom, hogy van aura is benne, ami kekes-zoldes-lilas arnyalatokat ad a cuccok meg a kari szineinek, igy eszembe sem jutna bohocgoncnek meg hasonloknak titulalni a Seraphim ruhajat a kepek lattan. Na mindegy, maradjunk annyiban, hogy az fikazza, aki meg csak nem is jatszott vele.
Elküldve: 2007. 09. 03. 07:12
Én azt bírom az ilyen játékokban, hogy csinálnak olyan szögből képeket, amit az átlag játékos soha nem is fog látni
Amúgy szerintem jók a képek, csak remélem, ez nem gyaloglásszimulátor lesz, mint a Sacred 1... pedig masszív Diablo2 fan lévén nagyon várakozva kezdtem el vele játszani, de ez a lóra fel, lóról le, lóra fel, lóról le sztájlba hamar bele is untam.
Szerkesztette: HavocS 2007. 09. 03. 07:12 -kor
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

Súgó
A téma zárva.