HWSW Informatikai Kerekasztal: Sacred 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sacred 2 (Publisher: Ascaron)

#61 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 26. 09:52

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. aug. 23., csütörtök - 18:46

``Vérbeli Diablo rajongók ritkán találnak a szájízüknek minden szempontból megfelelő játékot, a Sacred azonban kétségtelenül a legjobban sikerült klónok közé tartozott. Egykori teljes játékunk folytatása, a Sacred 2: Fallen Angel is bemutatkozott végre Lipcsében, méghozzá egy ütős kis videóval. Nekem legjobban az a tigrisen lovaglás tetszik...``

Link: http://www.gamestar.hu/hirek/games-convent...zintezodes.html

Forras:gso

Szinten a Games Convention 2007-en jott a muvi mellett ez a par kep a GC2k7 Sacred2 standjarol:

Kép

Kép

Kép

#62 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 27. 21:39

Sacred 2 - Fallen Angel Media #2:

http://rpgvault.ign....4/814197p1.html

``A double handful of eye-catching images from Ascaron's upcoming title featuring six diverse playable characters

August 24, 2007 - The Seraphim and her kind are the oldest inhabitants of Ancaria, chosen by the gods eons ago to serve as the world's protectors. Over time, their devotion has waned, but they remain redoubtable fighters; bearing heavy and technical armor, they are renowned for their speed, nimbleness and mastery of medium weapons. The Shadow Warrior excels at melee. Resurrected after dying in battle, he crosses between the realms of the living and dead; somewhere within, a spark of humanity still glows. In Ascaron's Sacred 2 - Fallen Angel action RPG sequel, we'll be able to play these two characters plus four others.``

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

#63 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 27. 21:45

Kép

Kép

Kép

Kép

#64 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 27. 22:14

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. aug. 27., hétfő - 21:45

Ez vmi vicc?Vagy vmi bohóc jelmez?  :omg:  :nevet:
Ez milyen gagyi izléstelen, LOL, whahaha, de a másik kép se semmi, ilyen boxoscigócipőbe meg hosszúszárúzokniba szaladgál :nevet:
Na meg milyen feje van, mint vmi ózdi utszéli qva, akin 15 kamiónos megy át napmintnap  :Đ
Már bocs....Jó, megszoktam bepétől, h isteníti a gagyikat, de ez már túlzás  :omg:  :Đ
Talán a legalsó kép az jó, mert jó messzíről látni a karaktereket :D
MSI 990FXA / FX-6300 / HD 7850 OC

#65 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 27. 22:57

Hat ha valami ``gagyi``, akkor az nem a Sacred es a Sacred2. Aki a Sacred-re azt mondja, hogy gagyi, annak elment a jozan esze. Nem veletlenul lett az ev RPG jateka... A Sacred2 sem lesz akarmilyen, kar addig lehuzni, amig meg ki sem jott. Kulonben is, a fenti kepek kozt vannak fan artok, keverve linkeltem oket. Az ingame kepek es muvik igen is utosek, ha valaki a Sacred2-ot legagyizza, az valyon mit mond a Loki szintu jatekokra?  :think:

#66 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 08. 28. 00:21

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. aug. 27., hétfő - 22:57

Hat ha valami ``gagyi``, akkor az nem a Sacred es a Sacred2. Aki a Sacred-re azt mondja, hogy gagyi, annak elment a jozan esze. Nem veletlenul lett az ev RPG jateka... A Sacred2 sem lesz akarmilyen, kar addig lehuzni, amig meg ki sem jott. Kulonben is, a fenti kepek kozt vannak fan artok, keverve linkeltem oket. Az ingame kepek es muvik igen is utosek, ha valaki a Sacred2-ot legagyizza, az valyon mit mond a Loki szintu jatekokra?  :think:

"annak elment a jozan esze"

Nem ment el.Tiszteljük már egymást.Én alátámasztottam tényekkel (qva feje van,parasztcsuka,bohóc ruha,etc gagyi cuccok, nem világmegváltó érvek, de talán objetívek vmilyen szinten).És attól, h mondjuk vkinek nem tetszik, az nem jelenti azt, h elment a józan esze.Tiesztót is több tízezren szeretik, ÉS?Ha valaki, réteg zenét szeret, és minőségit, ami nem populár vacak, és azt mondja, h tiesztó egy populár,vacak, akkor neki elment a józan esze?Csak azért mert x mennyiségű egyszerűbb emberke szereti?Ugyanmár....Mindent el lehet adni, mert rengeteg féle ember van.Ez nagyon fontos....Egyébként, én már nem nagyon fogalkozom játékokkal (mivel minőségi gamék nem jönnek ki, csak csillognakvillognak, de ötlettelen/izléstelen gagyik/egyszerűek/stb).A loki az egyenesen nevetséges.És?..év játéka?és? :omg: Gyanítom az évben a felhozatal is irtózatosan kemény volt...
Én csak erről is elmondtam a véleményem, nem kell figyelembe venni :) nyugodtan játsz vele, ha ez téged kielégít :) én is megértelek téged, ha neked tetszik.
Nincs ezzel semmi baj  ;)
Csak ne ilyen elcsépelt közhelyekkel gyere, h ha ez vkinek nem tetszik akkor az már hülye/nemjózan/tegnap előtt evett két kakaós csigát/egész életét eltudod mesélni már ebből az "adatból", ezeket nem szeretem :D

Szerkesztette: DoxaM 2007. 08. 28. 00:31 -kor

MSI 990FXA / FX-6300 / HD 7850 OC

#67 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 28. 05:15

DoxaM jatszottal a Sacred-el? Ha igen akkor tudhatnad, hogy a lila glow azon a pancelom egy aura, feltetelezem az extra Fire Defense miatt. E miatt nem hiszem, hogy bohocruhanak kene titulalni. Megaztan volt bar igen jonevu RPG (Diablo teszem azt) ahol ugyszint voltak nevetseges pancelok es sportzoknik.

ui: en szeretem a Tiesto-t :rolleyes:

#68 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 28. 08:47

Idézet: DoxaM - Dátum: 2007. aug. 28., kedd - 0:21

"annak elment a jozan esze"

Nem ment el.Tiszteljük már egymást.Én alátámasztottam tényekkel (qva feje van,parasztcsuka,bohóc ruha,etc gagyi cuccok, nem világmegváltó érvek, de talán objetívek vmilyen szinten).És attól, h mondjuk vkinek nem tetszik, az nem jelenti azt, h elment a józan esze.Tiesztót is több tízezren szeretik, ÉS?Ha valaki, réteg zenét szeret, és minőségit, ami nem populár vacak, és azt mondja, h tiesztó egy populár,vacak, akkor neki elment a józan esze?Csak azért mert x mennyiségű egyszerűbb emberke szereti?Ugyanmár....Mindent el lehet adni, mert rengeteg féle ember van.Ez nagyon fontos....Egyébként, én már nem nagyon fogalkozom játékokkal (mivel minőségi gamék nem jönnek ki, csak csillognakvillognak, de ötlettelen/izléstelen gagyik/egyszerűek/stb).A loki az egyenesen nevetséges.És?..év játéka?és? :omg: Gyanítom az évben a felhozatal is irtózatosan kemény volt...
Én csak erről is elmondtam a véleményem, nem kell figyelembe venni :) nyugodtan játsz vele, ha ez téged kielégít :) én is megértelek téged, ha neked tetszik.
Nincs ezzel semmi baj  ;)
Csak ne ilyen elcsépelt közhelyekkel gyere, h ha ez vkinek nem tetszik akkor az már hülye/nemjózan/tegnap előtt evett két kakaós csigát/egész életét eltudod mesélni már ebből az "adatból", ezeket nem szeretem :D

En sem megyek a Diablo topikba a Diablot fikazni, hogy csak 800x600, meg fos texturak, meg nincs save csak save&exit, meg ujrageneralodnak a mob-ok (npc-k), es a STALKER topikba se` azzal, hogy pizsamaba oltozott hapsit kell tologatni, es az inventory annyit er egy igazi hack n slash RPG-jehez kepest, mint halottnak a csok. Es mindaddig rendben van, hogy elmondod a velemenyed, amig nem szemelyeskedsz (lasd bepe szereti a gagyit, meg bepe isteniti a gagyit, stb., stb...) Es foleg nem koncept-artok alapjan kene igy lehuzni a game-et - ami teszem hozza meg a meseben sincs - , mert az lehet, hogy az volt pl. De akarhogy is nezzuk, aki jatszott a Sacred-el, es vegignez a mostani hack `n slash RPG-ken (Silverfall, TQ, stb.), meg a majd kijovokon (Legend, Avencast, stb.) az szerintem varja a Sacred2-ot. Ami neked boxosvagymiafene cipo az masnak nem valoszinu, es ilyen alapon mar a Sacred-ben is fikazhattad volna a Seraphim cipojet, meg a Legend es az Avencastot is lehetne ilyen erovel ugyanezert fikazni. Szal` en nem erzem jogosnak. A bohocruhat sem, majd nezzuk meg a gamet 2008-ban, es ha jatszottunk vele, utana huzzuk mar le, addig ne!

#69 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 28. 08:52

Idézet: Cellular - Dátum: 2007. aug. 28., kedd - 5:15

DoxaM jatszottal a Sacred-el? Ha igen akkor tudhatnad, hogy a lila glow azon a pancelom egy aura, feltetelezem az extra Fire Defense miatt. E miatt nem hiszem, hogy bohocruhanak kene titulalni. Megaztan volt bar igen jonevu RPG (Diablo teszem azt) ahol ugyszint voltak nevetseges pancelok es sportzoknik.

ui: en szeretem a Tiesto-t :rolleyes:

Na ez meg a masik. En 7-szer vegignyomtam a Sacred-et mas-mas karakterekkel is, tudom, hogy van aura is benne, ami kekes-zoldes-lilas arnyalatokat ad a cuccok meg a kari szineinek, igy eszembe sem jutna bohocgoncnek meg hasonloknak titulalni a Seraphim ruhajat a kepek lattan. Na mindegy, maradjunk annyiban, hogy az fikazza, aki meg csak nem is jatszott vele.  ;)  :up:

#70 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 03. 07:12

Én azt bírom az ilyen játékokban, hogy csinálnak olyan szögből képeket, amit az átlag játékos soha nem is fog látni :D Amúgy szerintem jók a képek, csak remélem, ez nem gyaloglásszimulátor lesz, mint a Sacred 1... pedig masszív Diablo2 fan lévén nagyon várakozva kezdtem el vele játszani, de ez a lóra fel, lóról le, lóra fel, lóról le sztájlba hamar bele is untam.

Szerkesztette: HavocS 2007. 09. 03. 07:12 -kor

|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#71 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 03. 08:19

A Diablo 2 ota en minden hack'n'slash RPG-vel igy vagyok. Ido utan unalmas es repetitiv lesz szamomra az egesz (Sacred-del is sokat jatszottam, de mikor mar az ezredik csontit utottem le a sivatagban meg hasonlok, hat olyankor kicsit en is morgolodtam). Titan Quest sem tudott kulonosebben lekotni, pedig odaig vagyok a mitologiaert.
Talan a Dio2-ben oldottak meg a legjobban azt, hogy ereztessek veled, fejlodsz, teljesen uj es mas cuccokat kapsz szinte 4-5 szintenkent, rettentoen aktiv (nem kell sokat maszkalni meg vegigjarni egy oriasi falut/varost, hogy felvedd azt a nyamvadt 3 kuldetest (kill X! kill Y! kill Z! get quest item! kill X! <-ugyis ebbol all az egesz akkor meg mit kell kertelni) es nagyon valtozatos, mire megjegyezned egy ellenfel nevet mar jon is egy ujabb fajta, raadasul a helyszinek is gyakran valtoznak. Nem is tudom, kapunk-e meg egy ilyen jatekot valaha is.
Sacred 2 is biztosan aranyos lesz (ki is probalom majd) csak megint retesteszta alapon novelik a szavatossagot.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#72 Felhasználó inaktív   f_you 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 03. 19:44

Szerintem is elég gyökérség legagyizni egy játékot, azért mert van benne 1-2 olyan ruha ami nem tetszik.
Viszont annyiban igaza van Doxam-nak, hogy az eddigi screenshotok-ban tényleg elég röhejes ruhákat mutattak be, az 1. részben kicsit jobban megerőltették magukat a designerek.  :)  Mondjuk én főleg ezen a Shadow Knight-on röhögtem nagyokat, szvsz iszonyat hülyén néz ki.  :)

#73 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 03. 21:42

Amúgy full nem vágom, hogy miért nem csinál senki olyan dark fantasy alapú rpg-t, mint a Diablo2. Önmagában az is rengeteget dobott rajta, na meg tényleg az, hogy nagyon gyors volt. Titan Quest is eleinte tökre tetszett, de a tömegpusztító skillek csak magasabb szintektől elérhetők, a folyamatos lő-hátrál-lő-hátrál-lő módszer meg nagyon unalmas lett. Sacred dettó. Remélem a 2 azért mozgalmasabb lesz. Grafika meg egy ilyen játéknál úgy sem érdekel, Titan Quest is hiába szép, ha x1950pro-val képes néhol beszaggatni...
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#74 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 04. 16:29

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2007. szept. 3., hétfő - 8:19

A Diablo 2 ota en minden hack'n'slash RPG-vel igy vagyok. Ido utan unalmas es repetitiv lesz szamomra az egesz (Sacred-del is sokat jatszottam, de mikor mar az ezredik csontit utottem le a sivatagban meg hasonlok, hat olyankor kicsit en is morgolodtam). Titan Quest sem tudott kulonosebben lekotni, pedig odaig vagyok a mitologiaert.
Talan a Dio2-ben oldottak meg a legjobban azt, hogy ereztessek veled, fejlodsz, teljesen uj es mas cuccokat kapsz szinte 4-5 szintenkent, rettentoen aktiv (nem kell sokat maszkalni meg vegigjarni egy oriasi falut/varost, hogy felvedd azt a nyamvadt 3 kuldetest (kill X! kill Y! kill Z! get quest item! kill X! <-ugyis ebbol all az egesz akkor meg mit kell kertelni) es nagyon valtozatos, mire megjegyezned egy ellenfel nevet mar jon is egy ujabb fajta, raadasul a helyszinek is gyakran valtoznak. Nem is tudom, kapunk-e meg egy ilyen jatekot valaha is.
Sacred 2 is biztosan aranyos lesz (ki is probalom majd) csak megint retesteszta alapon novelik a szavatossagot.

Az emlékeket megszépíti a nosztalgia...  :D
Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#75 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 04. 16:49

Idézet: HavocS - Dátum: 2007. szept. 3., hétfő - 21:42

Amúgy full nem vágom, hogy miért nem csinál senki olyan dark fantasy alapú rpg-t, mint a Diablo2. Önmagában az is rengeteget dobott rajta, na meg tényleg az, hogy nagyon gyors volt. Titan Quest is eleinte tökre tetszett, de a tömegpusztító skillek csak magasabb szintektől elérhetők, a folyamatos lő-hátrál-lő-hátrál-lő módszer meg nagyon unalmas lett. Sacred dettó. Remélem a 2 azért mozgalmasabb lesz. Grafika meg egy ilyen játéknál úgy sem érdekel, Titan Quest is hiába szép, ha x1950pro-val képes néhol beszaggatni...

A dió után idáig a TQ az egyetlen H&S , ami hasonló élvezeti értékkel bír, ha a multis rész nem lenne elb@szva egy hibátlan gamé lenne.
a sacred 2 höz nem fűzök túl sok reményt, ráhúztak a grafra egy ilyen 3d-s műanyag, csillógó ficsőrt azt jónapot, a karik meg kb. a kvázi hogy lehetne minnél idiótább külsőt csinálni vetélkedő eredményei lennének  :Đ

Szerkesztette: Romoto 2007. 09. 04. 16:58 -kor

Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#76 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 21:02

Idézet: Romoto - Dátum: 2007. szept. 4., kedd - 16:49

A dió után idáig a TQ az egyetlen H&S , ami hasonló élvezeti értékkel bír, ha a multis rész nem lenne elb@szva egy hibátlan gamé lenne.
a sacred 2 höz nem fűzök túl sok reményt, ráhúztak a grafra egy ilyen 3d-s műanyag, csillógó ficsőrt azt jónapot, a karik meg kb. a kvázi hogy lehetne minnél idiótább külsőt csinálni vetélkedő eredményei lennének  :Đ

Szerintem meg abszolute nem. A Dio utan ha jol emlekszem meg jott egy Sacred is, ami isteni, zsenialis game volt, es a mai napig az, nem veletlenul nyerte el 2004-ben a legjobb hack n slash RPG cimet. Es en sem veletlenul jatszottam vegig kb 7-8-szor a Sacred-et mas-mas karakterekkel. Azert jatszottam vegig 7-8-szor, mert elvarazsol, hangulatba ejt, legalabb annyira elvezetes, mint a TQ szamomra. A karakterek, a kornyezet, a skill-ek, minden teljesen jol be van love, es tokeletesre van megalkotva a Sacred-ben. Ha csak azt a hangulatot hozza a Sacred 2: Fallen Angel, akkor en honapokig, evekig elleszek vele azt hiszem. A 3D muanyag meg 2008 vege fele (mivel augusztus-szeptember korul jon) mar szinte kotelezo, ha nem lenne csillogo-villogo 3D-vilagba ontve, akkor meg azert sirna a szaja mindenkinek. Ha a skill-rendszer jo lesz, akkor TQ-elsopro eselyes a Sacred 2, ugyhogy en a helyedben nem mondanek ilyeneket, ugyanis az Ascaron is eleg nagy nev, nem szarok jottek ki a kezei kozul eddig sem.

#77 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 21:18

A Sacred szerintem jobb mint a TQ, de ezt már megvitattuk egyszer Romotóval. :D A Sacred 2 grafikájával kapcsolatban viszont sajnos egyet kell értsek vele... ez valami bohózat.

#78 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 21:33

Jo hir, azok szamara, akik varjak a Sacred 2-ot, hogy megvan a kiado is, a CDV fogja publikalni az ASCARON altal fejlesztett game-et: http://www.sacred2.com/en/news/show/detail...en_Angel/1.html

Nemregiben egy ujabb karakter mutatkozott be a web-oldalukon ( http://www.sacred2.c...characters.html ) a Seraphim-ot es a Shadow Warrior-t kovetoen, es ez pedig a High Elf:

HIGH ELF:

She lives and breathes magic! Inside the walls of the magic academy in Thylysium she studied the ancient lore – now, she is about to set off into the unknown.

The young master pupil is eager to learn more, and she begins her adventures hoping that she will uncover even more secrets in order to expand her knowledge. If she wins acclaim along the way, so much the better!

Kép

Kép

Itt pedig par in-game screenshot a High Elf-rol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem mar a kepek alapjan is ezerszer jobban bejon, mint a Titan Quest (pedig azt sem egyszer toltam vegig...), meg mint a Hellgate: London. Ez szerintem iszonyatosan utni fog az A-RPG kedveloknel.

#79 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 21:52

Elozetesek, ertekelesek a Sacred 2: Fallen Angel-el kapcsolatban, mivel egyre kozelebb a megjelenes:

1., GAMESPOT

Kép

Sacred 2-Fallen Angel impresses Gamespot at GDC ‘08

The huge world of Ancaria and its multiplayer possibilities are what caught the eye this year.

Here is what they said…..
“The impressive thing about the demo was when the dev showed off the sheer size of the world. We're talking about an area that's about 27 square miles in size, full of cities and villages, woods, mountains, deserts, and more. And delve beneath the surface and there are plenty of dungeons, sewers, and caves to explore. Here's where it gets really cool: The PC version will support up to 16-player cooperative gameplay, which means that you and 15 of your friends can wander around the world at the same time. (The Xbox 360 version will support only up to four players in co-op mode.) You don't even need to stick together; you can all be spread out miles from one another.” - Gamespot

2., GAMERSINFO.NET

Kép

Sacred 2: Fallen Angel preview on
GamersInfo.net following GDC ‘08
“Weapons, armor and skills, oh my!”

Here is what they said...
“Weapons, armor, and skills, oh my! How do you choose? As Grunwald explained, one of the really nice features is that sometimes you need not wait. Want to wear something that has equip requirements beyond your skill at the moment? Go ahead; you'll get the full benefit of the armor. Just...expect to be a little slow, or clumsy. Want to dual wield two two-handed weapons? Sure! But you'd better be pretty skilled or your accuracy is going to be a tad off. They've quite nicely given you the option to do anything you'd like - just don't expect to get away scot free.” – GamersInfo.net

Ezek utan mar a nyalam is csopog erte..  :)

#80 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 22:02

Worthplaying X360/PC Preview - 'Sacred 2: Fallen Angel':

http://www.worthplay...e.php?sid=50168

...the PC demo was showcasing just what the game's engine can do, and it's pretty impressive. If the console version can show off half of what its PC brother can, then there won't be a dry eye in the house.

Ahany ertekeles es elozetes, annyi egbe-magasztalas, eddig egyetlen nagy oldal sem huzta le ezt a game-et, es mindegyik azt igeri, hogy fantasztikusan jo lesz.

Szerkesztette: bepe_79 2008. 03. 13. 22:03 -kor

Téma megosztása:

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.