HWSW Informatikai Kerekasztal: -=NVIDIA GeForce 8800GTX/GTS=- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (137 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

-=NVIDIA GeForce 8800GTX/GTS=- II. Értékeld a témát: -----

#2461 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 10. 09:14

Idézet: Omega - Dátum: 2007. jún. 10., vasárnap - 7:26

Csakhogy ezeket a háttértárolókat nem állandó írás-olvasásra találták ki... hamar tönkre fog menni. :(

Nembaj, másra úgyse lesz használva, ott lesz a gép hátuljában. Ha tönkremegy, csere, azért van az 5 év gari :)
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#2462 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 10. 10:26

Idézet: GAI - Dátum: 2007. jún. 10., vasárnap - 10:07

Érdekes, én is widescreen TFT-t használok 8800-al, és még soha semmi bajom nem volt vele, de biztos én vagyok a :lama: és a kártya szar  :omg: Gratulálok.

Valamit amúgy nagyon benézhettél, mert én az általad linkelt képernyőt még soha nem láttam, ergo abszolút nem szükséges semmit állítgatni ezen ahhoz, hogy normálisan játssz minden játékkal :)

Az altalam linkelt kepernyo egy Iiyama 16 colos widescreen analog kimenetes LCD monitor (ha nem is lattal ilyet, eleg elismert marka). Mas neven E1900WS-B1.
Szerintem is fuggetlen a kepernyotol, mert ha radugom a Samsung 21 colos widescreen LCD tevemet akkor is ugyanugy lehetetlen beallitani barminemu 4:3 aránytartást. Persze, ez is az RGB kabelen keresztul megy (ugyebar ugy nez ki a dolog, hogy a 8800 GTX seggeben van 2 DVI, ranyomom az elsodlegesre a DVItoRGB atalakitot, aztan egy mezei monitorkabelleel (RGB-RGB) rakotom az LCD-re.
Ez persze mindazt nem magyarazza meg, hogy miert nem tudok arányokat beallitani, hogy ne huzza szet a kepet a monyi 1440*900 alapfelbontasanal kisebbeknel.
Mindez Windows XP SP2-n, a legujabb hivatalos ForceWare driverrel (158.22). Meg a monitor driveret is megkerestem es felraktam, de egy idiota szinseman kivul nem rakott fel semmi mast.
Ha azt hiszed, hogy a tied minden jatekkal megy normalisan, probald ki pl a SpellForce 2-t, a WarCraft 3-at vagy a Heroes of Might and Magic 5-ot (ezek egyik sem tul regi es eleg ismertek).
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#2463 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 10. 10:32

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2007. jún. 10., vasárnap - 11:26

Ez persze mindazt nem magyarazza meg, hogy miert nem tudok arányokat beallitani, hogy ne huzza szet a kepet a monyi 1440*900 alapfelbontasanal kisebbeknel.

Ezt nem is a driverben kéne állítani, hanem a monitornak kéne tudnia egy olyan funkciót, hogy beállíthatsd (a monitor OSD menüjében), hogy a 4:3-as képet ne nyújtsa szét, hanem középre zárva mutassa. Ha a monitor ezt nem tudja, akkor szerintem driverből ezt esélytelen orvosolni.

#2464 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 10. 10:44

Idézet: Omega - Dátum: 2007. jún. 9., szombat - 19:45

És nem nyújt semmi előnyt ezzel, cserében? :)

Elméletben igen, gyakorlatban nem. :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2465 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 10. 11:10

Idézet: GAI - Dátum: 2007. jún. 10., vasárnap - 11:32

Ezt nem is a driverben kéne állítani, hanem a monitornak kéne tudnia egy olyan funkciót, hogy beállíthatsd (a monitor OSD menüjében), hogy a 4:3-as képet ne nyújtsa szét, hanem középre zárva mutassa. Ha a monitor ezt nem tudja, akkor szerintem driverből ezt esélytelen orvosolni.

Ezt a gondolodast nem ertem. Akkor te a monitorodon allitgatod a 4:3-at, a felbontast, a szinmelyseget meg ilyesmi?
Ezeket pont hogy a videokartya driverenek kellene tudnia.
Egyebkent visszairt az nVidia, letoltettek velem egy regebbi drivert (ami eleve hulyeseg megint, most vettem egy high-end kartyat erre egy fel eves drivert hasznlajak hozza, vagy mi?). Termeszetesen nem segitett semmit.
Ezt vissza is irtam. Utana valami HDTV fixet kuldtek (ezt is tudnam, minek, mi koze a HDTV-nek az LCD-mhez). Nem segitett (ertelemszeruen, de azert kiprobaltam, hadd oruljenek).
Kicsit gondolkodoba estem, es arra jutottam, hogy lehet, hogy az RGB analog kabelemmel van a gondja, ugyanis a Samsung TV-n is ugyanez a helyzet (CRT-nek ismeri fel ez az otvar sz.r driver). Szoval lehet, vennem kellene DVI kabelt (amit nem fogok, mert akkora kulonbseget nem okoz amiert kiadnek annyi penzt), ennek meg ertelme nem lenne, mert az OK, hogy radugom a 8800 DVI kimenetere a kabelt, de ahhoz, hogy ra tudjam csatlakoztatni a monitoromra, kell egy atalakito (nincs az LCD-n DVI). Tehat megint CRT-nek fogja latni ez a ramaty driver, vagy mi?
Ha ebben igazam van, ket dolgot tehetek:
Felhivom az Iiyama-t, hogy jojjenek ki, dugjak fel a monitorukat es adjanak helyette egy olyat amin DVI is van (ezt nem szeretnem csinalni, nem akarok kiadni penzt egy sz.ros kabelre meg hadd en dontsem mar el hogy milyen kimenetet hasznalok, ne a driver)
Szolok az nVidia-nak, hogy sz.rravalo a driveruk (ezt meg eddig is tudtak)
Ha meg nincs igazam, akkor meg nem tudom  :confused:
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#2466 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 10. 11:21

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2007. jún. 10., vasárnap - 12:10

Ezt a gondolodast nem ertem. Akkor te a monitorodon allitgatod a 4:3-at, a felbontast, a szinmelyseget meg ilyesmi?

A felbontást, színmélységet természetesen nem, de azt, hogy az adott felbontást 16:9-ként vagy 4:3-ként jelenítse meg, azt igen:

Csatolt fájl:

#2467 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 10. 11:24

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2007. jún. 10., vasárnap - 12:10

Ezeket pont hogy a videokartya driverenek kellene tudnia.
Egyebkent visszairt az nVidia, letoltettek velem egy regebbi drivert (ami eleve hulyeseg megint, most vettem egy high-end kartyat erre egy fel eves drivert hasznlajak hozza, vagy mi?). Termeszetesen nem segitett semmit.
Ezt vissza is irtam. Utana valami HDTV fixet kuldtek (ezt is tudnam, minek, mi koze a HDTV-nek az LCD-mhez). Nem segitett (ertelemszeruen, de azert kiprobaltam, hadd oruljenek).
Kicsit gondolkodoba estem, es arra jutottam, hogy lehet, hogy az RGB analog kabelemmel van a gondja, ugyanis a Samsung TV-n is ugyanez a helyzet (CRT-nek ismeri fel ez az otvar sz.r driver). Szoval lehet, vennem kellene DVI kabelt (amit nem fogok, mert akkora kulonbseget nem okoz amiert kiadnek annyi penzt), ennek meg ertelme nem lenne, mert az OK, hogy radugom a 8800 DVI kimenetere a kabelt, de ahhoz, hogy ra tudjam csatlakoztatni a monitoromra, kell egy atalakito (nincs az LCD-n DVI). Tehat megint CRT-nek fogja latni ez a ramaty driver, vagy mi?
Ha ebben igazam van, ket dolgot tehetek:
Felhivom az Iiyama-t, hogy jojjenek ki, dugjak fel a monitorukat es adjanak helyette egy olyat amin DVI is van (ezt nem szeretnem csinalni, nem akarok kiadni penzt egy sz.ros kabelre meg hadd en dontsem mar el hogy milyen kimenetet hasznalok, ne a driver)
Szolok az nVidia-nak, hogy sz.rravalo a driveruk (ezt meg eddig is tudtak)
Ha meg nincs igazam, akkor meg nem tudom  :confused:

Próbáld ki ezt:
http://www.nvnews.net/vbulletin/showpost.p...877&postcount=1

Még egy téma ami ezzel foglalkozik:
http://nvnews.net/vb...ead.php?t=66608
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#2468 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 10. 11:24

Nos, mindabból, amit leírtál, egyértelműen a monitor a "bűnös"! Ha analóg kábellel lehet csak csatlakoztatni, akkor a videókártya nem tud olyan utasítást adni a monitornak, hogy 4:3-ban jelenítse meg a képet, mert ezt csak digitális úton lehet elérni bármelyik (ATI/NV) kártya esetében! Analóg adatátvitel esetében mindig a monitoron kell beállítani, ha tudja! Ha nem, akkor ennyi. Veszel egy olyan monitort, aminél vagy lehet analóg átvitel esetén is állítani (ilyenek pl. az LCD TV-k) vagy olyat, amin van digitális (azaz DVI) bemente és még hozzá DVI kábel, majd ezzel kötöd össze a kártyát és akkor a driver-be már lehet állítani! :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2469 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 10. 11:35

Igen, ezt a Samsung TV-m is tudja, de a driverek is tudnia kell.
Eppen ez a baj, mi a helyzet, ha a monitor nem kezeli? Mikor meg Ati 9600XT-m volt, annak a drivereben siman voltak ilyenek, utana vettem egy laptopot egy fisifosi integralt Intel videokartyaval, hat abban is voltak ratio settingek. Egyszer sem kellett a monitorhoz nyulnom.
En ertem, hogy te mire akarsz kilyukadni, de ez egy olyan alap dolog, mint pl. a fenyero allitas, amiket be tudsz allitani akar programonkent is, hogy melyiknel mekkora kontrasztot stb. hasznaljon. Ez is megy driverbol, ne mar hogy a 4:3 ne menne... Bar ez a monitorom szegenysege, de az nVidia marhasaga is egyben. Magyaran ugyanott vagyunk: mihaszna driver a jo draga VGA-ra.
Egyebkent is be vagyok mar gurulva, hetfon az lesz, hogy felhivom az Iiyamat es leorditom a fejuket, szolok, hogy nem mukodik rendesen a monitorom, kijonnek, megmutatom, hogy szethuzza a kepet 1024*768-ban (erre majd azt mondjak, hogy azert kell 1440-ben hasznalni, amire azt fogom mondani, hogy akkor meg mi a fszert kezeli a monitor a kisebbeket), es kicsereltetem.
Az nVidia-t is felhivnam, de nekik nincs telefonszamuk (nem csodalom  :D ), oket meg levelben kell elkuldenem a banatba. Nem tudom mit kepzelnek azok is. Szerezzek be masik monitort a mocskosul osszeeszkabalt driveruk meg a szanalmas kartyajuk miatt...
Tudjatok, mi volt a jo? A 3DFX korszak (VooDoo 3 300 ftw  :D ), de a rohadt nVidia kinyirta szegenyeket.

#2470 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 10. 11:50

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2007. jún. 10., vasárnap - 12:35

de a rohadt nVidia kinyirta szegenyeket.

LOL, na ez a legnagyobb marhaság  :Đ

Az nVidia annyit tett, hogy felvásárolt egy csőd szélén álló vállalatot, mielőtt csődeljárást kezdeményeztek volna ellene. Azért, hogy a 3dfx az utolsó években teljesen rossz irányba fejlesztett, és a kártyáik nem tudtak lépést tartani az NV kártyákkal, miért is az NV lenne a felelős?

Idézet

amire azt fogom mondani, hogy akkor meg mi a fszert kezeli a monitor a kisebbeket), es kicsereltetem.

Na ha ezért kicserélik neked, akkor megemelem a kalapom az Iiyama supportja előtt  :Đ

#2471 Felhasználó inaktív   feka007 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 10. 12:01

Tudom, hogy egy C2D (e6600) 3,6 GHz-en nem hajt ki két 8800gtx-et, de meg szeretném kérdezni, hogy mégis mennyivel gyorsul a grafikai teljesítmény az egy db. kártyához képest játékok alatt?
Tudom, hogy ehhez már kórkettőkvad proci illene igazából, de a mostani játékok alatt teljesen mindegy, hogy Duo vagy Quad, úgyis csak az egyik mag fog dolgozni mindkét proci esetében. Csak 3dmarknál jelent előnyt a négy mag mellette, de az igazat meggvallva nem igazán vagyok egy 3dmark őrült .
Amúgy itt ez az első hsz-em  :) Ja, és légyszi válaszoljatok, kösz  :respect: 

Szerkesztette: feka007 2007. 06. 10. 12:05 -kor

#2472 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 10. 12:34

Idézet: GAI - Dátum: 2007. jún. 10., vasárnap - 10:14

Nembaj, másra úgyse lesz használva, ott lesz a gép hátuljában. Ha tönkremegy, csere, azért van az 5 év gari :)

Na, ez mondjuk igaz! ;)

Idézet: Csokis - Dátum: 2007. jún. 10., vasárnap - 11:44

Elméletben igen, gyakorlatban nem. :)

Hábakker :D Nekem gyorsabban indulnak az alkalmazásaim pl.
Pff, nálam eddig _minden_ megy szépen és a 2GiB RAM elég. Ha nem lesz elég, veszek még, úgyis ócsó. :p Szóval ez ilyen "műprobláma". Aki nem akarja, ne használja a Vista-t oszt' kész. :D

Szerkesztette: Omega 2007. 06. 10. 12:34 -kor

#2473 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 10. 12:36

Idézet: GAI - Dátum: 2007. jún. 10., vasárnap - 12:50

... nVidia ...

Jujj GAI, már ne így írd! :reklamacio: Csupa nagy betű, NVIDIA! :up:

#2474 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 10. 12:42

Idézet: feka007 - Dátum: 2007. jún. 10., vasárnap - 13:01

Tudom, hogy egy C2D (e6600) 3,6 GHz-en nem hajt ki két 8800gtx-et, de meg szeretném kérdezni, hogy mégis mennyivel gyorsul a grafikai teljesítmény az egy db. kártyához képest játékok alatt?
Tudom, hogy ehhez már kórkettőkvad proci illene igazából, de a mostani játékok alatt teljesen mindegy, hogy Duo vagy Quad, úgyis csak az egyik mag fog dolgozni mindkét proci esetében. Csak 3dmarknál jelent előnyt a négy mag mellette, de az igazat meggvallva nem igazán vagyok egy 3dmark őrült .
Amúgy itt ez az első hsz-em  :) Ja, és légyszi válaszoljatok, kösz  :respect:

Egyelőre még elég hadilábon áll GF8 SLI támogatása, így jelenleg semmi képpen sem érdemes beruházni második kártyára pláne ilyen árakon.
Amúgy az elkövetkezendő hetekben jelentős árcsökkenésre lehet számítani mert NV arra kérte a gyártókat hogy kezdjék el kipucolni GF8-as raktárkészleteiket.
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#2475 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 10. 13:03

Lost Planet DX9/DX10 osszehasonlitast [rollover a kepekre] - most en vok vak vagy tenyleg nem latok nagy kulonbseget a kepek kozt?  :think:
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#2476 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 10. 13:09

Csokis, valaszod koszonom, elegge meggyozoen hatott, remelem tenyleg 100%-osan igazad van  ;) .
Irtam is az Iiyama support-nak egy levelet, hogy milyen dolog mar az, hogy a monitort a gaming kategoriaban aruljak, aztan az 1440*900-as felbontast kiveve minden mason torzit. Melyik game megy alapbol 1440*900-on? Maximum a legtobben be lehet allitani, de sokban meg nem.
Leforditottam nekik, amit irtal, hogy analog-on nem mukodik a dolog, csak digitalison menNE ha menne ugyebar. (Egyebkent meg mindig ugy gondolom, hogy a drivernek is tudnia kellene ezt, csak annyi lenne az egesz, hogy belekenyszerit mindent egy kisebb 4:3 arany felbontasba es rajzol ket fekete csikot a ket oldalra, ennyi, ehhez meg csak nem kell digitalis kutyaf.sz... VAGY?  :Đ ).
Roviden elkuldtem oket a francba, es koveteltem vissza penzemet vagy rafizetessel egy masik monitort - kivancsi vagyok, mit valaszolnak. (Kirohognek? De akkor nem hagyom oket beken, nap mint nap hivni fogom oket, mig meg nem unjak - ingyen van  :cool: ). GAI, majd szolok, mit sikerult alkotnom  :) . Maximum eladom e-Bay-en  :Đ . Vagy itt. Nem kell valakinek 19 colos vajdszkrin, szinte uj? 1440*900 only  :Đ  (na jo, tudja a 720*450-et is torzitas nelkul  :D ).
nVidia-nak is irtam azert, mit mondanak-e ra, tenyleg igy van-e (bar kotve hiszem, hogy a supportosok igazabol ertenek ilyesmihez). Ha meg megoldhato, akkor rakjanak mar ossze egy normalis drivert. Mer azert az mar alapbol gaz, hogy CRT-nek ismeri fel az LCD-t  :reklamacio: ...

#2477 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 10. 13:14

Melyik nem támogatja rendesen? Egyáltalán mivel játszol? Épp az, hogy az új játékok támogatják a WS-t rendesen. Én is 1440*900-ban játszom, és szinte minden új játék támogatja, ami nem, ott is általában meg lehet oldani. WSGF-on szinte mindig van megoldás.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2478 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 10. 13:22

Idézet: GAI - Dátum: 2007. jún. 10., vasárnap - 10:14

en most lattam 4Gb-os A-Data-t [igen, readyboost verzio] lifetime garival.

ha veszel es kiprobalod a cuccost akkor mindenkepp ertesits, erdekel hogy mennyire elonyos a cucc hasznalata :)

apropo... ilyen alapon regebbi HDD is siman hozna a readyboost teljesitmenyet [2,5Mb olvasas]. nem lehetseges hogy regebbi HDD-ket kimondottan ilyen gyorsitotarnak hasznalni? pl van elfekvoben egy 30Gb-os Maxtor HDD-m, nem lenne hulyeseg ha ilyesmire be lehetne fogni, de akar a haldoklo[???] 250Gb-os vinyomon is lehetne particiot letrehozni ilyesminek, es az mar SATA

Szerkesztette: Vortex07 2007. 06. 10. 13:24 -kor

-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#2479 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 10. 13:35

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2007. jún. 10., vasárnap - 14:22

en most lattam 4Gb-os A-Data-t [igen, readyboost verzio] lifetime garival.

ha veszel es kiprobalod a cuccost akkor mindenkepp ertesits, erdekel hogy mennyire elonyos a cucc hasznalata :)

apropo... ilyen alapon regebbi HDD is siman hozna a readyboost teljesitmenyet [2,5Mb olvasas]. nem lehetseges hogy regebbi HDD-ket kimondottan ilyen gyorsitotarnak hasznalni? pl van elfekvoben egy 30Gb-os Maxtor HDD-m, nem lenne hulyeseg ha ilyesmire be lehetne fogni, de akar a haldoklo[???] 250Gb-os vinyomon is lehetne particiot letrehozni ilyesminek, es az mar SATA

Idézet

A Vista a flash memóriáknak azt a gyártási technológiából fakadó alapvető előnyét használja ki, hogy a véletlenszerű olvasási műveletek sebessége 80-100 szorosa is lehet a tradicionális merevlemezekének. (Ez a gyorsítótár az összes lemezműveletre vonatkozik, nem csak a lapozó file-ra vagy a rendszer DLL-ekre.) A Flash eszközök általában lassabbak folyamatos hozzáféréskor, mint a merevlemezek, ezért a ReadyBoost felismeri az ilyen műveleteket és ezekhez a merevlemezt használja.

Tehát elvileg csak olyan műveletekhez használja a flash háttértárat, amiben az a gyorsabb.

#2480 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 10. 13:40

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. jún. 10., vasárnap - 14:14

Melyik nem támogatja rendesen? Egyáltalán mivel játszol? Épp az, hogy az új játékok támogatják a WS-t rendesen. Én is 1440*900-ban játszom, és szinte minden új játék támogatja, ami nem, ott is általában meg lehet oldani. WSGF-on szinte mindig van megoldás.

SpellForce 1 vagy 2, WarCraft 3, Heroes of Might and Magic 5 (csak hogy a nevesebbeket emlitsem).
Na, ezeket oldd meg!  :Đ

Téma megosztása:

• (137 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.