Idézet: Zpalee - Dátum: 2007. jún. 21., csütörtök - 7:55
Amúgy az utóbbi néhány hétben nagyon lecsökkent a sebesség, kb felére az 5 megásnak, aztán beszóltam, h nézzenek utána, és másnapra azonnal visszaállt, még a feltöltés is javult pár kbájtot

Persze azt nem tudtam meg mi volt a hiba, mert telefonon nem szóltak vissza, de végülis mindegy

Május utolsó napjára újból visszaállt az a sebesség, ami a 4Mbit/768Kbit alapján elvárható. Nekem is aztán az utolsó napokra felére lecsökkent, sőt most már gyakran nem éri el a másfél Mbitet sem. Pante ügyfélszolgálat azt mondja szerintük minden rendben ők ezt látják, az én gépemmel van valami. Iktassam ki a routert, indítsam újra a modemet, stb.(Azelőtt is ez a szöveg ment, s lám anélkül, hogy bármi változott a gépemen megjavult. Megint a csodában kell reménykednem, hogy "megjavuljon a gépem" ?)
1 . Már azt sem értem, hogy miért kell újraindítanom a modemet, ha ők azt látják, hogy a modemhez minden eljut. (egyébként naponta újraindítom, ugyanis lekapcsolom.)
2. Nem értem, hogy miért nem kinálják fel, hogy küldenek egy Laptop-os emberüket, aki megmutatja, hogy az én gépemmel van csak probléma.
3. Panaszt kellene tenni vagy a Fogyasztásvédelemnél, vagy a Versenyhivatalnál, hogy nevezhető egy szolgáltatás 4 Mbit/768Kbit-esnek, amikor a végfogyasztó sohasem kapja meg ezeket ténylegesen. A régi szolgáltatómnál az elnevezésnek megfelelőt az idő több mint 90 %-ban éreztem, sőt 15-20 %-nál jobbat is.