HWSW Informatikai Kerekasztal: Pantel lakossági internetszolgáltatása II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pantel lakossági internetszolgáltatása II Értékeld a témát: -----

#781 Felhasználó inaktív   Zpalee 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 03. 20:02

Idézet: FifiTheReal - Dátum: 2007. dec. 3., hétfő - 13:03

...

Ha teheted használj más DNS szervereket és ne a pantelét, khm akarom írni invitelét.

Én is erre tippeltem, lövése nem volt az üszisnek, hogy mi a gondom...

Konkrét tipped van a DNS-t illetően? Van egy U.S Robotics routerem, hiába állítok be bármilyen más DNS-t,  próbáltam tvnet-est, UPC-t, T-online-ét, akkor sem sikerült a panteles vonalról, holott minden más helyről (suliból, havertól) jó.
Mintha valahogy beszivatnának, hogy semmiképpen nem lehet az ő DNS-üket kikerülni?! Persze lehet, hogy csak szar IP-ket adtam be, ezért kérem, hogy mondj egy-kettőt, ami biztosan jó.

#782 Felhasználó inaktív   kelly73 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 15. 00:35

Sziasztok!

Lenne pár kérdésem:
Látom másnak is most számlázták a szeptemberi telefon forgalmi díjakat. Ezzel nem is lenne semmi gond. Viszont: az októberi számlán és a hívásrészletezőn szereplő összegek nem egyeznek! A számlán 271Ft-al több a fizetendő összeg. Más is tapasztalt ilyet? Mindenesetre meg fogom reklamálni.

Másik dolog: a most érkezett számlához tartozó hívásrészletezőhöz hogyan lehet hozzájutni? Ügyfélszolgálattól kell kérni? Szeretném látni mielőtt befizetem a pénzt...

#783 Felhasználó inaktív   Zpalee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 16. 09:34

Idézet: kelly73 - Dátum: 2007. dec. 15., szombat - 0:35

...

Másik dolog: a most érkezett számlához tartozó hívásrészletezőhöz hogyan lehet hozzájutni? Ügyfélszolgálattól kell kérni? Szeretném látni mielőtt befizetem a pénzt...

Hehe, jo vicc, én még soha, egyetlen alkalommal se láttam azelőtt sehol a részletezőt (se papiron, se weben), mielőtt befizetük... Pedig ugye tételesen kellene küldeniük a megadott email-címre is, ez sem történt meg soha.

#784 Felhasználó inaktív   gyena 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 16. 09:57

Idézet: Zpalee - Dátum: 2007. dec. 16., vasárnap - 9:34

Hehe, jo vicc, én még soha, egyetlen alkalommal se láttam azelőtt sehol a részletezőt (se papiron, se weben), mielőtt befizetük... Pedig ugye tételesen kellene küldeniük a megadott email-címre is, ez sem történt meg soha.

Nekem se küldenek hívásrészletezést a kiszámlázott hívásokról automatikusan, ugyanakkor:

1446P2 -öt felhívom, mondom, hogy küldjék és máris landol a postafiókoimban a pdf formátumú lista. (A könnyebb kereséshez persze el kell árulnom a telefonszámot,)

#785 Felhasználó inaktív   -=ZiCHiE=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 02. 17:17

Az Invitel (Pantel) jól kezdi az évet, az utóbbi néhány hónapban nem volt gondom a nettel, ma reggeltől folyamatosan 4-5 percenként megszakad.  :mad:
Ez lenne az újévi meglepetés?  ;)

#786 Felhasználó inaktív   -=ZiCHiE=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 02. 23:19

Idézet: -=ZiCHiE=- - Dátum: 2008. jan. 2., szerda - 17:17

Az Invitel (Pantel) jól kezdi az évet, az utóbbi néhány hónapban nem volt gondom a nettel, ma reggeltől folyamatosan 4-5 percenként megszakad.  :mad:
Ez lenne az újévi meglepetés?  ;)

Este 7 után helyrejött, azóta jó.  :D

#787 Felhasználó inaktív   Zpalee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 23:34

Érdekesen alakul a BIX Pantel grafikonja grafikonja ma délutántól..mi a fenét csinálnak?! Most éppen 0 adatforgalmam van, mert semmit nem tölt be,a pingre nem reagál!! Pedig a modem és a router szerint is élő kapcsolat van.

Szerkesztette: Zpalee 2008. 01. 09. 23:36 -kor

#788 Felhasználó inaktív   Zpalee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 11. 20:05

Változatosság kedvvért most telefon nincs...bár lassan hozzászokunk, nem lesz különlegesség :rolleyes:

#789 Felhasználó inaktív   Zpalee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 14. 11:21

Idézet: Zpalee - Dátum: 2008. jan. 11., péntek - 20:05

Változatosság kedvvért most telefon nincs...bár lassan hozzászokunk, nem lesz különlegesség :rolleyes:

Van még valaki, akinek már 4. (negyedik!) napja teljesen süket a telefonja??! Még jó, hogy a net megy..

#790 Felhasználó inaktív   kozakz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 14. 18:38

Idézet: Zpalee - Dátum: 2008. jan. 14., hétfő - 10:21

Van még valaki, akinek már 4. (negyedik!) napja teljesen süket a telefonja??! Még jó, hogy a net megy..

szintén zenész. Péntek óta zug a telefon, adsl sebesség pedig a harmada. 4 nap alatt annyira jutottak hogy vegyem le a szürőt. Ez is ugy hogy én hivtam ma este öket hogy mit tudtak csinálni. Gyakorlatilag ez semmi, ezt el lehetett volna intézni még pénteken egy telefon hivással.

#791 Felhasználó inaktív   biglaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 14. 19:38

:offtopic: Háááát, a hozzászólásokat olvasva egyre jobban kezdem azt érezni, hgoy szerencse, hogy nem lettem ügyfél. :(

#792 Felhasználó inaktív   Zpalee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 14. 19:47

Nekem lekopogom, a net stabilan hozza az előfizetett 5 megát, gyakorlatilag eddig nem volt szünet benne, talán csak egy, vagy két nap egy év alatt. De a telefon az kb. fél éve katasztrófális, szinte minden héten gond van vele. Ma ismét bejelentettük hibára, az ügyintéző korrekt volt, de mindössze annyit tudott mondani, hogy "megsürgeti"...

#793 Felhasználó inaktív   kozakz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 14. 19:50

Idézet: biglaci - Dátum: 2008. jan. 14., hétfő - 18:38

:offtopic: Háááát, a hozzászólásokat olvasva egyre jobban kezdem azt érezni, hgoy szerencse, hogy nem lettem ügyfél. :(

viszont ujból müködik a pantel-es accountal a hivásrészletező a honlapjukon. azt hittem ezt örökre abba hagyták szeptemberben.

A másik, hogy azért jelenleg sincs a piacon 2700 forintért gyakorlatilag korlátlan vonalas hivást biztositó telefoncsomag.

#794 Felhasználó inaktív   Zpalee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 14. 20:36

Idézet: kozakz - Dátum: 2008. jan. 14., hétfő - 19:50

viszont ujból müködik a pantel-es accountal a hivásrészletező a honlapjukon. azt hittem ezt örökre abba hagyták szeptemberben.

A másik, hogy azért jelenleg sincs a piacon 2700 forintért gyakorlatilag korlátlan vonalas hivást biztositó telefoncsomag.

Az már egy ideje működik, bár nem tökéletes, pl. a szept-októberi, és a decemberi számla fentvan, a novemberi viszont sehol.

Igazad van, hogy azért a sok hiba ellenére még mindig jobb, mint a "T" ajánlata. Ami engem személy szerint ittart a hűségidő után is, az a "gyors" feltöltés: mivel nincs UPC (bpest, 3. kerület), a t-com adsl marad alternatívaként, aminek a feltöltése olyan 52-54 kbájt max. Nos, ennek közel a kétszeresével megy a Pantel..én konkrétan ezért maradtam náluk. Mindezt havi 10-ért, amiben az esetenként nem működő telefonelőfizu is bennevan, és mivel én nem használom olyan gyakran, elviselem. Habár az idegesítő azért, hogy az ismerősöktől hallom viszont, hogy "állandóan foglaltak vagyunk", és "miért nem veszitek fel", stb.

#795 Felhasználó inaktív   gyuri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 09:58

Idézet: kozakz - Dátum: 2008. jan. 14., hétfő - 19:50

Hali,

Egy kis pontosítás:
Van telefoncsomag és olcsóbb is:
YO duma csomag:
<<< KATT IDE>>>

GYuri

#796 Felhasználó inaktív   kozakz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 16. 15:49

lehet hogy 400 Forinttal olcsóbb a telefon, de a net ami nekem van a Pantelnél az +7000 a yo nekedben.

#797 Felhasználó inaktív   gyuri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 16. 21:10

Idézet: kozakz - Dátum: 2008. jan. 16., szerda - 15:49

lehet hogy 400 Forinttal olcsóbb a telefon, de a net ami nekem van a Pantelnél az +7000 a yo nekedben.

Hali,

Gondolom a legnagobb csomagra gondoltál. :confused:
Ez igaz, csakhogy erre az exPantel csomagra már sehol sem lehet előfizetni, és a jövőben szerintem ilyet nem is vezet be az Invitel.

Gyuri

#798 Felhasználó inaktív   --== SzaboZE ==-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 16. 22:17

Idézet: biglaci - Dátum: 2008. jan. 14., hétfő - 19:38

Persze, mert a jókat nem írja senki. Nekem idestova 15 hónapja megy az előfizetés és nagy megelégedettséggel használom. Volt egy-két leakadás az első időszakban, de pár órán belül mindig megjavult és már vagy 6-8 hónapja semmi gond nem volt (kopp-kopp). Az invitel csomagjai drágábbak és kedvezőtlenebbek, de azért persze küldik a számlalevéllel az ajánlataikat állandóan :) Egyelőre kedvezőbb szolgáltatót nem is találtam 5MB/768K viszonylatban. Igen, 768K, mert amikor én előfizettem, még annyi volt. Amit stabilan hoz az 5300/680 átlagban. A vonalam nem is bír ennél többet, így a 8MB-os csomagok nem is szólnak bele a témába. Másik lehetőség az UPC lenne, azt meg nem szeressük, főleg a torrent korlátozás miatt, meg mert olyan sötét a múltja (voltam előfizetőjük).
A telefont meg használjuk rendszeresen, ennél sincs jobb ajánlat.

Szerkesztette: --== SzaboZE ==-- 2008. 01. 16. 22:18 -kor

#799 Felhasználó inaktív   kozakz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 17. 09:47

Nekem se volt gondom vele, hibák bárhol előfordulnak, de azért 4 munkanap után már nem ártana kiszállni és megnézni hogy miért nem jo a telefonom. Ugy látszik a T-kom területen levő volt Panteles vonalat kicsit problémásan tudja kezelni az Invitel.

#800 Felhasználó inaktív   kozakz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 16:28

8 naptári napig tartott míg sikerült megoldaniuk a problémát. Ebből 7 nap volt mig kijött valaki és megállapitotta azt amit én a hiba bejelentéskor elmondtam.

Téma megosztása:

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.