HWSW Informatikai Kerekasztal: Pantel lakossági internetszolgáltatása II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pantel lakossági internetszolgáltatása II Értékeld a témát: -----

#801 Felhasználó inaktív   gyena 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 22. 09:49

Úgy látszik, hogy a Pantel-Invitel cég, bár lehet, hogy csak az Ügyfélszolgálata megkergült. De azi is előfordulhat, hogy csak időutazás keretében egy századot visszalépett.
Eddig ragyogóan működött, hogy amikor kiküldték a számlát, akkor telefon az Ügyfélszolgálatnak, adategyeztetés, s máris csatolt fájlként másodperceken belül a postafiókomban landolt a pdf formátumu részletező.

Hogy történik most:
1. Ügyfél kéri mint azelőtt.
2. Ügyfélszolgálat: postai levélként küldenek egy lapot, azon megjelölöm, hogy melyik hónapot kérem, s postai úton visszaküldöm, s akkor ők küldik postai úton.
3. Vita, hogy azelőtt, és 21.század illetve de és csak (tipikus női válasz.)
4. Szolgálat: akkor kéri e vagy nem (a postai utat)
5. Ügyfél igen.
6. Szolgálat: adja meg a postacímet.
7.Ügyfél: (Naná!!)  rajt a szerződésen, nézzék meg az adatbázisban.

Szeretném tudni, hogy pszihiátriai esetről vagy időutazásról nan szó.

#802 Felhasználó inaktív   sweetsour 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 17:17

Idézet: --== SzaboZE ==-- - Dátum: 2008. jan. 16., szerda - 23:17

Persze, mert a jókat nem írja senki. Nekem idestova 15 hónapja megy az előfizetés és nagy megelégedettséggel használom. Volt egy-két leakadás az első időszakban, de pár órán belül mindig megjavult és már vagy 6-8 hónapja semmi gond nem volt (kopp-kopp). Az invitel csomagjai drágábbak és kedvezőtlenebbek, de azért persze küldik a számlalevéllel az ajánlataikat állandóan :) Egyelőre kedvezőbb szolgáltatót nem is találtam 5MB/768K viszonylatban. Igen, 768K, mert amikor én előfizettem, még annyi volt. Amit stabilan hoz az 5300/680 átlagban. A vonalam nem is bír ennél többet, így a 8MB-os csomagok nem is szólnak bele a témába. Másik lehetőség az UPC lenne, azt meg nem szeressük, főleg a torrent korlátozás miatt, meg mert olyan sötét a múltja (voltam előfizetőjük).
A telefont meg használjuk rendszeresen, ennél sincs jobb ajánlat.

Én is abszolút meg vagyok elégedve. Most fogunk költözni, és nagyon fog hiányozni - stabil 14mbites letöltés, fix ipvel, bontás nélkül.. Sajna átvinni se lehet az ADSL2+ csomagokat új címre, és nagyobb sávú csomagokra újonnan se lehet előfizetni. Mondjuk nem nagyon értem, ha egyszer beruháztak az ADSL2+ eszközökre, betelepültek a központokba, akkor mégis milyen stratégia megszüntetni ezeket. Na mindegy, mint kiderült, az új lakcímen amúgy sem lehetne ilyen. :(

Szerkesztette: sweetsour 2008. 01. 22. 17:18 -kor

#803 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 17:25

Idézet: --== SzaboZE ==-- - Dátum: 2008. jan. 16., szerda - 22:17

Persze, mert a jókat nem írja senki. Nekem idestova 15 hónapja megy az előfizetés és nagy megelégedettséggel használom.

Nalunk sincs gond, kicsit tobb mint 10 megabitet megy stabilan, telefonnal sincs problema. III. kerulet.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#804 Felhasználó inaktív   sweetsour 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 17:32

Nálunk a telefonnal van néha probléma (havi max 2 délután) amikor nem tudnak felhívni, vagy fordítva. Ez nálam nem számított kulcsfontosságúnak.

Szerkesztette: sweetsour 2008. 01. 22. 17:33 -kor

#805 Felhasználó inaktív   Neton 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 27. 08:18

Idézet: AnalfaBéla - Dátum: 2007. nov. 24., szombat - 22:04

Idegesvagyok nemkicsit.
Probléma: Rohadék dhcp szerver kiosztotta másnak vagy beállította más íp címem magának.
Nagyon mókás mondhatom ,hogy tegnap vért izzadva sikerült egy ip cím cserét megejteni ,de ezzel is ugyanazt kezdte el csinálni. HelpDesk-es gyerekekkel fél óráig értekeztünk ugyan segítőkészvolt ,de eredményre nem jutottunk szóval felvette hibabejelentőre...... Kíváncsi vagyok mikorra lesz ebből net...
Még szerencse hogy rájöttem hogyha beállítotam statikusra a címem ,majd utána vissza gyorsan dinamikusra akkor kapok ip-t ,de egy perc múlva eldobja. Fizetőslány mérges vagyok már. Csak járjon le a hűségem.

Jé most olvasok vissza nem én vagyok ezzel a problémával egyedül. Nálatok mi lett a megoldás?

Hali!

Ahogy elnézem, neked is ugyanaz a gondod, mint nekem volt. Addig kell csesztetni őket, amíg újra nem indítják a DSLAM-od. Vagy mit. Lehet még próbálkozni router cserével, meg más MAC címekkel, de nem az a gond, hanem náluk a központban valamit szarul indítottak el vagy ilyesmi. Kösd az ebet a karóhoz, h indítsák újra amit lehet, vagy ha nem, akkor azonnal szerződésbontás + levél a Hírközlési felügyeletnek meg Fogyasztóvédelemnek. Ha erre se lágyulnak meg, akkor kérj felettest. Ha nem akar, akkor is akarj, ne hagyd magad lerázni. :) Esetleg rögtön mondhatod, h adjon valakit aki ért is hozzá, hátha mákod lesz. :) Ezen kívül meg válts szolgáltatót ASAP, mondjuk nekem azóta a dolog óta minden rendben, szal mázlim volt asszem. De még így sem megy 1 csomó weblap.

Ja, ha valaki tudja, hogy DLink 604-es Router konfigban hol lehet új DNS-t beállítani az szóljon nekem lécci! :)
Abit AB9 Pro, C2D E6600, 2*1GB Kingmax DDR-II 800 MHZ RAM, Asus E8800GTS 320MB, 2*250GB WD HDD + 1*320 GB WD HDD, FSP Bluestorm II 500W táp; 2*Pioneer DVD-RW 112D DL;

#806 Felhasználó inaktív   Klown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 27. 15:06

Idézet: Neton - Dátum: 2008. jan. 27., vasárnap - 8:18

Kösd az ebet a karóhoz, h indítsák újra amit lehet, vagy ha nem, akkor azonnal szerződésbontás + levél a Hírközlési felügyeletnek meg Fogyasztóvédelemnek. Ha erre se lágyulnak meg, akkor kérj felettest. Ha nem akar, akkor is akarj, ne hagyd magad lerázni. :) Esetleg rögtön mondhatod, h adjon valakit aki ért is hozzá, hátha mákod lesz. :) Ezen kívül meg válts szolgáltatót ASAP, mondjuk nekem azóta a dolog óta minden rendben, szal mázlim volt asszem.

Ez nekem teljesen úgy hangzott, mint ha egy ex-Tele2-ös bér-rabszolga írta volna!  :think:  :omg: :D

De amúgy az tény, hogy az ilyesfajta magatartás általában célra vezet!  :up:

Üdv: Klown

Szerkesztette: Klown 2008. 01. 27. 15:06 -kor

<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

#807 Felhasználó inaktív   Neton 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 29. 17:10

Idézet: Klown - Dátum: 2008. jan. 27., vasárnap - 14:06

Ez nekem teljesen úgy hangzott, mint ha egy ex-Tele2-ös bér-rabszolga írta volna!  :think:  :omg: :D

Mintha te nem az lettél volna. :)
Abit AB9 Pro, C2D E6600, 2*1GB Kingmax DDR-II 800 MHZ RAM, Asus E8800GTS 320MB, 2*250GB WD HDD + 1*320 GB WD HDD, FSP Bluestorm II 500W táp; 2*Pioneer DVD-RW 112D DL;

#808 Felhasználó inaktív   kelly73 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 13:48

Mai nap már kb 6. alkalommal szakadt meg a net. Másnál is vannak ilyen jellegű problémák?

#809 Felhasználó inaktív   AnalfaBéla 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 15:06

Idézet: kelly73 - Dátum: 2008. márc. 2., vasárnap - 13:48

Mai nap már kb 6. alkalommal szakadt meg a net. Másnál is vannak ilyen jellegű problémák?

Nekem nemcsinálja hála égnek. (fehérvár)

#810 Felhasználó inaktív   kelly73 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 17:38

Úgy tűnik (kopp-kopp-kopp) hogy ennyi volt a probléma, mostanára megszűnt. Ismerősömnél is ugyanez volt ma, ő is panteles.

#811 Felhasználó inaktív   emulator 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 17. 19:43

24Max-ból hirtelen 8MB lett nálunk, Budapesten. Esetleg valaki másnál is hasonló a helyzet? Most az elmúlt 1-2 napban történt, ma vettem észre. Vagy ez megint eseti a probléma.

#812 Felhasználó inaktív   Zpalee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 18. 19:40

Nálam -lekopogom- 5/5 M. De az előfizetői oldalra hetek óta nem enged be a rendszerük, most meg pár napja már folyamatosan karbantartás van kiírva..

#813 Felhasználó inaktív   sweetsour 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 08:37

Idézet: emulator - Dátum: 2008. márc. 17., hétfő - 20:43

24Max-ból hirtelen 8MB lett nálunk, Budapesten. Esetleg valaki másnál is hasonló a helyzet? Most az elmúlt 1-2 napban történt, ma vettem észre. Vagy ez megint eseti a probléma.

Nekem továbbra is 12mbit, eddig is ennyit hozott a 24MAX nálam.

#814 Felhasználó inaktív   nyikszi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 20. 09:32

Jól látom, hogy megszűnt a Pantel? :( És akkor már nem is lesznek ilyen jó netek sehol? Pedig vártam, hogy a mi kerületünkbe is kiterjesszék :(

Szerkesztette: nyikszi 2008. 03. 20. 09:33 -kor

#815 Felhasználó inaktív   sweetsour 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 20. 09:33

Idézet: nyikszi - Dátum: 2008. márc. 20., csütörtök - 10:32

Jól látom, hogy megszűnt a Pantel? :( És akkor már nem is lesznek ilyen jó netek sehol? Pedig vártam, hogy a mi kerületünkbe is kiterjesszék :(

Sajnos az Invitel viszi tovább a Pantelt, és elég gyengék az ajánlataik.
Én pl. most költözök, és nem is vihetem 24MAX-ot az új címre. :(

#816 Felhasználó inaktív   nimfas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 20. 09:43

mivel az Invitel felvásárolta a Pantelt.... miért is szolgáltatna 24 max netet, ami nálam is 12-13 Mbittel hasít... 1-2 hónap múlva lejár a fix. idejű szerződésem a Pantelnél, tehát szerintem gyanítom, hogy nekem is le fogesni a netem 8 Mbitre... ami azért gáz, mert ugyanennyiért kaptam a 12 Mbitet is :-(

#817 Felhasználó inaktív   sweetsour 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 20. 16:34

Idézet: nimfas - Dátum: 2008. márc. 20., csütörtök - 10:43

mivel az Invitel felvásárolta a Pantelt.... miért is szolgáltatna 24 max netet, ami nálam is 12-13 Mbittel hasít... 1-2 hónap múlva lejár a fix. idejű szerződésem a Pantelnél, tehát szerintem gyanítom, hogy nekem is le fogesni a netem 8 Mbitre... ami azért gáz, mert ugyanennyiért kaptam a 12 Mbitet is :-(

Ha a hűségre gondolsz, az nekem már rég lejárt, azóta is a régi csomagot számlázzák.

#818 Felhasználó inaktív   gyena 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 20. 17:31

Nekem két hete járt le az egy éves szerződésem. Tekintettel arra, hogy se a Pantel (illetve az Invitel mint jogutód), se én nem nyilatkoztunk, így a szerződés automtikusan, változatlan tartalommal, további egy évre érvényes. Nekem a műszaki része változatlan (4 Mbit/768), bár az utóbbi eddig se és mostanában se éri el a 768-at. Műszakilag nekem rendben.

De az Ügyfélszolgálat, a többszörös : "Nyomd meg a gombot!" vagy tizszer, az szörnyű. S az Ügyfélszolgálatosoknak fogalmuk sincs arról, pl. hogy a weboldal elérhetősége a ki nem számlázott hívásokkal kapcsolatban műszaki vagy nem műszaki hiba.

#819 Felhasználó inaktív   Zpalee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 20. 21:27

Idézet: gyena - Dátum: 2008. márc. 20., csütörtök - 17:31

... Tekintettel arra, hogy se a Pantel (illetve az Invitel mint jogutód), se én nem nyilatkoztunk, így a szerződés automtikusan, változatlan tartalommal, további egy évre érvényes. Nekem a műszaki része változatlan (4 Mbit/768), bár az utóbbi eddig se és mostanában se éri el a 768-at. Műszakilag nekem rendben

.....

Nekem két hónapja járt le az egy évem. Ezt honnan tudod, hogy automatikusan, további egy évre hosszabbodik a hűség? Nem határozatlan idejűvé válik a szerződés??

Amúgy a sebességgel nekem -kopp kopp- JELENLEG nincs gondom se fel, se le, ellenben a DNS a mai napig nem hajlandó egy bizonyos címet feloldani, így az egyik Spyware-ellenes alkalmazásomat kénytelen vagyok a szomszédból lopott wifiről frissíteni...LOL, de így van  :p

#820 Felhasználó inaktív   gyena 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 21. 07:13

Idézet: Zpalee - Dátum: 2008. márc. 20., csütörtök - 21:27

Nekem két hónapja járt le az egy évem. Ezt honnan tudod, hogy automatikusan, további egy évre hosszabbodik a hűség? Nem határozatlan idejűvé válik a szerződés??

Az van benn a  "szerződésben", hogy a "fordulópont" előtt 15 napig (tehát nemcsak az első év után) mindkét fél felmondhatja.  Ha már lejárt az egy éved, akkor egy évig te sem, s a szolgáltató sem, jogszerűen nem mondhatsz fel.

Téma megosztása:

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.