HWSW Informatikai Kerekasztal: Pantel lakossági internetszolgáltatása II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pantel lakossági internetszolgáltatása II Értékeld a témát: -----

#701 Felhasználó inaktív   Stanlee 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 19. 17:59

Kössz a belépési helyet. Olyan szép zöld lett :-). Amúgy zéró információ, nincs hívásrészletezés, stb.

#702 Felhasználó inaktív   gyena 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 19. 20:08

Idézet: Stanlee - Dátum: 2007. szept. 19., szerda - 18:59

Kössz a belépési helyet. Olyan szép zöld lett :-). Amúgy zéró információ, nincs hívásrészletezés, stb.

A kiszámlázott hívások részletezését (az enyémet) látom. Az más kérdés, hogy sokkal előbb kézbesíti a Posta a számlát, mint interneten elérhető. Kár, hogy e híváslista csak html formátumú és több oldalból áll, s egyben nem tölthető le pdf-ként.

A ki nem számlázott hívásokat azelőtt legalább két naponta frissítették, de ujabban (mióta inviteles a megjelenés) már közel két hete nem frissítették.

Lehet, hogy Te azért nem látod rendesen, mert nem regisztráltad magad előfizetőként?

#703 Felhasználó inaktív   FifiTheReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 20. 07:20

Idézet: gyena - Dátum: 2007. szept. 19., szerda - 21:08

Kár, hogy e híváslista csak html formátumú és több oldalból áll, s egyben nem tölthető le pdf-ként.

Én szerződéskötéskor kértem, hogy e-mailben küldjék a hívásrészletezőt. Sajnos ez nem megy automatikusan valamiért, így amikor hiányolom őket felhívom a 1446-ot és kérem, hogy xy hónapra vonatkozóan kérem küldjék meg. Kb. 2 perc múlva jön az e-mail: tárgyban a számla száma és mellékletben a pdf, mely a hívásrészletezést tartalmazza.

Egy hívást szerintem részedről is megér.

Bye, Fifi

#704 Felhasználó inaktív   gyena 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 20. 11:45

Idézet: FifiTheReal - Dátum: 2007. szept. 20., csütörtök - 8:20

Én szerződéskötéskor kértem, hogy e-mailben küldjék a hívásrészletezőt. Sajnos ez nem megy automatikusan valamiért, így amikor hiányolom őket felhívom a 1446-ot és kérem, hogy xy hónapra vonatkozóan kérem küldjék meg. Kb. 2 perc múlva jön az e-mail: tárgyban a számla száma és mellékletben a pdf, mely a hívásrészletezést tartalmazza.

Egy hívást szerintem részedről is megér.

Bye, Fifi

Én is ezt teszem. De ha időben elérhető lenne pdf-ben, kevesebb időmbe kerülne. Nem kellene várni az Ügyire. Az igaz, hogy többet kell várnom arra, hogy Ügyi jelentkezzen, mint utána, hogy megkapjam.

#705 Felhasználó inaktív   iNTi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 21. 21:42

Köszi mindenkinek az ötleteket.

A 24MAX jópofa lenne, de nem életbevágó. Igazából akkor azért választottam azt a csomagot, mert akkor az volt messze az egyik legjobb ajánlat a piacon amit találtam. Az idő fontosabb lenne. A gond csak az, hogy közben kiderült a T-Com-tól addig nem tud a másik szolgáltató elhordozást kérni, amíg a Pantel (Invitel) vissza nem mondja a kérelmet. Tehát ha felmondom az egészet, akkor ahhoz faxolnom kell, isten tudja azt mennyi idő alatt dolgozzák fel, és mondják le a hordozást. Az eddigi ügymenetet látva valszeg az is minimum 2 hét náluk.

Egyébként közben beszéltem megint velük, a műszaki diszpécserek megint elővették a T-Com anyázást, miután ezt már élből tudjuk hárítani, most utánanézett megint egy hölgy, és kiderült, nem látja az okát annak, hogy miért vagyunk félretolva, és nem is érti, hiszen műszakilag semmi akadálya nincs a hordozásnak azok alapján amit ő lát. Egyszerűen nem foglalkoznak csak velünk... Azért onnan átirányított a az ügyfélszolgálatra, akik meg már azt mondták, hogy a fejlesztések lassan befejeződnék, így max. 1.5 hét és megvan a dolog, de már akár holnap is kaphatunk értesítést a továbbiakról. (Szombaton? :) ) Szóval az biztos, hogy eddig ez a legkalandosabb előfizetésem. :)
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés.

#706 Felhasználó inaktív   zero977 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 22. 20:23

Pantel a 3 internetszólgáltatóm, és most kellett életemben először a Helpdeskkel meg Ügyfélszolgálattal beszélnem ..:(

Aug.15-én megrendeltem a meztelen ADSL-t 3 MBitest 6990-ért.Szept. 13-én megjött a username/password, a futár hozta a modemet.Összerakom, internet nincs.Hibajegy.Mindennap hívom őket,mindennap más vette fel.Végül az 5.(!) napon kifogtam az értelmeset, aki megmondta, hogy a T-COM mégsem engedte át a hurkot!! (Micsoda egy rohadék cég, de jó hogy otthagytam).

Mondjuk ha nem volt a hurok a Pantel-é akkor miért aktiválták az internetet ? Na mindegy 18-ra megjött az internet ,de csak 1Mbit.Újabb Helpdesk, erre vagyok konfigurálva mert erre szerződtem. Mondtam, hogy előttem van az aláírt szerződés 3 Mbitről!!!Írjak levelet a kapcsolat@pantel.hu -ra.

Újabb 2 nap telt el, kurva anyjukat, felhívtam őket, kiosztottam őket, estére megvolt a 3 Mbit.

1, A Net jó, nem kapcsol szét, a ping 50ms alatt
2. iszonyú idegesítő hogy nem kell kapcsolódni, hanem egyből van Internet ...más cégnél nem így van :(
3. Helpdesk / Ügyfélszolgálat botrányos, semmit sem tudnak .

#707 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 22. 21:06

Idézet

iszonyú idegesítő hogy nem kell kapcsolódni, hanem egyből van Internet ...más cégnél nem így van

LOL. Mi ebben az idegesito? Ez az ADSL lenyege, masnal is igy kellene lennie, nem a vacak PPoE-vel benazni.
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#708 Felhasználó inaktív   zero977 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 23. 10:59

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. szept. 22., szombat - 21:06

LOL. Mi ebben az idegesito? Ez az ADSL lenyege, masnal is igy kellene lennie, nem a vacak PPoE-vel benazni.

No igen, SUPPORT szempontból ez a legjobb, mert a user nem bénázhat el semmit (->így kevesebb a hívás a Helpdeskre)

De jobban szeretem ha ELŐBB betöltődik a vírusírtó és a tűzfal és csak UTÁNA lép fel az internetre  PC !

#709 Felhasználó inaktív   Klown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 23. 12:59

Shift firewall, vagy hogy mondja a nizmó reklám?!  :D

Gagyi a tűzfalad! Az 1000 éves Kerio-m képes arra, hogy a rendszer betöltődéséig blokkolja a netes forgalmat.

Jajj de utálom én a tárcsázós netet! Megrögzött kábel netes voltam, ezért a legsötétebb analóg/ISDN korszakot juttatja az eszembe! Router nélkül valószínűleg már megütött volna a guta, ha mindig tárcsáznom kéne gépindításnál!  :omg:

Üdv: Klown
<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

#710 Felhasználó inaktív   Zpalee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 23. 18:02

Változatosság kedvéért 2. esetben nincs kb. egy hete telefon, még vonalat se ad..még jó, hogy a net maxon megy  :rolleyes: Van így még vki a 3. kerben?

#711 Felhasználó inaktív   gyena 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 24. 12:13

Az Invitel-Pantel honlapján a következő olvasható:
"On-line ügyfélcentrumunk azt az egyedülálló lehetőséget biztosítja előfizetőink számára, hogy teljes mértékben kontrollálni tudják a számláikat és telefonhasználatukat. Nincs több meglepetés. Nincs több utánajárás. Kérjük válasszon a baloldali menüsor lehetőségei, vagy az alábbi ikonok közül és tekintse meg számláinak részleteit. Az adatokat naponta egyszer frissítjük. "

Ezzel szemben ma, azaz szept.24-én mit látni:
-A legutóbbi frissítés szept. 10,
-Az szept. 10-én kiállított, 20-i határidővel teljesítendő számla sincs fenn.

Tényleg nincs meglepetés!

#712 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 24. 12:36

En meg igy hirtelen az "ugyfelcentrumot" sem talalom a szuperzold honlapon...

#713 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 24. 13:33

Idézet: zero977 - Dátum: 2007. szept. 22., szombat - 21:23

1, A Net jó, nem kapcsol szét, a ping 50ms alatt
2. iszonyú idegesítő hogy nem kell kapcsolódni, hanem egyből van Internet ...más cégnél nem így van :(
3. Helpdesk / Ügyfélszolgálat botrányos, semmit sem tudnak .

50 ms alatt van a ping? Még szerencse :)  :think:

Kérdés: mihez küldtek username/password-öt, ha nem kell kapcsolódni? DHCP-vel osztanak címet?

Egyékbént pont most kaptam a cégnél egy szupi zöld levelet, miszerint kedvenc Pantel telefonszolgáltatónk, friss, fiatalos zöld színekbe öltözik, Invitel néven, blabla, aláírás dátum.

Szerkesztette: Kory 2007. 09. 24. 13:35 -kor

#714 Felhasználó inaktív   gyena 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 24. 13:34

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. szept. 24., hétfő - 13:36

En meg igy hirtelen az "ugyfelcentrumot" sem talalom a szuperzold honlapon...

Nem olyan könnyű. Bár akik régebben is használták, azok ugyanazon címen legalábbis egyelőre elérik:
www.pantel.hu/elofizeto/ ill. www.pantel.hu/ugyfelcentrum/.
Akik ezt nem ismerik azok rövid idő alatt biztosan nem.

#715 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 24. 15:14

Idézet: Kory - Dátum: 2007. szept. 24., hétfő - 14:33

Kérdés: mihez küldtek username/password-öt, ha nem kell kapcsolódni? DHCP-vel osztanak címet?

Ahhoz a felulethez, ahol pl. be tudod allitani a postafiokjaidat. Errefele ezt is az ugyfel csinalja. Ha nem kell neki, nem foglalja feleslegesen a nehany kilobajtot sem, nem dolgoztatja a spamszuroket. :)

#716 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 24. 19:18

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. szept. 24., hétfő - 16:14

Ahhoz a felulethez, ahol pl. be tudod allitani a postafiokjaidat. Errefele ezt is az ugyfel csinalja. Ha nem kell neki, nem foglalja feleslegesen a nehany kilobajtot sem, nem dolgoztatja a spamszuroket. :)

Értem, köszi.

#717 Felhasználó inaktív   gyuri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 26. 09:17

Hali,

Most akkor megszűnt az exPantel lakossági LLU vagy hol keressem az Invitel alatt?
Az iptv miatt lehet, hogy érdemes lesz váltani.

Invitel IPTV indulás 2007 végén

Gyuri

#718 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 26. 10:00

Ez az info honnan szarmazik?

Krinyo

#719 Felhasználó inaktív   gyuri 

• Tag