HWSW Informatikai Kerekasztal: Pantel lakossági internetszolgáltatása II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pantel lakossági internetszolgáltatása II Értékeld a témát: -----

#721 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 09. 26. 13:57

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. szept. 26., szerda - 14:42

Ok, semmi, kozben leesett...

Te sem látod a linkeket? Mer' én se veszem észre mindig ezen színsémán. :D

Szerkesztette: Kory 2007. 09. 26. 13:57 -kor

#722 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 26. 14:47

Kivetelesen nem vettem eszre, pedig ra szoktam vinni az egeret a szovegre...
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#723 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 27. 16:22

Úgy látom ma már próbálgatták Invitel és Pantel BIX portok közötti átterheléseket:

http://www.bix.hu/index.php3?lang=en&page=...-1&portid=Te7/3

http://www.bix.hu/index.php3?lang=en&page=...-2&portid=Te8/1

Lehet rövidesen egybeolvad a két port forgalma, és a BIX-en megszűnik a Pantel port. A másik 10GE portot meghagyják backupnak ahogy a Tíkom teszi, esetleg terhelés elosztást csinálnak közöttük ahogy UPC-nél van.

#724 Felhasználó inaktív   zero977 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 28. 09:50

Hétfő délután óta nincs ADSL-em.
Lejelentettem hétfő este a Helpdesknak rögzítésre.
Szerdan felhívtam őket hogy mi újság?
Ja, elnézést, nincs rögzítve a hibabejelentés (köszi!).Akkor berögzítette.Csütörtök, újabb telefon :
T-COM oldalon lesz a hiba, mert tőlük kimegy a jel .

-Mennyi a T-COM-nak a határidő elhárítani a hibát ?
-1 nap.
-Ja, az most járt le
-Telefonáljak vissza péntek délelőtt ...

Most hívtam őket, felhívják a T-COM-ot ...
Ha me sem csinálják meg akkor bukom a hétvégét is, 1 hét kiesés ...

Ilyenkor hova kell jelezni, hogy ezt a hetet nem kívánom kifizetni ? Illetve van ilyenkor vmi vigaszdíj ?

Fasz ki van ezzel a céggel :((

#725 Felhasználó inaktív   murex 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 28. 15:29

Központi hiba van, a telefon szolgáltatás nem müködik!

#726 Felhasználó inaktív   zero977 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 01. 10:16

most hívtak a T-COM-tól, náluk megtalálták a hibát , szakadás volt.

A hétfőn lejelentett probléam péntek este jutott el a T-COMhoz (!), ha így nézzük akkor a T-COM tök gyorsan válaszolt, de a Pantel Helpdesk-e a legrosszabb amit valaha is láttam (szintén Helpdesken dolgozok, szóval van összehasonlítási alap)....

Írok egy keresetlen levelet nekik, és nem iagazán akarom a szeptemberi havídíjat kifizetni azért mert
8 napig nem volt ADSL szolgáltatásuk ...

#727 Felhasználó inaktív   durumdara 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 16:24

Üdv, skacok!

Nos, a végéhez ért PanTel-es pályafutásom... 08.13-án lett volna bevezetve a net, de nem sikerült nekik.
Állandó szakadozás volt az eredmény (20-40 mpként).
Kb. 2 hete volt valami portcsere, akkor utána már nagyon kevés volt a szakadás (3-6-12-24-48 percek között néha 20 mp-re levágott), de a sebesség a 3 Mb helyett 300-600 Kb lett.

Végül tegnap kaptam levelet, hogy számlák storno, mert nem tudják kiépíteni a megfelelő minőségben - túl messze vagyok a központtól.
Nem kell fizetni, 30 napon belül lemondják az egészet.

És ez így még mindig jobb, mint 1 évig szenvedni valamivel, ami nem megy, vagy alig. Úgyhogy legalább a vége korrekt lesz...

Üdv és több sikert nektek:
  dd

#728 Felhasználó inaktív   Insider_info 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 22:46

Idézet: Gabesz - Dátum: 2007. szept. 7., péntek - 9:27

amúgy nekem már 3 hónapja nem felezik meg a sebességet még 100GB után se :) persze ez nekem nem baj, ezért is nem tőlük akartam ezt az ip dolgot kérdezni, hátha nemfigyelnek valamire és nehogy én hivjam fel rá a figyelmüket.

Nem is fogják... hacsak azóta nem vezettek be forgalommérést... drágább lett volna megvenni az ehhez szükséges eszközöket, mint elbukni azt a pár felhasználót, aki esetleg túllépi a limitet... :)

#729 Felhasználó inaktív   [Iron] 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 04. 14:42

Pár hete megint elkezdte ugyanazt a szakadozást, amit két hónapja csinált. Nem mindig, de néha rájön, és akkor 30-60 másodpercenként megszakad 5-10 másodpercre, néha többre, olyankor szinkront is veszt a modem, és az újraszinkronizálás miatt tart tovább.

Az akkori problémánál vmi a központban volt elrontva (egész pontosan azt mondták, hogy találtak (a t-com) valami olyan hibát, ami okozhatott szakadást, de hogy a központban-e, ezt lehet nem mondták, nem emlékszem már), megcsinálták, és jó is lett.

De most ehelyett inkább "vonali paramétereket" változtattak, aminek eredményeképpen az "egekbe" nőtt a pingem, bix-re 8-9 helyett 32-34. Hogy magát a problémát ez megoldotta-e azt még nem tudom, a következő pár nap alatt kiderül. De még ha jó is lett, ez így nagyon nem tetszik. Majd meg is mondom nekik, bár gyanítom, hogy nem fogja meghatni őket.

#730 Felhasználó inaktív   durumdara 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 04. 15:09

Idézet: [Iron] - Dátum: 2007. okt. 4., csütörtök - 14:42

Pár hete megint elkezdte ugyanazt a szakadozást, amit két hónapja csinált. Nem mindig, de néha rájön, és akkor 30-60 másodpercenként megszakad 5-10 másodpercre, néha többre, olyankor szinkront is veszt a modem, és az újraszinkronizálás miatt tart tovább.

Szia!

Én emiatt mondtam le az egészről (de ők is). Nálam a szakadozásra azt mondták, hogy túl távol vagyok a helyi kp-tól...
Amikor javítottak a szakadozáson, akkor meg 300-600 Kb/sec lett a max. sávszélességem. Nem szakadozott (na jó, egy picit), de még az 1M-át sem érte el... :-(

dd

#731 Felhasználó inaktív   gyena 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 12:56

A Pantel-Invitel szolgáltatómnak az alábbi levelet küldtem:

Tisztelt invitel kapcsolat!

"On-line ügyfélcentrumunk azt az egyedülálló lehetőséget biztosítja előfizetőink számára, hogy teljes mértékben kontrollálni tudják a számláikat és telefonhasználatukat. Nincs több meglepetés. Nincs több utánajárás. Kérjük válasszon a baloldali menüsor lehetőségei, vagy az alábbi ikonok közül és tekintse meg számláinak részleteit. Az adatokat naponta egyszer frissítjük."

Továbbra is a fentiek olvashatók a honlapon.
És legutóbb szeptember 10-én frissítettek.

Ez nem éppen kíváló felkészültségről tanuskodik. Mert még arra sem voltak képesek, hogy a fenti szöveg után beírják, hogy: "Ezen szolgáltatásunk bizonytalan ideig szeptember 10-e óta szünetel." Ehhez nem kellene profinak sem lenni a weboldal szerkesztésében.Ez egy alapfokú weboldal szerkesztőnek is legfeljebb 2 percbe kerül. 

Ez volt három napja, s azóta sem történt semmi.

#732 Felhasználó inaktív   Zpalee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 13:36

Szerintem nem is fog, mert az üfsz egy kalap szart sem ér, már hogy finoman fogalmazzak. Én is felhivtam őket ezzel, és megnézte az üfsz-es, azt mondja: "Hát igen, én sem látom szeptember 9-e óta..." ... "Ha holnap se látja, hívjon fel újra, biztosan frissítik..."
Szvsz mindennap hívhatnám :)
Mondjuk ez lenne a legkevesebb, de az hogy minden héten elmegy néhány napra  telefon, azért sokkal nagyobb gáz, de már be se jelentem, úgysem csinálnak semmit. Amíg net van, befogom a szám. Persze csak azóta ilyen szar, mióta egyesültek, addig soha nem volt semmilyen hiba, érdekes...no comment "invitel"  :down:

#733 Felhasználó inaktív   AnalfaBéla 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 08. 10:40

Na kezdődik nálam is. Sebesség a béka segge alatt kb 400kb/s az 1500 helyett. Feltöltés 40 az 96 helyett. Felhívtam hibabejelentőt erre ott mondja a faszi írjak e-mailt. Könyörgöm miért kell ímélt irogatnom?? Nem lehet ezt elintézni telefonon?? :bolond:  :reklamacio: Kíváncsi leszek mikor lesz ebből újra sávszélesség. :mad:

#734 Felhasználó inaktív   rendszergazda 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 08. 12:49

Nem tudja valaki, mi jelenleg a Pantel ügyfélszolgálat e-mail címe? Régebben a kapcsolat@pantel.hu volt, de nem találom hogy mire változott, a weboldalon is még ez a régi cím szerepel.
Olyan világban élünk, ahol a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, a bútorápolószerek viszont valódi citromot

#735 Felhasználó inaktív   AnalfaBéla 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 08. 15:17

Idézet: rendszergazda - Dátum: 2007. okt. 8., hétfő - 12:49

Nem tudja valaki, mi jelenleg a Pantel ügyfélszolgálat e-mail címe? Régebben a kapcsolat@pantel.hu volt, de nem találom hogy mire változott, a weboldalon is még ez a régi cím szerepel.

Sok szerencsét velük...

E-mail cím:
Ügyfélszolgálat:info@invitel.co.hu
Hibabejelentés:helpdesk@invitel.hu

breaking news az ügyemben:
jelentem vacakoltak vele valamit de bő 200kb/s hiányzik a sebességemből

#736 Felhasználó inaktív   AnalfaBéla 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 08. 15:53

Na elszóltam magam.........megint ürülék lett a sebességem.......... A hiba tutira náluk van mert hírtelen 45-ős lett a csillapítása a vonalamnak ,az eddigi 29 helyett.

#737 Felhasználó inaktív   rendszergazda 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 09. 10:40

Idézet: AnalfaBéla - Dátum: 2007. okt. 8., hétfő - 16:17

E-mail cím:
Ügyfélszolgálat:info@invitel.co.hu

Onnan írták hogy a Pantel üfsz-nek írjak, a kapcsolat@pantel.hu címre (a http://www.invitel.h...ntel/index.html oldalon is ez a cím van megadva), de onnan meg ez jön vissza:

Dátum:  2007. okt. 08. Hétfõ 11:27:41
Feladó:  postmaster@office.intra
Tárgy:  Delivery Status Notification (Failure)

This is an automatically generated Delivery Status Notification.

Unable to deliver message to the following recipients, because the message was forwarded more than the maximum allowed times. This could indicate a mail loop.

IMCEAGWISE-Godollo+2EMail+2Ekapcsolat@pantel.hu

Esetleg valaki tud működő panteles üfsz e-mail címet? Mert telefonon nem tudnak segíteni nekem, mindig azt mondják hogy írjak email-t, és most sikerült eljutni a 22-es csapdájába, mivel hiába vetettem fel telefonon hogy a kapcsolat@pantel.hu nem akar működni, erről is levelet kellene küldenem a kapcsolat@pantel.hu-ra, és sehogy nem tudtam megértetni az ügyintézővel hogy ez nem nyerő ötlet.

Szerkesztette: rendszergazda 2007. 10. 09. 10:41 -kor

Olyan világban élünk, ahol a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, a bútorápolószerek viszont valódi citromot

#738 Felhasználó inaktív   murex 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 09. 17:54

Központi hiba van, a telefon szolgáltatás ismételten nem müködik! Másfél hét alatt már másodjára!

#739 Felhasználó inaktív   i-boy 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 10. 10. 18:31

Idézet: gyena - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 12:56

A Pantel-Invitel szolgáltatómnak az alábbi levelet küldtem:

Tisztelt invitel kapcsolat!

"On-line ügyfélcentrumunk azt az egyedülálló lehetőséget biztosítja előfizetőink számára, hogy teljes mértékben kontrollálni tudják a számláikat és telefonhasználatukat. Nincs több meglepetés. Nincs több utánajárás. Kérjük válasszon a baloldali menüsor lehetőségei, vagy az alábbi ikonok közül és tekintse meg számláinak részleteit. Az adatokat naponta egyszer frissítjük."

Továbbra is a fentiek olvashatók a honlapon.
És legutóbb szeptember 10-én frissítettek.

Ez nem éppen kíváló felkészültségről tanuskodik. Mert még arra sem voltak képesek, hogy a fenti szöveg után beírják, hogy: "Ezen szolgáltatásunk bizonytalan ideig szeptember 10-e óta szünetel." Ehhez nem kellene profinak sem lenni a weboldal szerkesztésében.Ez egy alapfokú weboldal szerkesztőnek is legfeljebb 2 percbe kerül. 

Ez volt három napja, s azóta sem történt semmi.

Én is írtam már nekik, de semmi válasz. Nem vált előnyére a cégnek az egyesülés az invi.....-lel. Se webes hozzáférés, se normális ügyfélszolgálat... lassan elérik a t-boy csoport színvonalát.

#740 Felhasználó inaktív   Drag 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 10. 20:23

Sziasztok!

Jár le valakinek mostanába az egy év 24 max csomagjára? Mit ajálanak fel? MEgy tiovább határozatlan idővel?

üdv Drag
Kép

Téma megosztása:

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »