A Te weboldalad III
Elküldve: 2007. 02. 22. 10:48

Nahh, remélem hamarosan én is többet járok majd ide ismét.
Szerkesztette: Delawer 2007. 02. 22. 10:49 -kor
Elküldve: 2007. 02. 23. 07:27
http://www.andrewboy.com/egyeb/wp/
Az oldalgenerálás szöveg helyet majd © egyéb szöveg lesz, egyelőre azért kell, hogy nincs e valami súlyos hiba a php kódban ami miatt esetleg extrán lassan generálódik e le.
Lehet szidni bátran!

Elküldve: 2007. 02. 23. 08:04
Idézet: AndrewBoy - Dátum: 2007. febr. 23., péntek - 7:27
Az oldalgenerálás szöveg helyet majd © egyéb szöveg lesz, egyelőre azért kell, hogy nincs e valami súlyos hiba a php kódban ami miatt esetleg extrán lassan generálódik e le.
Lehet szidni bátran!

Hát, hogy öszinte legyek, nem sok látszik belőle még. Szerintem a header lehetne nagyobb.
Egyébként most mostanában terveztem, hogy veszek egy airsoft rugós pisztolyt

Elküldve: 2007. 02. 23. 08:10
Idézet: e-lias - Dátum: 2007. febr. 23., péntek - 9:04
Egyébként most mostanában terveztem, hogy veszek egy airsoft rugós pisztolyt

A méretek még nincsenek meg a design úgy nagyon eldöntve, de maga a logo kép lehetne nagyobb?
Nem szeretem a sok csicsát, inkább kevés kép és a designt majd megoldjuk okosan vonalakkal meg pontokkal

az üzenőfalat tegnap rittyentettem, elsőre müxött, else hiszem :Đ
Elküldve: 2007. 02. 23. 10:00
Idézet: AndrewBoy - Dátum: 2007. febr. 23., péntek - 7:27
Lehet szidni bátran!

Engem a menüpontoknál az a kettőspont idegesített nagyon

Elküldve: 2007. 02. 23. 10:07
Idézet: AndrewBoy - Dátum: 2007. febr. 23., péntek - 8:10
Nem szeretem a sok csicsát, inkább kevés kép és a designt majd megoldjuk okosan vonalakkal meg pontokkal

az üzenőfalat tegnap rittyentettem, elsőre müxött, else hiszem :Đ

Erre mondtam, hogy lehetne nagyobb. Nekem olyan érzésem van tőle, mintha felfelé kéne görgetnem. De ez csak az én véleményem

Elküldve: 2007. 02. 23. 10:53
Idézet: Hippo - Dátum: 2007. febr. 23., péntek - 11:00

Mert?
Elküldve: 2007. 02. 23. 10:54
Idézet: e-lias - Dátum: 2007. febr. 23., péntek - 11:07

Erre mondtam, hogy lehetne nagyobb. Nekem olyan érzésem van tőle, mintha felfelé kéne görgetnem. De ez csak az én véleményem

ja ertem, de szerintem ha lesz rajta szoveg akkor nem akarod majd felfele tekerni, btw szted mennyivel legyen magasabb/szelesebb?
Elküldve: 2007. 02. 23. 11:02

Elküldve: 2007. 02. 23. 11:42
Idézet: Hippo - Dátum: 2007. febr. 23., péntek - 12:02

hajjajj:) majd egy pár pixel szeparét még berakok oda:)
Elküldve: 2007. 02. 23. 12:48
Idézet: AndrewBoy - Dátum: 2007. febr. 23., péntek - 10:54
Lehet ne ma magasságával van gondd, hanem hogy úgy tűnik, hogy csak a kép egy részét nézem. esetleg ha fölé tennél valamilyen csíkot, vagy valami hasonló dolgot, amiből látszik elsőre, hogy feljebb nincs semmi, akkor talán nem is kéne növelni.
Elküldve: 2007. 02. 24. 17:20
Idézet: AndrewBoy - Dátum: 2007. febr. 23., péntek - 8:27
Lehet szidni bátran!

Uhhh

Nagyon sok kódolási problémát látok az oldalon, már ami a html kimenetet érinti.
Szemantikai szempontból a táblás design, a nem túl kellemes menü (a kettőspontok közé zárt linknevek)
Szintaktikailag olyanok tűntek fel, mint a lezáratlan form az üzenőfalnál, ráadásul a táblázatba építve, a hivatkozott css-ek több mint fele nem található (rossz az import az mcss.css-nél)
Hiányolom a doctype-ot, a html generálásakor (nem tudom, hogy templatet használsz-e, vagy "simán" a php írja-e ki a kódot) vannak hibák (nem következetes stílushasználat, pl. font tag használata, illetve inline stílus megadása)
A kódban sok a kódolatlan & tag, igaz, a kód sajnos nem menne át semmilyen validátoron.
Persze a php kódodból így nem sok minden derül ki, de a html kimenetet alaposabban kellene megalkotni.
Ajánlani tudnám, hogy egy kicsit alaposabban foglalkozz vele, mind a css-sel, az xhtml-el.
Ami a designt érinti, lehetne bátrabb

Kicsit túl szegényes.
További szép munkát kívánok hozzá

Elküldve: 2007. 02. 25. 15:30
Idézet: Delawer - Dátum: 2007. febr. 24., szombat - 18:20

Nagyon sok kódolási problémát látok az oldalon, már ami a html kimenetet érinti.
Szemantikai szempontból a táblás design, a nem túl kellemes menü (a kettőspontok közé zárt linknevek)
Szintaktikailag olyanok tűntek fel, mint a lezáratlan form az üzenőfalnál, ráadásul a táblázatba építve, a hivatkozott css-ek több mint fele nem található (rossz az import az mcss.css-nél)
Hiányolom a doctype-ot, a html generálásakor (nem tudom, hogy templatet használsz-e, vagy "simán" a php írja-e ki a kódot) vannak hibák (nem következetes stílushasználat, pl. font tag használata, illetve inline stílus megadása)
A kódban sok a kódolatlan & tag, igaz, a kód sajnos nem menne át semmilyen validátoron.
Persze a php kódodból így nem sok minden derül ki, de a html kimenetet alaposabban kellene megalkotni.
Ajánlani tudnám, hogy egy kicsit alaposabban foglalkozz vele, mind a css-sel, az xhtml-el.
Ami a designt érinti, lehetne bátrabb

Kicsit túl szegényes.
További szép munkát kívánok hozzá

Ja igen, egyelőre a kódot nem szabad nézni ami a htmlnél jön ki;)
A cssek egy része valóban nem található, még el sem készültek;)
A tábla átmeneti, diveket fogok majd hasznáni.
A formot megnéztem, jogos, fogom javítani

Majd megpróbálom még eldönteni, hogy mi legyen, font, span, div stb. Csak így menet közben nem egyszerű, nincs annyi időm vele, hogy leüljek 2-3 órát csak tervezni

Viszont phpben szívok azzal, hogy nem tudom az alkönytárakban lévő első filet kiolvasni (galériához kellene) orbaszájba hülyeségeket kapok, valamiért az alkönytár kiiratási ciklus végeredményére ráfűzök egy első fájl kiolvasása ciklust és faszságokat csinál:)
Szerkesztette: AndrewBoy 2007. 02. 25. 15:42 -kor
Elküldve: 2007. 02. 26. 01:43

a linkek betűtípusa nem igazán passzol a képbe.
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt
Elküldve: 2007. 02. 26. 04:35
Elküldve: 2007. 02. 26. 10:48
Idézet: LennyLenoks - Dátum: 2007. febr. 26., hétfő - 2:20
Mindkettőről várom a véleményeket, szeretnénk minél jobb, használhatóbb oldalt készíteni.
Sputnik
pozitívumok:
- első ránézésre megnyerő, izgi, trendi
negatívumok:
- trendi
- öncélú
- össze nem illő csicsahalom
- kiforratlan
- átgondolatlan
összességében:
"legyen valami" tipusú parasztvakítás.
Elküldve: 2007. 02. 26. 12:17
Idézet: kAy - Dátum: 2007. febr. 26., hétfő - 10:48
- első ránézésre megnyerő, izgi, trendi
negatívumok:
- trendi
- öncélú
- össze nem illő csicsahalom
- kiforratlan
- átgondolatlan
összességében:
"legyen valami" tipusú parasztvakítás.
Trendi, öncélú ezt aláírom, ez volt a cél.
Kiforratlan, átgondolatlan: ezeket légyszi fejtsd ki. Nem sok átgondoltság kell hozzá szerintem mivel nem túl sok minden van az oldalon, nincsen naponta 10-20 hír, meg userek százai. Néhány kép, meg némi zene. Szóval a felépítéssel szerintem nincs gond, de mondd el a meglátásaid részletesen, abból tanul az ember.