Üdv mindenki!
A Sapphire PI-AM2RS690MHD alaplap kapcsán szólnék hozzá. Én is azok közé a megszálott örültek közé tartozom, aki szeretne olyan alaplapot venni ami a legjobban megfelel az aktuális lehetőségeinek, és persze ami a legjobb választás.
Mit is csinál egy ilyen elmebeteg, mikor alaplapot szeretne vásárolni? Elkezdi számbavenni mi is az amire szüksége van és mi az amire nincs. Törpöl, utánanéz, olvasgat, teszteket olvas és végül BUMM megtalálja amire szüksége van! Na itt kezdődnek a gondok. Naiv módon elkezd keresgélni hogy mennyi és hol és melyik bolt. Kis idő után már csak azt keresgéli, hol és melyik, még később hogy melyik forrás az, ahol be lehet szerezni.
Nos én az utóbbi hétben megpróbáltam mindent amit egy ilyen eszelős tehet. Persze naiv módon a nagykerekkel is próbálkoztam, de persze 0Kb-nyi válasz...
Bizony 2007 Magyarország! Nincs egyetlen egy forrás sem ahol be lehetne szerezni egy teljesen átlag árkategóriás alaplapot. Pontosítok, ahol legalább komolyan megpróbálnák... Mert tudom én hogy nem könnyű hiszen egész európában úgy elkapkodták mint a cukrot. Ebay out of stock, zipzoomfly out of stock. (Már persze ahol egyáltalán volt, mert ugye Hungary alapból out of stock, nekünk jó a gagyi MSI is...) Amcsiban persze akad néhány példány de onnan behozni...
Lényeg a lényeg egy hét után sikerült kiderítenem, hogy Franciaországban még van! Nem megy mostanság valaki Párizsba? Esetleg Lyonba?

Ha igen, és hozna, akkor örök hála!!!
ui: Bocs ha kicsit negatívra siekrült, de tényleg elképesztő, hogy nem lehet nálunk beszerezni egy ilyen lapot. Megjegyzem, a kevésbé jó de még elmegy kategóriájú GA-MA69G-S3H sem kapható... Bah.