HWSW Informatikai Kerekasztal: Megint egy új gép... V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megint egy új gép... V. ide nézz be először, ha új gépet akarsz Értékeld a témát: -----

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 04. 19. 09:27

Idézet: MC Pite - Dátum: 2007. ápr. 19., csütörtök - 10:14

féloff: 1, aki megint csak mozillának hívja a firefoxot felnégyelem; cégnél is minden mozilla terméket mozillának hívnak és a hajam égnek áll tőle hoyg most a firefoxxal vagy a thunderbiddel van megint a baj

2, szép, nagyon szép hogy lehet backupolni firefoxot, de vannak jobb böngészők ahol ilyen vackokkal nem kell szenvedni!
Kép

Kép

az opera jó dolog, használtam 2 évig, de a firefox felüdülés volt utána... sokkal gyorsabban hoz be néhány oldalt, amit az opera tetű lassan (nem nem fogok ilyen oldalakat mutogatni, és nem érdekel hogy mit nyit meg az opera tökéletesen amit a firefox nem) nálam a weblapok 10-15%a problémázott operával, firefoxnál ez perpill 1 azaz egy darab weboldalnál nem jó, minden másikkal működik. ha jól emlékszem erste bank webes felületét se tudta az opera megjeleníteni (még tavaly ősszel) szóval nem kell itt az operát agyon sztárolni, jó, meg minden, de közel sem tökéletes és még enyhén fogalmaztam.

#962 Felhasználó inaktív   Smooth 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 19. 09:40

Újabb offos vita, amibe nem nagyon kéne belemenni.
Egyébként Firefox is tud xar lenni. Ugyanazon a (veszélyes) oldalon nézegettünk serial-okat, 2 külön gépről... öcsém explorerrel, majd rókával is beszívta ugyanazokat a vírusokat, amíg Netscape-pel én nem. Ráadásul sztem a firefox és újabban a netscape is igen lassú lett. (utóbbi még mindig fele annyit eszik a gépemből, mint a kis mozilla termék). Operát még nem próbáltam, de a jelenlegi favorit az IE7. És mivel nem nézegetk már "veszélyes" oldalakat és rendesen be is van állítva, nem is nagyon jönnek be szennyek. Egyébként nincs tökéletes, mindegyiknek van valami hátránya, ahogy előnye is a másikkal szemben.

Szerkesztette: Smooth 2007. 04. 19. 09:41 -kor

Asrock 970 Extreme3
AMD Athlon II X4 645
Kingston 2×4096/1600
Sapphire HD7750
WDC WD1600YS

#963 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 19. 09:48

Ha a weblapok 10-15%a bugzana másoknak is operával akkor nem használnák szerintem  :respect: . Mind3 böngészőt használom, explorert értelemszerűen csak ha a többi em jelenti emg rendesen, firefoxot vendégböngészőnek hagyom meg mert 15-20 ablak szokott megnyitva lenni nálam és nem szeretem ha becsuknak belőle párat...

Hogy milyen gépigénye van firefoxnak(a kettes ram igényét érdemes néha megnézni ahogy 2-3 oldallal is megzabál olykor 2-300 megát), mennyi idő alatt tölt be meg van akiknek nagyon fapados - pl nekem is.

Nem tudom, lehet sztárolni firefoxot is, azt javaslom mindenkinek próbálja mindkettőt. IRC klienstől a torrentklienstől a fülek előnézetéig, az arányos nagyítás kicsinyítés az egész oldalrától a mouse gestureig, az hogy tényleg tabletbrowser és nem lesz 20 perc után 6 irafox ablaka tálcádon annak ellenére hogy azt állítottad be hogy ne nyisson új ablakot; a rengeteg billenytűparancs, a gyorsaság, a 'védett' videók/hangok/bármi letöltési lehetősége, a keresési funkciók oldalon/forrásban/neten,[g akármi googlen, b akármi bittorrenten, y akármi yahoon keres a címsorba írva, stb.] a lasabb nettel rendelkezőknek a különböző gyorsítási lehetőségektől az hogy a füleket ki tudom 'csatlakoztatni' az ablakból és egymás mellé tudom rakni őket (ill egymáshoz képest akárhogy), a bezárt lapok visszanyitása&CTR+ALT+Z,... áhh, nem véletlen van a szeressük meg az operát 30 nap alatt, mert annyi userfriendly funkció van _alapból_ benne; de ha valaki egységsugarú user akkor is tökéletesen tudja használni. Nekem is levelező progi, így a kontaktokat IRCvel együtt kezeli, torrent letöltésekhez is jó (ahol vmit álíltgatni akarok a torrent fileon arra meg ott az utorrent), wapemulátor is jó benne,hogy minden oldalam évek óta újra megnyílik mikor megnyitom a böngészőt, telefonon is ezt használom, naná a P2-es laptopon (pláne ha telefonról megy a net) sincs párja, linux alatt is a kedvencem...  (Ha lenne wiim, pdam, egyébb játkkonzolom vagy bármi amin netezni lehet azokra is ezt tölteném mert _minden_ platformnra van opera ;) )

Egyszerűen pár perc firefoxoszás után már elvonási tüneteim vannak, mikor az egér mozdulatoknak (otthonit felplunieztem ugyan) és billenytűkombinációknak, numpados billentűknek semmi hatásuk nincs mert automatikusan használom őket. Sőt, soxor előfordul hogy mousegestureval akarok bezárni egy programot is már :Đ, de szerencsére a foobarhoz is van már ilyen kieg amit nemsoká tesztelek is.   Szal maradjunk annyiban hogy próbálja ki mindenki, kell egy kis idő míg a rengeteg dologra amit tud lassan fény derül, de akit érdekel keres leírást vagy csak bóklászik a menüben ;) .

Én még hatossal kezdtem és azóta használom; de nagyon kevés olyat (asszem te vagy az első) aki elváltana operáról... Még pár év és a firefox már majdnem feleannyit fog tudni mint az opera mondjuk 2 éve ;)

És tökéletes nincs, de azért dönteni szerintem könnyen lehet köztük...  Infós fősulin végeztem, elsőbe sokan azt se tudták mi azaz opera, negyedikre már csak a koliban többszázan használták és a könyvtrában is a naponta 'újrateremtődő' windowsú gépeken is szinte mindegyiken rajta volt már a piros browser... én is ezzel kezdem ha tudom hogy fél órát fogok valahol böngészni...

http://magyaropera.blog.hu/
http://magyaropera.blog.hu/2005/04/25/szer...t_az_opera_8_at
http://help.opera.com/Windows/9.20/hu/ (igen, magyar súgó :) )

Az Opera felhasználói a legelégedettebbek
2007. április 11. karaj

A NetApplications és a SurveyWare közös felmérése alapján az Opera és a Firefox böngészők felhasználói elégedettek a leginkább a böngészőjükkel. A felmérésben a legtöbben a Firefoxot jelölték meg a legjobb alkalmazásként, viszont miután összevetették az eredményeket a böngészők felhasználói bázisával, kiderült, hogy az Opera felhasználói vannak leginkább megelégedve a böngészőjükkel; ezután következik a Firefox, majd az Apple Safarija.

Az Opera máig az Internet legjobban őrzött titkai közé tartozik - az internetezők kevesebb, mint egy százaléka használja szerte a világon. Az Operának mindig is rendkívül stabil felhasználói bázisa volt, sokan voltak hajlandóak fizetni a böngészőért még abban az időben, amikor az ingyenes változatban reklámok voltak. Annak ellenére, hogy az Internet Explorer jelenleg 79 százalékos részesedéssel rendelkezik, a válaszadók nem rajongtak érte túlzottan.

Szerkesztette: MC Pite 2007. 04. 19. 10:05 -kor

Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

Elküldve: 2007. 04. 19. 10:55

na ezt most (máskor se, mert túl hosszú) nem olvasom végig :D

#965 Felhasználó inaktív   Waveson 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 19. 12:35

Idézet: =Oli= - Dátum: 2007. ápr. 19., csütörtök - 4:49

Szerintem ez nem a te topicod, ez kicsit se kapcsolódik a témához. De: rakd rendbe a Win-t(=telepítsd újra), tegyél bele min 256 mb memóriát és a celeroncs helyett egy processzor se ártana  ;)

Bazzeg ez nektek a mániátok??
256megás celeron procis gép, újrarakott windózzal, tökéletesen megy a gép csak a taskmgr-r lassúcskán megy ha a folyamatok fülre kattintok, és paintbe ha kinagyítom a képet és gyorsan húzom akkor is felkúszik a procihasználat 100%-ra..:D
Ezelőtt is jó volt a gép, csak vinyócsere miatt raktam újra a wint, előtte is ugyanez volt taskmgrel..:D
Nem kell bele a64, mert a p4et mindennek nevezem csak nem processzornak.
Cs1.6 megy nagyon ritkán rajta, arra bőven elég, 60-120fps körül mászkál.(agyonhúzott tnt2vel 640ben).Meg msn és netezés.
Csak kíváncsi voltam mi az istenért lehet ez, esetleg annyira kevés a cache, hogy állandóan rendszermemóval babrál vmit és az is olyan lassan, hogy megakad egy kicsit? és így felmegy a proc % használat..nem tudom..naggyon érdekes... :think:  :Đ
ÚJ KONFIG:D
<b>1.:</b> Gigabyte P35-DS3,Core 2 Duo E6400 2,13@3Ghz, Sapphire AMD Radeon HD7770 OC, 4GB DDR2 800Mhz, 1TB Samsung HD103UJ, 1.1A, 19' 931BF Samsung TFT,Pioneer DVDíró, Chieftec 350W GPS-350EB-101A PSU
<b>2.:</b> GigaByte m55s-s3, Athlon 64 X2 3800+@2300mhz, Geforce7900GT,1024MB DDR2 667 Mhz, 2x250GB HDD, AC97, 19' TFT LG, 1.1A, ASUS DVDRW, 400W UltraPower PSU
<b>Laptop1: Dell N1015V: i3-2310M 2,1Ghz, 4GB, 640GB, GT525M
Laptop2: Acer Aspire, C2D,7300GS, 2GB, 250GB
Laptop3:</b> HP-Compaq EVO N1015V@512Mb Ram

#966 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 19. 15:30

néhány kérdésem lenne hozzátok:

- a "sata300" az a SATA II? És az "eSATA" az is a SATA II?

- illetve vennék egy külső merevlemezt, ami eSATA-s csatlakozású

Ez egy Asus P5B Deluxe lappal összedugható lenne? Elvileg van rajta eSATA, de mellé zárójelbe valami Raid-es cuccot írnak). És konkrétan a lapon van egy "e3SATA" dugasz, amibe a külső mobil kábelét be tudom dugni, vagy ez nem ilyen egyszerű, és a lapon van ilyen csatlakozó, amit valahogy ki kell vezetni a ház hátuljára? Biztos loáma kérdések, dehát láma vagyok... :)
Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól.
Már hetedik éve, hogy anyósom átjön karácsonykor. Idén újítunk. Beengedjük.
A feleségem alapjában véve gyerekes. A múltkor is bejött a fürdőszobába és elsüllyesztette a papírhajócskáimat.

#967 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 19. 15:34

Idézet: Waveson - Dátum: 2007. ápr. 19., csütörtök - 13:35

Bazzeg ez nektek a mániátok??

Nem, csak mar megszoktuk, hogy idejarsz sirni a mindenfele kotvak alaplapbol+procibol osszekokanyolt geppel, hogy miert nem mukodik ezmegaz.

#968 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 19. 18:01

Na, azért fogjuk vissza magunkat. Tény hogy nem egy normális vas, de attól még _a kérdésre_ lehetne koncentrálni... a villódzás vga 2D driver hiba, lassulás meg proc. Elöbbit lehet orvosolni, utóbbit sw-esen természetesen nem.
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?

#969 Felhasználó inaktív   Smooth 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 19. 19:09

Idézet: Sz@bi - Dátum: 2007. ápr. 19., csütörtök - 15:30

néhány kérdésem lenne hozzátok:

- a "sata300" az a SATA II? És az "eSATA" az is a SATA II?

- illetve vennék egy külső merevlemezt, ami eSATA-s csatlakozású

Ez egy Asus P5B Deluxe lappal összedugható lenne? Elvileg van rajta eSATA, de mellé zárójelbe valami Raid-es cuccot írnak). És konkrétan a lapon van egy "e3SATA" dugasz, amibe a külső mobil kábelét be tudom dugni, vagy ez nem ilyen egyszerű, és a lapon van ilyen csatlakozó, amit valahogy ki kell vezetni a ház hátuljára? Biztos loáma kérdések, dehát láma vagyok... :)

Nem bántani akarlak, csak tanács ;)
Ha beírod google-be, h e-sata, rengeteg hasznos dologgal találod magad szemben. Ha pedig inkább vizuális típus vagy, katt a képek feliratra, és mindjárt megdobál pár képpel.
Mint pl ezek: Link
Ez most konkrétan a "hogy néz ki a dolog" kérdésre volt egy válasz. (ott van a lap hátulján a csatlakozó - legtöbb esetben)
Egyébként igen, ugyanolyan gyors lesz, mint a belső satas meghajtók (tehát 60-65MB/s olvasás :D... 150re ill 300ra ne nagyon számíts)
Asrock 970 Extreme3
AMD Athlon II X4 645
Kingston 2×4096/1600
Sapphire HD7750
WDC WD1600YS

#970 Felhasználó inaktív   Smooth 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 19. 19:10

Dupla vagy semmi! sry
De ha már úgy is csinált egy postot ez a szerencsétlen, ne ágaskodjon itt üresen. (bár nem akartam már ezzel foglalkozni)
Eddig csak tervezgettem, h kipróbálom, most viszont már nem bírtam tovább... engem ez is meggyőzött :) Érezhetően gyorsabb a rókához képest. A képen látható adatok egyébként úgy sikerültek, h firefoxban és operában is ugyanaz az oldal (HWSW milyen gépet vegy topic :D) volt megnyitva (azaz összesen 1oldal mind2-ben). Explorer meg csak annyi, h egy mappa nyitva volt.. nem böngészőként :)
Diegho, röviden:

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-10-1177006478.png

Szerkesztette: Smooth 2007. 04. 19. 19:14 -kor

Asrock 970 Extreme3
AMD Athlon II X4 645
Kingston 2×4096/1600
Sapphire HD7750
WDC WD1600YS

#971 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 19. 19:33

Idézet: Smooth - Dátum: 2007. ápr. 19., csütörtök - 20:10

Dupla vagy semmi! sry
De ha már úgy is csinált egy postot ez a szerencsétlen, ne ágaskodjon itt üresen. (bár nem akartam már ezzel foglalkozni)
Eddig csak tervezgettem, h kipróbálom, most viszont már nem bírtam tovább... engem ez is meggyőzött :) Érezhetően gyorsabb a rókához képest. A képen látható adatok egyébként úgy sikerültek, h firefoxban és operában is ugyanaz az oldal (HWSW milyen gépet vegy topic :D) volt megnyitva (azaz összesen 1oldal mind2-ben). Explorer meg csak annyi, h egy mappa nyitva volt.. nem böngészőként :)
Diegho, röviden:

Az iexplore.exe nem is fut :)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

Elküldve: 2007. 04. 19. 19:36

Idézet: Smooth - Dátum: 2007. ápr. 19., csütörtök - 20:10

Dupla vagy semmi! sry
Diegho, röviden:

és ezzel mit akarsz bizonyítani?  :confused:  hol érdekel engem hogy 5 vagy 50 megát foglal?  :think:  bizonyos oldalakat sokkal lassabban, vagy hibásan nyitott meg nekem tavaly, feltettem firefox-ot és minden gondom megoldódott, kivéve 1 oldalnál... na mindegy te azt használod én ezt és itt be van fejezve.

#973 Felhasználó inaktív   Waveson 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 19. 19:45

Idézet: MC Pite - Dátum: 2007. ápr. 18., szerda - 21:51

OEM szerintem nem tud javító telepítést...

Waveson, 2Dben elég erős, a procid az meg... ...
Én driver problémára gyanaxom...

Wazzeg nem az én procim :D:D
Nekem a64em van :eek:
ÚJ KONFIG:D
<b>1.:</b> Gigabyte P35-DS3,Core 2 Duo E6400 2,13@3Ghz, Sapphire AMD Radeon HD7770 OC, 4GB DDR2 800Mhz, 1TB Samsung HD103UJ, 1.1A, 19' 931BF Samsung TFT,Pioneer DVDíró, Chieftec 350W GPS-350EB-101A PSU
<b>2.:</b> GigaByte m55s-s3, Athlon 64 X2 3800+@2300mhz, Geforce7900GT,1024MB DDR2 667 Mhz, 2x250GB HDD, AC97, 19' TFT LG, 1.1A, ASUS DVDRW, 400W UltraPower PSU
<b>Laptop1: Dell N1015V: i3-2310M 2,1Ghz, 4GB, 640GB, GT525M
Laptop2: Acer Aspire, C2D,7300GS, 2GB, 250GB
Laptop3:</b> HP-Compaq EVO N1015V@512Mb Ram

#974 Felhasználó inaktív   nagyko 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 19. 20:14

A tanácsokat követve és várva az adóvisszatérésre kaptam az új gép konfigra egy új ajánlatot. Ezzel kapcsolatba tanács vagy egyéb észrevétel:

Asus i965 P5B-E LGA 775 DDR2 PCX SATA2 1394 ATX 2.0
Samsung 250 GB. 7200 rpm SATA2-300 8MB
2x1 GB DDR2 Ram 800 MHz Kingmax-Mars
Intel P-4 2133/1066 LGA 775 2MB CORE 2 DUO E6400 BOX
Asus Ati Radeon EAX1950/PRO/HTDVP 256 MB DDR TV DVI PCX
16/8/40/16x Pioneer 112D DVD-writer drive fekete
ATX P4 Midi Torony 4x5.25 AeroEngine fekete, szürke
ATX Táp 430W P3/P4 Coolermaster 12cm vent.

ez tokkal vonóval 200k

Samsung vinyó helyett WD-t akartam, de ezt írták be ajánlatba, gondolom nem sokkal drágább/olcsóbb...
tápot, házat nem nagyon ismerem, most fogok googlizni, de azt mondták ezek nem rosszak...
esetleg E6300-al majd 10k-val lenne olcsóbb, gondolom az se nagyon rossz
tunigolni nem tudok, játszani szeretnék (öreg vagyok hozzá, de infantilis :))

#975 Felhasználó inaktív   Smooth 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 19. 20:15

Idézet: diegho - Dátum: 2007. ápr. 19., csütörtök - 19:36

és ezzel mit akarsz bizonyítani?  :confused:  hol érdekel engem hogy 5 vagy 50 megát foglal?  :think:  bizonyos oldalakat sokkal lassabban, vagy hibásan nyitott meg nekem tavaly, feltettem firefox-ot és minden gondom megoldódott, kivéve 1 oldalnál... na mindegy te azt használod én ezt és itt be van fejezve.

Mondom, nem akartam én vitát kezdeni/folytatni. De gondolom, neked is csak egy ablak (vagy tab) szokott nyitva lenni ;)
Foglalt nekem már a fox 600M környékén is. Ott mondtam azt, h inkább ie, mint ez a csoda. Most még azért bogarásznom kell egy darabig, míg eldől, h IE7 vagy Opera marad, de nekem eddig még a Netscape-nél is jobban tetszik. ;)
50M engem se vág földhöz... de amikor leakaszt 600-at csak a böngésző és fut mellette még pár apróság... mondjuk futott a bugos PS CS2, aminél egy 200×200as kép méretezésekor a lapozófile felszökött 2.4G-re és megadta magát a rendszer :Đ
Fox gyankran eredményezett nekem memória írás/olvas hibát... IE és eddig Opera nem... de még a necc se

Asrock 970 Extreme3
AMD Athlon II X4 645
Kingston 2×4096/1600
Sapphire HD7750
WDC WD1600YS

#976 Felhasználó inaktív   Smooth 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 19. 20:19

Idézet: nagyko - Dátum: 2007. ápr. 19., csütörtök - 20:14

A tanácsokat követve és várva az adóvisszatérésre kaptam az új gép konfigra egy új ajánlatot. Ezzel kapcsolatba tanács vagy egyéb észrevétel:

Asus i965 P5B-E LGA 775 DDR2 PCX SATA2 1394 ATX 2.0
Samsung 250 GB. 7200 rpm SATA2-300 8MB
2x1 GB DDR2 Ram 800 MHz Kingmax-Mars
Intel P-4 2133/1066 LGA 775 2MB CORE 2 DUO E6400 BOX
Asus Ati Radeon EAX1950/PRO/HTDVP 256 MB DDR TV DVI PCX
16/8/40/16x Pioneer 112D DVD-writer drive fekete
ATX P4 Midi Torony 4x5.25 AeroEngine fekete, szürke
ATX Táp 430W P3/P4 Coolermaster 12cm vent.

ez tokkal vonóval 200k

Samsung vinyó helyett WD-t akartam, de ezt írták be ajánlatba, gondolom nem sokkal drágább/olcsóbb...
tápot, házat nem nagyon ismerem, most fogok googlizni, de azt mondták ezek nem rosszak...
esetleg E6300-al majd 10k-val lenne olcsóbb, gondolom az se nagyon rossz
tunigolni nem tudok, játszani szeretnék (öreg vagyok hozzá, de infantilis :))

Hát igen... 6300, vagy esetleg 4300 (32k környékén), és akkor talán belefér majd egy picivel nagyobb VGA (bár sztem ez se rossz - nem azért, mert nekem is ez van :Đ).
Tápból elég kisebb is, bár ez se drága. Házból viszont jobbat is lehet találni olcsóbban.
Samsung helyett inkább WD vagy Hitachi, de ha nem módosítható, talán nem halsz bele :).
Asrock 970 Extreme3
AMD Athlon II X4 645
Kingston 2×4096/1600
Sapphire HD7750
WDC WD1600YS

#977 Felhasználó inaktív   nagyko 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 19. 20:37

Idézet: Smooth - Dátum: 2007. ápr. 19., csütörtök - 21:19

Hát igen... 6300, vagy esetleg 4300 (32k környékén), és akkor talán belefér majd egy picivel nagyobb VGA (bár sztem ez se rossz - nem azért, mert nekem is ez van :Đ).
Tápból elég kisebb is, bár ez se drága. Házból viszont jobbat is lehet találni olcsóbban.
Samsung helyett inkább WD vagy Hitachi, de ha nem módosítható, talán nem halsz bele :).

A tippem házra CoolerMaster Elite 330-volt, a vincsi gondolom módosítható, de laírtam hogy legyen WD, árajánlatban meg Samsung lett.
Ha 6300-as és jobb VGA (bár szerintem se rossz, nem azért mert neked van :) ), ahogy néztem árakat x1950xt vagy EN7950GT lehetne...

#978 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 19. 21:13

Na, mit kapni most itthon AM2 integrált VGA-s normális lapokat? :think:

#979 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 19. 21:21

Asus M2A-VM?
14.5+fa a nakkerara.

Ha kenyes vagy az Asusra, akkor MSI K9AGM-L-t is kapsz annyiert :p
Ha meg nem tetszik az Ati chipset, akkor vegyel GeForce 6150-et :p :p

Szerkesztette: nyunyu 2007. 04. 19. 21:31 -kor

#980 Felhasználó inaktív   Smooth 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 19. 21:22

Idézet: nagyko - Dátum: 2007. ápr. 19., csütörtök - 20:37

A tippem házra CoolerMaster Elite 330-volt, a vincsi gondolom módosítható, de laírtam hogy legyen WD, árajánlatban meg Samsung lett.
Ha 6300-as és jobb VGA (bár szerintem se rossz, nem azért mert neked van :) ), ahogy néztem árakat x1950xt vagy EN7950GT lehetne...

Ház jó válsztás, viszont 7950-et felejtsd (akkor inkább maradjon 1950pro).

Azt az Asus-t ajánlottam én is, de már lehet is kapni? :eek:
Amúgy 18-19k egész tűrhető is lenne érte... de mennyi az kiskerben? :)
(gyorsan változnak az árak :Đ)

Biztos, h MVP? mert ilyet nem találtam sehol... nekem M2A-VM rémlik :think: meg ugyanez HDMI-vel.

Szerkesztette: Smooth 2007. 04. 19. 21:36 -kor

Asrock 970 Extreme3
AMD Athlon II X4 645
Kingston 2×4096/1600
Sapphire HD7750
WDC WD1600YS

Téma megosztása:

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48