Idézet: diegho - Dátum: 2007. márc. 7., szerda - 20:13
az emberek 1%-a se tuningol szóval nem értem ezt a dolgot... tuningolni inkább az szokott aki nem tudja megfizetni a drágább, gyorsabb alkatrészt... pl én se tuningolok, első pár hétben tuningoltam, de minek amikor így is tökéletesen elég?
lehet az a baj hogy nekem olyan a baráti köröm hogy nem csak a gép előtt ülnek... szinte mindenkinek családja van, feleség, gyerek és ha játszani akarnak akkor a barátokkal tolják neten és igen nagy felbontásban de szűrők nélkül mert nem azt figyelik a ventri-n röhögés közben hogy most 10-el több rece van az egyik 5mm-es élen. most hogy így belegondolok nincsenek is 20 év alatti ismerőseim, de inkább 22 alattiak... 22 felett meg már szerintem gondolkodik annyit az ember hogy nem egy hülye számítógépre költi a pénzt amikor annál sokkal jobb befektetések is vannak ha játszani akar néha (lásd konzolok).
Nem hinném hoy cxsak 1% tuningol azért, az már régen volt, szerintem vállalatokat nem számítva 10%.
Ennek semmi köze a gép elött üléshez, mert havonta 2× játszok, de ha játszok akkor legyen normális. Van aki naponta játszik és most cserélte a 8500ösét 9700re. Iagz, régebben többet játszottam, ill ha nem cserélek sűrűn alkatrészt akkor sokba kerül egyszerre a csere, így kis különbözetekkel el lehet ügyeskedni.
Mikor lehet menni, engem sem látsz gép elött, inkább a hegyekben, akár gyalog, akár nyeregben, vagy épp a géppel a nyakamban és állványnal a hátamon; stb. Sok gépet használok, 9 éve van saját gépem, és elvárom a gépemtől hogy gyors legyen és egyszerre több dolgot tudjak csinálni, hisz általában ha már megy akkor dolgozzon

.
Hogy nincs valkainek ideje 200ról 250re feltolni az fsbt azt ne mond nekem. Hogy van-e értelme a tunignnak?
"Superpi 1mega: 45@29 sec.
mark 05: 4xxx@6435 pötty
Ami legjobban mutatja szerintem egyben, mark01: 19799@28129 pont
Ez 42%."
link
Szerintem van. Lehet hogy csóri vagyok... vagy csak vannak fontosabb dolgok is, minthogy hülye presztízst fizessek a cégeknek, meg olyan teljesítményért is fizessek amit olcsóbban is megkapok... vállalom, de nem rajtam fognak meggazdagodni pl a proci gyártók az hót ziher - amíg a 25ezres proci anyit megy mint a 100ezres addig tuti. 2× vettem 60ezres procit, de mivel a SanDiegok is csak 2800Mhzen mentek (egyik 2600on) így elcseréltem egy 2800at menő Venicre meg 20 ropira. Valakit a SanDiego felirat boldogított a cpuz-t nézve - sokan vannak.
Középiskolás és korai főiskolás koromban a tuning hobbim volt, el isértem pár figyelemreméltó eredményt; ez szórakozásból volt, igen (Thorton Bartonná kötve, léggel2000@2685 Mhz, első saját vízhűtésemmel 1830@2853Mhz, koraiTbredBből 2226Mhz, korai Veniceből 1800@2800Mhz (10 óra után leakadt a prime így annyi fesszel csak 2600on használtam), de ez más tészta.
Igenis rohadtul zavarnak a recék, autós játékokben pláne, de hl vagy egyéb játéknál is. Nézd meg az öreg UT-t truform patchel 1680×1050ben 6×16on nálam, rá se fogsz ismerni. De truform nélkül is elégedetten bólintanál (lodok mínuszban ofkorsz; krátya szögfüggetlen minőségi javítókat használ).
Maholnap töltöm a 24et, ismerőseim is ált korombeliek 20-30 évesek. Konzolt... hamarabb legyek kopasz minthogy konzolt vegyek

. (Néha) szeretem a PC-t (néha gyűűűűlölöm), és többet tud.
Feleslegesen nem szóróm rá a forintokat, mindig akkorát veszek mindenből amire szükség van/akkore cserélek mikor alegkisebb különbözettel ki tudok szállni. AZért van 160as wd vinyóm mert RE szériából nem volt kisebb. Pio 109XLA sem mai, vehetnék 8800at de minek, vehetnék fasza 939es lapot de 15ért jó ezis használtan, még ha *** is kicsit, divatos dolgok, trendek és mások véleménye nem hat meg.
De vallom hogy tuningolni nem luxus, szűrőkkel játszani pedig igenis sokan játszanak, messze többen mint annélkül. Alaplapin nem szűrőzök, de mindne máson igen - lehet hogy öreg S3-as és ATi-s berögződés, ki tudja