Üdvözlök mindenkit!
Nos, véletlenül keveredtem ide, mivel a gugliba beírtam, hogy Digi Zrt. Kerestem a honlapjukat. Bele-beleolvasgattam itt a hozzászólásokba, és láttam, hogy érdemi választ még nem adott senki az érdeklődésekre a Digi-vel kapcsolatban, illetve amit írtak, az kívánnivalót hagy maga után.
Én hosszú évek óta vagyok viszonylag elégedett előfizetőjük. Illetve voltam a DMCC nevű cégnek, amelyet egy-két hónapja vásárolt fel ez a Digi Zrt, így most már őket gazdagítom.
A DMCC egy kis debreceni kábeltévé- és internetszolgáltató cég volt, állítólag még a tulajdonosa is magyar volt. Kizárólag Debrecenben működtek. Elfogadható áron. 9990 Ft-ot kellett nekik fizetni sokáig a legbővebb tévécsomagért plusz a 2M/512K internetért. Aztán tavaly valamikor csökkentették az áraikat. Azután lett 5850 ugyanaz a csomag, ami jónak mondható.

Nem akarom dícsérni őket, nehogy felemeljék vissza.

Aztán idén február-márciusban vette át őket cakkumpakk, tehát előfizetőkkel együtt, az árakat és a szolgáltatást megtartva ez a Digi Zrt, aminek tán ugyanaz a tulajdonosa, mint a DigiTV-nek, ezért használhatja egyáltalán ezt a nevet, vélhetően.
Mivel a DMCC csak Debrecenben működött, valószínűnek tartom, hogy a Digi Zrt (DigiKábel) is csak itt érhető el Debrecenben, azon belül is csak a sűrűn lakott panel-lakótelepeken. Szerintem. Javítson ki valaki, ha tévedek.
Tehát nekünk, előfizetőknek ez a váltás csak egy névváltozásban nyilvánult meg gyakorlatilag. Egyelőre.
Ugyanakkor látva a honlapjukat, a valóságban sok minden nem úgy van.
Tudtommal nincs telefonszolgáltatásuk, engem legalábbis még nem kerestek ilyennel, pedig lehet, érdekelne. Nincs 4 megabites internetük, csak tervezik. Ami van, annál sem egyezik a le- illetve feltöltési sebesség, nem is értem, honnan vették. Két fajta van: 1M/256K és 2M/512K. A tévé csatornakiosztás is elég furcsa a honlapjukon. Nincs annyi, összesen 54 csatornájuk van.
Javaslom akit érdekel, inkább a www.dmcc.hu honlapot nézze meg, ha még létezik. Nekem most nem akar bejönni. Ott minden jól volt leírva, és azokat vette át a Digi Zrt, mint említettem.
Amúgy sokkal jobb, mint a b**i upc.

Minden városba kellene konkurrencia az upc-nek.
Remélem, tudtam használható információval szolgálni.
Üdvözlettel, ElFary