Idézet: ElFary - Dátum: 2007. ápr. 28., szombat - 23:13
Ami pedig ezt a (DMCC) Digi Zrt-t illeti, ismétlem, több éve vagyok előfizetőjük, és örülök, hogy vannak, mert kell a konkurrencia a upc-nek. Minőségben is nagyjából elégedett vagyok velük, nem akarom őket túldícsérni, vannak néha hiányosságok. De ilyenkor (pl. ha fél napig nincs net valamilyen okból, vagy épp mikor kettévágták a főkábelüket vagy mit, és fél napig tartott, mire helyreállították) legalább ezt a következő havi számlán kompenzálják, legalábbis a DMCC-nél így volt. Remélem, ezen nem változtatnak ezután sem. Szóval aránylag korrektek is, én így látom.
Viszont a műholdas DigiTV az valami katasztrófa. Rossz képminőség, sokszor nincs jel vagy gyenge jel, ráadásul, amit abból hiányolok nagyon, az a teletext. Node ez lehet nem ide tartozik.
Uthenger: te hol laksz, hogy neked megegyezik a fel- és letöltési sebesség. Mert itt Debrecenben én kizártnak tartom, hogy legyen ilyen a Digi Zrt-nél.
latency: köszönöm a pontos információt.
Így már más a leányzó fekvése
(Chelloval eddig itt nincs gond KOPP-KOPP, a kábeltévét szúrták már el, amikor a kábelünket átkötötték a gazdaságos csomagba, telefon, majd kiderült, hogy a sok egyenfehér koax között összekeveredett a szerelő.

Súgó
A téma zárva.