HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel tud valaki róla valamit? Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   rohamkocka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 29. 12:06

Idézet: ElFary - Dátum: 2007. ápr. 28., szombat - 23:13

Elnézést, ha valakit érzékenyen érintett a upc-ről írt tömény "értékelésem". :) Nos, a tévéjüket ismerem: drága. Ráadásul még az az idióta konverter is kell hozzá bővebb csomagnál. Az chellojukkal kapcsolatban nincs tapasztalatom, de azt látom, hogy iszonyat drága. Nekem tökéletesen megfelel 5850 Ft-ért az 54 csatornás kábeltévé a 2M/512K nettel együtt a (DMCC) Digi Zrt-től. Konverter sem kell a tévéhez. Valahol itt lennének egyébként a reális árak, csakhát a upc sok helyen monopólhelyzetben van, amit jócskán ki is használ, ezért rühellem őket.
Ami pedig ezt a (DMCC) Digi Zrt-t illeti, ismétlem, több éve vagyok előfizetőjük, és örülök, hogy vannak, mert kell a konkurrencia a upc-nek. Minőségben is nagyjából elégedett vagyok velük, nem akarom őket túldícsérni, vannak néha hiányosságok. De ilyenkor (pl. ha fél napig nincs net valamilyen okból, vagy épp mikor kettévágták a főkábelüket vagy mit, és fél napig tartott, mire helyreállították) legalább ezt a következő havi számlán kompenzálják, legalábbis a DMCC-nél így volt. Remélem, ezen nem változtatnak ezután sem. Szóval aránylag korrektek is, én így látom.
Viszont a műholdas DigiTV az valami katasztrófa. Rossz képminőség, sokszor nincs jel vagy gyenge jel, ráadásul, amit abból hiányolok nagyon, az a teletext. Node ez lehet nem ide tartozik.

Uthenger: te hol laksz, hogy neked megegyezik a fel- és letöltési sebesség. Mert itt Debrecenben én kizártnak tartom, hogy legyen ilyen a Digi Zrt-nél.

latency: köszönöm a pontos információt.

Így már más a leányzó fekvése  :) , csak mostanában megsűrűsödtek az olyan elsőreges felhasználók, akik lehordanak mindent, és istenítik a saját szolgáltatásukat, aztán kiderül, hogy amit ő komoly internetnek gondolt, az a felszín laza kapargatása.

(Chelloval eddig itt nincs gond KOPP-KOPP, a kábeltévét szúrták már el, amikor a kábelünket átkötötték a gazdaságos csomagba, telefon, majd kiderült, hogy a sok egyenfehér koax között összekeveredett a szerelő. :) )
----------
rohamkocka

#62 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 05. 02. 01:43

Idézet: shabba - Dátum: 2007. ápr. 29., vasárnap - 12:17

Azért ez már több mint 400 ezer ügyfél, ennyinek illene rendes supportot is adni 24h-ban.

Télleg, weben megnézve van 40-es számuk, 24 órásban. Kérdés jó-e valamire, vagy olyan, mint a Fibernet vonala, ahol közlik, nem ők az illetékesek, csak le tudják adni a dolgot a területi képviselethez, aztán "várjak türelmesen". :fear:
Make love not Wor.

#63 Felhasználó inaktív   Kalabocs 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 11. 05:26

a 061-7070707 -tel probálkoztam már 04 óra körül és felvették!
Söt amikor 412.... számuk volt 1vagy 2 éve akkor már 24 órás volt a CATV-internet diszpécser eléhhetőség..

#64 Felhasználó inaktív   Zsömbi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 02. 23:33

Sziasztok!

Lassan két hónapja HDSNET Netem (is) van, a legkisebb (1 megás) csomag. Eddig mind szép és jó volt, a le és feltöltés mindig a maxon ment. Viszont csütörtök este/éjszaka valami brutális ingadozás volt. Csomagveszteségem igen nagy volt, gyakran olyan érzésem volt, mintha szakadna az egész Net. Sajnos még tegnap és ma is tapasztalok hasonlót, bár nem olyan nagy mértékűt, mint csütörtökön. :reklamacio: Szóltam az ügyfélszolgálatnak is, ők azt mondták a modemmel lehet a gond. De egy két hónapos modem máris összekakálná magát? :think: Vagy egyszerűen csak ezt mondta az üfsz, mert mást nem tudott? Szar lenne globálisan a rendszer/szolgáltatás? Más nem tapasztalt ilyesmit az elmúlt időszakban?
üdv.: Zsömbi

Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553 .:. Mobile AMD Turion64 X2 RM70 2.0 GHz .:. 3072 MByte DDR2 PC5300 .:. 320 GByte 5400 rpm SATA .:. ATi Mobility Radeon HD3470
OS Windows Vista Home Premium

#65 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 03. 02:31

Idézet: Zsömbi - Dátum: 2007. jún. 3., vasárnap - 0:33

Sziasztok!

Lassan két hónapja HDSNET Netem (is) van, a legkisebb (1 megás) csomag. Eddig mind szép és jó volt, a le és feltöltés mindig a maxon ment. Viszont csütörtök este/éjszaka valami brutális ingadozás volt. Csomagveszteségem igen nagy volt, gyakran olyan érzésem volt, mintha szakadna az egész Net. Sajnos még tegnap és ma is tapasztalok hasonlót, bár nem olyan nagy mértékűt, mint csütörtökön. :reklamacio: Szóltam az ügyfélszolgálatnak is, ők azt mondták a modemmel lehet a gond. De egy két hónapos modem máris összekakálná magát? :think: Vagy egyszerűen csak ezt mondta az üfsz, mert mást nem tudott? Szar lenne globálisan a rendszer/szolgáltatás? Más nem tapasztalt ilyesmit az elmúlt időszakban?

nálunk switch-es netük van, azzal ritkán van gond.

#66 Felhasználó inaktív   Adam(...) 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 04. 16:51

Idézet: TóthLaci - Dátum: 2007. márc. 7., szerda - 14:31

Debrecenben élek...

nagyon érdekel engem ez az internet, ellátogattam az emktv honlapjára, de ugy látom hogy nincs lefedettség a lakhelyemen, de debrecenben sem, félre néztem valamit? budaörsi vagyok mellesleg

#67 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 06. 08:17

Idézet: Adam(...) - Dátum: 2007. jún. 4., hétfő - 17:51

nagyon érdekel engem ez az internet, ellátogattam az emktv honlapjára, de ugy látom hogy nincs lefedettség a lakhelyemen, de debrecenben sem, félre néztem valamit? budaörsi vagyok mellesleg

Debrecenben van pár lakótelepi részen switch, másik részén meg modemes (ez persze 1 nagy rakás ...)
pesten ahogy elnéztem 2 kerületben van szintén switch-es rendszerük, a 4/4 az korrekt :) de én beérném az itthoni 2/2-vel 3.5ér :)

többet ér az hogy tudok pakolgatni ftp-re cuccokat meg a távoli asztal is egész normális sebességgel megy, mint az hogy 10-20mbit legyen lefele

#68 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 07. 06:10

Digi support:

tegnap este 6 körültől nem volt net, lépcsőházban is szakaszosan égett a villany, valszeg nem volt áram alatt a switch-router, de biztos ami biztos alapon lakótársam gondolta hogy csak bejelenti a hibát.
próbálta hívni 7től, kb 5 percenként, folyamatosan foglalt volt a szám, majd amikor végre kicsörgött: "nincs több hely az üzenetrögzítőn" :D

amúgy továbbra is fenntartom hogy switch-es részen nagyon király a szolgáltatás, csak ha 1szer v.mi gebasz van akkor várhatod a hibaelhárítást...

#69 Felhasználó inaktív   Kalabocs 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 07. 08. 14:07

A 10,15,20MB csomagok ahol elérhetöek link

Szerkesztette: Kalabocs 2007. 07. 08. 14:15 -kor

#70 Felhasználó inaktív   kaqkk 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 18. 11:33

Nekem van 20/20 -asom otthon. Tényleg annyi, elég stabil, és nagyon olcsó...

#71 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 18. 15:13

Idézet: kaqkk - Dátum: 2007. júl. 18., szerda - 12:33

még...  :D
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#72 Felhasználó inaktív   junior117 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 18. 17:38

Nalunk most kotik a net meg nincs ... :(
link: http://images.netbag...2594751518.jpeg
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#73 Felhasználó inaktív   kaqkk 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 08:43

Idézet: Lenny - Dátum: 2007. júl. 18., szerda - 14:13

még...  :D

Ezt hogy érted ? Drága lesz ? Vagy megbízhatatlan ?

#74 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 18:41

Idézet: Kalabocs - Dátum: 2007. júl. 8., vasárnap - 15:07

A 10,15,20MB csomagok ahol elérhetöek link

Pont az a fránya X. kerületi Gyakorló utcát nem érint. :mad: Fenébe, többször átgondoltam hogy ADSL-re váltsak-e vagy nem, most inkább semelyik szolgáltatóra nem tudok váltani.  :down: HDSNET 2/1Mbit csomag, nincs ennél nagyobb, pedig kéne nekem...
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#75 Felhasználó inaktív   vigyex 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 23:25

Idézet: bolic system - Dátum: 2007. júl. 20., péntek - 18:41

Pont az a fránya X. kerületi Gyakorló utcát nem érint. :mad: Fenébe, többször átgondoltam hogy ADSL-re váltsak-e vagy nem, most inkább semelyik szolgáltatóra nem tudok váltani.  :down: HDSNET 2/1Mbit csomag, nincs ennél nagyobb, pedig kéne nekem...

én megkérdeztem, még idén őszig átépítik és jönnek a LAN-os csomagok, hmmmm.... :respect:

#76 Felhasználó inaktív   mucka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 21. 17:21

Idézet: bolic system - Dátum: 2007. júl. 20., péntek - 19:41

Hasonlóan jártam én is :( XIX.ker, Zrínyi u., itt nincs egyelőre fejlesztés. Pedig mit kaphatnánk a 2/1 árából...
No, sebaj. Várok, reménykedem. :Đ

üdv:
mucka

Szerkesztette: mucka 2007. 07. 21. 17:21 -kor

...WITH A BIT OF LUCK THE NETWORK
WILL PICK ME UP...

#77 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 21. 22:27

Most látom pár napja frissült a címlista, újabb kerületekből is kerültek bele címek. Egyre sokasodik az átépített területek listája, de eddig csak Bp-iek vannak benne. Gyanítom rövidesen jönnek majd a vidéki területek is.

http://www.emktv.hu/...--Cimlista.html

#78 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 23. 14:53

Idézet: vigyex - Dátum: 2007. júl. 21., szombat - 0:25

én megkérdeztem, még idén őszig átépítik és jönnek a LAN-os csomagok, hmmmm.... :respect:

Üdv. a HWSW fórumban. :) Jaj de jó, már sokkal jobban érzem magamnak. :Đ Akkor várok.  :smoker:

mucka: Hát türelem rózsát terem. :)

Szerkesztette: bolic system 2007. 07. 23. 14:54 -kor

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#79 Felhasználó inaktív   vigyex 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 23. 16:28

Idézet: bolic system - Dátum: 2007. júl. 23., hétfő - 14:53

Üdv. a HWSW fórumban. :) Jaj de jó, már sokkal jobban érzem magamnak. :Đ Akkor várok.  :smoker:

mucka: Hát türelem rózsát terem. :)

kösz ;)
A legfrissebb címlistán amúgy már van 10. kerületi cím is. Ezek szerint itt is elkezdődött.
Valószínűnek tartom, hogy az összes területükön átépítik a hálózatot, a kábelmodemes megoldás nem a jövő...  :up:

#80 Felhasználó inaktív   Igazi hős 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 25. 12:25

Idézet: kaqkk - Dátum: 2007. júl. 18., szerda - 12:33

Esetleg van tapasztalatod arról, hogy bontják-e 24 óránként a kapcsolatot, és hogy változik-e az IP-címed (ha bontják ill. ha te bontod a kapcsolatot)?

Téma megosztása:

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.