HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel tud valaki róla valamit? Értékeld a témát: -----

#261 Felhasználó inaktív   Zsolteeca 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 09. 26. 20:37

Idézet: Flashget - Dátum: 2007. Sep. 24., Monday - 5:53

2. menj el erre az oldalra: http://wigwam.sztaki...wam/index.shtml ott mutatja az IP-d balra fent.

kihúzod a routert a 220-ból vársz pár mp-t és visszadugod majd frissitesz az oldalon és elvben új ip címmel vagy fenn ott leetudod ellenőrizni. Vagy a legközelebbi csatizáskor.
Nálam ha kikapcsolom a gépet áramtalanítom a routert és adsl modemet is mert ugyanazon dugaljba van mind

Csináld meg ezt kérlek!

#262 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 26. 21:25

Kelenföldön is hirdetnek 2500-ért 10MB up/down netet.
Tárgyi tudástól nem elhomályosított éleslátással tekintek a világra.

#263 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 26. 21:51

Idézet: Zsolteeca - Dátum: 2007. szept. 26., szerda - 21:37

Csináld meg ezt kérlek!

ki? én? nem nekem kell...

#264 Felhasználó inaktív   CsZoli-d 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 17:52

Idézet: Zsolteeca - Dátum: 2007. szept. 26., szerda - 20:37

Csináld meg ezt kérlek!

Változik az IP cím!

(A routerem nem igazán szereti az ilyen áramtalanítósdit, szépen resetelni kellett mert nem csatlakozott vissza :reklamacio: )

#265 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 18:35

Hatvanban is elkezdtek mozgolódni végre. Évek óta igérgették az újhatvani részre is a netet, de nem történt semmi, a családi házaknál nem olyan kifizetődő a rendszer cseréje.  :( Most viszont húzzák az optikát a kritikus részen át (Zagyva, vasút).  :up:

#266 Felhasználó inaktív   luckystar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 20:00

Magyarországon létezik jobb szolgáltató ár/érték arányban?

Szerintem akinél ez a szolgáltatás beköthető, azonnal vágja ki a T-com  telefon+ADSL előfizetését az ablakon! (Hűségszerződés lejárta után !)  ;)

Pl.: 6.750Ft-ért 20/20Mbit/sec-es Net + 54 csatornás kábel TV + Ingyen telefon előfizetés.

http://www.dmcc.hu/kombicsom.html

http://www.dmcc.hu/net.html

http://www.dmcc.hu/ktv.html

http://www.dmcc.hu/telefon.html

Világ más országaiban mennyibe kerül egy ilyen csomag? (tól-ig.)

#267 Felhasználó inaktív   Laci082 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 20:10

Hozzáteszel még egy 0-át az árhoz, és akkor kijön az amennyibe máshol kerül. :D

#268 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 20:21

Idézet: CsZoli-d - Dátum: 2007. szept. 29., szombat - 18:52

Változik az IP cím!

(A routerem nem igazán szereti az ilyen áramtalanítósdit, szépen resetelni kellett mert nem csatlakozott vissza :reklamacio: )

milyen fajta?
nekem a 4K-s Tp-Link simán bírja..

#269 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 20:45

Idézet: luckystar - Dátum: 2007. szept. 29., szombat - 21:00

Világ más országaiban mennyibe kerül egy ilyen csomag? (tól-ig.)

Duplája, triplája, hasonlóan más hazai szolgáltatók 3play csomagjaihoz.

#270 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 21:37

Idézet: luckystar - Dátum: 2007. szept. 29., szombat - 20:00

Magyarországon létezik jobb szolgáltató ár/érték arányban?

Engem az ár/érték arányon felül a hűségszerződés teljes hiánya fogott meg. Ennél fontosabb nincs, mert semmilyen kár nem éri az ügyfelet, ha szar a termék. Szóval, meg is rendeltem, és várom, hogy bekössék.

#271 Felhasználó inaktív   CsZoli-d 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 22:19

Idézet: Flashget - Dátum: 2007. szept. 29., szombat - 20:21

milyen fajta?
nekem a 4K-s Tp-Link simán bírja..

Conceptronic.

Egyébként ez legyen a legnagyobb baja. Az előző Zyxel volt, ami nem kis márka, de nem bírt a 20Mb-es kapcsolattal. Csak 10/7Mb-et tudott így cseréltem erre.

Megy rá egy frissebb firmware, az lehet megoldja. Elsősorban úgyis a sebesség a fontos.

#272 Felhasználó inaktív   dnyl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 01:21

Idézet: Miki2 - Dátum: 2007. szept. 29., szombat - 21:37

Engem az ár/érték arányon felül a hűségszerződés teljes hiánya fogott meg. Ennél fontosabb nincs, mert semmilyen kár nem éri az ügyfelet, ha szar a termék. Szóval, meg is rendeltem, és várom, hogy bekössék.

Erre azt szoktam mondani, hogy csak az köttet hűséget akinek szar a terméke, aki jól szolgáltat, annak minek hűségszerződés? ha jó akkor úgyis ott maradnak az emberkék.

#273 Felhasználó inaktív   Zsolteeca 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 06:51

Idézet: CsZoli-d - Dátum: 2007. Sep. 29., Saturday - 17:52

Változik az IP cím!

Köszönöm.

Egyébként nálam már itt van az optika a szekrényben. Holnap megyek üfsz-re és megkérdem mikor kötnek.
Meg még szerződést is kellene kötnöm.

#274 Felhasználó inaktív   Zsolteeca 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 07:25

Idézet: CsZoli-d - Dátum: 2007. Sep. 29., Saturday - 17:52

Változik az IP cím!

Egyébként nálad hogy ment a szerződéskötés?
Mielőtt jöttek előtte kijött valaki vagy te mentél be?

#275 Felhasználó inaktív   CsZoli-d 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 08:33

Idézet: Zsolteeca - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 7:25

Egyébként nálad hogy ment a szerződéskötés?
Mielőtt jöttek előtte kijött valaki vagy te mentél be?

Nekem alapvetően 8Mb-es ADSL kapcsolatom volt, így akkor került képbe a DIGI amikor egy barátomnál találkoztam vele. Be kellett állítanom a gépét, és akkor mértünk neki egy sebességet, ami nem kicsit volt meggyőző. Főleg mikor megmondta, hogy mennybe kerül is ez. Ekkor már nálunk egy jó hónapja ki volt építve a hálózat. Csak a "csodálatos" Digi marketing semmit nem mondott az árakról és a sebességekről. Mindössze egy üzletkötő telefonszáma volt kint. Így mi mentünk be szerződést kötni. Rá két hétre már be is kötötték.
Hozzátartozik még, hogy a kábel tv-t is váltottuk. De itt már korántsem annyira nagy az elégedettségem :down: . Történt ugyanis, hogy HBO Maxpack szerződést is kötöttünk, de sajnos technikai okokra hivatkozva azt még nem tudják teljesíteni. Csak megmagyarázhatná nekem valaki, hogy a szomszéd lépcsőházban van HBO, nálunk ugyanazon a kábelen pedig "technikai okokból" nincs. Ezt azért nagyon nehezen viselem, mert ez alapvetően döntő volt a kábel tv váltásban, de nem kaptam meg azt, amit ígértek. Ez már kimeríti a fogyasztók megtévesztését.  :reklamacio:
Egy szerencséjük, hogy az internet jól működik.

#276 Felhasználó inaktív   luckystar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 09:14

Idézet: Miki2 - Dátum: 2007. szept. 29., szombat - 21:37

A legfontosabb szempontok kimaradtak az előző hozzászólásomból.  :rolleyes:

Nincs bekötési díj és mint írtad nincs hűségszerződés !

Nálam az a szolgáltató nyerő, amelyik nem köt ki bizonyos időtartamot (hűséget),  tudja az ő terméke az egyik legjobb a piacon és nem kell igába hajtani a megrendelőket, maradnak ők maguktól is ha megvannak elégedve szolgáltatással!

Szerkesztette: luckystar 2007. 09. 30. 09:17 -kor

#277 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 14:21

Idézet: CsZoli-d - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 9:33

Nekem alapvetően 8Mb-es ADSL kapcsolatom volt, így akkor került képbe a DIGI amikor egy barátomnál találkoztam vele. Be kellett állítanom a gépét, és akkor mértünk neki egy sebességet, ami nem kicsit volt meggyőző. Főleg mikor megmondta, hogy mennybe kerül is ez. Ekkor már nálunk egy jó hónapja ki volt építve a hálózat. Csak a "csodálatos" Digi marketing semmit nem mondott az árakról és a sebességekről. Mindössze egy üzletkötő telefonszáma volt kint. Így mi mentünk be szerződést kötni. Rá két hétre már be is kötötték.
Hozzátartozik még, hogy a kábel tv-t is váltottuk. De itt már korántsem annyira nagy az elégedettségem :down: . Történt ugyanis, hogy HBO Maxpack szerződést is kötöttünk, de sajnos technikai okokra hivatkozva azt még nem tudják teljesíteni. Csak megmagyarázhatná nekem valaki, hogy a szomszéd lépcsőházban van HBO, nálunk ugyanazon a kábelen pedig "technikai okokból" nincs. Ezt azért nagyon nehezen viselem, mert ez alapvetően döntő volt a kábel tv váltásban, de nem kaptam meg azt, amit ígértek. Ez már kimeríti a fogyasztók megtévesztését.  :reklamacio:
Egy szerencséjük, hogy az internet jól működik.

Felejtsd el gyorsan az HBO-t, a képminősége megegyezik a több mint 20 évvel ezelőtti antenna sugárzási szintjével. :( Hiába éles volt a képe, mindig visszacsúszik ultragagyi minőségre. Olyan színzajos a képe, hogy inkább átváltom tűéles csatornára. :rolleyes: Még1x: felejtsd el! Csak a szüleim miatt ragaszkodták az HBO-t, pfúj...  :down:
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#278 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 09. 30. 14:29

Idézet: dnyl - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 2:21

Erre azt szoktam mondani, hogy csak az köttet hűséget akinek szar a terméke, aki jól szolgáltat, annak minek hűségszerződés? ha jó akkor úgyis ott maradnak az emberkék.

Mert sok kiépítési/üzemeltetési költség csak évek alatt térül meg, aztán ha a kerületben jön egy ilyen Sanyikaféle valaki, akkor elég sok júzer lepattan, mert sok embert nem a termék érdekli, hanem az ár.

Egyik júzerem pld. most modemesre ment vissza a Chello Classic után, mondván, az jobb. Néztem nagyon, meséltem a forgalomról, sebességről, fel/letöltésről, de csak bárgyú szemekkel nézett, oszt mondja, de ez akkor is jobb, mert a Chello sokkal drágább. Nabumm.

Ezek a hűség nélküli dolgok érdekesek, mert valahol meg kell térülnie a modemnek, meg a bekötési díjnak, oszt ha úgy melóznak, mint Romániában, meg mentalitás/műszaki hozzáállás marad, akkor leszüni ezzel mi még úgy, mint a Beltávval, vagy a többivel.
Make love not Wor.

#279 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 09. 30. 18:29

Elméletben - ha jók az árak - és a szolgáltatás is jó, az emberek elégedettek, s nem fognak váltani, így hosszútávon a hűségszerződés sem kell, bátor dolog ja.

Amúgy ezek igen jó árak (kábeltévé+net és a telefon is), az pedig hogy a netcsomaghoz ajándék perceket adnak pluszpont.

Két megjegyzés:

- A Spektrumot nálunk a kábelszolgáltató nem a legmagasabb csomagban (hanem egyel alatta) már biztosítja. Más kérdés, hogy csak ez nálunk 3000 Ft (csak a kábeltévé 38 csatornával, Spektrummal). Még van 1-2 csatorna azért: pl. Reality, Sport2 - ezek a mi szolgáltatónknál benne vannak a "középső" csomagban.

- A DIGI-n belül telefonhívásokért is fizetni kell (pl. Yoneked ingyenes összes Datanet irányban), bár elég alacsony a percdíj, nem tudom persze azt se hány saját DIGI-s telefon lehet. Mondjuk Datanetes sincs sok :D

Szerkesztette: Kory 2007. 09. 30. 18:34 -kor

#280 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 18:31

Idézet: dnyl - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 1:21

Erre azt szoktam mondani, hogy csak az köttet hűséget akinek szar a terméke....

:up:

Téma megosztása:

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.