Idézet: piros - Dátum: 2007. okt. 28., vasárnap - 16:38
Lehet, h. lesz később hűségnyilatkozat, de egyenlőre nincs. De ha még lenne is... az árakról még nem is beszéltünk.
Ahogy alibabusic mondta, nem írtunk alá hűségnyilatkozatot. Szóval ha korlátoznak vagy árat emelnek, bármikor leléphetünk... bármit írjanak is az aszf-ban.
Nekem nem lesz se jobb se rosszabb. Engem se a DIGI se a UPC szolgáltatása nem izgat mert tökéletesen el vagyok az Interware ADSL szolgáltatással.
Pusztán valóság megmutatása volt írásom indíttatása hiszen ahhoz, hogy az ember tovább lásson mint az orra nem kell más mint elolvasni az ÁSZF-et és értelmezni az ott leírtakat. Ott van minden feketén fehéren. Nem én találom ki hanem a DIGI írta le. Az, hogy a 2500Ft/20Mbps miatt az emberek szeme előtt lila köd lebeg az azért van mert a DIGI igen ügyes és hatásos kampányba kezdett. Feltételezem igen jó marketingeseik vannak. Csak az nem veszi észre, hogy kilóg a lóláb aki nem is akarja észre venni. Ott van a UPC esete ahol is az induláskor egészen más volt a felállás. Még a telefon szolgáltatásuk indításakor is olyan ügyes marketing fogássokkal láncolták magukhoz az ügyfeleket, hogy öröm volt nézni. És mi van most?

Súgó
A téma zárva.