HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel tud valaki róla valamit? Értékeld a témát: -----

#2281 Felhasználó inaktív   Jetpilot 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 13. 15:05

úgy tudom a digi ad a lanhoz webtárhelyet. mennyit? használja valaki? ezt is kérni kell mint a hdsnet-es emailcímet?

#2282 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 22:48

Idézet: teo8028 - Dátum: 2008. ápr. 7., hétfő - 18:56

Ha az van kiplakátolva a házban, hogy mindenki tegye hozzáférhetővé a villanyóra-szekrényeket a héten, akkor mikor lesz abból szolgáltatás?

Nalunk februar 18-an jottek megcsinalni a villanyoras behuzast...azota sem tortent semmit. Március közepen felhivtam oket, hogy mi meg hogy, azt a valaszt kaptam, hogy majd ki fogjak tenni a hazba (+postaladakba) az uzletkoto elerhetoseget, s akkor lehet rendelni a szolgaltatast....ez azóta sem tortent meg...bekaphatjak :mad:

#2283 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 14. 06:45

Idézet: foxyr - Dátum: 2008. ápr. 13., vasárnap - 22:48

Nalunk februar 18-an jottek megcsinalni a villanyoras behuzast...azota sem tortent semmit. Március közepen felhivtam oket, hogy mi meg hogy, azt a valaszt kaptam, hogy majd ki fogjak tenni a hazba (+postaladakba) az uzletkoto elerhetoseget, s akkor lehet rendelni a szolgaltatast....ez azóta sem tortent meg...bekaphatjak :mad:

off

jó a kormány még mindig  :)

on

van a honlapjuk azon a címlista. Elviekben ott kell nézni, hogy elérhető már vagy sem a lan az adott címen. nálunk nem járt semmilyen üzletkötő és még csak plakát sem volt, igaz itt ők voltak a kábeltv és hdsnet szolgáltatók. Amint megjelent a címünk másnap mentünk szeződést kötni.
első madzag behúzása után 2 hónap telt el mire nálam ment a lan.

#2284 Felhasználó inaktív   funnyman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 14. 10:14

Idézet: foxyr - Dátum: 2008. ápr. 13., vasárnap - 21:48

januar 10.-en huztak be hozzank a kabelt, azota semmi!  :reklamacio:

kozponti ugyfelszolgalat aztmondja
  -  hivjam fel a teruleti ugyfelszolgalatot : a.: nem veszik fel, b.: foglalt
  -  nezzem meg a frissulo cimlistat : ami 02.26 ota nem frissult!

ezek komolyan hulyenek nezik az embert?

Szerkesztette: funnyman 2008. 04. 14. 10:26 -kor

#2285 Felhasználó inaktív   mip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 14. 11:07

Igen. Minden valószínűség szerint. De legalábbis nagy tömegben kiszámítható reakciókat produkáló fogyasztóknak. Akik adott árkdvezményre adott reakciót (tömeges megrendelés, minden egyéb kellemetlenség elviselése) produkálják. Ugyanaz a recept, mint az Elektro World nyitásai.

A konkrét esetben valszeg átmenetileg elfogyott a pénz. Márpedig a szolgáltatásból ugye nincs, mivel azt erős ráfizetéssel üzemeltetik. A terület növekedésével az lesz a jellemző, hogy egy kicsit itt, egy kicsit ott fejlesztenek. Iszonyatos tőke állhat a cég mögött, és bármi áron de le akarja tarolni a legalacsonyabb fajlagos költséggel kiszolgálható szegmensét a szélessávú piacnak. Azon csodálkozom, hogy a GVH még nem lépett, de igazából ez sem meglepő, valszeg a tulajdonosi körben rejlik a válasz. A sebesség addig elsz jó, amíg egy-egy terület ki nem épül. De nyilván tovább nem is kell jónak lennie, csak a piacszerzéshez kell.
Mindenesetre akinek van, örüljön neki. Csodák nincsenek, ha vannak, általában három napig tartanak.

Szerkesztette: mip 2008. 04. 14. 11:07 -kor

www.kevenet.hu

#2286 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 14. 14:17

na most aztán megmondtad a magadét...egy olyan szolgáltatás esetében ami nincs hűséghez kötve!

#2287 Felhasználó inaktív   whg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 14. 14:18

Idézet: funnyman - Dátum: 2008. ápr. 14., hétfő - 11:14

januar 10.-en huztak be hozzank a kabelt, azota semmi!  :reklamacio:

kozponti ugyfelszolgalat aztmondja
  -  hivjam fel a teruleti ugyfelszolgalatot : a.: nem veszik fel, b.: foglalt
  -  nezzem meg a frissulo cimlistat : ami 02.26 ota nem frissult!

ezek komolyan hulyenek nezik az embert?

pécsit nézted? elég gány akkor pécsen a digi. :(

#2288 Felhasználó inaktív   funnyman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 14. 15:31

Idézet: whg - Dátum: 2008. ápr. 14., hétfő - 13:18

pécsit nézted? elég gány akkor pécsen a digi. :(

nem, ujpalota@budapest az osszes kornyekbeli utcaban, hazban be van huzva, mukodokepes a szolgaltatas, 4 haz (amiben en is lakom) teljesen fekete lyuk...

#2289 Felhasználó inaktív   teo8028 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 04. 14. 17:05

Idézet: foxyr - Dátum: 2008. ápr. 13., vasárnap - 22:48

Letelt a megadott intervallum, de semmi nyoma a műveleteknek. Talán, mert annyira profin csinálták. :)
Kép

#2290 Felhasználó inaktív   golyobis 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 14. 19:21

Idézet: funnyman - Dátum: 2008. ápr. 14., hétfő - 16:31

nem, ujpalota@budapest az osszes kornyekbeli utcaban, hazban be van huzva, mukodokepes a szolgaltatas, 4 haz (amiben en is lakom) teljesen fekete lyuk...

Akkor tudom hogy hol laksz a Neptunban. Április elején voltam bent a diginél, és azt mondták még 1-2 hónap. el lett baszva valahol a kiépítés meg valami rövid kábelt hoztak. ilyenekt mondtak ugy hogy türelem ha még van. Nekem már kezd fogyni.

#2291 Felhasználó inaktív   Fulmi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 14. 21:14

Idézet: golyobis - Dátum: 2008. ápr. 14., hétfő - 19:21

Akkor tudom hogy hol laksz a Neptunban. Április elején voltam bent a diginél, és azt mondták még 1-2 hónap. el lett baszva valahol a kiépítés meg valami rövid kábelt hoztak. ilyenekt mondtak ugy hogy türelem ha még van. Nekem már kezd fogyni.

osztalytarsam a dregelyvar 21ben lakik nala minden fasza :)

#2292 Felhasználó inaktív   DonManó 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 14. 21:20

Idézet: fcseh - Dátum: 2008. ápr. 14., hétfő - 16:04

1492 ha nem akarsz szivni!!!
ADSL-ek végig 1492-öt használnak. És ha te e fölé állítod az MTU size-t akkor nem fogsz tudni komunikálni olyan számítógépekkel és eszközökkel amik ADSL-es interneten lognak.

1472 se rossz  :)
ping nálam sokkal jobb ezzel az értékkel (Battlefield 2) ezzel 13-14-es a pingem, míg az alapértékkel (1492) 27-28 között mozgott 
:respect:
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 3800+ (@2565 ; 1.3V) VGA: ASUS X1950 Pro 256 mb RAM: 2*Micron 1 Gb DDR 400

#2293 Felhasználó inaktív   golyobis 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 14. 22:40

Idézet: Fulmi - Dátum: 2008. ápr. 14., hétfő - 22:14

osztalytarsam a dregelyvar 21ben lakik nala minden fasza :)

Tudom hogy ott jól működik. Unokaócsém a Drégelyvár 40 valahányban lakik . Ott jan 7-én kötötték be a lakásba és azóta élvezi a szolgáltatást- ő sem panaszkodott. Csak a Neptun u.-ban még lenne mit csinálniuk a digis szakembereknek, de nem kapkodják el. Ha rövid egy kábel attól még nem kéne megállni az életnek - vagy nincs egy hosszabb kábel valahol a raktárba ? Vicc az egész.

#2294 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 15. 09:46

Idézet: Flashget - Dátum: 2008. ápr. 14., hétfő - 6:45

off

jó a kormány még mindig  :)

on

van a honlapjuk azon a címlista. Elviekben ott kell nézni, hogy elérhető már vagy sem a lan az adott címen. nálunk nem járt semmilyen üzletkötő és még csak plakát sem volt, igaz itt ők voltak a kábeltv és hdsnet szolgáltatók. Amint megjelent a címünk másnap mentünk szeződést kötni.
első madzag behúzása után 2 hónap telt el mire nálam ment a lan.

Orulok neki...enyem is tokeletes..

A cimlista szart sem ert :( ...2 honapja semmit nem valtozott, valamint itt is jelentkeztek mar olyanok, akiknek Csepelen mar megy, viszont Csepel egyaltalan nem szerepel a cimlistaban.

#2295 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 15. 10:10

hülye hasonlattal élve..mint amikor háborúban a támadó fél túl gyorsan halad és elakad az utánpótlása.
lehet diginél is ez van..túl gyorsan terjeszkedik a beszállitói nem hozzák a cuccot ők meg valamire hivatkoznak miért nincs még lan bizonyos helyeken..

#2296 Felhasználó inaktív   Xxx Xxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 15. 10:16

Idézet: mip - Dátum: 2008. ápr. 14., hétfő - 11:07

Igen. Minden valószínűség szerint. De legalábbis nagy tömegben kiszámítható reakciókat produkáló fogyasztóknak. Akik adott árkdvezményre adott reakciót (tömeges megrendelés, minden egyéb kellemetlenség elviselése) produkálják. Ugyanaz a recept, mint az Elektro World nyitásai.

A konkrét esetben valszeg átmenetileg elfogyott a pénz. Márpedig a szolgáltatásból ugye nincs, mivel azt erős ráfizetéssel üzemeltetik. A terület növekedésével az lesz a jellemző, hogy egy kicsit itt, egy kicsit ott fejlesztenek. Iszonyatos tőke állhat a cég mögött, és bármi áron de le akarja tarolni a legalacsonyabb fajlagos költséggel kiszolgálható szegmensét a szélessávú piacnak. Azon csodálkozom, hogy a GVH még nem lépett, de igazából ez sem meglepő, valszeg a tulajdonosi körben rejlik a válasz. A sebesség addig elsz jó, amíg egy-egy terület ki nem épül. De nyilván tovább nem is kell jónak lennie, csak a piacszerzéshez kell.
Mindenesetre akinek van, örüljön neki. Csodák nincsenek, ha vannak, általában három napig tartanak.

Szerintem meglesz a sebesség,fejleszteni fognak.

#2297 Felhasználó inaktív   pelisandor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 15. 10:18

Idézet: Flashget - Dátum: 2008. ápr. 15., kedd - 10:10

a beszállitói nem hozzák a cuccot ők meg valamire hivatkoznak miért nincs még lan bizonyos helyeken..

Ez pont így van sajnos.
A három bűvös szó : kérem, köszönöm, abrakadabra.

#2298 Felhasználó inaktív   pelisandor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 15. 10:25

Idézet: fcseh - Dátum: 2008. ápr. 14., hétfő - 15:06

Milyen a külföldi sávszeléségge? Elsősorban USA és Tajwan...

Az attól függ, hogy mennyit tudnak az optikai kábelek a tenger alján (pl. Sea-Me-We).
A három bűvös szó : kérem, köszönöm, abrakadabra.

#2299 Felhasználó inaktív   szaki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 15. 11:18

Idézet: pelisandor - Dátum: 2008. ápr. 15., kedd - 10:25

Az attól függ, hogy mennyit tudnak az optikai kábelek a tenger alján (pl. Sea-Me-We).

Nem ettol attol hogy az IPS mennyi kapacitassal bir nemzetkozi gerincen. Hiaba van 10G kabel ha csak 1M ra kotot szerzodest. Az UTP tud 100M de megis cak 20M csomagjuk van max, ami csak elmeleti maximum es terheltsegtol fugg megvan e a maximum az adott elofizetonel.
Az informatika atok de jo hogy van.

#2300 Felhasználó inaktív   Xxx Xxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 15. 11:34

Idézet: bolic system - Dátum: 2008. márc. 22., szombat - 17:35

Csak Linksys WRT54G v1-v4-ig lehet felmenni a régebbi routerekre a Tomato moddolt firmware, miért nem cseréld le a WRT54GL-re? Másoknak is nem full duplexes, szóval nem nálunk van a hiba, újabb felszlopálási hullám úgy mint évekkel ezelőtt. De nem vészes. :]

http://www.edigital.hu/product.php?product...cat=1554&page=1 (egy kis segítség, így is eléggé olcsó)

Az nem bios, hanem firmware. :)

Köszönöm a segitséget.

Szerkesztette: Xxx Xxx 2008. 04. 15. 11:47 -kor

Téma megosztása:

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117