HWSW Informatikai Kerekasztal: ADSL sávszélességemelés 2007 IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ADSL sávszélességemelés 2007 IV. Értékeld a témát: -----

#1001 Felhasználó inaktív   blpub 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 01. 03:27

Idézet: zoli62 - Dátum: 2008. jan. 23., szerda - 23:33

Akkor is gyorsan intézkednek, amikor T-Com vonallal kapcsolatos a probléma? Azaz zökkenőmentes a partnerek közötti  információátadás? Külföldi sávszélesség is ugyannyi? Teljes országos szolgáltatási területtel rendelkeznek? A hozzáadott szolgáltatásokban is tudnak annyit?  (e-mail, tárhely, stb.) Van ingyenes telefonos elérhetőségük? Levelekre meg a kisebb ügyfélszám miatt nyilván gyorsabban tudnak válaszolni.
Egyébként a nagy minőségi szolgáltatók felsorolásából az Interware tényleg kimaradt.

Érdekesek a felsorolásaid, de attól, hogy valaki ad, még nem biztos, hogy jó is az, amit ad. Csak attól, hogy ad, nem lesz még jobb. A külföldi sávszélessége egyébként elég jó az IW-nek, és a DNS szerverei sem olyan tetűlassúak, mint a T-comé. Szolgáltatási területe dettó ugyanannyi, mint a T-comé, hisz' az ő hálózatát használja. Az ingyenes telefonról pedig: még jó, hogy a T-comot ingyen lehet hívni :D, 40 percig tartani drága lenne... IW-nél viszont nem kell tartani.
A napokban egyébként kellett beszélnem a T ügyfélszolgálatával többször is (egyszer nem sikerült, akkor raktam le 40 perc után, közben megborotválkoztam, csináltam szendvicset melóhelyre, stb... :D), más ügyből kifolyólag (telefonszámla és CSBM), és katasztrofális állapotok uralkodnak náluk. Magam is call centerben dolgozom (csak egy kicsit "hardcore"-abb területen), így van összehasonlítási alapom. A szakmailag felkészületlen munkaerő egy dolog, az meg, hogy kommunikációra alkalmatlanok, az meg egy másik. Hogy a nálam felmerült probéma okozójára és megoldására pedig magam jöttem rá, az meg egy harmadik (az ügyintézőknek nem tűnt fel...). Nekem a minőségről más elképzeléseim vannak. :)

Üdv!
"Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd!"

#1002 Felhasználó inaktív   jozsef85 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 01. 10:39

Idézet: Zpalee - Dátum: 2008. jan. 31., csütörtök - 22:33

Csak hogy feldobjam a topicot, egy kis olvasnivaló ITT

Egy mondatot emelnék ki: "Az Externet új generációs DSLAM infrastruktúráját a japán NEC Corporation szállítja, ami az Xpress ADSL hozzáférés mellett többek között SDSL (szimmetrikus DSL), VDSL (Very High Speed DSL), illetve telefonszolgáltatások megvalósítására is alkalmas."

VDSL-t lehet nem használnának még csak legalább már azt is tudja rövid távolságra  :respect:

#1003 Felhasználó inaktív   AnarchoiD 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 22. 12:57

Kép

az upload es a ping valotlan, mert van egy vpn kapcsolatom es melozok ;)  amugy 7 koruli a ping es 8-900kbit az upstream

Gts Datanet Adsl2+      A datanetnel aztmondtak 18mbitet birna a vonalam.

Szerkesztette: AnarchoiD 2008. 04. 22. 12:58 -kor

(\__/)
(o'.'o)
(")_(") This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him gain world domination.

#1004 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 04. 23:37

Udv,

Gondoltam itt sokan kepben vagytok, ugyhogy kerdeznek: mennyi a Siemens Xpresslink modem savszelessege? A 2. generaciose (nem a szuperszogletes kigyullados, hanem az egyel azutani). Csak mert a 4096/256-ot hibatlanul vitte, de most a 8192/512-ot nem hozza, csak olyan 5500-6000/320-350et. Ha mondjuk feltetelezzuk, hogy nem a vonal szar, akkor lehet a modem a bottleneck?

#1005 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 04. 23:52

Idézet: FakeJack - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 23:37

Udv,

Gondoltam itt sokan kepben vagytok, ugyhogy kerdeznek: mennyi a Siemens Xpresslink modem savszelessege? A 2. generaciose (nem a szuperszogletes kigyullados, hanem az egyel azutani). Csak mert a 4096/256-ot hibatlanul vitte, de most a 8192/512-ot nem hozza, csak olyan 5500-6000/320-350et. Ha mondjuk feltetelezzuk, hogy nem a vonal szar, akkor lehet a modem a bottleneck?

Lehet. Anno tavaly év elején amikor a sávszél emelés volt többek is írták fórumon hogy a Siemens modemek feltöltésnél 350kbps körül beálltak, de későbbi váltás után a download is emelkedett. Kérdés az hogy lehetne egy modem cserét megoldani, mert az a szolgáltató oldalon is egy DSLAM port átkötéssel jár így aztán Tíkomot ebből a buliból nehéz lenne kihagyni.

#1006 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 04. 23:59

Koszi.
Dlink 360R tok ujonnan itt van a sarokban (meg anno 1-2 eve vettem fillerekert backupnak). Kerdes: jobb inkabb azt mondani miutan kihuztam a falbol, hogy amperszaga van, nem mukodik, de nem kell kijonniuk, csak dugjak at a kozpontban, mert van uj modemem vagy inkabb az egyenes ut amperszag nelkul? Milyen szamot kell hivnom es kb. mennyi ido alatt dugjak at?

#1007 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 07. 05. 00:03

Idézet: FakeJack - Dátum: 2008. júl. 5., szombat - 0:59

az egyenes ut amperszag nelkul? Milyen szamot kell hivnom es kb. mennyi ido alatt dugjak at?

Ha jól jön ki, akkor 4 perc alatt átdugódik.

De első körben a netszolgáltatódat kell zaklatni, aztán azon keresztülverni a Trékomnál. Inkább a kettő közt bír elakadni, meg a mostani modem úgyis még T-s, de általában inkább örülnek neki, ha nem kell kijönni, oszt csereberélgetni. Régen időpontegyeztetés, jött a human, ránézett, hogy télleg sötét minden LED, oszt átbillentették, oszt elment. Most azért a mérnökóra már kicsit drágább buli :-)
Make love not Wor.

#1008 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 00:24

Ezek 7vegen is dolgoznak? Ha a szolgaltatonal kerem (Invitel :rolleyes: ), akkor az kb. jovore lesz meg. A 4rol 8mbitre valtast 1 honap alatt abszolvaltak.

#1009 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 07. 05. 00:27

Idézet: FakeJack - Dátum: 2008. júl. 5., szombat - 1:24

Ezek 7vegen is dolgoznak? Ha a szolgaltatonal kerem (Invitel :rolleyes: )

Tudja a fene merre vannak a dslamosok, de én olyan 08-17h közt próbálnám. Aztán közvetlen Trécom, mert ha valóban Invitel, akkor hajajj :-/
Make love not Wor.

#1010 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 00:31

Eszemben sem volt hozzajuk szerzodni, de megvettek azt a szolgaltatot, amelyik megvette azt a szolgaltatot, amelyik megvette amazt a szolgaltatot, amelyikhez szerzodtem. Jo, mi?

#1011 Felhasználó inaktív   DjPremier 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 12. 05:48

Anno a TVNettel se volt gond és most az Externettel support szempontjábol.
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.6 Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual Channel,Asus EN8800GT 1GB,Belinea 17'',HP Deskjet 3550 printer,Leadtek WinFast TV2000 XP RM,Samsung 640GB,Ház:Thermaltake M9 series.Táp:Thermaltake Power Station 520W.LG GH22NS40 DVD RW & LG DVD RW.

Téma megosztása:

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó