Idézet: zoli62 - Dátum: 2008. jan. 23., szerda - 23:33
Akkor is gyorsan intézkednek, amikor T-Com vonallal kapcsolatos a probléma? Azaz zökkenőmentes a partnerek közötti információátadás? Külföldi sávszélesség is ugyannyi? Teljes országos szolgáltatási területtel rendelkeznek? A hozzáadott szolgáltatásokban is tudnak annyit? (e-mail, tárhely, stb.) Van ingyenes telefonos elérhetőségük? Levelekre meg a kisebb ügyfélszám miatt nyilván gyorsabban tudnak válaszolni.
Egyébként a nagy minőségi szolgáltatók felsorolásából az Interware tényleg kimaradt.
Érdekesek a felsorolásaid, de attól, hogy valaki ad, még nem biztos, hogy jó is az, amit ad. Csak attól, hogy ad, nem lesz még jobb. A külföldi sávszélessége egyébként elég jó az IW-nek, és a DNS szerverei sem olyan tetűlassúak, mint a T-comé. Szolgáltatási területe dettó ugyanannyi, mint a T-comé, hisz' az ő hálózatát használja. Az ingyenes telefonról pedig: még jó, hogy a T-comot ingyen lehet hívni

, 40 percig tartani drága lenne... IW-nél viszont nem kell tartani.
A napokban egyébként kellett beszélnem a T ügyfélszolgálatával többször is (egyszer nem sikerült, akkor raktam le 40 perc után, közben megborotválkoztam, csináltam szendvicset melóhelyre, stb...

), más ügyből kifolyólag (telefonszámla és CSBM), és katasztrofális állapotok uralkodnak náluk. Magam is call centerben dolgozom (csak egy kicsit "hardcore"-abb területen), így van összehasonlítási alapom. A szakmailag felkészületlen munkaerő egy dolog, az meg, hogy kommunikációra alkalmatlanok, az meg egy másik. Hogy a nálam felmerült probéma okozójára és megoldására pedig magam jöttem rá, az meg egy harmadik (az ügyintézőknek nem tűnt fel...). Nekem a minőségről más elképzeléseim vannak.
Üdv!